Min älskade var inte rädd! Tala inte! Var stilla!

Jag är här nu vid din sida. Kan du känna mig?

När jag först rör dig kommer du att känna värmen men du vet inte var. Det kanske blir på dina ögon.

Vem kan utplåna den här stunden. Den har inget slut...

Förstår du inte?

Det vi var ämnade att göra har vi gjort. Tro mig min älskade, vi har gjort det för evigt.

Om det gör dig lycklig tveka inte att glömma den här kvinnan som nu utan spår av sorg säger:

Farväl...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dedikerat till Lost Angel:

Jag vill gärna tro att alla människor får vad de förtjänar. Karma ser till alla får exakt i samma mån tillbaks det som man har utsatt andra för. Det är en princip som som jag tror starkt på, även om den principen har svikit mig på sistone.

Hur det än är med den saken tycker jag inte att jag har fått det jag förtjänar. Tvärtom, har jag fått tillbaks ont för gott av de flesta som jag brytt mig om. Jag vet inte hur många människor jag har på sistone raderat ur mitt liv.. Ännu en skall det bli idag. Jag är så trött på att omge mig utav vänner som är falska och giriga, killar som är manipulativa och som uttnyttjar och suger ut all energi som man har. Eller killar som behöver dumpa sitt last på en och återhämta sig för att sedan leva på den energin några veckor och sedan ladda hos mig igen.

Vad som fick mig att skriva ner detta är en händelse som ägt rum under veckan, och avslutades för ett par timmar sen. Eller denna varelsen har funnits i mitt hjärta ett bra tag, i snart 1 år nu.

Jag kan inte riktigt förklara varför jag tyckt om dig så som jag gjort, och jag kan inte heller placera mina känslor i någon kategori till dig. Jag önskar dock att det fanns en kategori som kunde passa in på det jag tycks känna när jag tänker på dig. För jag kan inte sätta ord på vad  det är med min dragnigskraft till dig. Om det är vänskapligt, sexuellt eller känslomässigt eller om det är emapati för den last du bär på... vad vet jag!

Hur som helst har jag varit svag för dig, och velat hjälpa dig pga att jag tyckte om dig precis så som du var. Helt osjälviskt, den enda tanken bakom min omtanke för dig var att du skulle förstå att jag verkligen ville dig väl. Jag dömde dig ALDRIG, eller slutade att tro på dig. Trots att alla i din omgvning ansåg dig som förlorad och misslyckad tillät jag aldrig dig att se samma antaganden i mina ögon.

Men när du säger till mig att jag aldrig har existerat i din värld, och att jag är förlorad... för att inte tala om dina personliga påhopp blir jag så besviken på dig och en aning sentimental. Inte för att det du säger stämmer och att det biter på mig som man brukar säga att "sanningen gör ont" ...NEJ! Utan för att dessa hemska och ekande ord kommer från dig, en person som jag ansåg vara helt perfekt på alla sätt och vis. Det gör ont, bokstavligen i hjärtat när jag tänker på dig. Du är den enda killen som klarat av att inte såra mig under hela den tiden jag känt dig. Vilket är ett helt år. Det gjorde att du var speciell i mina ögon. Du är den enda som tagit det rekordet...

Men nu när du lyckades med att förstöra det oxå och att såra mig så finns det väl inget mer speciellt med dig. Allt jag känner för just nu är att stryka ett sträck över dig och aldrig mer se dig...

Den som inte förstår gråter inte! Jag däremot fällde en tår innan...

Likes

Comments

Jag vill inte påstå att jag är en perfekt männkiska. Eller att jag alltid har rätt, tvärtom. Jag om någon kan ha fel. Och de människort som känner mig vet att jag kan vara en hemsk BITCH som kan ta till vilka medel som helst för att ta kol på mitt byte, i det fall då jag vet att jag har rätt. Men även de som känner mig vet att jag är även världens godaste person, och att jag kan slita ut mitt hjärta och ge dig det i handen om du förtjänar det.

Men då jag går in för en vänskap och finns där i torrt och vått blir jag otroligt förbannad när det sedan visar sig att de som jag ansåg vara mina vänner har varit fulla av skit, precis som en toalett. Ni vet vad jag menar då man bokstavligt skiter i en toalett dag in och dag ut, till slut när du skall spola så går det inte, och toalettstolen rinner över.

Vi kan börja med dig Theres och dina fucking byxor som jag lånade i april då jag skulle till Sthlm. Har haft dom på mig max säger vi 5 gånger (fast egentligen hade jag dom enbart 3 ggr) för att det skall låta trovärdigt. Vi umgicks dag in och dag ut, vi lånade allt från varandra och vi både skrattade och grät ihop. Jag tog din parti och jag gick mellan dig och dina fiender och slogs för dig. Sedan hittar du en kvinnomisshandlare till kille som är värsta mytomanen, och efter att jag tillbringat 1000-tals timmar med att lyssna på ditt tjat och ge dig råd väljer du trots all fakta att satsa på det svinet och dessutom vänder du mig och Fiori ryggen. Du försvinner i flera månader, spårlöst försvunnen. Notera nu alla läsare att under hela denna tiden, ligger hennes jeans hemma hos mig, nytvättade och vikta. Ps, notera även att de är flera storlekar för stora för mig med.

Sedan får hon någon snilleblixt och får för sig att du ta upp kontakten med oss. Utan ens någon eftertanke tar jag dig tillbaks som den vän du var för mig, innan du drog dig undan. Jag förstår människor, det är min filosofi här i livet. Och fastän många skulle tycka att du inte var värd en andra chans gav jag dig den mer än gärna. För jag älskade dig.

Du sitter i mitt kök hela natten och beklagar dig och grinar för mig hur slagen och misshandlad och illa behandlad du blev, jag sitter här och känner mig dig medans du svär på allt att aldrig mer någonsin tala ned det svinet igen.

2 veckor senare skall du till Göteborg där svinet bor. Du drar värsta historien om att du skall åka till Gbg med din mamma, för hon skall på någon kurs och att du vill komma bort från Halmstad och skall vara hos Anelie och gå till busfabriken med ungarna. Sedan drar du alla detaljer att ni åkte spårvagn, att ni åt mat och hade det jätte trevligt. Men det var bara bullshit. En fet lögn. Minns du då jag ringde dig, då du inte svarade och smsade mig och sa att det var så många ungar och att du inte hörde något.. minns du det? Men i själva verket låg du på stranden med aset och ljög för mig. En ärlig vän som inte gjort något fel var du enligt dig själv! Det går inte riktigt ihop med din story om busfabriken va!?

För er som inte förstår situationen mellan Theres vänner och hennes svin till ex är att ingen av oss gillade honom från första gången, för vi alla läste av honom. Och inte blev bättre utav att Theres sa det till han med givetvist, så självklart ville ju inte han att vi skulle umgås med hans tjej. Jag var ju då största hoter, för jag var den som enligt honom påverkade Tessan negativt gällande honom.

Men trots allt detta svalde jag mig stolthet för henne skull och gav  honom en chans. Nu kommer den bästa delen i dramat. Den gången då jag var med Tim, och svinet skulle komma och hämta mig för att vi skulle åka hem till Halmstad ihop. Han försökte och jag försökte att umgås för Tessans skull, han tom bjöd mig på bosnisk mat och vi pratade och hade till allas stora förvåning en rolig resa. För att sedan förstöra allt pga Gud vet vad slänger Tessan ur sig: " Vad fan skall du betala hennes mat för, hon har egna pengar"...  Och det skall komma från min dåvarande vän....

För att återkomma till hennes byxor som legat hemma hos mig sen i april, varav dom 7 månaderna som dom legat här har jag personligen varit hemma hos Tessan max 3gånger och dom få gångerna har det varit då jag haft vägaran förbi. Så den människan har mage nog att anklaga mig för att vara en tjuv till hennes fattiga jeans som jag dessutom skulle kunna simma i. Även fastän hon varit här flera gånger i veckan och druckit morgonkaffe hos mig vågar hon påstå att det är min skyldighet att lämna tillbaks hennes rötna byxor. Inte nog med det, då får jag höra att jag aldrig lämnar tillbaks hennes grej. Vilka grejer det var är det oklart. Och svaret blir: "Du vet bäst själv vad du har". Om jag nu hade vetat det, är det rätt korkat av mig att ställa en fråga som jag redan svar på? Elller, tycker inte ni det?

Ca 2 veckor innan den stora "toalettstolen" svämmade övet var Tessan här hemma hos oss och drack kaffe med oss, och då la vi ner hennes byxor och skor i påsen (Skorna hade dock Fiori lånat) och gav de till henne. Men vad hände, då glömde hon ta med sig dom. När vi kom ut, påminde Fiori henne om påsen och hon ansåg inte att det vara viktigt nog att gå tillbaks och hämta de efterlängtade grejerna som hon aldrig får tillbaks. Denna lilla deteljen missade jag eftersom jag snackade i telerfon. Veckan därpå tvättade vi i 3 dagar, vi tvättade i stort sätt allt vi hade hemma. Jag var stressad och skulle till Hfab, samtidigt som jag skulle upp o ner 10 ggr till tvättstugab, som jag skulle möta Jennie på gymet, och sedan fika med Andrea o Juliette. Till min stora förvåning hittar jag påsen med jeansen. Vilken räddning. För jag tillbringade ca 30 min i stress på att leta efter ett par byxor att sätta på mig.

Det blev Tessans jeans. Självklart skall jag möta henne utanför Hemköp med, och hon märker genast att jag har hennes byxor. Men allt är frid o fröjd. Men som vanligt har Tessan problem med att hålla truten, så genast skall hon ringa Fiori som dessutom råkar vara min vän och min inneboende vilket jag glömt att tillkännage. Självklart talar Fiori om detta för mig, och jag blir rasande. Jag anser att vare sig man är 10 eller 27 år gammal skall man alltid resonera med personen i frågan och inte med omgivningen. Men det tycker inte hon verkar de som, för personligen konfronterar hon mig via andra. Och när jag tar upp det kommer hon med en så omogen replik som lyder såhär: "Jag skiter i byxorna, bara jag slipper dig som vän. Det skall bli så skönt att slippa dig".

Så mitt slutgiltiga svar på det hela är: "Men va bra, då har du inget emot att jag klipper sönder dom och använder bitarna som en golvmopp då min är sönder".Samtidigt som jag förklarar att när hon kan snacka och bete sigg moget kan hon hämta sina "saker".

Så nu en månad senare pratar vi inte och hon beter sig som en 3 åring som blivit bestulen på sitt godis. Idag på KungFu:n beklagade hos sig för sitt andra ex som också är en story för sig själv. Jag hoppas verkligen han tar upp det med mig och öppnar sin trut han med, så ska jag nita den jävel så som ingen annan brud gjort. Och jag hoppas innerligt att han ger igen, så jag kan möblera om hans fula tryne.

Ja tog upp byx-storyn  med henne innan ikväll och bad henne snällt att skriva ner vad hon ansåg att jag hade här hemma som var hennes så att jag kunde klämna tillbaks hennes "grejer". Men då skall skvallerkärringen börja käffta emot igen och bete sig nu som en 2 åring som inte utvecklat talförmågan än. Utan talar ett begränsat antal ord per mening.

Inte nog med det. Det första Fiori säger när hon dyker upp och slänger sig i soffan är: "Blanda inte in mig"

Men vet du vad Fiori, jag har inte ens tänkt blanda in dig. För du är en coward som aldrig skulle kunna stå upp för mig, inte ens så om folk lynchade mig hade du suttit i din lilla leksandlåda med spade och hink medans du bakar lermuffins åt dina lek kompiusar o säger: "Blanda inte in mig i det, jag är inte på nåns sida"

Det hade ju varit ett fucking underverk om du någon gång hade utanför dessa fyra väggar då du sitter o snackar om hur du hade backat upp mig i allt hade även tillämpat det i  praktiken någongång. Och kunnat eftelikna mig någon gång som jag gör då jag står upp för dig och finns på din sida. Men nej..det kommer aldrig ske lika lite som någon av oss kommer kunna förhindra att toalettstolen svämmar över!

Tjejer, nu spolar jag!

Likes

Comments

Vissa människor är födda till att leva i misär.
Vissa kommer aldrig, hur de än försöker, kunna ta sig till en annan division problemfritt eller överhuvudtaget här i livet.
VISSA är rent ut sagt totalt dumma i huvudet och saknar självdistans och framförallt självinsikt huruvida de kommer överleva i detta samhället eller ej.

Jag har aldrig påstått att jag är perfekt - snarare tvärtom. Men jag är fruktansvärt snäll, för det mesta dumsnäll fast med vilje dock, och jag tycker det är en grymt fin egenskap och jag VET att människor VET att jag inte är särskilt dryg eller äcklig när man väl känner mig.
Det här med ex, att man kan vara vän med sitt ex. Det KAN man, om det är rätt ex så att säga.

Som vi alla vet sjönk jag rejält när jag började träffa det miserabla knarkaroffret från Tvååker när jag var 18,5. Jag skyller på att jag var ung och dum och allt jag ville var att bli älskad. Snurrigt och idiotiskt att välja fel sida väg men så blir det ibland, inget jag ångrar, jag har lärt mig en del under åren.
Jag har alltid ställt upp för fanskapet, aldrig lämnat honom (nej jag förådde dig aldrig) i sticket utan alltid funnits där.

Det var till och med JAG som hälsade på misärbarnet när han satt inne för hundrade gången nu senast. Det var JAG som åkte dit och var snäll, tyckte lite synd om honom för jag vet att allt han ville var att någon skulle lyssna på honom och försöka tro på det han sa.
"Det känns som det är annorlunda nu", "Jag kommer ALDRIG falla tillbaka igen".
Fucking bullshit!!!!!

Det där har jag hört i så många år så jag tar det med en klackspark. Det jag är glad för nu är att jag slipper deltaga i ditt äckliga liv varje dag som jag gjorde då.
Men, tillbaka till det här med snällheten, det var ändå JAG som tog mig tid att lyssna för innerst inne vill jag honom inget ont utan önskar att det någon jävla gång kommer gå bra för honom.
Visst, du lever lyckligt i din alkoholiserade vardag och du bojkottar att jobba för att leva på minimalt lite pengar samt cash från lättlurade offer på nätet- men vet du vad, vad är det för liv? Låt det vara din lycka, jag tycker det är patetiskt.

För övrigt är han ett fetto som rullar runt och duschar max 1 i veckan, för att inte tala om hur sällan han borstar tänderna för snart har han inga mer för den delen heller. Han sitter i sin ruttna säng dag in och dag ut och zappar mellan sportkanalerna medans han trycker i sig en hel familjepizza och en kebabrulle per måltid. För att sedan skölja ner det med litervis öl per varje tillfälle han får. Det har gått så illa att han inte längre kan se sina egna fötter och skuttar som en säl vid varje förflyttning. Men ändå har han mage nog att påpeka för mig att jag är fet och äcklig. Ja, mage är väl allt han äger i daxläget. Sen hur vida han är omtyckt av sina medmänniskor, familj och vänner tål att diskuteras med. I hans egna lilla värld är han ”The man”, men det är bara det att bakom ryggen på sig själv är han bara en måltavla för hån och skratt. Vad han inte förstår är att människor spelar med för att få sig ett gott skratt.

Och när han slänger ur sig ”Mina vänner hit o mina vänner dit”, det är då jag och vissa av hans ”vänner” som sitter och skrattar och påminner oss om hur tragiska han egentligen är. Oj, just det ja, jag missade sexbiten. Under mitt 3-åriga förhållande med fanskapet hade vi aldrig något riktigt sex. Och mestadels fejkade jag för att slippa ha han hängandes över mig. De få gånger då jag verkligen gick in för sexet och ansträngde mig kunde han inte hålla sig mer än 90 sekunder, sen var de in&ut, sprut slut. Var jag grym, eller sög han?
Hur som helst, anledningen till att denna förbannelse printas ner är för att jag fortfarande dras med honom. Och behandlas som en skit, fastän jag inte behöver det, och FASTÄN jag låter honom alltid vinna i allt. Speciellt då han gjort en order i mitt namn via nätet då han varit irriterad på mig. Hur moget är det på en vuxen skala? Visst det kan jag tåla till en viss del med tanke på att han kände sig sårad, inte för att han nu hade någon rätt att vara det.
Men när denna man skriver på sms och berättar olyckligt att "Så fort du blir dissad så skall du komma med lögner och personangrepp. Du är en bitter jävla fitta för att jag inte kom ner till dig i veckan så du ska hitta på saker om mig. Dra åt helvete!" endast för att bråka med mig och för att försöka trycka ner mig FÅR MAN HELT ENKELT SKYLLA SIG SJÄLV.

Många lär tycka detta är elakt, det ger jag blanka fan i, så som man behandlar andra blir man behandlad själv.
Jag har mått sisådär till och från det sista, allt på grund av honom och hans sjuka sätt att bete sig på. Allt jag ville ha tillbaka från denna man var att han ställde upp och kanske någon gång kunde lyssna och finnas där när jag ville prata då jag ställt upp för honom så mycket som jag gjort. Men han har inget vett, heder eller moral. Den människan äter upp en långsamt innifrån tills man inte har något mer att ge. Så nu har jag inget mer att ge och då är det bara att försöka att trycka ner och framkalla ilska hos mig. För skadeglädje är hans drivkraft i livet.

Nu blir det inget mer snackande med dig längre, här tar det slut.
Nu är det färdigpratat om detta as till människa.


 

Likes

Comments

Emilio, Emilio, Emilio....du är som en bitterljuv sötma som jag bara vill ha mer utav. En söt klick av hounug, med en bitter eftersmak. Hur jag än förtränger dig och hur många gånger det än är över.. så återvänder du alltid på något sätt. Och för varje gång säger jag: "Nu är det verkligen över denna gången".. men sen kort stund efter det och din vackra bild dyker upp på displayen när mobilen ringer.. Önskar jag kunde förklara för dig hur glad du gör mig, och hur normal jag tycker att du är bland alla andra puckon och manshoror. Jag vet att allt gick åt skogen senast, och jag vet att du tog illa upp för jag vägrade att bada me dig. Ångrar mig så mycket, trodde att det var rätt sätt att sura på bara. Men inners inne ville jag bara springa in i vattnet och pussa sönder dig. Du måste förstå att du gjorde mig nervös, vilket jag aldrig annars är. Visste inte hur ja skulle bete mig ju =(...

MEN jag tycker så hemskt mycket om dig.. du är mr.perrfect och jag saknar dig. Innan när du ringde låg jag ner i sängen med benen upp på väggen medans jag pillade mig i håret och log... det du gör mot mig är obeskrivligt. Saknar att ligga i sängen med dig då du håller om mig med dina stora o starka armar o händer... du e såååå himla vacker!

Likes

Comments

Kom nyss hem från krogen. Va ute med mina girls...Kvällens höjdpunkt var väl ändå då en jätte söt kille tog tag i mig o drog i mig och sade: "Du är för fin, sååå fin"...så gick han o slängde pussar till mig.

hahah... knäckte mig, konstaterade direkt att han va full. men vid närmare anblick så va han faktiskt inte så full haha =)...

men den västa komentaren en kille kläckte ur sig var: "du har så fin byst"...hahahha.... trodde ja skulle dö av skratt..hur kan man säga så?? va?...haha...herre min gud. är hemma nu, o pratar med mr, perfect.

Han är sååå perfekt...saknar han! Ingen där ute e som han...

Likes

Comments

Jag hade börjat tro att allt du gjort
var spöken i mitt huvud, inte svek.
Jag tänkte att som man bäddar får man ligga.
Kan jag ha då nåt och göra med att du inte vill hålla mig

Och som om längtan inte längre fanns, försöker leva livet som förut.           Och alla som jag möter här omkring har bara goda ord om dig.
Men ingen ser vad jag ser.

Jag låter tiden ta mig framåt och jag blundar för din ångest, dina svek.
För i de mörkaste av utrymmen ser jag åter ljus igen.
Jag vet jag måste lämna dig.

Men om vi hittade tillbaka, kan jag då förlåta dig?
Och alla vänner som jag saknat, de säger att det ordnar sig.
Men ingen vet hur du har behandlat mig!

Aldrig mer va vad du sa till mig
Lovar bättring, och mitt hjärta viker sig.
Aldrig mer, blev som ett ord för mig.
Jag tar min sans till ro och jag förlåter dig?
Aldrig mer

 

 

Likes

Comments

Var hos doktorn tidigare idag. Fick en ung doktor som va sååå charmig, trodde ja skulle knäcka mig. Han tog i mig så varsamt, skulle ju bara egentligen kolla en nerv som satt i kläm, men fick ta av mig kläderna, och han tog på mig överallt. Snacka om en sjukt bra porrfilm start där hahha =) Fick en och annan tanke där... Var inne hos honom i 1tim och 15 min...

Vi snackade verkligen om allt, kändes skönt.. han förstod mig, och läste av mig utan att ja ens behövde öppna min mun. Kändes sexigt, första gången i mitt liv tände jag på intelligens och en good-guy. Blottade hela min själ för honom, för först gången i mitt liv var jag psykiskt naken med en främling... kändes naket ja.. haha! Han trodde på mig, och hade hopp.. han sa dom rätta orden som eggade mig. Han VISSTE precis vad jag ville/behövde höra.. Fick en spark i röven.. Thx doc... =)

Om inte nerven repar sig kommer nästa besök gå ut på att framkalla en medveten förlamning i högra sidan. Vet inte va de ska vara bra för, men vi kör på det hehe.... om inte annat så är det kul att se hur han framkallar en medveten halvsides förlamning. Så till er där ute...DONT MESS WITH ME =)

 

Likes

Comments

Haha, hämnden e sååå ljuv! Den ända sanna glädjen är skadeglädjen. Kan inte förklara den känslan. Du är så knäckt... hahah!! Mega skönt.

Vet att ja snackat om att ja inte ska lägga mer tid på killar och så, men måste bara skriva ett par ord om Linus... du e så himla söt hjärtat! Tack för du verkligen bryr dig om mig, och för att du är så genomsnäll!

Fick ett samtal av morsan innan också. Inte snackat på 1 månad pga intriger. Hon älskade mig sa hon, inte illa på en helt knas helg. Inte sovit en blund på 2 dygn.. hela högra sidan har domnat bort, hållt i sig i två dagar nu. På gränsen till förlamad känner ja mig. Och det kliar hela tiden, fastän ja kliar så känns de inte. Känns som om hjärtat också kommer bli förlamat och sluta slå snart...! Oh, en till natt och jag kommer bli koko =)... psykos! gahhhh...

By the way, resan bokas snart! I augusti sticker vi tjejer... Första gången ja längtar tills sommaren är slut. Sick... lääääääängtar!

Ses mes...  pussssssssssss

Likes

Comments

Helt slut idag.. Vart på gymmet o pressat mig själv till max. Dax nu att  ta tag i sitt liv, gråta utav värk o inte smärta. Hela kroppen värker, med de e gött. Så det skall vara, mår mega bra nu! Kom på att jag saknat just denna känsla. 

Hela tjejgänget satt och fika idag i solen mellan 2-4 på uteserveringen i solen. Jag fick värsta bonnabrännan, tyckte ändå jag var rätt brun, men nehä =) Får sola bort detta imorgon bitti. Har  ränder på tuttsingarna, gillar vi INTE!!

Känns mega skönt att vara frisk nu igen! Eller frisk o frisk, var väl aldrig sjuk, fick bara lite nervsammanbrott. Låg i sängen...skaka, svettades, hade hjärtklappning, svårt att andas, kallsvettades, kändes som feber typ inombords kokades ja men utanpå hade ja normal kroppstemperatur. Och på allt det rann tårarna ner och  bildade en hel ocean, haha!!! Kunde inte hejda dom... Ville bara försvinna. Men det är över nu. Tack Gud. Lovade mig själv att bry mig mindre och ha mer kul. Samlat på mig en massa skit som jag ältade fram o tillbaks, till slut orkade inte kroppen mer och sade ifrån. Well, det ända trogna försvaret som står troget vid ens sida är försvarsmekanismen som tar till drastiska åtgärder för att hela hjärtat igen. Tack, I own U one, or two or three =)

Kom även på att livet kan va så roligt utan killar. Vad skall man med er till? Helt seriöst, ni e bara bra till en grej. Avla barn, sex kan vi fixa själva oxå. Mycket bättre dessutom, utan er hjälp! Såhär slipper man bli sårad, ledsen och känna saknad. Visst är jag smart? Finns nog ingen annan tjej som kan ha tänkt tanken innan mig hahah... =) *lol*

Likes

Comments