Ber om ursäkt! Mitt bloggande har verkligen inte varit bra det senaste, ber om ursäkt för det! Har varit för mycket och sen tappade jag lite suget! Försöker ge det en andra chans nu tänkte jag! Hoppas ni har det bra och att ni haft ett bra lov ni som pluggar, jag har haft ett mycket bra liven så länge dock väldigt fullbokat haha! Är väldigt trött om dagarna vilket är mindre kul!

Kram på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​ÄR NU MED MIN ÄLSKADE KLASS I KÖPENHAMN PÅ KLASSRESA!

vi har haft en supermysig dag ute på Ströget här i Köpenhamn, snart ska vi iväg och äta på Riz Raz

Likes

Comments

Fyllde 17 år igår och idag firade världens bästa kompisar mig men att ha ordnat överraskningsfest hemma hos Wilma med temat 80 TALET!! Sådan sjukt mysig kväll och är fruktansvärt tacksam över att jag har dem, de är verkligen guld värda!

Likes

Comments

Dagen än så länge

Hej på er, sitter just nu och fikar och pluggar på Johans. Innan idag har jag inte gjort särskilt mycket haft någon lektion och tagit det är lugnt!

I eftermiddag ska jag träffa Anton efter alldeles för lång tid, han har haft mycket och jag har haft mycket... Men nu ska vi äntligen träffas!

Hoppas ni har en bra dag!

Första bilden är på min vän Lisa, tyckte hon var så snygg idag så bad henne posera lite på gatan!

Likes

Comments

Hej på er!
Sjukt lugn dag idag alltså! Började halv nio på SF bio där vi såg en film med klassen, efter set hade jag lunch och sen en lektion till där vi redigerade film! Åkte sedan hem och tog det lugnt! Ikväll har jag tränat och nu ska jag snart in i duschen!

Såg filmen Lorie som handlar om andra världskriget och några barn, bra film som visade en helt ny vinkel från andra världskriget.

Helt okej bra dag alltså, hoppas ni också haft en bra dag!

Likes

Comments