Header

Fortfarande väldigt förkyld med feber så det vart att vara hemma idag med. Hoppas på förbättring i morgon och är nog hemma då med. Så jag funderar på att ha lite blogg paus så jag kan kurera mig och sedan lägga energi på bloggen. Kommer att kolla in varje dag mest troligen för att se hur allt står till här inne. Hoppas det är okej för er?

Likes

Comments

Har svårt att prata men börjar få svårt att svälja ibland.  Så det var bara att stanna hemma,  tusan också. Att man kan må så dåligt på grund av svullen hals och feber. Just nu blir det att kolla på underworld från 2016.

Likes

Comments

Sov bara 2 timmar idag och hoppas att allt blir bättre nu. Då halsen är svullen som bara den eftersom det gör ont att svälja men än så länge går det. Sover åter igen på soffan då ja inte har någon ro att vara i sovrummet. Och jag kan se på tv vilket är bra, så det blir mycket lugnare i kroppen. Men jag vill mest bara bli frisk igen.

Likes

Comments

Har extremt ont i halsen och mår riktigt dåligt. Det sämsta är att jag inte kan sova och är inte ens säker på om dom på jobbet vill ha dit en. Kommer nog att gå dit och får se hur det slutar. Har verkligen inte råd att vara så förkyld att jag inte kan arbeta. Vilket stressar mig som bara den just nu. Inget jag kan bestämma över utan hoppas på att bli bra.

Likes

Comments

Tisdag kväll och det blir som en söndags kväll för mig. Så det blir mysa lite och ta det lugnt. Hoppas på att jag är bättre imorgon. Vart lite uppdatering idag men fokuserar ganska mycket på att bli bättre idag.

Likes

Comments

Har så jäkla ont i halsen men hoppas den blir bättre i veckan. Tror jag har små feber också men jag ska kurera mig då det blir jobb imorgon för mig. Jag måste bara säga att All I Need med joakim Lundell ft. Arrhult är faktiskt riktig bra. Spelar nu på ganska högt men det är snart halv fyra på dagen så det borde vara helt okej tycker jag. Vet om att mina grannar spelar högre på kvällen när dom har fest. Så det borde vara okej. Dock tycker inte jag att det är speciellt högt men ganska säker på att dom tycker det. Så sorry till dom om dom läser det här. Fast ska ni klaga så vet ni vart jag finns eller hur ni kontaktar mig och ingen annan, tack.

Jag har alltså inte gjort mycket alls. Förutom att kurera mig och pratat lite i telefonen. Och betalat olika räkningar.

Likes

Comments

Har lite att fundera över men ser på framtiden med hopp och ljus. Det kommer kanske ta ett tag och det kommer vara jobbig men jag ser på framtiden med ljusa ögon och hoppas på det bästa. Har några saker jag ska lösa men jag gör mitt bästa där.

Likes

Comments

Har varit vaken ett tag nu och börjat rensa lite bland allt skräp som har legat framme. Så nu finns det inget sånt alls framme. Vilket känns så mycket trevligare är tyvärr på väg att bli förkyld känns det som. Men jag ska nog hitta på något kul ändå fast här hemma efter en sväng på affären. Hittade den här bilden på Fibba och gud vad jag saknar henne, min fina svarta springare. Så idag tror jag det blir soppa till lunch och middag samt baguett. Blir säkert också lite kontors arbete att göra samt lite mejl.

Likes

Comments

Min lediga dag och den spenderas än sovandes i sängen. Har varit så otroligt trött och slut hela veckan att det verkligen har varit jobbigt precis allt. Vart ju inte bättre med all otrevlig meddelanden jag fick av exet. Och annat dumt papper jag fick pga andra. Men jag ska fokusera på allt positivt och verkligen se till att jag kan få ett nytt jobb. Och även ett nytt ställe att på bo. Så medan jag sover just nu så får ni ha en underbar dag.
Tidsinställt.

Likes

Comments

Nu så finns det en sida för bloggen på FB. Där alla som följer mig kan gilla och veta när jag har uppdaterat bloggen. Vilket känns så otroligt trevligt. Ni alla är så otroligt roligt om ni vill gilla den sidan. Så ni är varmt välkommen dit med. 💋 Här är länken AyumuSWE.

Likes

Comments