View tracker

Är jag den enda som fryser hela tiden?! Sen jag flyttade hem från Malta har jag verkligen frusit hela tiden. Min kropp mår som värst när det är kallt och mörkt...får liksom ont i leder och muskler. Skulle vilja investera i ett badkar vilket hade löst problemet en aning, enkelt att värma upp sig i. Men just nu får jag nöja mig med mjukiskläder, en filt och lite te i soffan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Myssöndag hemma, idag är det också 2 advent. Glögg och godis blev det på det.

Likes

Comments

Jobbade hela dagen igår och åkte sedan hem och tog en nap på några timmar. Den lilla kattungen är verkligen en mästare på att störa ens sömn på nätterna, man blir helt tokig haha. Känner verkligen nu att jag aldrig ska skaffa barn eller en kattunge till....bebisar kräver mycket oavsett människa som djur antar jag.

Efter att jag sovit ikapp lite på eftermiddagen igår så gick jag och K på hockey. Efter det så gjorde vi en god middag och bara hade en härlig hemmakväll. Får se vad denna dag har att bjuda på.

Likes

Comments

Jobbat hela dagen idag och sedan umgåtts med Vilmis. Så skönt att ha säkert jobb hela december ut nu. Vi gick på promenad och lite ärenden inne på gågatan, konstigt nog så var det lite julkänslan där även fast det saknas snö.

Likes

Comments

Har verkligen blivit förälskad i serien Reign som är en Amerikans serie från 2013. Det finns 3 säsonger men jag befinner mig på första säsongen. Älskar filmer/serier med historia och drama i sig. Denna serie utspelar sig på 1500-talet och handlar om Maria drottningen av Skottland som är bortlovad till den Franska kronprinsen. Kan verkligen rekommendera den, riktigt bra serie!

Likes

Comments

Igår hämtade vi hem denna lilla goding. Lilla Baloo sov hela natten mellan mig och Kevin och han är så gosig, han gillar verkligen sällskap verkar det som.

Tyvärr så vaknade jag sjuk imorse med en förkylning från helvetet...usch vad dåligt jag mådde. Nu är det lite bättre men är lite nere pga att jag missar alla dansträningar idag.

Nu ska jag och Baloo mysa i soffan och vänta på att husse kommer hem

Likes

Comments

Bra kväll med Vilmis, Elsa och Madde igår. Vi hade superkul verkligen! Först var vi på helt enkelt och sen Strand. Nu längtar jag tills min man kommer hem, lite ensamt nu känner jag. Imorgon ska vi ha första adventsmys med våran lilla Baloo flyttar in hos oss. Sååå förväntansfull för att få hem lillen

Likes

Comments

För att kunna gå vidare i livet och utvecklas till den du egentligen är och leva det liv du egentligen vill leva så handlar mycket om förståelse och att förlåta eller att acceptera och att sätta punkt för allt det som varit i ditt förflutna. Försök bara komma ihåg att vi alla behöver göra misstag för att kunna växa. Smärtan är vår lärare. Förlåt andra och dig själv för behovet att göra misstag för att kunna lära och växa. Det kommer att ge dig sinnesfrid.

För mig finns det två sätt att sätta punkt för det som varit för att kunna gå vidare i livet dels förlåtelse med hela hjärtat dels att acceptera att det som skett har skett, om du agerar så, kan du älska dig själv nu, i dag och imorgon. Förlåtelse eller accepterande innebär att du inte längre vill straffa dig själv för det som varit utan att du vill gå vidare med ditt liv och börja ta ett aktivt ansvar för detta.

Det är svårt att vara människa, därför förtjänar alla att bli förlåtna därför att de inte kunde göra bättre just då. Du har begått misstag som alla andra. Vi är alla tillåtna att göra fel. Lär dig förstå andra människors situationer och uppskatta vad de har upplevt. Människorna gömmer sig bakom en mask, se igenom masken och tillåt dig tycka om den som finns bakom masken. Vi människor bär masker allihop, låt oss försöka plocka bort dem.

/text av Kjell Haglund

Likes

Comments