I skolan här om dagen skulle vi göra en ovanlig frisyr som skulle innehålla flätor, krusat hår och någon ovanlig touch på det hela. Resultatet blev som ovan visar. Jag kanske inte är super duktig nu men iallafall på rätt väg 😀 hoppas ni mår bra alla fina prinsessor vi hörs snart igen! 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag har jag fixat min systers hår 💁🏽 det tog lång tid, men det var värt det då det blev ett superfint resultat. Detta är alltså en traditionell fiskbensfläta 😀 hoppas att ni får inspiration av det jag gör och att ni är nöjda med mina inlägg.

Kram på er prinsessor!

Likes

Comments

Godmorgon på er alla fina prinsessor!

Gillar ni att fläta? Isåfall brukar ni piffa till den med något utåtstående? Mitt tips till er är att göra detta på något speciellt event, skolavslutning eller liknande då det med bara några få medel kan bli extremt vackert! ❤️

Här kan ni se hur jag gjorde i skolan, första gången som jag någonsin har flätat fiskbena. Man behöver inte använda sig av just ett sådant blom spänne utan kan även (tex) trä på pärlor på hårstråna, fläta med ett färgat band då det blir väldigt fint m.m.

Psst, det är ej jag på bilden utan vi fick fixa på varandra! Kram! ✌🏼

Likes

Comments

Hej alla prinsessor!❤️
Har ett tips till er alla som funderar på hur ni ska få höst känslan på era looks. När det gäller makeup, föredrar jag verkligen mörka (speciellt lila) läppar och mörka sotade ögon 😍 till det en tunn droppskugga för att ge en förstorande effekt.

Rosa/lila rosher är också superfint just under höstmånaderna. Detta då det ger en uppfriskande ton på kinderna som sjunker in naturlig med din övriga makeup 😊

Likes

Comments

Hej alla fina prinsessor! ❤️
På hår och makeup stylist linjen får man göra allt ifrån att locka hår till att färga ögonbryn. Detta är vad jag har åstadkommit hittills på "locking" fronten. 😍 Hoppas ni mår bra allihopa vi hörs snart!

Likes

Comments

Hej alla fina prinsessor!

Idag tänkte jag dela med mig av förslag som gör din skönhet mer utstrålande och hållbar en rengnig och molnig sommardag.

Tips:

1. Välj helst en puderfondation eller bara ett vanligt puder då produkten bättre sätter sig i porerna och smälter sig ihop med huden, medans en fondation bara blir kladdigt och får ett ofint resultat pågrund av tex regn osv.

2. Välj en vattenfast mascara då den sitter hela dagen och man blir inte svart under ögonen.

3. När det regnar kan ditt hår som du kanske stått framför spegeln och fixat ett tag förlora sin volym och jag rekommenderar därför att du sprayar håret med en hårspray före du går ut i molnigheterna, detta eftersom din frisyr får ett mer hållbart resultat :)

Om du vill sticka ut lite och liva upp din omgivning så kan du använda ögonskuggor med livliga färger som kan vara allt ifrån grönt till rosa.

Hoppas ni fick lite insperation, kram! :D

Likes

Comments

Hej alla prinsessor! Här får ni 10, lite onödiga, men skönhetsrelaterade fakta om mig :)

Bästa sminkprodukten? - bronzer

Sminkprodukt du aldrig använder? - eyeliner

Bästa sminkmärket? - Loreal Paris

Bästa Victoria Secret doft? - Such a flirt

När började du sminka dig? - runt 14års åldern

klänning/kjol? - klänning

jeans/shorts? - jeans, varje dag

halsband/armband? - halsband är ju alltid fint, men kan dock inte bestämma mig där..

Skjorta/blus? - Blus

sminkad eller osminkad? - SMINKAD :D

Ha det bra alla underbara där ute! Likes

Comments

Hallå på er alla prinsessor :)

Jag tipsar er idag om bareminerals bronzer (i löst format) som är den absolut bästa jag ägt. Den framhäver dina kindben på ett unikt sätt då även du som anser att du inte har några kindben på ett ögonblick har fina, och utstrålande kindben som på ett modernt och naturligt sätt strukturerar ditt ansikte.

Denna produkt finns även i olika toner så gå in och kika nu direkt!

Löspuder (all over the face) - 298kr

http://www.lyko.se/bareminerals/bareminerals-all-over-face-colours-warmth

Kompaktpuder - 419 kr

http://skincity.se/sv/product/2401/bareminerals-ready-bronzer

Dock var ingen av dessa puder det exakta som jag nämnde, det finns endast kvar att köp i "get started kit" som säljs i bland annat kicks, cocopanda.se och lyko.se

Get started kit light/medium/dark - 495kr

http://www.lyko.se/bareminerals/bareminerals-get-started-kit-ligh

Hoppas ni blir nöjda och längtar tills vi hörs igen, byyee :)


Likes

Comments