Header

Fixar med morgondagens mer seriösa blogg inlägg, inget allvarligt men den blir så bra och hoppas att ni gillar den. Blir nog över 470 i ord bara helt galet då jag oftast skriver mellan 110 till 350 i just ord. Så det blir en mer intressant blogg inlägg enligt mig. Vilket kommer att bli så kul att se vad ni tycker om den. Och det tar tid att skriva om den då det inte är mitt starkaste område men mer det jag gör för att få riktigt mysigt här hemma utan att spendera massvis med pengar.

Att jag skriver ibland så lite är oftast på vad jag ska skriva om och ibland har jag så mycket jag vill skriva om men då får alla veta vad för inlägg som kommer under veckan eller kommande vecka. Vilket inte är så bra då jag oftast vill ge en suprise.

kram Ayumu

Följ mig gärna på: Nouw, Instagram, YouTube & Facebook

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag som hade tänkt att kliva upp i tid och skriva som alla andra morgnar ett inlägg. Men det slutade med att jag sov fram till ungefär halv två. Även om jag somnade ungefär lite efter tre så gissar på att tröttheten tog ut sin rätt nu och tro mig det var skönt att få sova. Så jag hoppas att det blir bättre imorgon både med att vakna i tid och att jag inte är så trött av mig. Då jag gärna vill vara pigg och gärna på g igen men det känns lite svårt ibland.

Jag har lyckas räddat några få kommentarer på spam men får helt enkelt höra mig för igen till Nouw. Om inte dom kan hjälpa mig att ta fram dom som jag har svarat till. Vilket inte betyder alla då men det finns som sagt vanliga kommentarer som inte ens är spam hos mig. Så håll tummarna på att dom kan hjälpa. Men ska testa först via Chrome om det funkar som dom har sagt. Har testat det förut och inte funkat. Använder safari och tycker att det borde funka som alla andra. Nåja vi får helt och hållet hålla tummarna. Eller ja jag hoppas på det bästa.

kram Ayumu

Följ mig gärna på: Nouw, Instagram, YouTube & Facebook

Likes

Comments

Jag har hunnit gjort en del idag och ja visst har jag även somnat men bara i tre timmar. Sov inget alls i natt och när jag nästan lyckades så blev jag väckt. Så jag hoppas på att det blir en bättre kväll idag och en utan någon panikkänsla. Men jag har hunnit gå på affären och skottat två gånger idag då det både driver in snö pga av blåsten och snöar samtidigt. Fast jag bara sovit i tre timmar så är jag ändå ganska pigg och ska skriva på en sak så länge mina ögon inte gör ont. Känner att jag skulle ha haft ungefär som nextstory bara för att kunna få lyssna på ljudböcker just nu, men annars också så att jag kan läsa en massa böcker. Har ni testat något som nextstory?? Vilken av dom är bäst och billigast??

kram Ayumu

Följ mig gärna på: Nouw, Instagram, YouTube & Facebook

Likes

Comments

Godmorgon på er och halvt godmorgon på mig. Är jag trött? Ja det är jag verkligen och idag ska jag även tvinga mig att fixa en frukost förutom något att dricka. Då det vanligaste är citronvatten, Cola, saft och pucko. Ingen direkt frukost va?? Tycker jag att det är väldigt kallt att kliva upp? Det kan du lugnt tänka dig att jag tycker och vill gärna stanna kvar under värmefilten. Men om ett tag blir det frukost fix och sen film eller en bok under frukosten plus varmare kläder på mig känns det som just nu. Så här blir det en lugn frukost häng för mig själv med en bok eller film. ☺️

kram Ayumu

Följ mig gärna på: Nouw, Instagram, YouTube & Facebook

Likes

Comments

Instagram@ayumuswe