Sorry för att vi inte har bloggat på ett tag:( men vi här verkligen haft mycket åh göra men vi lovar att hålla igång bloggen nu igen! Ha tålamod vänner så hörs vi!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej.. Stod nyss på donken jag och axel och beställde mat.. Då kommer två "fans" fram och vill ta bilder och småprata lite. Jag vill bara säga det att de är så mycket roligare än när folk pratar bakom ryggen och tar smygfoto! Kom fram bara vi bits inte. OCH SÅKLART ETT STORT TACK TILL ALLA LÄSARE!! Vi hade aldrig vart är utan er.

Likes

Comments

Oklart hur denna helg ska gå, Pontus ska på träningsläger åh jag glider mot Dalarna för lite äventyr. Men de får väll funka tyvärr
Sitter på tåget åh myser när de kliver på en hel hög med bönder som ska åka till storvik, det blir genast en högljud stämning åh huvudvärken är bara nån millimeter borta. Räddningen kommer när jag kommer på att jag har hörlurar i väskan åh kan dra igång spindeldropp listan! Det är dock lite jobbigt efter som jag blir hemskt danssugen, kanske ska man bjud till på en fining! Tack och adjö en båt i en sjö

Likes

Comments

Okej.. Behövdes ett inlägg såhär på kvällskvisten för er underbara läsare att vakna upp till! Vi har nyss vart och tränat med våran dagmamma och fina vän Melvin. Träningen gick iallafall bra (trots att vi hade tryckt fem burgare var). Vi är nöjda och belåtna :) 

Nu kommer det kanske konstigaste någonsin. Vi står i kön och kallsvettas av burgar lukten men får syn på något riktigt konstigt. En dotter i 14-15 åldern står och kramar sin mamma. Ingenting konstigt med det MEN mamman står och smiskar ungen?? ​Okej om ni har något skevt intresse men förfan inte i kön tack. Men inte nog med det, först trodde jag att det var en smisk och vi tyckte det var lite roligt sådär... Men mamman fortsätter att smiska OCH NU I TAKT MED MUSIKEN INNE I RESTAURANGEN??! Så mamman och flickan står och har typ smiskparty medan vi skrattar så mycket att vi kan bada i våra egna tårar. 

Jaja.. det var våran kväll. Vi har ju en tendens att hamna i väldigt roliga situationer så räkna med fler av dessa historier. Dags att lägga sig kanske. Puss kram och smisk på stjärten! 

Likes

Comments

kom nyss in på bloggen och fick ett glädjande besked! Vi har nu nått 50 läsare och det känns som en helt ny verklighet ligger framför våra fötter. 2k15 kommer verkligen att bli något stort. 

Planen var att vara lite hurtig och träna idag, MEN eftersom vi fick detta besked så passade det lite extra bra med Mcdonalds. Vi ska ju såklart träna också, fast med några fler burgare i magen. Önska oss lycka till. 

Det här blev ett kort inlägg, en liten uppdatering bara. NU är de nog dags att överväga vilket mål man ska trycka! Puss och kram nyp i stjärten. ​

Likes

Comments

Sådär ja!! efter en timmes arbete har vi äntligen (!!) listat ut hur man skriver en rubrik. Vill bara göra det klart för alla som ser detta att det här är en väldigt entusiastisk duo ni har att göra med. Vi skaffade en blogg lite kul sådär och nu har vi redan en setup me dator å skit som man grävde fram.

Iallafall, Vi e två sköna grabbar som inte har mycket mer än varandra. Inte på det sättet som kanske de flesta tänker på utan väldigt bra POLARE. Har vart kompisar sen barnsben och är både älskade och hatade av andra. Okej många bloggar har väl ett tema och vår blogg kommer väl handla om vardagen, oftast sköna situationer och i-lands problem. Vi kommer att uttrycka våra åsikter och om dom inte passar dig så kan du ta närmaste trampbil och lite lugnt rulla mot horisonten.  Hörs då;) 

Likes

Comments