Nu är älskade sommarlov äntligen här! Så mycket vila och så mycket jag ska umgås med alla<333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som jag älskar blusar med volanger, såå snyggt! Mitt hår ser så himla vackert ut på bilden, men i verkligheten ser det ut som skit, haha. Måste verkligen klippa mig snart, såååååå slitet.

Nu hade jag tänkt att dra mig till gymmet, igår var jag där i ca 2 timmar. Kan säga att det blev ett väldigt lyckat pass, helt skakis i benen efteråt, riktig härlig känsla skulle jag vilja säga. Sen när jag kommer hem blir det väl en lång promenad med hunden, ingen vila här inte, hehe.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Som ni kanske läste i mitt förra inlägg så skulle jag ut och fota lite outfits. Blåsten stoppade mig, den var för kraftig och vi kunde inte fota ute. Kan ni förstå hur arg jag blev?! Fick ta outfitbilder i spegeln. Dom blev bra, men inte lika bra som dom hade blivit ute :( Jaja, fick till några bilder iallafall, det viktigaste.

Likes

Comments

Hej på er! Här står jag i badrummet och ska fixa i ordning mig lite, men samtidigt ska jag hinna göra ett inlägg och posta det. Jag sminkar mig med datorn framför mig, sen bad jag även Emma hjälpa mig med håret. Vi har lite bråttom eftersom att vi ska hinna fota några outfits, sen ska jag även hinna till gymmet innan alla människor börja komma dit. Det värsta är fan när det är fullt med folk på gymmet.

Nu när jag har lov känner jag att jag kan lägga lite mer tid på bloggen. Hinner inte med skolan och bloggen samtidigt. Hade kanske kunnat lägga ut bilder från mobilen, men nu är det så att min mobil är sönder och det funkar inte heller. Så typiskt.

Ha en bra dag! Kramis <3

#nouwoutfit

Likes

Comments

Sitter på altanen i väntan på mat, genom förkyld och helt seg. Vill inte sitta hemma och vara förkyld, vill kunna gymma, ta långa promenader med hunden och massa skoj. Men orkar just nu ingenting. Hoppas på att det går över riktigt snabbt nu bara. :/

Igår runt 10 på morgonen åkte vi till Jönköping för en familjemiddag. Moster och hennes kille, hans familj och hennes familj. Så mysigt! När vi var klara på restaurangen åkte vi hem till dom för lite kaffe och annat gott. Outfitbilder hann tas. Hur bra? Lite kyligt blev det allt när solen gömde sig, men fick ta det för bildernas skull. Vi var hemma runt 5-6 kanske, då åkte jag till farmor för att träffa faster, hennes man och kusinerna. En hel dag med familjemys! <3333

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw