Header

Arbetar och står i men just är det ju lunch så då blir det att äta något innan man helt enkelt fortsätter. Sen är man ledig i helgen vilket känns skönt. Blir nog en ridtur i helgen vad det känns som just nu. Vet inte om jag kommer gå på majbrasan i helgen då det inte riktigt är min grej men det får vi helt enkelt se vad som händer. Snart så ska man fortsätta att göra det man ska.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad ska man säga livet är som det är men man blir lite fundersam på vad man ska hitta på när arbetet tar slut för gott. Det kanske blir nån veckas ledighet att bara vara och fara till stallet utan att känna att jag måste dit på kvällen. Vilket kommer kännas så otroligt skönt men även under den tiden kommer man mest troligt skicka till allt och alla om jobb som mest troligt inte ens passar en. Fast vad ska man göra? Man måste ju liksom ha ett jobb så pengarna kommer in för att täcka hyran, räkningar och mat. Det är ju det viktigaste såklart men om man fick mycket över så man kan spara och sen hitta på något för en liten del av pengarna så är ju det alltid kul. Jag är en sån som kan lägga in 100 - 5000 i sparandet och sen kunna spendera dom på sånt jag vill ha. Men nu när jag har varit sjuk så har jag inte kunnat sparat något lite lön och det lilla jag fick av försäkringskassan var inte så lätt. Hade velat kunna spara ihop omkring 25'000 igen till mitt sparande. Saknar min syster yster och vi hade pratat om att jag skulle åka till henne men vad det ser ut som nu så kommer inte det att funka alls. Vilket är totalt dåligt! Men inget att göra åt tyvärr så jag får göra det bästa av situationen och helt enkelt vara hemma. Min lilla syster bor i utomlands så det är därför jag vill spara.

Likes

Comments

Det är så otroligt tyst på hela jobbet nu när det bara är vi som jobbar är där och grejar. Ingen som frågar efter något eller bara vill prata med en eller någon. Nu så är det mer att vi som jobbar kollar igenom vad som behövs fixas till och sen städar. Övre plan blir fixat den här veckan och sedan blir det nedre våningen när övre är klart. Jag kan lugnt tänka mig att dom gamla satt vid fönstret och tittade ut även om det inte är mycket att se men så otroligt tyst här.

Likes

Comments

Mår nog lite lättare men hoppas på att jag blir frisk snart så man kan åka och rida. Jobbar på som vanligt och blir nog tidig kväll idag med. Då jag gärna vill bli frisk. Tycker det är så otroligt kallt och blir nog så att man tar ett varmt bad innan det blir en film kväll igen.

Likes

Comments

Tog mig till jobbet idag men redan nu har jag gjort kväll och säger mer eller mindre god natt. Mår inte bra alls och skulle helst vilja vara hemma. Fast det tänker jag inte då det blir ca 5 veckor kvar där. Nej nu blir det film och sova. Då jag vaknar fem varje morgon pga täppt näsa och huvudvärk för att sen sova två till tre timmar till. Helt galet men så är det bara tydligen.

Likes

Comments

Vaknade kl 5 idag och var vaken i 2 timmar tills jag somnade igen. Idag fortsätter jag med att kurera mig. Grymt täppt i näsan och huvudvärk än så länge. Började få ont i halsen igår men tror jag fixade till den. Så nu är det bara näsan, huvudvärken och den lätta febern jag har.

Likes

Comments

Tack vare febern så vaknade jag vid sju men efter åtta så hade jag inget val än att gå upp och ta Alvedon. Dagen kommer spenderas i sängen och se en massa filmer men såklart även sova. Mår något dåligt men förkylningen är bara snuva och feber tack och lov.

Likes

Comments

Idag så har jag gjort en del men inte mycket alls. Har än så länge tystnads plikt om lite saker som händer nu men nog om det nu. Tanken var att jag och Vattar skulle ta ett pass idag men jag är återigen förkyld med lätt feber så det blir att vara hemma idag. Så ska ligga framför TVn och kolla på serier men även filmer så jag blir frisk så fort som möjligt. Måste även fundera på vad jag ska äta idag till middag men känns som om jag vill ha något lätt att laga och äta. Så mest troligt blir det omelett eller soppa.

Likes

Comments

Mycket som händer nu IRL som jag inte riktigt kan skriva om just nu men hoppas på att allt ordnar sig och att allt går som det ska. Riktigt april väder har det varit med både regn, blåst och fin väder om vart annat. Vad som händer imorgon är lite allt möjligt känns det som. Blir nog ridning med Vattar kanske och på söndag blir det hovslagare för dom båda. Tror jag börjar bli lite små förkyld vilket ur dåligt men vad kan man göra åt det? Inget egentligen men jag är så less på att vara förkyld nästan jämt.

Likes

Comments

Så mycket nu som händer på en gång. Kommer att gå fullt upp och det känns som om mobilen kommer att gå varm som bara den nu. Får se om jag kommer berätta när allt blivit lugnt. Jag hoppas på att allt går bra. Då allt känns hopplöst just nu. Har för många frågor i mitt huvud och stressen är bara där med min panik som jag inte vill visa dom andra. Måste fortsätta att kolla igenom alla jobb annonser igen iallafall.

Likes

Comments