Header

Det fanns en tid då jag inte visste ett piss om Neymar, det fanns en tid då jag inte Heller visste nåt om fotboll men när det kom till tiden då jag fick höra om Neymar för första gången så blev jag helt enkelt galen i fotboll fast jag även gillade fotboll innan men den här gången blev jag helt förälskad i fotboll haha. Det var p.g av Neymar. Neymar lärde mig att fotboll inte är bara ett sport .. fotboll e lycka, fotboll e kärlek , fotboll e hopp, fotboll e tro , fotboll e livet.... football is everything !! Neymar lärde mig att spela fotboll med fötterna är en sak men att spela det med hjärtat är en annan sak . Neymar är en av mina stora idoler och förebilder . En vacker dag drömmer jag om att få träffa honom. Hans VM blev inte som planerat men år 2018 är hans år och 2022 och alla år efter det In Sha Allah . Det finns så mycket gott att säga om Neymar men det kan jag väl behålla till mig själv för han går det absolut inte beskriva med ord . #ForçeNeymar #1011 ❤👑 "My goal was never to be famous, my goal was to achieve my dreams" - Neymar Jr.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom ihåg att du alltid är vacker oavsett vad andra säger ! låt inte andra få dig tro att du är ful . Alla skapelse är vackra 😄

Likes

Comments

I've always wondered why somebody did'nt do something about that, but then I realized I'm somebody.

Likes

Comments

my namne is like a dick, always in bitches mouthes.

Likes

Comments

Igår var jag i stan och tänkte shoppa lite, men jag hitta inget som va min smak. Men idag tänker jag gå igen. 😏

Likes

Comments

Igår kväll somna jag och jag hann inte skriva in ett till inlägg. Igår så va jag i kista och shoppa med mig själv 😄 Sen drog jag till restaurang och käka

Likes

Comments

Vet ni vad jag hatar? Att hålla fast i något som för längesen är över. Att inte våga släppa taget. Att inte veta hur fan man släpper taget. Att gå omkring och vänta på att han ska komma tillbaka till dig. Fastän man är medveten om att det aldrig kommer hända, att det bara är massa inbillningar, för när man inte kan tro längre så börjar man hoppas. Sen att man börjar tro att man har en chans på någon å sen inser man att man inte gör det. Vi slösar tid på någon som vi tänker på  varje ögonblick av dagen. Slösar vår tid genom att vänta på ett sms och ett samtal som aldrig kommer. Medan du prioriterar de är du bara ett alternativ för dom. Det som gör mest ont är att veta att man inte gjorde allt, att man inte sa allt man borde, att man lät han gå utan att ens sträcka ut en hand.

Alla vi har/haft en han. Och min är inte min längre. När vi gjorde slut, så trodde jag att jag skulle glömma honom. Ni vet, bara släng allt vi hade och gå vidare. Som jag alltid brukade göra. Men det tog längre tid än jag trodde för mig att gå vidare. Jag blev sur, irriterad å svartsjuk. Det gjorde ont varje fkn gång. Det kvittade hur mycket jag än försökte glömma honom, för det fanns en liten del i mig som ville ha honom kvar. Jag trodde att det svåraste med att gå vidare var att ge upp. Inte bara honom, utan alla drömmar å allt man trott på. Men jag lärde mig en sak å de var att om det fanns på riktigt så finns det kvar för alltid. Även fast han brukade krossa mitt hjärta var han den som fick det att slå dubbla slag å stanna på samma gång. 

Men idag, är jag inte kär i honom längre. Jag blir inte svartsjuk längre, jag blir inte sur längre om han inte skriva, jag tänker inte på honom längre. För jag har insett att vi var någonting som aldrig kommer bli igen. Jag trodde verkligen att han var allt jag behövde. Det gör inte ont längre för det vi hade betyder ingenting för mig längre. Brukade glömma att glömma honom hahaha, men ni vet att försöka glömma någon du älskar är som att försöka minns en person du aldrig aldrriiigg mött. Det sägs att man måste förlåta för att glömma å glömma för att känna igen. Så jag bestämde mig för att glömma han som glömde mig å allt han någonsin gav och minnas vad jag aldrig någonsin fick. Nu vågar jag laga alla bitar, vågar att  vara lycklig å framförallt vågar jag se honom lycklig med någon annan. För ibland är inte vägen till hans hjärta den rätta vägen för just dig. 

Likes

Comments

Mitt liv har varit rätt tufft, jag har haft det jätte svårt. Jag och min mamma rymde från Somalia till sverige och det var absolut inte ett lätt resa. Mamma tog mig till sverige för att det var krig i Somalia och det var inte ett säkert ställe för ett barn, eller någon annan. Vi kom hit för att äntligen bli befriade från all krig och konflikter. Idag så är jag här i Sverige, ett land där tid är pengar. Mamma jobbar arslet av sig, hon jobbar 2 olika jobb för min skull, för att jag ska ha det bra och att jag ska klara mig. Första gången jag började i ett svensk skola var det inte lätt att gå i skolan. Jag trodde att jag skulle få vänner och jag äntligen kunde leva ett bra liv , men allt var inte så jag förvänta mig. Jag blev mobbad , retad, kränkt. Jag hade inte lätt i 2 år.. Under dem 2 åren hade mitt liv vart ett helvete. Jag åt nästan inget. Mina två närmaste vänner idag var mot mig på den tiden.

Än idag så tänker jag på allt som hände, än idag så har jag kvar mina känslor. Det gjorde så ont att bli behandlad på det sättet, jag visste inte vad jag hade gjort för fel. folk retat mig för jag inte kunde så bra svenska, folk retat mig för min klädsel och hur jag såg ut.

Min mamma visste inget om det, och hon gör inte det än nu heller. Mina tankar och känslor påverkade mig som ett barn. Jag började ha attityd mot mamma, jag struntade i skolan för jag inte vågade vissa mig upp för mina mobbare. Jag kunde inte vara mig själv, jag låtsas hela tiden vara " cool" jag låtsas som allt var bra. Jag hade alltid ett leendet på läpparna, men inombords skrek jag, jag brann inombords. Jag börja hata mig själv, jag börja tro på vad folk sa om mig, jag börja tro att jag va " äcklig" och "ful" jag börja skära mig, jag kände mig inte levande, jag kände mig inte som en människa. Jag var ett monster, jag va en äcklig och ful monster. Jag började bli äcklad av mig själv. Mitt liv var upp & ner.

Men jag kämpade mig genom det och tog mig till nästa steg, där jag är idag. Idag är jag stark och jag vågar stå upp på mina fötter. Men än idag så försöker folk få ner mig på knän, men vet du vad? jag skiter i det. Än så länge jag har nån som älskar mig så klara jag mig.Likes

Comments

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

Likes

Comments

The quieter you become, the more you can hear.

Likes

Comments