Såg nu att man inte har frukostmat hemma så nu måste jag iväg och handla.

Later!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland saknar man nattstad...bara ibland ;-)


Likes

Comments

Ja jag finns numera på Finest men ni kan även följa mig på instagram... Ayouk__


Likes

Comments

Jag har gjort mitt här nu är det dags att byta bloggportal..bor inte i Gbg så nu är det dags att ha en portal ifrån en stad där man faktiskt bor på lr bodde nu hehe. Länken får ni imorgon, måste lägga mig nu är för trött nu efter kvällens träning. Natti

Likes

Comments

Folk frågar mig konstant vad jag har för mål när det gäller min träning, ska säga här och nu att jag inte har några mål när det gäller min träning. Jo jag har ett och det är att jag ska må bra and that's it.

Likes

Comments

 

Kl är för mkt nu men nu har man pluggat färdigt så nu kan man koppla av ordentligt. Det blev ingen kvällsträning då plugget prioriterades först men imorgon är det en ny dag.

Natti natti/God morgon!


Likes

Comments

 

En väldigt lycklig tjej här har ni här..trodde inte det skulle hända men nu så hände det när man minst anade det hehe. Aja har nu pluggat i tre timmar ska snart göra mig iordning innan min nästa lektion börjar.

 

Later!! 


Likes

Comments

Jag vet att jag har varit sämst på att blogga nu de senaste dagarna men jag har haft fullt upp med skolan inför finals..och än är man inte klar men nästa vecka då kan man pusta ut ordentligt.

Har tränat som vanligt och jag känner att kroppen börjar förändras och det gillar man :-)

Klockan börjar bli alldeles för mycket och jag ska upp tidigt och träna så vi får helt enkelt skrivas imorgon.

Natti natt Sverige

Likes

Comments

Ja idag har jag den här underbara träningsvärk haha, kan knappt böja mig ner lr gå för den delen meeen det gör ju inget, den här värken har inte hindrat mig från och träna idag. Ska läsa lite innan jag lägger mig så det är väl nog bäst att jag sätter igång nu innan sömnen kommer smygandes och plus att jag måste upp tidigt imorgon och träna med min klass.

Ha en bra dag så skrivs vi imorgon!! Natti natt

Likes

Comments