Här är mina absolut favoriter som jag spelar som mest just nu på spotify. Är helt kär, dem här fem låtarna går hela tiden. Har väl tröttnat litegrann nu senaste tiden, då jag har tjatat ut dem något otroligt mycket. Det är några av de nya favoriterna från i somras. Och nu när det snart är dags för rock at sea så passar dem här extra bra 😊

Likes

Comments

Vet inte om jag har visat så mycket bilder på min lägenhet? Har inte alls trivts här förut, vet inte alls vad det beror på. Kanske för att det är ett nytt område, eller för att det faktiskt är första gången som jag bor ensam. Har bott här i snart ett år, och det är faktiskt först nu som jag börjar trivas. Och det känns så sjukt trist med tanke på att jag faktiskt inte ens vet om jag kommer att få bo kvar här. Är inte riktigt riktigt nöjd med allting, men det känns så jäkla onödigt att hålla på och köpa hem en massa nytt om jag inte ska bo kvar här. Det enda som jag faktiskt är nöjd med är vardagsrummet, när min tavla kommer upp ovanför tvn (så jag slipper mina tavlor som jag målat) så kommer allt bli så jäkla mycket grymmare.

Slänger upp lite bilder här under på vardagsrummet, badrummet och köket. Sovrummet och hallen är så jäkla oinspirerade och inte alls tilltalande så dem vill jag inte ens ta ett kort på! 😉 Som vanligt så är ju inte bilderna i världens kvalité..

Likes

Comments

Grymt jäkla stolt över mitt kap idag! Har varit ute och shoppat med morsan och fick med mig denna snygging hem. Dog ju nästan när jag såg den, det var inte ens en enda tvekan på att jag skulle ha den. Kommer sitta som pricken över i:et på min vägg ovanför tvn 😛👍🏼 tänk att ha både Monroe, Presley och Dean i vardagsrummet 😉🤘🏼 #legender

Likes

Comments

Och så var denna helgen slut, trist. Vill bara ligga hemma och chilla hela morgnarna, fatta va nice det är.

Har haft sjukt mycket att göra i helgen. I fredags hade vi halloween disco för alla kids i sköndal på sköndalsgården och i lördags körde vi nattvandring. Ibland bara undrar jag hur vi kan vara såna jävla sköna människor som gör allt detta ideellt (volontärarbete), alltså att vi driver denna verksamhet helt ensamma, utan varken lön eller sponsring från kommun osv. Kom igen, jag är 22 bast och borde inte ens vara den som tar initiativet till att ta hand om andras barn och ungdomar. Som det här med nattvandringen, alltså jag har förfan inte ens egna barn?.. #intressantläsning.

Inte världens bästa bild. Vi brudar i Ungdoms Support var iallafall kreativa och sminkade oss 😎

Likes

Comments

Har ju faktiskt varit på grönalund i sommar också, anledningen till det, Sven-Ingvars! Alltså det var så grymt jäkla roligt, och jag ångrar inte en enda minut att jag var där! Så delar med mig av två videos från denna kväll, som var toppen! Brorsan och jag flexar våra dans moves för folket, vilket nu i efterhand inte alls känns speciellt fint.

Likes

Comments

Här är ett par bilder (sjukt tråkiga bilder) ifrån evenemanget från facebook som har styrt hela sommaren typ, "cruisingen stannar"​, protestcruising efter många omständigheter efter sommarens alla cruisingar då polisen valt att ta sina egna beslut och gå efter sina regelverk. Nog om det, det är bara tråkigt att prata om. Har läst och hört från olika nyhet sidor (dalarna osv), sidor på facebook osv att det var sjukt mycket bilar ute i städerna, som till exempel om jag minns rätt, i Falun var det runt ca. 1300 bilar i caravanen, alltså fattar ni hur sjukt det är? Jag hade dött om jag fick vara med om det! 

Detta är iallafall bilder ifrån Sveavägen i Stockholm, ​​​efter några timmar i stan så rullade vi vidare till Barkarby för Barkarbyträffen. 

Sen att det här kanske inte imponerar eller intresserar någon annan än mig, det spelar fan ingen roll. Det här är fan det bästa jag vet. Och att sommaren är över, det är ledsamt. 

Likes

Comments

Yes.. Ett schysst inlägg med bilder ifrån Vega barens bilträff, Grand prix raggarbil.. Som vanligt, som varenda år så var vädret på topp (helt sjukt egentligen) och vi hade det grymt. Jag har tyvärr inga bilder från utställningen på vega, utan det är mest bilder ifrån senare under kvällen då vi glider därifrån. Bilder påväg in till Sveavägen innan det bär av mot moonshine.. Det här är typ 2 månader sedan.

​​Som jag tidigare har sagt så har jag blivit så jäkla sjukt dålig på att ta fram mobilen och fota. Helt klart superdåligt, då jag var rätt duktig på det förut, så där måste jag också stega upp ett steg. Mer bilder

Likes

Comments

​Haha det här är ju skamligt.. Inte en enda uppdatering på säkert flera månader?? Haha. Samma visa varje gång, har jag ens gjort ett enda inlägg sedan i somras, senaste var ju typ när jag hade kommit hem ifrån Rättvik? Vilket borde betyda att jag kanske har sjukt mycket annat att dela? typ.. Kanske. Har faktiskt tänkt uppdatera de senaste veckorna men har alltid tappat lusten när jag faktiskt varit på G och ta fram dator. Så tänkte göra ett försök nu.

Ligger hemma och är typ dö förkyld med feber, och jag hatar det. Hemsk jäkla uttråkad och hittar inte ens någonting att glo på, på tvn. Mitt hem är ett bombnedslag och skulle verkligen behöva städas. Men, gör jag ett försök på det nu, så skulle nog febern att bli min död.. Nu ska jag dra ihop några inlägg från de senaste veckorna eller dagarna (månaderna) och så får vi se vad det blir av det.

Likes

Comments

​Snart är första jobbveckan efter semestern avklarad, och jag är mer än glad över att det redan är fredag imorgon. Är helt slut i både kropp och huvud, första veckan efter semestern är alltid lika rolig... Kommer tillbaka till jobbet och nästan alla är sjuka eller har varit sjuka. Tro inte nu att jag har gått och hostat och nyst hela jäkla dagen. Så nu är det väl dags igen för lite sjukdom. 

​Jag är ute på sängjakt! Behöver en ny säng, ganska så snabbt också. Är så trött på min säng och sovrummet har inget intryck eller personligt alls. Vitt, trist och kallt är det just nu, och det är så tråkigt. Har kollat runt så jäkla länge nu och hittar verkligen ingenting, eller så är det alldeles för mycket att välja mellan? Så nu tänkte jag att, förhoppningsvis så hjälper detta inlägget mig att komma någonstans på vägen mot en sömn. Så, ge mig tips på sängar! ​Vore typ as gulligt av er! 

Likes

Comments

Nu har jag faktiskt tagit mig tid till att fixa upp "alla" bilder ifrån Classic car week. Hade ju inte så mycket foton, så var tvungen att sno några från de andra bruttorna.

Bilderna är iallafall på plats här nu och ligger förhoppningsvis lite uppdelade efter samma dag/kväll. Bättre än såhär blir det inte. Det är absolut inte världens bästa bilder och inte de roligaste heller. Men vafan, det duger för den här gången! 😎😉

Likes

Comments