Logics singel "1-800-273-8255" har ett otroligt starkt budskap, för den som inte förstått handlar den nämligen om självmord, självmordstankar och psykisk ohälsa, och- eller självskadebeteende. Låten har ett väldigt starkt lyrics som jag känner igen mig i, speciellt gällande hopplösheten och känslan av att bara känna sig avdomnad.

Låtens namn är numret till den officiella självmordsförebyggande livslinan i USA, och jag tycker det är superviktigt. Låten sprider nämligen ett fantastiskt budskap som kommer hjälpa många människor i ALLA åldrar som lider av självmordstankar. Sprid sprid sprid denna låten!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links
MAKEUP BY COCOPANDA 
 

Äntligen har jag bestämt hem lite nytt smink, dessvärre mitt uppe i det hela missade jag att beställa en ny eyeliner som jag är i störst behov av.. typiskt! Men får kanska köpa den i en fysisk butik istället. Jag har aldrig provat Smashit Cosmetics förut, men har hört bra recensioner om att deras ögonskugge paletter ska vara bra. Jag är verkligen i behov av färger som är högt pigmenterade men som man ändå behöver jobba lite med för att inte få en direkt för dramatisk look. Till det beställde jag äntligen den borsten från Sigma som ska vara superbra och enkel att blanda in färger med. Utöver detta beställde jag en foundation borste från Real Techniques och en mascara från Max Factor som alltid går hem för mig, den ger både volym, fylliga fransar och extra längd!

Klicka på bilderna för att komma direkt till produktens hemsida. Eller klicka HÄR för att komma direkt till Cocopandas startsida.

Likes

Comments

Bilder , Personligt

Äntligen är underbara hösten kommen! Jag tycker att oktober verkligen är en supermysig månad, graderna sjunker och mysfaktorn ökar, varmchoklad, flera koppar med te, nya ögonskuggefärger, löven ändrar färg, äppelpajer, doftljus, listan kan bli längre. I slutet på oktober börjar jag även smyglyssna på julmusik, och i år är jag faktiskt riktigt taggad på julen. Jag brukar alltid lyssna på Michael Bublés julalbum, ett av de bästa som gjorts enligt mig!

Jag är "ledig" fram tills torsdag, då jag har ett seminarium. Däremot har jag mängder med kurslitteratur att läsa igenom, Brå:s rapporter om den svenska brottsligheten under 10 års tid och jag bör även lyssna igenom olika avsnitt om teorier på kriminalitet. Nästa torsdag är nämligen min första digitala tentamen, det ska bli spännande men även nervöst!

Hoppas ni får en fin tisdag 🍂

Likes

Comments

Bilder , Fritid , SPORT

Hej vänner!

Vilken härlig helg jag haft, fylld med sport, precis så som jag älskar det! Igår förmiddag bar det av mot hovet för att djurgården hade hemmamatch i hockeyn mot Skellefteå AIK med start klockan 15.15, den vann DIF med 4-2. I samband med att hockeyn startade spelade även Tottenham klart sin match borta mot Huddersfield United, som Tottenham vann med 4-0 efter bland annat ett drömmål av vår egen Harry Kane.

Idag stod det fotboll på schemat för Djurgården, och grabbarna vann med hela 5-0 borta mot Sundsvall, snacka om kross? Nu är vi nära Europa, fan vad härligt! 🚀💛❤💙

Alla bilderna är lånade från Djurgårdens IF.

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om en halvtimme spelar Tottenham mot West Ham, det är ett södra London derby på London Stadium. Vi har en stark startelva och jag hoppas som vanligt på tre poäng och ett par mål av the main man Harry Kane så att han också kommer högre upp i skytteligan.

Ha en fin lördag vänner!

Likes

Comments

Äntligen är det dags för första hemmamatchen för säsongen, mot Malmö ikväll på hovet 19.00! Det kommer mycket folk och jag är så redo för ett kokande hovet, har längtat så mycket att jag nästan spricker. Vi har dessutom ett spännande lagbygge inför säsongen, satsning på juniorer och så har vi även tagit hem Andreas Engqvist som senast spelade för DIF säsongen 2009/2010, skall bli härligt att se honom i djurgårdströjan igen.

Likes

Comments

USE STUDENT DISCOUNT AND SAVE HUNDREDS EVERY MONTH💰
 

Studenter, hear me out!

Visst är det frustrerande att ha kostnader med en låg studieinkomst att betala dina egna kostnader? Exempelvis; nöjen, mobil-abbonemang/kontantkort, kläder etc. Sverige är ett generöst land som ändå betalar oss för att vi går i skolan och utbildar oss, men många utkomster är ändå dyra, men du behöver inte alltid handla allt för ordinariepris. I Sverige är vi nämligen lyckligt lottade för att få MÅNGA rabatter från två OLIKA företag som ger oss BÄTTRE priser för produkter som från början kanske inte hade råd med. Det är dessutom superenkelt att fixa och allting går smidigt att fixa via internet och ett studentbevis.

Av personliga erfarenheter har jag använt mig MASSVIS av mecent och studentkortet under både gymnasietiden och nu när jag påbörjat mina universitetsstudier. Jag har fått användning av rabatter både vid köp av nöjen, resor, kläder, mat och kaféer samt annat smått & gott. Det tycker jag även att ni ska göra!

Likes

Comments

Happy sunday guys!

Jag vaknade denna morgon och satte på lite peppande musik i lurarna med jag skrev feedback på en annans students inlämningsuppgift, och lämnade in det tillsammans med min egen uppgift för att slutföra seminarie 3. Efter detta gjorde jag frukost och just nu förbereder jag för att åka in till stan och gå på en glassprovning.

När jag kommer hem har jag fler studier att kolla igenom, min basgrupp ska inför vårt nästa seminarie kolla på två filmer och analysera en av dem genom att studera vilka brott som förekommer och ta med olika teorier bakom handlingarna. Det ska bli riktigt intressant!

Hoppas ni får en fin söndag vänner 🍁

Likes

Comments

🌻 Vad gör dig stolt? - Att samhället har förändrats så pass mycket som det ändå gjort, gällande exempelvis hbtq+ personerns rättigheter och på senare år speciellt rättigheterna för transpersoner eller icke-binära personer. Jag tycker det är viktigt att alla kan känna sig som en del av samhället även om man faller utanför "normen" som fortfarande existerar. Heteronormen behöver krossas!

🌻 Vad får dig att må bra? - Att umgås med min familj oc inse att livet inte är svart och vitt. Jag mår bra av att dagar som är fyllda med ångest underlätta genom att ligga i sängen hela dagen och äta godis, det är helt okej när man mår dåligt. Annars mår jag bra av att lyssna på musik, speciellt The Neighbourhood. Men jag mår nog allra bäst utav att gå eller titta på fotboll!

🌻 Hur tror du att ditt liv ser ut om fem år? - Förhoppningsvis lever jag ett hälsosamt och lyckligt liv med en kandidatexamen i bagaget och nya upplevelser, en resa eller två till något land eller någon stad som jag tidigare inte besökt.

🌻 Berätta om en låt som betyder extra mycket för dig - När jag mår riktigt uselt lyssnar jag på "Super Trouper" av ABBA. Tycker den är superhärlig och jag får energi till att sjunga med!

🌻 Vad ser du fram emot? - Jag ser fram emot att få ta en kandidatexamen från universitet, bli en aning mer allmänbildad och att få bli kär, den känslan är verkligen mysig ändå.

🌻 Hur definerar du ordet "perfekt"? - Vilken svår fråga. Jag tycker ingen eller inget är definitionen av "perfekt" däremot har jag en större relation till begreppet "perfektionist." Speciellt när det kommer till studier, jag vill att allting blir felfritt.

🌻 Om du hade fått möjligheten att åka tillbaka i tiden och ändra på ett misstag du gjort, skulle du göra det då? - Förmodligen inte. Jag tycker att "tänk om jag kunde åka tillbaka i tiden och ändra på det" bidrar med mycket ånger och ångest. Det är inte nyttigt, man måste försöka se framåt istället och inse att man trots sitt misstag har andra positiva saker i livet, det är betydligt mer hälsosamt än att tänka kostant på att ändra sina misstag.

🌻 Vem är du lik? - Jag antar att frågan har med någon i min släkt att göra? Allra oftast får jag höra "oj vad du är lik din mamma."

🌻 Vad önskar du kunna titta tillbaka på och minnas av dig själv och ditt liv när du är gammal? -Allting! Jag har gjort val och handlingar som gjort att jag fortfarande när jag blir äldre kommer stå med båda fötterna på jorden och det är något att minnas och vara stolt över!

Likes

Comments