Har bestämt mig, med lite push utifrån, att sluta snusa. En liten del av mitt liv kommer att försvinna men det kan de vara värt

Mår för tillfället sådär faktiskt, mycket nu och det ebbar väl ut i hjärnan som oxå den får nog. Det ska väl bara bli bättre hoppas jag

Framöver kommer ju julen och idag skaffade vi julgran, pyntade den också vilket va kul!

Vet inte riktigt mer vad jag skall säga men är inte här så ofta längre. Kan bero på tid men är inte alltid jättesugen på att blogga längre, det får bli någon gång ibland

Ska se om jag kan titta in en gång till i veckan, ha de bra så länge 💖


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Väldigt längesen jag bloggade nu! Verkligen inte haft någon tid men nu kände jag för det.

Hursomhelst, 2an har verkligen visat att dess rykte är sant, mycket plugg och det tillsammans med jobbet blir lite tid. Utöver det har jag spenderat lite tid på träning och på kompisar. Har även varit med älsklingen en hel del, bland annat fre-lör!

Just nu sitter jag och tittar på patrioten och resten av veckan ska jag bara njuta av höstlovet och ta igen mig ordentligt. Skall plugga också men inte nu i början på veckan.
Kanske blir halloweenfest på fredag också men det är inte spikat än.

Ska verkligen försöka titta in litr oftare, detta fungerar lite som en dagbok för mig också!

Men vi hörs som sagt! pussipussssss

Likes

Comments

Är uppe i något slags livsrus just nu, det som hände för några veckor sedan har gjorts ogjort och allt är precis som det var innan. Är extremt glad just nu och jag kan säga att det handlade om en tjej. Sen kan ni nog räkna ut resten själva 😘

Har även varit och träffat en saknad Emelie tillsammans med Philip. Längesedan vi sågs så det blev en matorgie på Lydias i nordstan 😇😇

Allt för nu, vi hörs puss pussLikes

Comments

Idag fyller jag år! Alltid skoj men man uppskattade det mer när man var mindre haha. Hursom, fick lite pengar och andra saker. Alltid bra det. Checkar kanske in ikväll, vi får se!

Ha de så länge :)

Likes

Comments

Helluuuu

Höll på att försova mig i morse, vaknade en halvtimme innan vi började och bokstavligt talat slängde mig i duschen haha. Hann dock precis till klockan ett vilket var tur!
Vi slutade typ vid två så då gick jag hem och käkade lite innan det var dags att gå till jobbet.

Rast just nu och slutar kl 11, ska bli skönt å sova sen, rätt så trött alltså!

Vi hörs!

Likes

Comments

Då var den första riktiga arbetsdagen slut! Känner mig nöjd och det var verkligen skoj asså. Blir att jobba imorgon igen efter skolan och i övermorgon. Båda dagarna kvällsskift: från kl 16 till 23. Härligt!

Ja och så börjar ju skolan imorgon också. Ska väl bli rätt skoj och komma tillbaka igen men lite ångest har man ju alltid, det hör väl till antar jag haha..

Men men, kanske kommer hinna titta in här imorgon! Vi får se eftersom jag både ska till skolan och sedan jobba. Ni lär märka om det kommer upp något i alla fall. 

Ha det gött så länge ❤

Likes

Comments

Haha sån jävla skit det är 😂
men men, ger det en chans denna säsongen så får vi se, såg inte många avsnitt förra året men de fanns ju en anledning till det: riktigt skitprogram..

Dock såg jag nu att det var en soldat från Försvarsmakten med så hoppas att han visar vart skåpet skall stå! Kommer definitivt heja på honom oavsett!

Puss på er allihopa

Likes

Comments

Upp nu och gå till jobbet om 40 min ungefär!
Ska bli kul men är sjukt trött för kunde inte somna igår, låg och var hungrig som fan hahaahha 😂
Menmen, vi hör senare

Fred ut

Likes

CommentsRiktigt skön låt måste jag säga! Nån blandning mellan house och chill så det blir väl chillhouse antar jag!

Ge den en chans i alla fall! Finns på spotify

Likes

Comments