Hej mina vänner!!

Vi börjar med och fokusera på vart vi är på väg, det som har hänt , saker som  du kanske ångrar eller får dig att tänka "det där skulle jag gjort på något annat sätt" lägg inte mer energi på det, men reflektera över det som har hänt. Ta lärdom av det och låt dina nya åtagande vara på det sättet som du önskade att du tidigare hade agerat!

Jag har funderat mycket över om bloggandet har varit min "grej". men efter många veckors funderande har jag nu kommit överens med mig själv att jag ska fortsätta, samt att jag har fått många positiva reaktioner och kommentarer från vänner som jag inte viste följde mig, ❤ samt inspirerade de! jag tackat er oerhört mycket och ska kriga på med denna blogg som aldrig förr
ha det gott och tack!! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenare,

Dagens träning avklarad! Idag blev det ben & axlar enligt följande:

machine leg press 3*10

machine leg extension 3*10

machine leg curl 3*10

calf rise -> failure

machin shoulder press 3*10

dumbell lateral rise 3*10

machine rear raise 3*10

Imorgon skall jag köra ett pass på gymmet, det kommer bli riktigt kul och jobbigt, berättar mer om det imorgon :)

Likes

Comments

​Godmorgon!

Relativt trött på morgonen, smått orkeslös, men ändå så har jag ett sug att komma till gymmet. 

Vilken energi jag får när jag väl kliver in på gymmet! Så skönt att träna! Idag blev det Biceps & Triceps, ganska kort pass då tiden var knapp men oerhört effektivt.


Biceps & Triceps:

Hammer Curls -> Failure

Cable Biceps curl 4*10

Lying triceps extension 3*10

cable triceps pushdown -> Failure

Likes

Comments

Nu är det tid för en ny utmaning, för två veckor sen skaffade jag gymkort och tränade två gånger den veckan. Förra veckan började min nya utmaning, jag ska gymträna 4 gånger i veckan under 8 Veckor.

Dagens träning är redan avklarad eftersom jag håller mig till morgonträning, det är så skönt att vara på gymmet vid sjutiden, så lite folk och ingen kö till maskinerna.

Idag tränade jag bröst & rygg.

Machine chest press 3*10

Machine incline chest press 3*10

Machine chest flye 3*10

Pulldown 3*10

Low row 3*10

High row 3*10

Efter träningen blev det en ProPud fantastisk efterträningen-mat, laktosfri samt med hela 20g protein!!

Likes

Comments

​Godmorgon!

Träningen idag gick väldigt snabbt och enkelt. Blev inte exakt tio minuter, men jag kastade mig ner på marken i alla fall och gjorde några sit-ups och armhävningar.

Eftersom Kotten har fått urinvägsinfektion så måste han ha medicin varje morgon och kväll, något som han verkligen inte gillar. Men han är väldigt duktigt, bits inte eller klöser mig inte, så lugn och fin :)


​Idag på jobbet skall vi göra i ordning nere i montagehallen​, pallställage skall byggas ihop, skit ska rensas och det skall bli grymt härligt att få ordning där igen!

Likes

Comments

Hej

Nu är vi hos veterinären något som Kotten tycker både är spännande och läskigt såklart.

Men det är väldigt gulligt och se hur mycket  trygghet han känner till en när man är på ett främmande ställe.

Likes

Comments

Godmorgon

Måndag morgon, gick upp klockan 06:30 och tränade. Det känns skönt att kliva upp på morgonen och titta ut genom fönstret och se att det blir ljusare och ljusare, snart är det vår och värmare väder.

Idag har jag tre saker planerade utöver att sitta på jobbet, dels så ska ena katten, "Kotten", till veterinären.
Vi ska även åka och titta på en soffa från Bolia, och sen skall jag också göra en sak som jag kommer berätta om senare!

Hoppas din morgon har varit bra, hann du med och träna nu på morgonen?

Likes

Comments

Tjena!

Efter våran utsökta middag så gick vi upp på rummet, myste en stund med lite choklad och vin medans vi inväntade våran taxi.

När taxin kom så åkte vi in till Rigoletto och tittade på Deadpool,väldigt häftig och rolig film.

Efter filmen så drog vi oss tillbaka till Hotellet och badade i deras rooftop pool, det var väldigt skönt med ett kvällsbad och utsikten på kvällen blev fantastisk.

En bild från vårat badrum, handfat med mässingkran :)

Likes

Comments

Tjenare,

I går kväll tände vi en brasa för första gången! Passande till alla hjärtans dag med en mysig brasa.

Likes

Comments

Hej!

I helgen så överraskade jag min sambo med en vistelse på The Winery Hotel, första intrycket var maffigt. De hade lyckats skapa en härlig atmosfär, med en slående design där det industriella möter ett franskt-italienskt urbant samhälle. Väldigt bemötande personal som dessutom var väldigt kunnig på viner.

Jag måste ändå berätta vad som hände efter jag hade bokat denna vistelse. När jag hade avslutat bokningen så fick jag en bekräftelse på min bokning, hen jag hade pratat med hade bokat in oss i restaurangen klockan 17:30. Efter ett tag får jag ett mail från deras hotelldirektör, där hen skriver att vi är välkomna till restaurangen klockan 20:30 pga att alla andra tider är fullbokade. Min första tanke är, "det här är inte acceptabelt", om jag tidigare har blivit lovad en tid så är det den som gäller. Så jag mailar tillbaka, berättar för hen att vi redan har blivit lovade en tid och att våra planer för kvällen kommer bli förlorade om vi inte får den tid som vi hade blivit lovade.

Jag får inget svar från hen, vilket jag tycker var väldigt dåligt! Utan jag blir tvungen att ringa till de och förklara hela situationen. Jag ber de att antingen får de kompensera oss för våra planer och bjuda oss en vinprovning eller så får vi våran tid som vi tidigare hade blivit lovade. Hur som helst så får vi den tiden som vi hade blivit lovade, så det kändes skönt.

På vårat rum stod det en liten ask med choklad och en flaska rött vin. Mums!

Till middag åt vi:

Hummerbisque

Hällstekt anka

Pot Au Chocolat

Efter middagen så hade jag några andra små saker planerade, återkommer lite senare :)


Likes

Comments