Om cirka två veckor ska jag flytta. Så denna veckan har jag fixat en del med det. Jag har haft boendet ordnat ett bra tag men har nu ändrat mig lite angående det sådär i sista sekund...så det är väl mest det som jag försöker lösa. Förutom allt som rör flytten så har jag även....

Pratat om allt och ingenting med Aileen över en kaffe // Hängt hos Laura tillsammans med Aileen & Filippa

Varit hos Melisa som hade styrt upp en mysig middag med snack skratt & god mat...mmm

Och träffat Agnes, Awin, Juliette & Sara som syns på bilden // Awin & Juliette // Jag @ Storan

Ikväll är det söndagsmiddag hos fina mormor som står på schemat och det ska bli supermys <3

Likes

Comments

15-29 juni var jag i Frankrike tillsammmans med Sara.
Första veckan bodde vi i Saint Tropez...jordens bästa plats!!! Alltså har nog aldrig mått som man mådde där, typ.

Poolhäng på La ferme d'Augustin // Köpte glass med en macaron i från Laduree nere vid hamnen // frukost @ Dior Des Lices

Förhäng på LE QUAI innan vi mötte upp några andra för att dra till GAIO. Lätt bästa utestället i Saint Tropez! // Dior huset // Sara på Café de Paris

Efter en vecka i underbara Saint Tropez var det dags för oss att packa våra resväskor och checka ut från La Ferme d'Augustin Hôtel. Vi skulle nu vidare till Cannes.

Cannes är mer likt en storstad, så vi spenderade en eller två dagar längs promenaden där vi kollade i butikerna. Vi låg dock oftare på solstolarna vid havet/poolen.

Här befann vi oss på Carltons strand, typiskt mig att ta kort på byggnaden på andra sidan gatan istället för på stranden. Älskar fina byggnader. // Club Sandwich @ Le Californie // Shoppingdag på promenaden // En jättegod Strawberry Daiquiri på Baoli beach club, tips!

Under veckan som vi befann oss i Cannes tog vi tåget till Monaco en dag. Det är verkligen jättefint där med. Eftersom det är så himla litet så räcker det att vara där över dagen. Vi strosade runt i staden, besökte casinot och satte oss tillslut och åt på favoriten Café de Paris.

Detta måste vara den vackraste Chanel butiken // Jag // Ball karta över butikerna som vi besökte under dagen

Efter 15 dagar på Franska Rivieran var det dags att åka hem. Vi hade verkligen en sjukt bra resa och jag längtar redan tillbaka...

Likes

Comments

Molly Rustas smyckeskollektion för SAFIRA:


Jag var bara tvungen att springa in till deras nyöppnade butik på Kungsgatan häromdagen för att kika på Mollys kollektion - så himla fina smycken!? Köpte med mig ett par örhängen och en ring.

Nu ger inte min iPhone-kamera smyckena någon rättvisa men det jag älskar är att de fortfarande är guldiga trots alla stenar. Smycken med många stenar har ju en tendens att se silvriga ut, så jag är verkligen jättenöjd!

Likes

Comments