Idag lyssnar jag på massvis av gamla favoriter som verkligen aldrig dör ut. Älskar´t!

Likes

Comments

Film / Serier

Baserat på den internationella bästsäljaren "Holding the Man" detta är den svepande kärlekshistorian om två high school pojkar, ena hunky lagkaptenen på av fotbollslaget och den andra en känslig drama student. Efter en söt uppvaktning, faller de båda två i en djup förälskelse och en varaktig relation i över 15 år. Med skådespelare Guy Pearce, Geoffrey Rush och Anthony LaPaglia, fångar denna inspirerande sanna historien både beaty och sorg i en av de bästa romanserna i vår tid.

Likes

Comments

Jag och Jessica har precis avslutat vårt protokoll i kursen "organisation & ledarskap", vi skulle enligt våran lärare hitta på ett företag och komma på en problematik. Vi skulle även lägga fram en kassa och aktivitet, trots att vi inte läser ekonomi är detta en otroligt viktig del av hur organisationer byggs upp.

Just nu sitter jag i fönstren och väntar på min kompis som slutar och femton minuter. När jag kommer hem ska jag se någon serie och därefter hjälpa till med middag!

Ha en trevlig onsdag vänner 🌸

Likes

Comments

1. "Jag kan knappt vänta tills jag slutar få finnar en dag. " Medan din hy förbättrades över tiden, finnar kommer aldrig helt försvinna.

2. " 1000 kronor är mycket pengar. " Nu försvinner alla pengar omedelbart till hyra, räkningar och andra ansvarsområden. Och 1000kr är inte i närheten av att täcka alls.

3. "Alla förutom jag har kontroll över sina liv." den dag du inser att ingen har en plan - vi alla bygger den !!! - Blir en skrämmande dag verkligen.

4. "Jag är väldigt mogen för min ålder." Nu tänker du på hur du faktiskt betedde dig som yngre och bara skakar på huvudet.

5. "Detta är inte en fas! Detta är vem jag är! " Men idag döljer man alla pinsamma grundskole bilder - eller så skickar du dem till dina vänner så att de kan skratta också.

6. "I själva verket, är jag ganska mycket en vuxen redan nu." Du kan faktiskt inte förstå att du trodde du såg ut som en vuxen.

7. "Baksmälla är inte så illa! " - Nu vet du att tortyren av baksmälla faktiskt stannar mer än en dag.

8. "Strumpor är en fruktansvärt gåva/present." Nu är gåvoboxen fylld med strumpor den bästa present du fått på hela året.

9. "När jag väl fyller 18, kommer jag definitivt känna mig som en vuxen." Jag känner mig definitivt inte som en vuxen nu, gör någon?

10. "Jag kan knappt vänta till att få dynga hela tiden." När man väll blir äldre, förstår man hur mycket skönare det är att vara utvilad.

11. "Stanna inne en fredagskväll är så lame." Nu tar ibland ett mirakel för att få dig ur soffan på helgerna.

12. "Vännerna jag har nu, är vänner jag kommer ha föralltid." När man växer upp inser man hur sin umgängeskrets förändras och utvecklas över tiden.

13. "Det kommer vara så mycket enklare att umgås med sina vänner när man är 18." Om ni bara visste hur svårt det är att synkronisera scheman och att du skulle behöva planera en get-together med dina bästa vänner sex månader i förväg.

14. "Jag kommer att kunna betala en stor vacker lägenhet, så länge jag kan lyckas skaffa en rumskompis." Kolla genom lägenhets listor är ett hård, hård uppvaknade.

15. "Och jag kommer troligtvis enkelt ha köpt ett hus innan jag fyller 25! " Åh, yngre du. Så dum. Så naiv.

16. "Jag kan inte vänta med att fylla huset med alla ikea möbler som jag ska montera själv! " Du förstod inte sann frustration tills du monterat ikea möbler.

17. "När jag väl blir förälskad, så kommer allting bara falla på plats. " Aw, tonårs du kunde inte ens förstå alla de olika sätt du kunde förstöra kärlek.

18. "Och dejting kommer bli så mycket enklare när jag väl inte är en tonåring längre." Hahaha! NOPE. Men åtminstone var yngre du optimistisk, right? *snyft*

19. "Japp, jag har en ganska god uppfattning om hur mitt liv kommer att gå." Åh, älskling. Du hade ingen aning om vad du gav dig in på. Men det är precis vad som var så kul, var det inte ?

Likes

Comments