Test jobbat i ett nytt stall igår 🐎 💕

" Jag skulle blogga igår kväll efter att jag kom hem men det slutade med att jag åt och det lugnt men slutade med att jag sov som en stock. …"

Midsommar pass i paddocken

" Glad midsommar på er alla. Hoppas att ni har en super bra dag med mycket kul och stå hej. Själv tog jag ett pass med Isabella och Fattar i…"

Igår så ramlade jag i trappen så har ett blå märke under knät inte så kul alls och sen gjorde jag illa två fintar med men vad kan man göra? Men idag så åker första gruppen möbler och kanske andra med men det åter står att se. Så antingen blir det att jag sover någon annanstans redan ikväll eller så blir det sista natten. Kommer att bli skönt på något vis och städa innan man lämnar nyckeln. Kommer att sakna min balkong och mina tv kanaler eller ja kanalen ID iallafall då det är den jag ser jämt på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna vecka blir nog att flytta möblerna men än så långe vet jag inte vilken dag och ska kolla med folk under dagen. Annars så blir det ta bort skräp från balkongen och ta sista skåpet. Börja slänga skräp det vill säga papp och plast efter mina micro mat lådor. Måste äta micro mat då alla mina kastruller har flyttas från lägenheten, galet men det vart så helt enkelt. Och det som inte är mitt ska nog dit där dom hör hemma men vissa av dom är jag lite osäker på vart dom kommer att hamna, men det ordnar sig.

Likes

Comments

Det är dags för ett nytt followtrain, så vill du hitta nya bloggar att läsa eller få fler följare följ med på vårat followtrain.


•Följ bloggarna i listan nedan, lämna ett hjärta hos de du börjat följa så följer vi tillbaka•


🌸Tåget tuffar på i 48 timmar från och med Söndag 22/10 kl 18.00, du kan lägga till din blogg i listan nedan och dela inlägget. När du följt alla kommentera KLAR i kommentarerna på detta inlägg så lägger jag till dig i listan.🌸


@fruljungberg
@emmelielange
@karolines0derlind

@zahraajami
@sannalindström
@amandamalmflod
@jessicawictoria
@jagochminahjärtan

@sandradimberg
@ayumuswe

Likes

Comments

Instagram@ayumuswe