Skitmysig dag som började med att vi nior gick sagostigen med sexåringarna!

Älskar barn och de två småbarnen vi fick gå med var så gulliga, och duktiga. Varje år fixar alla fritidslärare en sak som heter sagostigen för lågstadiets barn att gå, där man får gå som en stig i skolan och man går förbi massa Astrid Lindgren(?) sagor och varje fritidslärare är utklädd till en viss karaktär. Måste ge dom massa cred för hur fint dom hade gjort hela grejen! Verkligen jättekul!

Sen hade vi redovisning på engelskan, och jag hade valt att snacka om "The Power Of Makeup", som jag tror jag nämnde i gårdagens inlägg. Men det gick iaf helt okej, snackade helt utifrån vad jag kunde utantill och sen visade jag några bilder. Tror jag ska göra ett inlägg här på bloggen om just det ämnet så visar de då!

Men just nu är jag så lättad över att det är helg, hoppas ni alla haft en bra dag och att ni alla får en fin helg!

Alltså hur fint??

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Shit va trög den här dagen har varit, känns som tiden har gått jättesegt och skolans lektioner var bara långtråkiga typ..

Det enda roliga som hände idag var att vi fick välja vilka kommunala skolor och linjer vi vill besöka - kul bara att jag knappt bestämt mig om vilken linje jag vill gå.. Men ska boka en tid hos vår SYV och förhoppningsvis har jag bestämt mig efter det!

Sen så var vår spanska jättekul!! Men jag tycker som spanska alltid är kul, måste vara tack vare vår grupp och grymma lärare som gör lektionerna roliga.

Annars hoppas jag att ni har haft en bra dag! Nu måste jag finslipa min engelska redovisning till imorgon, ska snacka om The Power Of Makeup!!!

Likes

Comments

Förlåt för att jag varit så inaktiv på bloggen de två senaste dagarna, har haft lite extra mycket.

Hur som helst så for jag och Nor på Minerva Gymnasiums öppet hus ikväll! Skitspännande och för första gången slog det mig att jag faktiskt går ut grundskolan om mindre än ett år.

Vi fick lite allmän info om skolan och linjerna, sen fick vi träffa lärarna och några elever - vilket var jättekul det också! Alla var jättetrevliga:)

Blev ganska chockad över hur bra skolan verkar vara, hade inte ens i tanken att jag ska gå just där, men nu är det nog inte fullt omöjligt!

Vi träffade även Lana och hennes mamma där!!

Likes

Comments

Sitter på Wayne's med Wilma & Julina för att plugga lite So till provet imorgon om andra världskriget - som för övrigt känns ganska enkelt nu när vi repeterat massor på so lektionerna.

Likes

Comments

Bästa bästa Göteborg!

Alltid lika kul när släkten reser tillsammans, speciellt nu i slutet av sommaren när vi åkte till Göteborg till min fina faster och fina kusiner!❤

Hann med att ha myskväll med världens bästa Doris, vara och se på Rix FMs festival där bl a Zara Larsson uppträdde, en grymt rolig kväll på Liseberg där nån random kille ville vara med på en selfie och så mycket annat kul. Vid sånna stunder som man inser hur mycket familjen betyder, är så tacksam att jag ens har en familj till att börja med. 

​PS: ser ni bilden där jag, Doris och min lillasyster Dorsa har på oss våra åkband? Det där var bara nån dag efter att vi kommit hem från Turkiet, så gissa vems hand som är min😏☀

Likes

Comments

Börjar klockan 9, så jag tänkte att jag bloggar lite!
Egentligen har jag nästan inget att klaga på när det kommer till mina måndagar, har både sovmorgon och 2 timmars hål. Även fast det leder till att jag slutar 15:30, men med 3 lektioner på hela dagen gör det nästan inget.

Niki och hennes familj kom över en stund igår kväll med donken, hur gulligt som helst!! Efter det gick vi alla och köpte glass, sen satte vi oss i min säng och kollade på Gossip girl en stund.

Utöver det så har ingenting speciellt hänt, så vi
får väl se vad den här veckan bjuder på. Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

LÄTT den bästa mascaran jag testat

Älskarälskarälskar Too Faced's mascara "Better Than Sex" ! Helt klart den bästa jag testat, och jag har testat rätt så många. Maybelline's mascaror som alla överhypade typ förra(?) året är ingenting jämfört med den här.

Fransarna blir tydligt längre och tjockare, och det ser ut som att man har lösögonfransar på sig (dock känns det inte ens på ögonfransarna och dom är ändå mjuka trots att man har lagt mascara på dom). Tänkte först innan jag köpte den att den kanske inte var så bra som alla skönhetsprofiler sa, den är ju inte direkt billig heller när den går på 239kr på Sephora. Men den är enligt mig såååå värd pengarna!!

Den fungerar perfekt för mig som redan har väldigt långa och tjocka ögonfransar, men jag har även testat den på några av mina vänner med lite kortare ögonfransar och den fungerar lika bra!

Det enda negativa är att borsten är ganska stor och håller i mycket produkt, så det är nästan lite för lätt att få fransarna att se klumpiga ut (vilket kanske faller vissa i smaken) - så man får bara lära sig hantera borsten. Men overall är det en mascara värd pengarna, och en jag definitivt kommer köpa igen (för fjärde gången😁) så fort jag har möjligheten.

Likes

Comments

Varför går helgen alltid så snabbt?!

Kommer nog plugga hela dagen, vilket suger för det känns som att jag kommer kasta bort en hel dag - men förhoppningsvis är det värt det senare. Ändå surt att spendera hela helgen hemma, även fast det behövdes fixas saker här.

Ååh juste, såg nya avsnittet av The Vampire Diaries igårkväll, och vill inte spola nåt för er som inte sett senaste säsongen osv - men tycker typ att det blivit lite smått tråkigt nu, rätt så besviken tyvärr.

​"SelfieSunday"✨🙆

Likes

Comments