Header

Väntar på att "min handläggare på försäkringskassan" ska komma tillbaka från lunch. Vilket kommer bli spännande att höra vad som händer. Och ja mitt matbord ser ut så här just nu och ska snart äta lunch. Håll tummarna på att det går fort att få tag på min handläggare. Gillar verkligen inte att ringa. Men ibland måste man bara.

Likes

Comments

Det här med att vakna till är jag sämst på. Sov hela vägen hem och var hemma efter fyra i natt. Väl hemma gick jag och la mig. Och gick sen upp fem minuter över halv nio. Nu blir det lite jobb och imorgon får jag se till att ha tid för massa olika telefon samtal.

Likes

Comments

Spontan trip neråt i landet och mitt humör har pajat totalt då det har varit stressigt. Då jag fick köra i mycket trafik. Gillar det inte och det hjälper inte med att man har någon som suckar och verkligen säger på ett sånt sätt att man är värdelös, man får riktigt den känslan. Så nu vill jag bara hem och sova.

Likes

Comments

Jag läste en intressant artikel från Langthastliv.se om Pain Face. Och det är att förstå hästens smärtsignaler som jag tycker är otroligt viktigt att kunna men vissa av dom är så lätt att missa. Jag gjorde även testet som fanns där och fick två fel av fyra. Så jag ska sätta mig och läsa igenom allt om just smärtsignaler. Då jag gav omdömet för högt oftast.🤔 Ett litet "inlägg" från deras sida Pain Face:
"Vad är hästens Pain Face ?

Det kan vara mycket svårt att avgöra om en häst har ont - även för professionella hästägare . Därför går för många hästar runt med oupptäckt smärta. Men efter grundlig forskning har det lyckats dechiffrera hästens "Pain Face" - det vill säga de förändringar i ansiktet som signalerar smärta . Detta innebär att det nu är mycket lättare att bedöma om en häst har ont och kanske behöver behandling. En viktig förutsättning för bättre hästvälfärd och långsiktigt presterande på en hög nivå." - Langthastliv.se

Så kolla in deras hemsida och läs gärna på innan ni gör testet. 😊

Likes

Comments

Idag blir det jobb i vanlig ordning men ska jobba 2 gånger idag. Så nu på morgonen och senare på kvällen vilket är helt okej för mig ändå. Inget äventyr för mig i veckan men det blir absolut mer äventyr i år. Vad tycker ni om min nya stämpel på bilderna? Jag tycker den är ganska okej men ser fin ut. Har ni någon annan idé så är ni varmt välkommen att berätta.

Likes

Comments

Livet är som det är och ibland så älskar man det fast ibland så hatar man det. Varför det är så vet jag inte riktigt men jag antar att så är livet. Jag älskar mitt liv när det involverar hästar, fotografering och katt kan man säga medan allt som involverar massa osanningar, prat bakom ryggen och riktigt elaka/otrevliga människor. Så mår jag väldigt dåligt och känner mig arg. Att jag mår som jag gör är inte konstigt men som sagt detta år så ska jag göra mitt och involvera hästar mer. Förutom att jag måste jobba som alla andra, fast där ska jag göra mitt som sagt och inget mer. Livet är tillför att leva i ett sånt bra liv man gör det till. Så jag ska låta andra förstöra för sig själv medan jag gör mitt, vad kan jag annars göra? Vet bara inte hur jag ska göra om det far ut över mitt arbete. Men det får man ta då.

Likes

Comments

Hittade denna utmaningen hos Johanna, @THERESEQUEEN & @Saraolander och tänkte också köra denna 😊❤️

För varje som gillar detta inlägget svarar jag på en fråga ❤️

1. Är du singel?

2. Bästa killkompis

3. Bästa tjejkompis

4. Röker du?

5. Fullständigt namn

6. Födelsedag

7. Är du helsvensk?

8. Om inte - vad är du?

9. Vem ringde dig senast?

10. Vem smsade dig senast?

11. Vem kramade du senast?

12. Vem pussade du senast?

13. Vem var du tillsammans med senast?

14. Hur är relationen till ditt ex idag?

15. Roligaste personen du vet

16. En snygg kille

17. En snygg tjej

18.Vem träffade du senast & vart någonstans?

19. Ögonfärg

20. Vem såg du senast?

21. Har du någonsin förlorat en vän?

22. Vad åt du senast?

23. Vad drack du senast?

24. En vacker person

25. En snäll person

26. En gullig person

27. En jobbig person

28. En konstig person

29. En med magrutor

30. När skrattade du senast och varför?

31. När grät du senast och varför?

32. Vill du ha ditt ex tillbaka?

33. En du saknar

34. Ditt humör just nu

35. Hur många vänner har du på facebook?

36. Hur många av dem är tjejer & hur många killar?

37. Har du skilda föräldrar?

38. Hur många syskon har du?

39. Din favoritfärg

40. Nån du vill träffa

41. Äckligaste du vet

42. Godaste godiset

43. Godaste läsken

44. Har du någonsin brutit mot lagen?

45. Är du kär just nu?

På lördag nästa vecka kommer svaren upp.

Likes

Comments

Jag är så hungrig och slutar kl 13.00. Borde börja ta tag i att äta frukost innan jag går till jobbet. Vilket jag är totalt värdelös på. Förr så tog jag ut hästarna och sen fixade stallet innan lunch. Men nu kan jag gå länge innan jag får äta frukost/lunch. Det här måste jag bli bättre på så jag orkar med allt.

Likes

Comments

Jag har inte haft tid alls att berätta om mitt äventyr. Men vi åkte i tisdag och testade ett varmblodstravare. Trevligt sto men något spänd när man red och när hon inte förstod så spännande hon sig mer vilket resulterade i att hon sprang järnet i trav. Väldigt svår att få stopp på när man väger 42-43 kg. Så något mer äventyr med henne blir det inte för oss. Utan nu så ska vi kolla på några andra. Själv är jag grymt besviken på att jag inte kunde köpa Svarta Stjernan som jag bara älskade att rida och pyssla med.
Men är du en ryttare som har styrkan att ta ner det här varmblodet efter ett race eller något sånt så kommer hon att vara en underbar häst. Då hon är väldigt snäll i hanteringen och nästan halvsover i borstningen.

Svarta Stjernan ☆ sommaren 2016

Likes

Comments

Imorgon gäller det och jag måste upp halv sex på morgonen för att hinna iväg i tid. Då jag ska vara där borta kl 7.00 och är 1 timme och 15-20 minuter ifrån där jag bor med bil. Så det blir en tidig morgon men gud vad kul jag kommer att ha. Få träffa trav ponnyn jag körde mycket på travet och att vi ska på äventyr. Otroligt spännande och förväntansfull av allt. Är nog gladast att jag kommer få vara med hästar och även se alla dom andra djuren. Ska även försöka köpa ett photoshop så att jag kan redigera bilder bättre. Har testat olika redigerings program men jag verkligen gillar photoshop mest.

Likes

Comments