Om sisådär 18 dagar tar jag mitt pick och pack och beger mig ner till kastrups flygplats, för jag ska nämligen åka till Australien (!!). Det ska bli ytterst spännade och jag är väldigt taggad, än så länge är jag inte nervös men resfebern kommer säkerligen precis dagarna innan. Funderar på att börja blogga där nere, får se om tiden räcker till och om orken för att blogga finns. Tänkte iallafall bara titta in här och säga hej och slänga in lite bilder ifrån min vistelse i Stockholm hos min käraste kusinvitamin Naomi. Vi hade det jätte trevligt, som alltid. HA DET BÄST!


Likes

Comments

Fick världens bästa studentpresent av mina föräldrar, jag har önskat mig detta Hermes armband så länge. Det är verkligen ren perfektion enligt min smak.

Likes

Comments

Det här med att blogga är nog inget för mig, glömmer alltid av att jag faktiskt har en blogg. Nä jag har varken tålamodet eller orken. men hur som helst, just nu sitter jag på bussen påväg upp mot Göteborg för att gå på opera med klassen, ska bli mys! Ha det så bra! 

Likes

Comments

Bilder från mitt livs sista sportlov som spenderades med familjen och bästis i Norrland. Saknar.

Likes

Comments

Låter bilderna tala för sig själv idag.. Ha en trevlig kväll kära vänner!

Likes

Comments

Det är något speciellt med den här låten och killen, fastnade direkt när jag hörde hans bidrag i tisdags! Haft låten i mina lurar konstant sedan dess. Så himla bra, ifall inte Måns kammarhem vinsten gör det ju inget ifall Loic/Belgien gör det! Heja!

Likes

Comments

Det är så himla mycket nu.. vill bara få sommarlov NU NU NU, skolan tar bokstavligt talat död på mig. 14 skoldagar kvar sen så börjar sommaren och livet igen! 

Likes

Comments

Ledig ifrån skolan idag, mys med John, valparna och såklart lite matte plugg då det är matte nationella imorgon...

Börjat premunera på Elle och första tidningen trillade ner i brevlådan igår. Wiii!

Likes

Comments

Lite söndagsbak och mys en regning maj dag, det är en rabarber/jordgubbs smulpaj på bilden. Puss!

Likes

Comments