Header
View tracker

Söndag idag då och jag har jobbat fyra timmar idag, igår och i förrgår som jag ska. Har några/något inlägg som jag ska skriva och publicera efter ett tag lite osäker hur jag ska skriva och uttrycka mig. Jag har fått veta lite saker men kommer mest troligen inte säga något om det. Så har ni saknat mig i två dagar? Det finns nog någon som gör det. Ikväll händer inte mycket alls utan det blir nog film och ta det lugnt. Imorgon så börjar jag kl 14.00 vilket är bra. Saknar sommaren som bara den just nu då det är så kallt ute.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fick veta att dom var på väg upp ikväll så det blir nog i natt eller tidig morgon som dom är här. Så jag har städat som bara den och kan nog säga att just nu är jag ganska nöjd med mitt sovrum det fattas bara en stor spegel. Gästrummet är fint vid fönstret men sen är det inget planerat och riktigt bra då det är lite kaos där. Men gästsängen finns där fast ingen riktigt passande madrass vilket är tråkigt. Nog om det då det första jag ska göra är att diska för att sen ta det lite lugnt.

Likes

Comments

View tracker

Jag är så otroligt glad, hjärtat ska följa med chefen upp imorgon och jag gissar på att han stannar i en vecka. Men bättre än inget skulle jag säga då jag saknar han och vi har lite att prata om. Även om jag kommer att jobba fyra timmar varje dag under hela veckan men kan börja tidigare i helgen och där med sluta tidigare så kanske vi kan hitta på något. Jag måste även fortsätta att söka jobb och bil men även lite andra saker.

Likes

Comments

Min lediga dag spenderas med att köra lite bil och prata med en viss person. Och sitter nu framför platsbanken på arbetsförmedlingens hemsida. Jag hoppas jag hittar något jag kan söka och jobba med. Har en som jag ska skriva till är inte världs duktig på att skriva CV. Men jag ska göra så gott jag kan då jag skulle vilja flytta åt det hållet som det är. Men om det blir så återstår att se.

Likes

Comments

1. Pepparkakor eller lussebullar? Lussebullar 💕

2. Skumtomtar eller knäck?
Gillar ingen av dom egentligen men äter helst skumtomtar om jag måste välja.

3. Ischoklad eller marsipan?
Ischoklad ✌️

4. Köttbullar eller prinskorvar?
Ingen av dom.

5. Julkorv eller julskinka? Inte förtjust i någon av dom så 😅

6. Lax eller sill?
Lax 💕😍

7. Sylta eller pastej?
Sylta om jag måste välja

8. Paradis eller Aladdin? De är väl samma i båda två??

9. .Revbensspjäll eller Janssons
frestelse?

Renbensspjäll.

10. Glögg eller julmust? Julmust❤

11. Rödbetssallad eller dopp i grytan?
Vad är dop i grytan? Äter inte rödbetssallad.

12. Ris a la Malta eller gröt?
Ingen av dom 😅

13. Hemma eller borta?
Hos dom jag vill vara med.

14. Utomlands eller Sverige? Skulle vilja testa utomlands.

15. Ge eller få? Båda!😊

16. Mysteriet på Greveholm eller Sunes jul? Mysteriet på Greveholm😍

17. Chokladkalender eller paketkalender? Båda om någon annan ger mig 😍

18. Plastgran eller äkta? Äkta alla gånger om🎄

19. Arne weise eller Ernst? Arne Weise

20. När vill du att första snön ska falla? Tekniskt sett aldrig 😅

21. Har du haft en grön gräsmatta på julen?
Nej

22. När är det dags att pynta? Vid första advent!😊

23. Kan du komma på något negativt med julen? Nej, utom all snö och is och att det är så kallt.

24. Favorit julfilm? Det var kalle anka's jul men inte längre.

25. Favorit julkalender?

Mysteriet på greveholm

26. Blir du mättad av julen när den är slut eller vill du ha mer jul? Julen kommer en gång om året och blir less julen på annandagen redan när man måste äta rester...

27. När öppnar du dina julklappar?
Efter kalle anka va de förut nu är det mer mot tolv slaget.

28. Favorit juldoft?

Lussebullar.

9. Vad framkallar mest julstämning?

Har ingen aning egentligen.

30. Vad är viktigast med julen? Att få vara nära och kära utan bråk.

31: Svensson fira jul eller kvarterets skata fira jul? Svensson!

32. Är du uppklädd eller har du myskläder på julafton?
Uppklädd enligt min farmor. Men jag skulle nog säga lite uppklädd.

33. Hur brukar din jul vara?
Den brukar vara helt okej.

Likes

Comments

Är äntligen hemma och ska äta innan det är dags att ta det någorlunda lugnt. Skönt att jag bara har imorgon kvar och sen på fredag med den biträdande chefen. Men även om jag ska ta det lugnt så blir det att kolla efter nytt jobb och lite annat. Vet inte vad jag ska ge hjärtat i julklapp heller. Så mycket att fundera över. Jag vet inte ens vart jag ska fira jul. Pappa tycker att jag ska gå till han men ja jag vet verkligen inte.

Likes

Comments

Idag och imorgon så ska jag jobba från kl 14.00 till 18.00 men jag har även fått lite annat tillstånd från högsta cheferna om det är så att det inte funkar bland två personer. Men på något sätt längtar jag redan till mina lediga dagar då jag har en känsla att det kommer inte gå så bra. Fast jag ska göra mitt och är dom för otrevliga eller som en är äcklig (han kan säga sexuella saker och sånt) så får jag gå hem, vilket är bra då jag även kommer att ha kvar jobbet. Har som sagt chefer som vet om varför så det är därför jag kan gå hem om det är så men fortfarande ha kvar jobbet. Tack och lov säger jag åt det. Panikattack på jobbet är grymt jobbigt men som jag har sagt till hjärtat gör jag mest mitt där borta just nu men har även sagt vad cheferna har sagt vilket är bra.

Likes

Comments

Stallet som jag älskar.  Hittade de träns som behöver fixas just nu och kollat igenom lite saker. Letat jul saker min vissa saker hittade jag inte alls. Men några nya saker hittade jag. Mitt rum på gården är som en skattkammare efter all flytt jag har gjort. Stallet har jag mer ordning men även där har jag flyttat runt med vissa saker. Resten av kvällen så blir det att ta det lugnt och titta på filmer.

Likes

Comments

Idag så följer jag med till gården med pappa. Ska leta efter lite "jul" saker där som är mina men kommer även ta med saker som jag vill ha med till lägenheten. Men ska även ta med ett par träns med hem som jag ska smörja. Funkar inte i mitt stall just nu då det är lite för kallt tyvärr. Hoppas bara No Hims sadel håller sig brat vinter men jag har fleece överdrag på den så det är ju bättre än inget. Jag och min tränare från Östersund pratar om när vi ska åka och kolla på travaren men inget bestämt ännu då vi även kollar hur det funkar för ägarna. Men jag hoppas på det bästa då det skulle vara en bra push för mig, men även så skulle jag börja må så mycket bättre.

Likes

Comments

Huvudvärk till max och i nacken. Vet inte varför men Marianne tror de kan ha att göra med att någon råkade öppna dörren så jag fick en smäll i huvudet. Det hände i torsdags och jag hade ont i fredag. Men jag ska testa och sova, har ätit och sånt. Jag tror att jag sovit konstigt eller något liknande.

Likes

Comments