Header

Instagram@aylaaasa

Hejsan på er! Idag är jag ledig! Så skönt verkligen. Jag hade inga planer men sedan hörde Malin av sig och frågade om vi skulle luncha! Vilket jag inte tackade nej till. Så jag gjorde mig iordning och åkte in till stan. Vi åt på Java, som vanligt hehe, och det var jättegott!

Nu sitter jag hemma i soffan och tittar på How I Met Your Mother! Har nog även sovit lite haha! Ikväll har jag inga planer, så vi får se vad som händer. Hoppas allt är bra med er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder från Dannys show på Hamburgerbörs

Hejsan! Hoppas ni mår bra, det gör jag! Måndag idag och jag jobbar i shopen till kl.14. Efter det åker jag hem och packar upp. Jag åkte till mamma igår men var så trött så grejerna ligger kvar i mina väskor. Resten av dagen blir nog lugn. Har inget planerat än så länge!

Min helg var toppen! På lördagen jobbade jag och sedan gjorde jag mig iordning för en kväll med tjejerna! Vi drack drinkar i Emmas nya lägenhet och hade det supermysigt. Jag avslutade kvällen ganska tidigt och följde inte med ut. Igår tog jag och Jossan en lunch på stan och sedan städade jag på mammas jobb som vanligt. På kvällen lagade jag och mamma kycklingsallad med ett supergott vitlöksbröd till! Mums!

Likes

Comments