Hello! Igår var jag hemma på Åkerö i Leksand igen och hade två franskunder. Mor och majsan kom senare dit och på eftermiddagen så kom min syster dit med hennes nyfödda lilla bebis. Det är så kul att jag har blivit moster igen! Det blev en pojke och han ska heta Sixten. Jag har världens finaste familj❤️

Likes

Comments

Topp LINDEX Holly&White /jeans LINDEX /armband Marc Jacobs

Likes

Comments

Helo! fransjobbet går framåt och det börjar kännas riktigt bra💕 ni som vill få fransar av mig får höra av sig till mig. Jag har ett bra elevpris för nyset och påfyllning.

Likes

Comments

Helo Helo! Idag fick jag med mig lite fina toppar och jeans hem från jobbet. Eftersom jag nästan bara äger svarta byxor/jeans så fick det bli två vanliga slim fit jeans. Topparna var nyheter i butiken, köpte dom då jag gillar färgglada kläder. Det blev en vanlig jeansskjorta också.

Likes

Comments

En favorit från Ida Sjöstedt är helt klart min studentklänning. Världens finaste klänning som jag verkligen älskar. Hoppas ni som tar studenten också hittar er perfekta klänning✨

Likes

Comments

Kameran som jag använder till att ta bilder till bloggen och till jobbet/utbildningen är en Canon PowerShot SX540 HS Digital Camera. Fick den av min familj i present innan jag flyttade till Malta och ska jag vara ärlig är det en av de bästa presenterna jag fått. Den är lite och lätt att ha med sig men framförallt tar otroliga bilder.

Likes

Comments

Hej hallå! Dålig uppdatering av mig pga mina jobb. Jobbar så himla mycket nu så jag knappt hinner med någonting, antar att det är en del av vuxenlivet;)

Det blev en helg hemma i Leksand med fransjobb och kompishäng eftersom Kevin hade helg med bortamatcher. Imorgon blir det mer jobb och hemfärd till Mora.

Likes

Comments

Under andra året på gymnasiet så åkte jag till KapVerde som ligger utanför Afrikas kust. Jag bodde på ön boavista på ett hotell som heter RIU karamboa. Det var ett drömresemål och jag skulle inte tacka nej till att åka dit igen. Ett riktigt tips från mig till er som tänkt på att resa till något lite mer annorlunda ställe. De långa vita stränderna, surfingen, afrikanska maten, aktiviteterna och solsäkra klimatet är en dröm.

Likes

Comments

Tjo! Idag blev det en ledig dag från allt jobb, första lediga dagen på lite mer än två veckor så det är ganska behövligt. Jag och Kevin åkte för någon timme sen och tvättade hans fars bil och nu tittar vi på serier. Ikväll blir det att åka och träna lite. Kram på er

Likes

Comments

Finaste morgonen! Väcks med blommor och choklad på sängen av min fina kille! Jag är lyckligt lottad!

Önskar er en underbar alla hjärtans dag❤️

Likes

Comments