Header

Postad i: FASHION

Mönster mönster och återigen massor av mönster. Ja, som ni ser var min outfit i fredags full av mönster och olika färger som enligt mig gick väldigt bra ihop. Jag invigde mina super coola slip-ons från Vans som jag bara hade längtat efter att få använda. Drog tillsammans med ett par vänner hem till Vilma efter skolan där vi spenderade kvällen ihop. Vi köpte god mat och bara hade det super kul tillsammans. Det var min fredag, nu ska jag dyka ner i mitt plugg, Kram!

Likes

Comments

Kavaj och slip-ons från H&M tillsammans med en ljusrosa sweatshirt samt rosa plisserad kjol med inslag av mettalic från ZARA.

Likes

Comments

Postad i: FASHION

Sandaler från ZARA

Även om säsongen för sandaler ännu inte är här har jag blivit helt galen i dessa samt den väldigt vackra pälsen på. Jag skulle gärna burit sandalerna, antigen inomhus eller utomhus, till ett svart eller grått kostym set och en matchande crossbody bag.

Likes

Comments

Postad i: EVERYDAY LIFE

Vad vill ni se mer utav här på bloggen? Skulle verkligen uppskatta om ni tog er tid och lämnade en kommentar nedan så jag kan förbättra en del saker och leverera inlägg fyllda med saker ni är intresserade av. Kram!

Likes

Comments