Header

Jag och Harry på bild, en av hästarna Antonia rider till försäljning. En väldigt snäll och rolig prick som är 9 år och hoppat 135cm, e. Nabab de reve

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag ska verkligen försöka få in gymmet i min vardag. Jag tycker faktiskt att det är väldigt roligt men framförallt älskar jag känslan när ett pass är gjort. Jag ska köpa gymkort på Nordic, det är det gymmet som jag har varit på hittills och det ligger bara 4 km från mig, top!

Likes

Comments

Nu är vi snart hemma igen. En lång dag som har varit rolig eftersom att man får uppleva så mycket. Jag har verkligen börjat tycka om att resa! Resten av familjemedlemmarna verkar också tycka det är trevligt, det har alltid varit jag som hindrat oss från att åka på semester hehe.

Vi hann se hästen vi åkte hela denna resan för och sedan en till. Tanken var att se en tredje men det hanns inte med innan vårt flyg gick, men vi känner en som ska titta på den imorgon och bilda sig en uppfattning.

Är verkligen jättes trött, ska bli så skönt att sova inatt! Sedan trimma mina små älsklingar där hemma inför helgens tävling!

Likes

Comments

Nu har jag tittat på Von Eckermans clinic. Jätte intressant och jag lärde mig supermycket. Västligt kul att göra något sånt här som ger en extra motivation i vardagen!

Nu sitter jag, mamma och Antonia i bilen påväg till Skåne. Vi ska bo på hotell inatt och sedan imorgonbitti fortsätter vi till Köpenhamn flygplats där vårt flyg tar oss till Holland. Vi ska kolla på speciellt en häst där men det lär bli några fler, det brukar bli så när man åker iväg. Vi åker hem redan tisdag kväll så det blir en snabb-visit, men det är inte sista gången jag är i Holland eftersom jag gärna vill jobba där i framtiden!

Det är så kul med min lilla blogg, speciellt när jag reser för då blir inläggen mycket mer intressanta!

Antonia red Bacardi idag för att jag inte hann vara i stallet. Hon sa att det var stor skillnad sedan sist hon red gällande hur hon tar skänkeln. Sådant är så kul att höra eftersom man lätt blir hemmablind och inte märker små skillnader. Eftersom hon är en så känslig häst har hon inte riktigt tagit skänkeln utan mer sprungit ifrån. Nu har detta blivit mkt bättre och jag kan rida med ben utan att vi sitter i takbjälkarna ;-)

Likes

Comments

Den här kvällen blir rolig! Nu ska vi på clinic för Henrik och när den är klar vid halv 9 rullar vi ner till Skåne där vi bor på hotell inatt. Sedan imorgon vid 9 tiden går vårat flyg som tar oss till Holland! Spännade spännande, mer om det sedan.

Hann även med gymmet idag, jag älskar verkligen att vara där!

Likes

Comments

Jag gör fransförlängning en gång i månaden och har gjort det i drygt två år. Jag kan verkligen inte sluta för att utan mina älskade lashisar känner jag mig så naken haha. Men det är verkligen värt det, tycker att det lyfter ens utseende extremt mycket verkligen!

Jag gör volym som ni ser på bilderna och tydligen har jag jätte många vanliga fransar att fästa på så det blir alltid väldigt fylligt vilket jag älskar.

Likes

Comments

Fick klippa bort några språng för att klippet bara får vara 59 sekunder, men jag är väldigt nöjd med hur hon hoppade denna rundan!

Likes

Comments

I fredags hoppade Lyxen som en stjärna! Och med dessa rena benen blir det nog inte så mycket sämre idag. ;)

Likes

Comments

Jag läser just nu andra året på Sveriges Ridgymnasium i Kungsbacka. När jag gick ut 9an hade jag 295p i merit vilket duger för att komma in på de flesta linjer, inte topp-topp betyg men ändå bra. Men eftersom att jag har hästarna så hade jag redan i slutet av 8an bestämt mig vilket gymnasium jag ville gå. Såhär i efterhand känns det dumt för att jag fick tunnelseende och tittade i princip inte på något annat alternativ.

Jag går lärling vilket innebär att jag bara är 50% i skolan. Eftersom att skolan har så många teoretiska kurser gör jag dom hemma i mitt stall istället för i skolans så när jag väl är i skolan har jag bara de riktiga ämnena vilket är jätte skönt. Dock saknar jag att gå en vanlig skola otroligt mycket, fixa sig och åka in till civilisationen och träffa icke hästmänniskor. Det blir också mycket tjafs i en klass med bara tjejer men det ser jag mest som roande haha. Just vår klass är väldigt grupperad med, inte som på grundskolan då jag hade världens bästa klass och alla var vän med alla.

Fördelarna är att jag verkligen kan kombinera skolan och hästarna utan att någonting behöver trappas ner på. Jag har lätt för alla ämnen så jag kommer ha väldigt bra betyg samtidigt som jag kan tävla och ta ledigt hur mycket som helst. Det med ledighetsbiten är nästan det bästa enligt mig. Också skönt att veta att man inte missar allt för mycket när man är borta eftersom jag har koll på vad vi gör och alltid är i fas. Till exempel hade vår lilla trip vi ska göra till vintern aldrig varit möjlig om jag gick vanligt gymnasium.

Helt enkelt valde jag mest taktiskt för att kunna gå ut med toppbetyg utan att behöva skära ner på hästbiten. Förhoppningsvis kommer det löna sig i slutändan!

​Det är iallafall nära till Maxi <3<3

Likes

Comments