View tracker

Godmorgon fina ni. Vet att jag inte har bloggat på jätte länge men det beror på att Jag inte har haft 3G på min mobil och att jag är ute på dagarna o kvällarna så har ingen ork att blogga innan jag ska ut. Men nu så har Jag skaffat 3G och kommer att uppdatera mycket bättre på bloggen <3

Bjuder lite på bilder :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina bloggläsare Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på 2 dagar det beror på att Jag har spenderat lite tid med min pappa och har tagit lite lungt iallafall Jag har ändå inte gjort något speciellt. Har bara hängt med mina kompisar som Jag har saknat och inte sett på 1 år. Alla säger att Jag har förändrats tror det beror på att Jag har gått ner i vikt och färgat mitt hår blont.
Har redan fått färg och har bara varit här 2 dagar. Kan inte tänka mig hur brun jag kommer att va när jag åker tillbaka hem.
Iallafall just nu så är Jag o pappa ute vi ska gå runt lite i Istanbul och träffa pappas släktingar som är i Istanbul.
Ha en härlig dag allesammans <3

Likes

Comments

View tracker

Just nu så sitter Jag framför min gate och väntar på att Jag ska boarda. Åker till Turkiet idag är så nervös för att åka själv men tror säkert att det kommer att gå bra. Kommer att landa väldigt sent så tror inte att jag kommer att blogga mer idag för vill spendera lite tid med min pappa. Eftersom Jag inte har sett honom på 3 månader för min pappa bor i Istanbul/Turkiet. Men vi hörs imorgon ha en bra dag puss.

Likes

Comments

Just nu så är Jag,mamma och min syster ute på en promenad. Känns väldigt skönt att va ute och promenera när det är så fint väder.
När Jag kommer hem så ska jag bara ta det lungt och kanske börja små packa lite eftersom Jag åker på Onsdag och det kommer att va väldigt stressigt att packa allt imorgon. Men nu ska vi fortsätta att promenera så vi hörs imorgon ha en bra kväll <3

Likes

Comments

Som ni kanske vet för några månader sen så har Kylie Jenner kommit ut med sina egna läppprodukter. Dessa produkter har pratats väldigt mycket om på youtube, instagram osv. Jag har iallafall beställt 2 av hennes matta liquid lipsticks i färgerna Posie K och Candy K. Jag beställde produkterna den 27 Maj och fick hem dem den 7 Juni. Vilket var asbra att dem kom så snabbt så jag kan ta med mig dem till Turkiet och använda dem där. Min kompis hade också beställt Kylie Cosmetics och hon sa att hennes produkter kom på 2 veckor så jag hade ju tänkt att mina skulle kanske också komma på 2-3 veckor men blev väldigt glad att dem kom på 1 vecka.

Iallafall back to the products! Jag har beställt Posie K och Candy K. Två as fina färger som jag kommer att ha mycket användning av. När man köper liquid lipstick så får man även en Lip Pencil som matchar. Förpackningarna är to die for så söta . Men ni ser swatches på Posie K till vänster och Candy K till höger på andra bilden. Produkterna luktar vanilj och är väldigt rinnande men läppennorna är väldigt krämiga och lätta att använda. Produkterna appliceras väldigt lätt och är pigmenterade som bara den! Det tar bara några sekunder tills produkten blir matt. På vissa läppar så kan dessa produkter vara väldigt torra. Ett tips om man inte vill att produkterna ska se torra ut är att applicera läppbalsam innan eller efter läppennan och låta det torka och sen applicera  det flytande läppstiftet .

Har testat båda färgerna och älskar dem lika mycket även om Candy K torkar ut mina läppar lite så tycker jag att den är jätte fin på. Hållbarheten på dessa produkter är asbra. Det är till och med svårt att få bort produkten som är kvar på läpparna efter dagen är slut och man vill tvätta bort sminket.

Att beställa dessa produkter kostade mig 850kr med frakt och tull. Om man inte vill lägga ner så mycket pengar på smink så kan man hitta liknande färger på billigare sminkmärken till exempel Nyx liquid suede(99kr) eller nyx lingerie(99kr) har liknande färger för Kylies produkter.


Likes

Comments

Just nu så sitter Jag och Bella på en Taco Bar resturang i Göteborg som ligger vid Kyrkogatan och käkar mat. Jag beställde en Quesadilla tallrik med Kyckling och ruccola. Den är jätte god. Men efter vi har ätit klart så ska vi åka hem till Bella och ha en mys/sleepover för om bara 4 dagar så åker Jag till Turkiet och kommer att vara där i 2 månader så kommer inte att kunna träffa Bella på jätte länge. Iallafall nu ska vi äta klart och åka vidare till Bella och spendera natten där. Så vi hörs imorgon ha en bra kväll Godnatt :)

Likes

Comments

Hej!

Eftersom detta är mitt första inlägg så tänkte jag berätta om mig själv och om vad jag kommer att skriva om på bloggen. Jag heter Aylin Aslani och är 16 år. Har gått ut första året på gymnasiet. Jag går på The international high scool of the Gothenburg region med inriktning samhäll. Även om jag går inriktning samhäll så har jag ett väldigt stort intresse för smink. Och det är något ni kommer att få läsa mycket om.

Jag tränar väldigt ofta och älskar att umgås med mina kompisar. Det är nog det bästa som finns att bara vara med kompisar och prata om allt. Som sagt så är smink en stor del av mitt liv, Är en tjej som som spenderar alla sina pengar på smink eller mat.

På min blogg kommer ni att få läsa om mitt liv. Men ni kommer också få läsa om mina åsikter om olika sminkprodukter. Som sagt så kommer min blogg att vara en livsstils/skönhetsblogg.

Jag hoppas ni gillar min blogg lika mycket som jag gillar att skriva den <3

Likes

Comments