Framme vid 8 i Stockholm igår, sushi och myskväll stod på schemat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjo! Nu tuffar jag upp med SJ snabbtåg mot Stockholm! Pannkakorna på bilden var från igår när jag hade en lite breakie mellan mattelektionen och jobbet. Jobbade 13-21 igår och idag jobbade jag 7-13 för att sedan kl 14:15 hoppa på tåget från Halmstad station. Är så taggad på denna helgen!✨✨

Likes

Comments

Min enda helt lediga dag idag sp då fick det bli Sovmorgon tills kl 10 idag, riktigt skönt med sovmorgon! Idag tar jag det verkligen bara lugnt, ibland behöver man sånadana dagar. Gjorde en pizza till lunch och sen har jag ridit en tur i skogen på min lilla ponny Ariel. Alltså det var verkligen hur underbart som helst att galoppera i skogen idag, så fint väder och Ariel som fick nya skor idag gick toppenbra. Saknat ridningen, Ariel har ju bara chillat grillen på ett sommarbete i två månader. 

Likes

Comments

Har jobbat hela helgen inklusive denna måndagen så nu är jag helt slutkörd. Är ensam hemma så lagade lite lax med couscous och pesto som jag sitter och äter just nu. Denna veckan kommer vara fullspäckad för min del. Mattekursen som jag ska läsa börjar denna veckan, har två jobb pass kvar och sen till helgen ska jag till Stockholm. Wii taggish.

Likes

Comments

Igår hade jag en ledig dag så då passade jag på att ta en riktig sovmorgon till kl 12, mycket välbehövligt. Sen på kvällen åkte jag och min kära syster Anna till Brottet i Halmstad för att gå på Per Gessles konsert. Det var en underbar kväll, mer sommarkänslor än att se Gessle på sommaren finns knappt. Extra kul var ju att även Lars Winnerbäck kom och överraskade med att uppträda igår.

Likes

Comments

​Svintrött efter jobbet drog jag ner till Båstad för att träffa en mycket saknad vän. Vi hade det jättemysigt och åt tapas och drack sangria nere i Torekovs hamn. Kvällen avslutades med en drink och lite sötpotatispommes i Halmstad på Pinchos. Kvällen bjöd verkligen på så fint sensommar väder. 


Likes

Comments

Vi startade dagen med en rejäl brunch på Café Norden som ligger mitt i smeten på Ströget. De var så gott men oj vilken matkoma vi fick, vi bokstavligen rullade fram efteråt och höll oss mätta större delen av dagen därefter.

Efter lite shopping på Zara där jag hittade en jättesöt blus som fick följa med mig hem styrde vi stegen mot Nyhamn där vi i solens sken slog oss ner och drack en läskande lemonad.

Sist men inte minst avslutades dagen med en drink på Illums rooftop.

Likes

Comments

Solen skiner den här helgen!☀️ Vi passar därför såklart på att äta glass i stora lass 😄 Vi har bara tre ynka veckor kvar i detta fantastiska land, blandande känslor över detta faktum.
Kramis!!

Likes

Comments

Haft en supermysig och bra födelsedag här i Melbourne! 💗💗💗

Likes

Comments