Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Idag hade jag nästan en heldag med Matilda som är hemma från Norge Yaaay! Vi åt en stor sallad och prata igen allt som hänt sen sist vi såg, blev ett par timmar😄 Sen drog jag hem en sväng sen mötas vi upp lite senare på gymmet och körde Tabata (!!!) första gången på typ ett ett halv år... Var så kul & svettas😁😁 I'm baaaack

När jag kom hem blev det sojabiffar sen igår, äggröra & sallad👏🏼

Likes

Comments

Börja dagen med yoga är så skönt, i början tänkte jag nee fy vad segt det ger ingenting.. Men man sträcker ut och man fokuserar verkligen på sin kropp och alla olika rörelser och det ger sånt inre lugn!

Sen älskar ju jag tempo, köra ett hårt & tungt gym pass osv men jag känner att yoga är bra för mig för jag känner mig så lugn och lycklig efter!

Jag följde det här passet idag som jag hittade på youtube, hon var så bra! Jag har kört det en gång innan och det är runt en halvtimme tror jag men efter känns det som kroppen verkligen har vaknat när man är klar! 

Likes

Comments

Idag åkte jag iväg till min saknade vän Alexandra som är hemma från Stockholm! Vi satt och praaaata & prata❤️

Sen kom jag hem och gjorde kikärts biffar och så kom Amanda & åt med mg, sen drog vi iväg och fika🍂 Så tacksam vilka fina vänner jag har i mitt liv!

Nu har jag ångat ansiktet, haft ansiktsmask, duschat och nu ska jag måla naglarna o h försöka planera upp veckan, iallafall morgon dagen!


Likes

Comments

Hej!

Jag är sällan hemma längre så nu ska jag byta rum med min bror för mitt rum är så stort och det står bara tomt när jag är ute och reser så då tyckte jag att de är bättre han får ha det för då blir de dubbelt så stort jämfört mot de han har nu! Och jag älskar att inreda, pyssla och greja!

Jag och Amanda satte upp tapeter igår och det blev sååån skillnad, så mysigt och fint😃
Såå stolta att vi klarade det helt själva haha!

Jag försökte använda lite tips från datorn för att få rummet att kännas större, dom bästa tipsen skrev jag här nere!👇🏼

Likes

Comments

Jag har insett en sån underbar sak!! Men jag har inte heeelt förstått än haha! Det lät knäppt men ska berätta sen när jag förstår det till 100% och jag hoppas det kan hjälpa er också då!!
Åh vilken lycka I feel right now✨

Ska försöka skriva om det senare annars en annan dag!

Nu ska jag iallafall ut på en lång promenad med hundarna, det blåser och är äkta höst väder men det ska bli skönt☺️ 🐾🍂

Likes

Comments

Retap tillverkar vattenflaskor av glas. Tillverkningen sker inom EU. Flaskorna tillverkas av tåligt borosilikatglas där både tillverkningen och själva glaset är ett miljövänligt alternativ av glas. Flaskorna levereras med träkork alternativt en kork av TPE som är BPA- och ftalatfri omsorgsfullt utvecklad för att ha en lång livslängd tillsammans med glasvattenflaskan. Retaps vattenflaskor av glas är framtagna för att minska användandet av engångsplastflaskor och så att du på ett enkelt sätt istället ska kunna ta med färskt kranvatten vart du än är; i lekparken, på promenaden med barnvagnen eller till träningen utan att behöva använda plastflaskor.

•Tillverkad av borosilikatglas
•Kork av TPE fri från BPA, ftalater
•Tål maskindisk
•Tillverkad inom EU

Fick precis hem några giftfri vattenflaskor!! Såå bra, plast är hemskt. Jag har till och med börjat koka vattnet 3 minuter för då försvinner de flesta föroreningar i det! Inget jag någonsin tänkt på innan...

Likes

Comments

Godmorgon! ☕️✨

Idag fick jag vara lite hundvakt åt dessa två björnar! Dom älskar verkligen varandra🐻🐾 Säger jag till Teddy "Molly kommer!!!" Så springeeeer han till fönstret och kollar haha😄

Idag har jag inte tränat på en vecka och för mig är det en evighet! Så idag ska jag dra iväg till gymmet och låsa upp mitt kort, grejen är att jag inte vill betala för en hel månad när det bara är 1,5 vecka kvar så jag hoppas dom kan vara lite snälla! Guuud så jag har längtat efter mitt gym & att köra pass, speciellt älskade Tabata, köra så det brinner i hela kroppen & svetten rinner Bland det bästa jag vet🙌🏽

Jag körde en nyttig frukost idag, 3 ägg & avokado🍀 Vill verkligen bli i super form känner jag, tighta till kroppen och få fram lite synliga muskler! Men viktigast av allt så vill jag känna mig hälsosam & glad💚 Sån bra känsla när man vill träna hårt & äta nyttigt!


Hoppas ni får en underbar dag!

Likes

Comments