Jag är så sjukt orolig och stressad. Vet inte hur allt kommer att bli eller gå. Allt jag vill just nu är att få sova och vara deprimerad. Har ingen lust med något då jag såg att dom jag ska få jobba hos söker folk igen. Och jag har ingen bil så kan inte pendla. Får tillgång på lägenheten nästa månad när kontraktet är skrivet. Men hur det blir nu vet jag inte. 😦

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det här med at leta bil är så otroligt svårt på något sätt. Man hittar en bil som ser något bra ut men kollar man igenom texten så är det alltid något fel eller så är den helt enkelt för dyr. Jag är otroligt dålig på bilar så jag får oftast fråga min pappa om hjälp. Det ända jag vet egentligen är att jag vill ha en kombi eller halvkombi utan några stora problem och inte allt för dyr. Om den även ser snygg ut inne och utan på så är det ett stort plus. Vill inte ha färgen vit då allt precis allt syns. Skulle vilja ha en stereo med bluetooth men tror inte jag kommer hitta nån sån och det känns förfärligt att ens behöva byta själv om man nu blir tvungen (då det tar år innan det kommer att hända.) Från -99 och framåt är ok för en bil tycker jag. Men pappa vill också att den ska vara billig i drift, försäkring och skatt. Ja lycka till att hitta en sån i närområdet säger jag.

Likes

Comments

Jag skulle blogga igår kväll efter att jag kom hem men det slutade med att jag åt och det lugnt men slutade med att jag sov som en stock. Men igår så gick jag upp kl 5 för att äta frukost och sen sitta i en bil ungefär 1.30 min för att vara i ett helt nytt stall, men även för att testa om jag skulle kunna jobba där. Hade jätte kul där borta och första gången på länge så vart jag riktigt nöjd av allt jobb.

Det första vi gjorde var att ta ut stona med fölen och sen en till häst då som andra sover ute. Men inte dom här tre eller ja fem blir det om man räknar med fölen. Och sen vart det att mocka i boxarna för att sen hämta in hästar som skulle träffa hovslagaren. Efter lunch så tog vi in en häst som skulle tränas och gjorde i ordning den för att sedan rädda en sval unge som låg inne i ridhuset.

Medan dom tränade så körde jag gräs trimmer över allt och den andra tog gräsklipparen men vi fick ta en paus för att sedan duscha av hästen som sen skulle ut. Jätte trevlig häst även om har lite nerv så gick hon jätte snällt bredvid som dom andra stona som hade fölen. Men efter det så fortsatte vi vid gräset i ungefär 2-3 timmar och fixade kvälls fodret. Och innan vi slutade så tog vi in en häst då den ville in.

Innan jag slutade så pratade jag med hon som äger stallet och hon vill verkligen att jag ska börja jobba där vilket är jätte kul. Så nu blir det att verkligen skaffa en bil då jag inte har en och måste mest troligen pendla till att börja med. Då jag mest troligen får lägenheten nästa månad. Och det här är något jag vill jobba med även om jag egentligen inte vill pendla då det kostar lite mycket. Men måste man så måste man. Och ja det här är mina få bilder från igår dagen.

Likes

Comments

Jag funderar att ta en liten paus till på fredag och fundera lite på vad som kommer att hända på bloggen. Men också allt annat i livet. Vet redan att jag ska hitta någon som vill gästblogg en dag så har ni någon ide på vem så skriv gärna. Lite nytt material kommer upp på fredag kväll får se om det bara blir bilder till bloggen eller om det också blir något till youtube. Ska även börja små packa tills det är dags att flytta. Inte det längsta inlägget idag men jag tänkte så att ni visste hur det låg till. För att blogga kommer jag att göra men just nu finns det så lite motivation i allt så även vardags sysslor är ganska jobbiga men det kommer att lösa sig så fort jag får iväg några av alla mina problem.

Likes

Comments

Har inte hunnit gjort så mycket idag faktiskt då jag inte känner mig så jätte framåt och ja jag är nog små deprimerad idag, så det är nog därför. Men har iallafall pratat med min nya chef och nästa fredag så ska jag dit vilket ska bli jätte kul. Så prio numer ett är att låna en bil då. Men förutom det så är det inte mycket alls lagar mat och bloggar lite under tiden. Ska träna men får se om jag går ut något idag på en promenad. Har lust att bara stänga av mobilen och bara fundera men även att skriva ner en plan för bloggen, youtube och lite vad jag vill upp nå dom närmaste åren på mitt privata plan. Men jag kan inte stänga av mobilen ifall min nya chef skulle ringa eller smsa/skriva på messenger så det blir lite svårt men jag får göra det bästa av det hela.

Likes

Comments

Instagram@ayumuswe