Solen skiner den här helgen!☀️ Vi passar därför såklart på att äta glass i stora lass 😄 Vi har bara tre ynka veckor kvar i detta fantastiska land, blandande känslor över detta faktum.
Kramis!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haft en supermysig och bra födelsedag här i Melbourne! 💗💗💗

Likes

Comments

Hejhopp! Hoppas ni alla hade en fin Valborg hemma i Sverige! Nu är det maj vilket betyder i stort sätt november här i Melbourne, riktigt höstväder alltså. Maj är iallafall min favoritmånad eftersom jag älskar våren plus att jag fyller år i maj. Slänger in lite bilder som är tagna lately, enjoy!

Likes

Comments

Blivit kär i Acai Bowls! Så himla gott och nyttigt, finns knappast en bättre kombo. Fina att titta på är bowlsen också! Superbäret Acai har verkligen blivit väldigt poppis här i Oz.

(Bilder från när vi åt Acai bowls på "Bare Naked Bowls" i Manly i februari)

Likes

Comments

Helgdag här i Oz idag! Det är nämligen "ANZAC DAY" som firas för att hedra dem som stred i Anzac under första världskriget. Byggnaden på bilderna är en minnesplats för att hedra dem som offrade sitt liv under kriget.

Likes

Comments

Bistro Morgans doughnuts i Melbourne är utsedda till Australiens godaste doughnuts och jag förstår verkligen varför. Jag säger hereminjesusvadgott!!!! Jag åt en med vitchoklad garnering och Nutella inuti. Måste gå dit igen innan jag åker härifrån, det är ett måste.

Likes

Comments

Lite sommarkänslor har man fått igen nu de senaste dagarna då temperaturen ligger på över 20 grader igen. Bilder från en promenad vid piren där vilda pingviner bor, det är då man inser hur nära Sydpolen man befinner sig. Vi har som rutin att promenera varje dag innan frukost, idag gick vi 5 km och steg upp klockan 7.

Kramis!!

Likes

Comments

G'day mates! Gårdagen spenderades med att traska iväg till Ikea för att äta lite svensk husmanskost samt köpa lite svenskt godis. Det var så gott! Tänk att man kan sakna något så enkelt som en svensk kanelbulle så oerhört mycket. Det var väldigt kul att gå runt och läsa på alla möbler som hade svenska namn. Ikea i Richmond ligger en mil ifrån där vi bor men vi envisades ändå med att promenera dit, så vi fick en rejäl promenad på drygt 2 mil igår. Hurtigt va!?


Kramis!!

Likes

Comments

GLAD PÅSK önskar jag och Alida från ett höstligt Melbourne! Idag började vi dagen med en härlig morgonpromme i parken i St Kilda följt av en långfrukost. Eftermiddagen har ägnats åt att äta påskgodis och sitta i höstsolen och äta underbart smarriga doughnuts från Doughnut time, yum!

Kramis!!

Likes

Comments