Header

Förra helgen åkte jag och Alice upp till Stockholm. Vi bodde hos lite släktingar till henne där och bara myste, shoppade och gick på konsert. Exakt så ser alla våra stockholms-resor ut när vi åker tillsammans, haha.

Några måsten när man drar upp till storstan: handla på mall of scandinavia och käka på fridays (dom har godaste kycklingen, hehe). Köpte en hel del faktiskt! Stolt över det eftersom jag är sjukt kräsen och snål när jag handlar kläder. Men det är ganska bra för då slösar man inte lika mycket pengar.😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ligger just nu och lyssnar på Valborg av Håkan Hellström, dagen till ära. Är helt slut efter gårdagens festande och har chillat sönder idag. Bara lyssnat på musik och gosat med katterna ungefär. Det är typ så jag brukar fördriva tiden när jag inte har något bättre för mig.

Gårkvällens festande började med att vi var ett gäng hemma hos Bjälestig. Vi körde lekar, dansade, pratade och allt sånt trevligt. Runt 10 ungefär gick vi hem till Matilda istället, och efter ett tag tog vi oss till la scala där vi dansade loss. Det blev mer och mer folk desto senare det blev kändes det som. Jag gissar att klockan var 02.00 när vi var några som drog och käkade pizza. Sjukt trötta och hungriga var vi vid det laget! Men det blev en lyckad kväll tyckte jag.


Likes

Comments

Jaha, då var jag här igen!

Hej på er kompisar! Senast jag hade blogg var nog för ett par år sedan, men jag kände att det kunde vara kul att börja igen. Jag tycker att mitt liv känns mer strukturerat när jag bloggar om det, dessutom är det ett bra sätt att bevara minnen på.

Jag är inte säker på än om jag kommer att hålla igång bloggandet med text regelbundet, eftersom mitt liv inte är såpass intressant så att jag kan skriva om det hela tiden. Kanske att det blir att jag bara uppdaterar med bilder ibland. Vi får la se!

Likes

Comments