Header

Glad midsommar på er alla. Hoppas att ni har en super bra dag med mycket kul och stå hej. Själv tog jag ett pass med Isabella och Fattar i paddocken. Ja vi har en gräs paddock. Men ja först ut var ju Isabella och ja hon var lite taggad på att jobba under sadeln idag, men vart så klart något små sur efter ett tag och kickade. Fast bara en gång och gjorde sen det hon skulle. Hon tog traven på båda varven utan protester efter att ha bråkat lite och var nog egentligen mest bara glad över att bli vald framför Vattar. Då vi mest tränar att gå framåt, volter och trav utan att hitta på dumheter.

Sen vart det ju Vattars tur och han va nog lite besviken att Isabella vart vald först men sen så glömde han bort det. Vi fokuserad mycket på att ha en lugn trav men även att stärka galoppen lite mera, då den inte är riktigt hundra. Men vi la lite volter, snett igenom och tölt. Innan vi skulle avsluta så tog vi en avslappnande trav längst en sandväg och sen skrittade hem.

Känns lite tråkigt att det här är sista gången på ett par veckor som jag kommer rida dom här två. Och förhoppningsvis så hinner jag ta en tur med dom innan jag flyttar (om det nu blir så.)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har idag äntligen skickat in en ansökan om bostadskö dit jag kan få jobb. Super nervöst och jag hoppas det går fort då jag isåfall ska få börja jobba i augusti. Och jag vill så otroligt mycket ha det här jobbet. Men gissar på att det inte blir så alls utan det är något som kommer att stoppa hela processen. Vart det är står på bilden men jag har suddat ut det då jag helt enkelt inte vill komma ut med det än och även för att det finns vissa personer som jag inte vill ska veta. Så snälla håll tummarna på att allt ska gå vägen då jag verkligen skulle behöva det. Har varit ärlig till både dom som har bostadskön och till hon jag får jobba hos.

Likes

Comments

Det känns som om att dagarna kommer gå fort nu och att jag helt plötsligt är utan bil igen. Så idag måste den städas och göras fin för att fixa framrutan imorgon. Är jag stressad över det? Ja det är jag lite. Vill gärna ha en egen bil igen men har inte så mycket pengar att lägga på en just nu. Då jag måste hitta en lägenhet för att ens kunna säga ja till jobbet som jag vill ha. Ska skicka in min bostadsansökan och hoppas på att jag blir godkänd. Annars så vet jag inte vad jag ska göra. Borde egentligen fara ut och rida för att rensa huvudet men har inte riktigt tid just nu samt att det känns som om det blåser lite för mycket idag. Men ja jag får se och höra lite efter om saker och ting.

Likes

Comments

Nu var det några dagar som jag bloggade och ja jag har ingen förklaring men sånt som händer. Sorry I will be better. Men i lördags så åkte jag och köpte plantor/blommor till min balkong vilket jag har velat ett bra tag nu. Så ja det vart att plantera när jag kom hem. Men innan det så gick jag och min farmor på ett fik för att fika var nog tanken men jag tog en kycklingsallad. Har aldrig varit så mätt i mitt liv fick även ta hem då det var som två måltider i ett. Men ja jag hade så ont i magen på grund av att jag vart så otroligt mätt. Har ingen ursäkt alls varför jag inte bloggade igår då jag mest sov. Yes du läste rätt. Jag sov ungefär hela dagen och sen hela natten igen.

Idag så åkte jag till gården för att leta rätt på laddaren till min kamera Canon IXUS 100 IS men hittade den inte alls så den är borta för gott. Super tråkigt då jag vill ha en lite kamera som man kan både ta kort och filma med då min Sony AX 330 är för stor att ha med sig på vissa saker som nu när jag har varit i stallet och mest rider ut. Är ändå att själv så det är svårt att ta kort då. Och ja jag har inte skrivit upp den på mina kameror och objektiv då jag inte har använt den sen 2012. Vet att den här kameran inte säljs längre så att hitta en laddare till den är nog inte det lättaste. Så vet ni om nån billig och bra kamera tex på tradera så hör av er. 💕

Likes

Comments

Isabella fick ta de lugnt hemma i hagen efter att hon fått på sig myggmedel. Medan jag och Vattar tog oss en sväng till skogen igen barbacka. Har hittat balansen mer och mer igen vilket är kul. Så vi travade en sväng längst stigen med idag. Det var super mysigt och jag hade solglasögonen på mig utan att tänka på det. Tack och lov så satt dom kvar.
Nu är jag hos en vän och vi ska äta rabarberpaj. 💜

Likes

Comments

Instagram@ayumuswe