Helo Helo! Första lugna söndagen på flera veckor idag. Så himla skönt att kunna slappna av och bara vara. Har haft så otroligt mycket franskunder samt jobb på LINDEX, så himla kul att båda mina jobb går bra.

Mycket kul som händer nu framöver. Jag ska göra audition till musikal, vi ska få besked för vart jag och Kevin hamnar till nästa säsong
, ta mitt franscertifikat och resor med Pojkvän och vänner.

Igår hade jag och Vilma lite finmiddag hemma hos mig innan utgång. Vi lagade oxfilé med sötpotatis och sallad, det var mums. Vi hade en superrolig kväll!,Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det Mora-Leksand matchen. Jag och Kev var där och kollade och det var verkligen spännande.

Likes

Comments

Det är fredag och det firas med nya blommor och hockey.

Likes

Comments

Toppendag nummer 1 idag med fransjobb, fika, familjetid och filmkväll med pojkvännen. Älskar också att det börjar bli vårväder!

Likes

Comments

Godmorgon! Jobb står på schemat och såhär ser jag ut idag.

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en lång dag i Leksand. Har verkligen hunnit med mycket idag, så skön känsla. Imorse hade jag en franskund och efter det åkte jag till mina föräldrars gård och tog ut våra islandshästar, det blev några kilometer.

Kvällen avslutade jag med att kolla på min mammas musikal som hon hade med sin musikalskola, den var bra och alla var duktiga.

Nu blir det att äta och sova, ny jobbdag imorgon.

Likes

Comments

Kunde inte motstå dessa fina underkläder, har gått förbi dom ett X antal gånger på jobbet så nu äntligen är dom mina. Den nya vårkollektionen från ELLA.M är helt fantastisk. Finns på LINDEX.

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon! Äntligen säger jag bara, efter en efterlysning på ca 4 månader så har jag äntligen hittat den perfekta frisören. Fick tips om henne av en annan frisör och nu imorse så fick jag en tid hos henne, är så taggad!

De senaste två åren så har jag verkligen varit så rädd om mitt hår och inte litat på någon att knappt röra det haha. Men nu kommer jag vara i goda händer och jag hoppas att det kommer bli såååå bra. På bilderna ser ni arbeten som hon gjort och alltså....WOW. Vill försöka få som någon av bilderna, om det blir fler besök för det än bara ett får vi se.

Eftersom jag kommer att åka en ganska bra bit för dehär + att klipp och färgningen av hår kostar ganska mycket så känner jag ändå att kvalité går före pris med milslängder. Jag är så extas!

Likes

Comments