Mina små hjärtisar gör mig alltid på gott humör. Fina Ludde och Nicke <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Riktigt grå och tråkig höstdag, matte kl 8 imorse och nu är jag hemma igen och vilar upp mig lite med en varm kopp te innan jag ska jobba ikväll. Det är svinkallt ute idag☔️❄️🍂☕️

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var jag, mamma, Anna, Andreas, John och Agnes på Liseberg. Det var super mysigt och underbart sensommar väder. Jag hade ju inte varit på Liseberg på över fyra år, inte sen 9:an så det var jättekul att vara tillbax. Det var minst en halvtimmes kö till alla åkattraktioner igår så det var ju lite synd men vi hann ändå iallafall med att åka Helix två gånger. Tyvärr vann jag ingen stor choklad, jag trodde verkligen att jag skulle göra det haha men icke haha.

Likes

Comments

Dagen började med att jag och Alida pluggade till högskoleprovet på bibblan, gick väll sådär. Efter vårt försök till plugg gick vi och åt lunch på Spis&Deli vilket var väldigt mumsigt. Eftermiddagen har spenderats hemma hos Mormor, jag och mamma köpte med oss bullar från Feldts bageri på vägen dit. Vi plockade kantareller i Mormors trädgård, hur sjukt är det inte att hon har kantareller son växer i trädgården!?

Likes

Comments

Godkväll! Idag har jag pluggat matte, rensat ut gamla grejer och kläder ifrån mitt rum och sprungit en runda i skogen nu ikväll. Har även umgåtts med Anna och company som har varit på besök idag och nu är jag väldigt tröttis och ska sova.

Likes

Comments

Igår var vi ännu en dag i Göteborg för EM i ridsport. Vi såg finalen på Ullevi vilket var väldigt kul att se. Peder Fredricson med hästen All in tog guldet! Woho!! Haha jag lyckades att glömma (!!) ta med mig min mobil till Gbg igår, typ aldrig hänt förut😅. Blev så stressigt när vi skulle åka hemifrån igår så var därför. Älskar att åka på såna där heldagsutflykter och bara gå runt och mysa och äta gott hela dagen.

Likes

Comments

Godkväll! Vid kl åtta imorse åkte jag, mamma och pappa iväg till Gbg, Anna som bor i Varberg plockade vi upp på vägen upp mot Göteborg. Idag har vi verkligen promenerat runt heeela Göteborg, vi började vår vandring från Scandinavium bort mot Slottskogen där Fyrspanns maratonen ägde rum. Det var jättekul att se. Där spenderade vi några timmar och åt även lunch. Sen begav vi oss iväg på Gbgs gator och fikade på konditori Brogyllen, tycker det är så trevligt och gott där känns nästan som Cafe Norden i Köpenhamn. Sen efter det gick vi bort mot Heden där mässan låg. Vi hade biljetter till hoppningen nu ikväll men valde att hoppa över det eftersom det hade blivit så sent då, och vi ska ju vara där hela dagen imorgon med. Lite synd men jaja rätt skönt att vara hemma redan vid kl 21. På hemvägen åt vi på ett ställe som heter Lilla Laxen i Kungsbacka som är en filial till Laxbutiken i Hedberg, muuuums! Har varit en väldigt mysig dag idag.

Likes

Comments