Hej allesammans! Äntligen är jag tillbaka här på bloggen efter några veckors vilande. Jag har verkligen behövt den här vilan, efter att ha skrivit nästan ett inlägg varje dag i mer än ett halvår... Nu är jag i vilket fall tillbaka och kommer börja uppdatera så ofta jag kan. Något jag har lärt mig är att jag ska blogga när jag tycker det är kul, inte bara för att jag måste få upp ett inlägg.

Här om dagen så beställde jag en poster på en tiger som jag tycker är så otroligt fin. Jag älskar tigrar och jag tror faktiskt att det är mitt absoluta favoritdjur. Jag satte upp tavlan ovanför min säng på min hylla. Den passade faktiskt ganska bra där, så den får nog stå kvar där ett bra tag nu! Det är ju riktigt trendigt med posters överhuvudtaget nu, men det är ju väldigt praktiskt och snyggt. Mycket enklare, och billigare, än en stor tavla. En poster + en ram, så har du en snygg tavla. Tyvärr vet jag inte vad hemsidan heter där jag beställde tavlan, då det var min mamma som visade mig. Om någon är intresserad av den så får ni gärna kommentera, då lovar jag att kolla upp var man köper den! ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej alla läsare! Jag vill bara berätta att jag tar en liten paus från bloggandet i någon vecka till. Jag har behövt vila och kunna lägga allt fokus på skolan den senaste veckan. Ett stort SO-prov väntar på fredag och jag har flera läxor att göra dagligen. Men, en bra sak är att pausen har varit en riktigt välbehövd paus faktiskt - jag känner redan att jag har så mycket inspiration och saker att blogga om i kommande inlägg. Så ni har mycket att se fram emot, med andra ord!

Tack att ni kollar in bloggen trots att den står tom, det gör mig glad. Vi hörs inom ett tag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Glass: Typ alla Ben & Jerry-glassar, särskilt Carmel Chew Chew. Den är gudomligt god!

Sport: Tennis, löpning & orientering.

Frukt: Mango är oslagbart gott! Andra goda frukter är typ ananas och vattenmelon.

Doft: Parfymmässigt så är det Ralph Lauren parfymerna. Annars så älskar jag doften av nybakad kladdkaka - så himla gott!

Godis: Djungelvrål, utan minsta tvekan! På andra plats kommer "syrliga kastanjer", googla. :)

Artist: Tror att alla trogna läsare redan kan denna... Rihanna, såklart!

Dryck: Coca Cola Zero tror jag. Smoothie och juicer är ju riktigt gott, men jag vet inte om det räknas som drycker?

Färg/Mönster: Gul, svart, grå, marmor och guld - en hel drös!

Hemsida: Helt ärligt, Facebook... Folk säger att Facebook är "ute" och används bara av vuxna. Jag är helt besatt av det!?

Dag: Fredag, vad annars? ;)

Likes

Comments

Detta är mitt senaste tillskott i min parfym-samling, om man kan kalla det så. Den heter Police To Be: Camouflage och luktar verkligen supergott! Flaskan är riktigt snygg, men ser lite billig ut enligt mig? Men men, det är ju doften som räknas och den är jag inte besviken på. Den luktar riktigt gott, manligt men fräscht. En perfekt doft till lite finare tillfällen, men till vardags också såklart.

Men, jag hittar verkligen ingen parfym som luktar godare än Ralph Lauren 3, herrvarianten alltså. Den luktar så gudomligt gott! Dock var det ganska länge sen jag hade en sån, så det får kanske bli mitt kommande köp? Om ni inte har luktat på den så måste ni verkligen göra det! Jag har för mig att 3:an luktar godast, både bland kill- och tjejkollektionerna. Tre är ju en av mina favoritsiffror, så det förklarar ju saken!

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för att bloggen har stått stila några dagar nu. Jag har haft fullt upp i helgen med att träffa kompisar och göra lite skolarbeten. Som kompensation så ska jag se till att få upp ett inlägg varje dag den kommande veckan. Det låter bra va? ;) Tidigare idag så spelade jag en tennistävling i min hemstad. Det var klubbmästerskap som det är en gång per år, då i princip alla i klubben är med och tävlar. Och roligt nog så vann jag i min åldersklass! Jag brukar alltid ha "oturen" och komma på andra plats när jag spelar, men idag gick det hela vägen till guldmedaljen. Det var riktigt roligt, men det är det väl alltid när man vinner något? ;)

Nu i eftermiddag så har jag massa plugg att göra. Dels har jag lite matte, några spanskaglosor och sen även några SO-frågor som jag känner att jag vill arbeta med. Inte den roligaste tänkbara söndagen, men ibland så måste även "skit" göras, om man får säga så. Ha det gött, så hörs vi imorgon igen!

Likes

Comments

En gammal bild på mig, tagen i april förra året. Är jag mig lik?

Hej på er! Imorgon är det äntligen fredag igen - woho! Nu har skolan kommit igång på riktigt igen och läxorna kommer titt som tätt. Dock har jag inte hunnit bli särskilt skoltrött än (som tur är) så det rullar på ganska bra ändå. Jag har också börjat gymma nu, som jag har pratat om i flera månader! Det känns riktigt bra faktiskt, jag verkligen älskar "gym-känslan" med fräscha maskiner och dunkande musik i högtalarna. Gymmet jag tränar på är relativt nytt, så det är möjligen fräschare än de flesta andra gymmen som finns. I vilket fall så får vi se om det blir några tydliga resultat av min träning. Lite mer muskler skulle ju inte skada..? ;)

Har ni läsare något speciellt planerat till helgen? Själv har jag nog ingenting på schemat, mer än en tennismatch på söndag. Jag är däremot väldigt sugen på att hitta på något på lördag, kanske en fika med kompisar? Vi får se helt enkelt. Men ha nu en bra fredag imorgon, så hörs vi!

Likes

Comments