Hej!

Dagen idag har vart hur soft som helst. Jag hade en lektion idag och sedan åkte jag till Skärholmen tillsammans med min klass. Där kollade vi på en teater som handlade om feminism och rasism. Jag tycker att hon som spelade upp teatern var hur bra och cool som helst! Det var lite oväntat att föreställningen var på norska, men det var häftigt.

Hon sjöng och pratade på flera olika norska dialekter och ibland slank någon dansk dialekt in.
Hon berättade om hur det var att vara färgad, bisexuell och att samtidigt växa upp i Norge, där de tyvärr inte kommit lika långt i utvecklingen som Sverige.

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag införskaffade jag mig ett par Stan Smith, mitt första par, ett par vita med gröna detaljer. Jag har länge velat ha dessa skor men aldrig hittat i min storlek. Jag letade i USA men hittade dom inte ens där? I alla fall nu har jag köpt dom och är jätteglad!

Jag tycker att dessa skor är hur basic som helst men samtidigt jätte snygga. Dessa skor kommer jag att använda flitigt nu till hösten!

#stansmith #adidas #adidasoriginals

Puss

Likes

Comments

Hej!
Klockan är nu 09:11 och vi sitter på tvärbanan på väg hem. Tråkigt att vi inte hann säga hejdå till alla där hemma men vi åker tidigt då John har serie finals match kl 12:00.
När vi kommer hem kommer jag att plugga det sista och sedan kolla serie tills Johns match är klar. Där efter tror jag att han kommer att hämta upp mig och dra med mig till gymmet. Jag hoppas så!
Resten av söndagen kommer troligtvis vara en vanlig söndag, plugga, äta, sova. Sedan är det måndag igen..
Puss

Likes

Comments

Hej!
Vi har precis vart ute i skogen i några timmar och plockat svamp. Vi gick i ca 40min för att komma till själva svamp stället och när vi kom tid, hittade vi galet mycket svamp. Vi hittade så mycket att vi fyllde 3 hela matkassar (vi hade kunnat plockat mer, men vi hejdade oss).
Vi hade tur med vädret, när vi vaknade imorse runt tio tiden var det regnigt och trist men sedan blev vädret jätte fint, soligt och ganska "varmt", perfekt till våran lilla skogs promenix. Det var skönt med FRISKluft och det var väldigt mysigt!
När vi kom hem grillade min moster korv med bröd och nu sitter dom nere och rensar all svamp medan vi sitter uppe och kollar film, jag är helt slut.
Puss

Likes

Comments

Hej!
Nu är klockan 10:07 och jag sitter i väntrummet för att få prata med min psykoterapeut. Jag har gått hos hen i en relativt lång period och jag tycker att det hjälper mig. Jag går hos en psykoterapeut för mina stress problem. Jag har väldigt svårt att hantera stress i vissa situationer. Nu när skolan börjat igen går jag till hen mer regelbundet. Min psykoterapest lär mig b.la hur jag ska ta det mer lugnt i lägen då jag lätt stressar upp mig och hur jag ska göra när jag känner att stressen håller på att gripa in, hur jag ska göra för att stoppa panik attackerna och ångesten som kommer. Jag brukar också få läxor av min psykoterapeut som brukar vara ganska bra och sköna beroende på vad det är. Nu ska jag in om 8 minuter och är lite nervig. Det är jag alltid när det gäller att prata med folk gällande mitt privatliv. Mamma brukar alltid följa med mig men just idag kunde hon inte pga jobb så nu sitter jag här ensam i väntrummet med en annan patient och är jätte nervös.
Puss

Likes

Comments

Hej!
Idag direkt efter att jag slutat sprang jag nästan till gymmet för att hinna träna innan jag mötte upp min pojkvän och följde med honom till hans körskola.
Idag körde jag MITT super sköna (korta) rumppass.
Rumppass:
Allt kör jag 12x 3
- Höftlyft i smithmaskin med stretch band 20kg totalt
- Benkick 12 kickar på vardera ben 12kg
- Benkick åt sidan 12 kickar på vardera ben 5kg
- Gluteator machine 33kg
Sedan avslutade jag dagens rumppass med benpress. Där körde jag 25kg på vardera sida dvs 50kg + 30kg då maskinen i sig vägen 30kg, summan av kadimuman blir då 80kg!
Tröja: Nike
Träningstights: Hm sport
Stretch band: Thunderfit
Puss

Likes

Comments

Hej!
Efter skolan gick jag hem och kollade det senaste avsnittet av ph och sedan gick jag till Ringens klippotek, i Ringen. Där fixade jag mina bryn, tråda, noppade, skar osv. Jag har gjort hos samma salong en gång förr (innan min bal) och då blev jag hur nöjd som helst, denna gång blev mina bryn en aning smala för min smak då, men annars är jag nöjd!
Nu sitter jag på bussen och är på väg till John, han ska på fotbolls träning ikväll men jag kommer att vara hos honom och plugga, äta och kolla serie. Jag kanske unnar mig en ansiktsmask.
Puss

Likes

Comments

Hej!
Idag träffade jag mamma vid tolv tiden på café 60, vi lunchade och pratade massor. Mysigt mysigt! Jag tog en pasta rätt med skinka, zucchini och ost inlindat i pasta med sås och strimlad ost. Jättegott! Mamma tog en smörgås med ost och parmesan skinka.

Likes

Comments

Hej!
Idag drog jag och min fina vän till stan för att shoppa loss på Zara och hitta trend-hatten. Vi hittade hatten på HM för 149kr, den var sjukt svår att hitta då den är inne för stunden, varken på Ginatricot eller Hm. Efter att vi svängt förbi på Hm gick vi till Zara Drottninggatan och jag hittade ett par super fina byxor. Är jätte nöjd! Dom byxorna fyndade jag på Zaras rea för 139kr om jag minns helt rätt. Väldigt värt!
Sedan åkte jag hem och skrev på mitt reportage som jag snart är klar med. Där efter åkte jag hem till John och åt middag. Nu är vi hemma hos mig igen och vi sitter med naturgodis, briska och kollar på Parneviks i väntan på att Paradiset Hotel ska börja.

Puss

(Min kompis bild men det är exakt dessa byxor jag införskaffade mig idag!)

Likes

Comments