Framme i NY!!

Anlände till training school måndagkväll efter en jobbig flygresa, jag var helt utmattad så jag gick till rummet och somnade snabbt därpå. Igår och idag har varit två intensiva dagar med lektioner från morgon till kväll, men det har varit intressant och roligt med många andra roliga au pairer! Vi har även haft "picknick" med godis från alla olika länder. Imorgon ska vi ha CPR (hjärt -och lungräddning) och efter lunch ska vi åka in till NYC! Excited!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sista veckan har bestått av att umgås med vännerna så mycket som möjligt. Har självklart träffat släkten också. Tittade på bio och åt på pinchos tillsammans med Evelyn, Ellen och Erika i onsdags och igår hade vi en sista tjejkväll hemma hos Evelyn då också Emma, Jasmin och Isabelle hängde på. Gonna miss you so much!!

Ikväll blir det middag och umgänge med hela familjen innan det är dags för avfärd till Stockholm imorgon kväll. Är i stort sett klar med packningen också så det känns skönt, bara det sista godiset som ska inhandlas.  

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är det nära. Det är endast en vecka kvar tills jag åker till Arlanda för att gå på planet till NY. Känns helt overkligt, roligt, pirrigt och jobbigt på samma gång. Men jag är taggad! Det ska bli riktigt spännande. Jag passade därför på att styra upp en sista fest med kompisarna i fredags och de var så goa och överraskade mig med presenter. Världens bästa. <3 Kommer bli så jobbigt att lämna allihopa.

Just nu sitter jag hemma hos Evelyn. Vi ska umgås och se film ikväll. Till veckan börjar allt fix, måste städa ur lägenheten, packa och träffa familj, släkt och vänner. Så overkligt att jag snart ska lämna Sverige!!

Likes

Comments