Header

Franz Emlar VIII

Idag så är det ju söndag som alla vet och jag ska tvätta. Vilket jag inte orkat göra på tre veckor så det är hur mycket tvätt som helst. Jag fortsätter lika dant som igår och är jätte glad att RescueHorses sponsrar med 200 euro. Vilket inte får en att känna att det är kanske möjligt att hon kommer hit men jag vågar inte säga något mer då det sällan blir som jag vill. Men jag får iallafall hoppas. Den här natten så har jag fått sovit ut fullständigt vilket känns så underbart skönt. Liksom första natten på flera veckor även om jag vaknade till lite då och under natten men sen så sov jag som en stock. Vilket var väldigt skönt. ☺️ Nej nu ska jag gå och tvätta vad som händer mer idag vet jag absolut inte.

Likes

Comments

1. Namn och ålder? Ayumu som jag kallas här och är 26 år gammal.

2. Vart bor du? I en trea i en by mitt uppe i urskogen.  Men har även en gård med min pappa som behövs fixa till.

3. Vem bor du tillsammans med? Jag bor själv med min katt Alice och eventuellt en häst.
4. I vilken klass går du i? ​Ingen alls. Jobbar och står i.

5. Har du något jobb? Yes, jobbar på ett asylboende men letar nytt jobb.

6. Har du många vänner? ​Nej, egentligen inte. Har ganska få vänner och ännu färre som jag verkligen litar på. Och väldigt mycket få här där jag bor.
7. Har du en pojk-/flickvän? Ja en kille men vi får se hur länge det håller. För det vet man aldrig.
8. Vilken är din favoritmat? Soppa, allt med pasta och asiatisk mat.
9. Vilken är din favoritdryck? Coca-Cola tyvärr.
10. Vilket är ditt favoritämne i skolan? ​Kan bara säga var och det var nog häst lektionerna vi hade i gymnasiet. 
11. Vilken är din favoritfilm? Har så många favoriter. Men all time favourites är Black beauty, svarta hingsten, Flicka, Hobbit och Sagan om ringen. 
12. Vad gör dig ledsen? Krig, sjukdomar, oskyldiga djur skickas till slakt och en massa slit snack.
13. Vad gör dig glad? Är alltid som gladast när jag är i stallet och får hålla på med hästarna. Eller när jag umgås med min bästa vän. 
14. Har du några smeknamn? ​Det har jag säkert men ingen som är sagt på länge.
15. Vad har du för hårfärg? Är naturligt blond men har vairt mörkbrun ett tag tillbaka, men funderar på att bli blond igen.
16. Är du blyg? Beror på vilket sammanhang jag är i. När jag är bekväm med människor och situationer är jag inte alls blyg men när det gäller att typ ringa en människa jag aldrig snackat med blir jag jättenervös ibland även ha lätt panik/stress. 
17. Nämn en sak som du absolut inte klarar av. Sorg, vet inte hur jag ska hantera det. 
18. Hur lång är du? Ynka 155 cm.
19. Tror du att pengar kan göra en lycklig? Är jag ytlig om jag svarar ja? Ja. Orsak du kan faktiskt köpa det som gör dig glad då som i mitt fall en häst.
20. Hur var din första kyss? Halvdålig.
21. Säg 3 egenskaper hos dig själv som du tycker om. Att jag är omtänksam, att jag har drömmar och att jag försöker förverkliga min dröm.
22. Säg 3 egenskaper hos dig själv som du inte tycker om. Att jag tänker för mycket, är rädd för att misslyckas och ibland väldigt feg när det kommer till nya människor.

Likes

Comments

Vaknade till igen nästan vid ett då jag hade somnat om. Inte så lyckat men vad ska man göra åt det? Dom som ville bli väckt blev det men sover än. Jag försöker göra en lista på vilka som skulle kanske kunna sponsra Meli. Och vill ni sponsra Meli eller någon anna häst så kan ni göra det på RescueHorses och även här RescueHorses FB. Där kan ni även få svar på era frågor och funderingar. Som sagt jag hoppas någon vill sponsra Meli då hon allt som allt går på omkring 19 879,06 kr det vill säga köpa och transport men innan så måste jag isåfall skaffa hälsointyg vilket kostar och veterinär intyg att hon är helt okej i kroppen. Vaccin och stelkramp om det inte är billigare här i sverige. Eftersom allt räknas från euro till svenska pengar för mig så är hon ändå billigare än svenska unghästar men det skulle så klart vara skönt med en sponsor eller flera. Vad som händer mer idag vet jag inte alls.

Likes

Comments

Vaknade kl 07.50 men har inte orkat kliva upp. Ska väcka en annan om ca 3 minuter och hoppas på att dom börjar åka idag. Nu på morgonen så blir det ta ett bad. Fryser som attan och ska försöka ta det lugnt då jag haft panik mer eller mindre hela natten igen. Ska även små kolla efter om någon i min närhet vill sponsra Meli lite eller inget alls. Ska även plocka ihop det som ska tvättas imorgon och det blir nog jag som diskar även om det inte är min uppgift idag.

Likes

Comments

Jag vaknade till lite sent men har redan hunnit fika lite, gett mitt medelande till läkaren, oljat in ute möbler och torkat av överflödig olja. Dom andra sover och nu är jag less på det här och hoppas att dom faktiskt åker snart. Håller fortfarande på att hoppas någon vill sponsra Meli så hennes pris sänks lite så att hon kan komma till sverige. Ska prata med förmedlaren och hoppas på de absolut bästa för finaste tjejen. Hon förtjänar en ny chans här i livet då hon är född 2016 03 29 så hon är inte gammal alls. Ska nog gömma en eller två cola falskor och ta fram dom när dom här har åkt, som jag fortfarande inte vet när vilket är stressande. Får se om jag går på något slags party Marianne ska ha med något företag men känns lite sådär med stressen just nu. Längtar till att få vara själv och åka som jag vill vilket skulle kännas skönt.

Likes

Comments

Vaknat till lite med lätt panik idag vilket är guld värd för då vet jag att om ett tag kan jag somna om igen en stund. Pratat lite med förmedlaren igår och sammanlagt kommer nog Meli att kosta lite under 20.000kr. Jag hoppas att det finns någon här i Sverige eller Tyskland som gärna sponsrar Meli lite grann för då blir hon billigare för mig att köpa in. Men ska prata mer med förmedlaren och även min förre detta tränare att det kommer bli tufft att ha henne hos honom tills jag hittat jobb närmare. Då min resta till honom är 1 timme och 15 minuter. Så jag kommer nog inte vara där varje dag men åtminstone fler gånger än 2 gånger i veckan.

Likes

Comments

​Jag har hittat lösdrift hos en vän och tränare från gymnasiet. Vilket är så otroligt snällt och bra. Men nu gäller det bara att kolla upp kostnaden att ta henne och få hit henne. Så jag hoppas på det bästa och ja allt löser sig. Var hos renarna idag och ja dom är ju bara för roliga. Gick en sväng med Alfonz också och ja hästen ni ser brevis är alltså Meli´s pappa Franz Elmar XIII otroligt vacker hingst. Väntar som sagt svar från förmedlaren och hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Jag åker snart till rengärdet och tittar på renarna. Fölet på bilderna är Meli och hon finns på rescuehorses. Då hon är köpt av ett slakteri i Österrike och slakteriet har sagt ja till att ge henne en chans att få ett nytt hem.om någon vill ha henne. Jag gillar henne otroligt mycket och hoppas att jag eller någon  annan kan hjälpa henne. Blir så ledsen när så unga föl blir slaktade som inget. Hon är ju liksom född i år så hon är ju inte ens ett år.
Har haft panik hela morgon så jag har bara sovit max 4 timmar idag vilket känns lite. Men kan inte sova så jag åker till renarna och ska försöka få tag på hela kostnaden för att eventuellt ta hem Meli. Är ni intresserade av att hjälpa så är ni varmt välkommen att höra av er.

Likes

Comments

Somnade efter tre inatt och vaknar nu med världens panik igen. Jag avskyr det här och vill bara att det ska försvinna. Får se om jag åker till rengärdet senare idag då jag ska testa att somna om snart. Även att jag har fått ett mejl från ett företag som skickade fel sak till mig. Men hoppas jag får min leverans från Bauhuse kommer idag,  annars är det imorgon hoppas jag.

Likes

Comments

Precis vaknat till i panik, lyckat? Känns inte så. Hjärtat som skulle åka inatt är fortfarande kvar och jag börjar undra vad han håller på med. Det finns inte all tid i världen och han verkar just nu sega på vilket är lite stressande för mig. Hoppas han tar sin förnuft till fånga och faktiskt åker idag. Vill börja få bort både röklukt och os lukt då han plus hans kompis lagar mat så det nästan är bränt. Då är det klart enligt dom. Inte så jätte gott enligt mig och längtar efter annan slags mat. Vad som händer idag vet jag inte men kommer säkert på något.

Likes

Comments