Igår så gick jag och Caspian ut och tog en lång pw här runt i Norrköping, eftersom att jag inte hittar så bra här så bestämde jag mig för att bege mig ut på ett äventyr och samtidigt se hur långt vi skulle gå och det hela slutade med att vi gick i 9 km och mycket hann vi upptäcka. Planen var ju också sen att jag skulle ta en löptur på kvällen men jag var så trött så den där långa pw räckte gott och väl till gårdagens träning eller vardagsmotion.

Idag så blev morgondagens pw på 6 km och nu på kvällen så drog jag och min sambo till gymmet som ligger bredvid och köttade på. Jag sprang 5 km och körde axlar/biceps lite snabbt och jag vet inte riktigt vad min darling körde för vi var på olika våningar men trötta blev vi båda. Och det var faktiskt första gången vi tränade tillsammans sen vi blev föräldrar, innan så körde vi rätt ofta tillsammans men nu ser livet lite annorlunda ut.

När vi väl kom hem så gjorde vi omelett och till det så hade vi sallad och fisk... till mig och han hade med kött.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ok nu har det varit lite tyst här och det är pga vi har har haft sjukstuga här hemma. Sonen mår fortfarande dåligt och igår så fick han 1 års vaccination och mot kvällen kom feber. Men idag mår han lite bättre, lite gnällig och febern är nog kvar (ska ta tempen).

Idag blir det löpning och hur långt det blir vet jag inte det får benen och hjärnan avgöra.

Översta bilden togs 3 månader efter förlossningen och den nedersta togs igår 12 månader efter förlossningen. Vad fantastisk kroppen är, har burit på mitt hjärta i 9 månader, gått igenom komplikationer, fött honom ur min härlighet hehe och nu är han här men kroppen har tagit stryk men för att bli en stark mamma så måste jag äta rätt och med rätt så menar jag att jag ska äta vanlig husmanskost med måtta och sen på helger så unnar jag mig med godis och kanske ett glas vin.... balans kallas det.

Bästa jag har gjort...Likes

Comments

Ska snart ta min första klunk kaffe, den är godast. Caspian har sovit till kl 9 och my god vad skönt det var att sova ut. Jag ska strax kila ner till gymmet och köra armarna. Ser ut att bli sol hela dagen så vi får se vad familjen hittar på.

Nä nu måste jag dricka kaffe och sen byta om.

Likes

Comments

Min man har åkt in till stan för att träffa sin vän och Caspian ligger och sover för dagen och jag ligger här helt ensam i vår stora och mysiga säng och har käkat godis/kollar på film och bara njuter lite av denna egentiden man nu har.

Idag så har jag sprungit på förmiddag 8km på 54 min och det var helt ok. Gillar egentligen inte att springa tidigt på morgonen eller på förmiddag, springer helst på kvällarna då det känns mycket lättare i kroppen att göra det. Ska fortsätta att kolla på min film Logan så nu loggar jag ut för den här dagen och så skrivs vi imorgon.

Ha en fin kväll och natti natti.

Likes

Comments

Hello! Nu tänkte jag testa att börja blogga här. Saknar verkligen att skriva men är samtidigt väldigt lat men jag ska göra mitt bästa och uppdatera lite oftare och när orken finns till.

Så vem är jag då? Jo jag är en 30 årig tjej som bor med min älskade sambo och vår lilla skatt som nyligen har fyllt ett år. Här så kommer ni att få ta del av min lilla vardag men mest om hur jag nu tränar för att få "tillbaka" min kropp efter graviditeten. Gick upp ca 25 kg men har nu tappat allting och nu fokuserar jag på att bygga upp en starkare och hälsosam kropp, här så kommer ni inte att få se konstiga dieter nej nej. Hård träning och bra kost är det som gäller men äter dock inte kött och det är för att jag äcklas av det men annars så är det inga konstigheter när det gäller min kost.

Välkommen till min värld och enjoy!! Ps: kommentera och ni får gärna fråga om det är någonting ni undrar över.

Likes

Comments