Har ju faktiskt varit på grönalund i sommar också, anledningen till det, Sven-Ingvars! Alltså det var så grymt jäkla roligt, och jag ångrar inte en enda minut att jag var där! Så delar med mig av två videos från denna kväll, som var toppen! Brorsan och jag flexar våra dans moves för folket, vilket nu i efterhand inte alls känns speciellt fint.

Likes

Comments

Här är ett par bilder (sjukt tråkiga bilder) ifrån evenemanget från facebook som har styrt hela sommaren typ, "cruisingen stannar"​, protestcruising efter många omständigheter efter sommarens alla cruisingar då polisen valt att ta sina egna beslut och gå efter sina regelverk. Nog om det, det är bara tråkigt att prata om. Har läst och hört från olika nyhet sidor (dalarna osv), sidor på facebook osv att det var sjukt mycket bilar ute i städerna, som till exempel om jag minns rätt, i Falun var det runt ca. 1300 bilar i caravanen, alltså fattar ni hur sjukt det är? Jag hade dött om jag fick vara med om det! 

Detta är iallafall bilder ifrån Sveavägen i Stockholm, ​​​efter några timmar i stan så rullade vi vidare till Barkarby för Barkarbyträffen. 

Sen att det här kanske inte imponerar eller intresserar någon annan än mig, det spelar fan ingen roll. Det här är fan det bästa jag vet. Och att sommaren är över, det är ledsamt. 

Likes

Comments

Yes.. Ett schysst inlägg med bilder ifrån Vega barens bilträff, Grand prix raggarbil.. Som vanligt, som varenda år så var vädret på topp (helt sjukt egentligen) och vi hade det grymt. Jag har tyvärr inga bilder från utställningen på vega, utan det är mest bilder ifrån senare under kvällen då vi glider därifrån. Bilder påväg in till Sveavägen innan det bär av mot moonshine.. Det här är typ 2 månader sedan.

​​Som jag tidigare har sagt så har jag blivit så jäkla sjukt dålig på att ta fram mobilen och fota. Helt klart superdåligt, då jag var rätt duktig på det förut, så där måste jag också stega upp ett steg. Mer bilder

Likes

Comments

​Haha det här är ju skamligt.. Inte en enda uppdatering på säkert flera månader?? Haha. Samma visa varje gång, har jag ens gjort ett enda inlägg sedan i somras, senaste var ju typ när jag hade kommit hem ifrån Rättvik? Vilket borde betyda att jag kanske har sjukt mycket annat att dela? typ.. Kanske. Har faktiskt tänkt uppdatera de senaste veckorna men har alltid tappat lusten när jag faktiskt varit på G och ta fram dator. Så tänkte göra ett försök nu.

Ligger hemma och är typ dö förkyld med feber, och jag hatar det. Hemsk jäkla uttråkad och hittar inte ens någonting att glo på, på tvn. Mitt hem är ett bombnedslag och skulle verkligen behöva städas. Men, gör jag ett försök på det nu, så skulle nog febern att bli min död.. Nu ska jag dra ihop några inlägg från de senaste veckorna eller dagarna (månaderna) och så får vi se vad det blir av det.

Likes

Comments

​Snart är första jobbveckan efter semestern avklarad, och jag är mer än glad över att det redan är fredag imorgon. Är helt slut i både kropp och huvud, första veckan efter semestern är alltid lika rolig... Kommer tillbaka till jobbet och nästan alla är sjuka eller har varit sjuka. Tro inte nu att jag har gått och hostat och nyst hela jäkla dagen. Så nu är det väl dags igen för lite sjukdom. 

​Jag är ute på sängjakt! Behöver en ny säng, ganska så snabbt också. Är så trött på min säng och sovrummet har inget intryck eller personligt alls. Vitt, trist och kallt är det just nu, och det är så tråkigt. Har kollat runt så jäkla länge nu och hittar verkligen ingenting, eller så är det alldeles för mycket att välja mellan? Så nu tänkte jag att, förhoppningsvis så hjälper detta inlägget mig att komma någonstans på vägen mot en sömn. Så, ge mig tips på sängar! ​Vore typ as gulligt av er! 

Likes

Comments

Nu har jag faktiskt tagit mig tid till att fixa upp "alla" bilder ifrån Classic car week. Hade ju inte så mycket foton, så var tvungen att sno några från de andra bruttorna.

Bilderna är iallafall på plats här nu och ligger förhoppningsvis lite uppdelade efter samma dag/kväll. Bättre än såhär blir det inte. Det är absolut inte världens bästa bilder och inte de roligaste heller. Men vafan, det duger för den här gången! 😎😉

Likes

Comments

Halloj mina vänner! Ett tag sedan sist.. Igen. Såklart. Har haft semester i en vecka nu och detta var absolut den bästa starten på semestern.

Har haft en vecka fullsmockad med bärs, raggarbils åk och massor med rock'n'roll i Rättvik, Classic car week. Alldeles underbart har det varit. Och i lördags avslutade vi denna fantastiska vecka på Stockholm cruising och moonshine. Helt underbart har det varit, och jag längtar mer än vanligt till nästa år!

Har inte alls mycket bilder från veckan som har gått, vilket är skit tråkigt. Har blivit så dålig på att foto och det kommer nog inte att bli bättre heller. Lite bilder har jag iallafall, som kommer att komma upp i ett senare inlägg (får vi hoppas) i hopp om att kanske någon vill se dem!😉

Denna vecka kommer att spenderas med meckande med chevan, så att jag förhoppningsvis får ta premiärturen innan sommaren är över 😉🤘🏼

Likes

Comments

Himlens finaste ängel fyller år idag. 64 år skulle du ha fyllt. Du finns i mina tankar hela tiden. Min finaste extra mormor. Mormor nummer 2. Två månader sedan du lämnade oss, och jag kommer aldrig att vänja mig vid tanken.  Jeg tændte en masse lys for dig i aften. vi savner dig! 💗 Bonus bedstemor!

Likes

Comments

Haha att jag alltid faller tillbaka på samma ruta, två veckor drygt sen det senaste inlägget. Jag klarar aldrig av detta. Sen har jag faktiskt haft så mycket annat för mig än datorn. 

​Spenderade torsdag till måndag hemma hos min storasyster som så kallad hundvakt. Michaela som hon så heter, har legat inne på BB, vilket betyder att vi äntligen har fått tillökning i familjen, en liten pojke. Och jag, jag har äntligen blivit moster för första gången. Alltså den känslan, den går inte alls att beskriva.

​​Jag trodde aldrig att ett barn som inte ens är ens eget kunde betyda så mycket, men det gjorde det, och jag är stolt. Jag är stolt som fan! Han är världens finaste kille. 😉💓

Likes

Comments

Tänk att det är betalt och klart. En vecka i Rättvik tillammans med dessa brudar. Stugan är betald och nu är endast väntande tider kvar. Kommer bli grymt som fan. Turen över att det fanns en stuga över, pulsen som ökade när vi fick höra det. På fyllan, utan att tänka och ba - YES vi tar den! ​Satans vad jävla kul vi ska ha det.

Vecka 31. ​Det är nog fan den bästa veckan på hela året. En hela veckan med raggarbilar och öl. Åka iväg från stockholm i EN VECKA, bara det är som balsam för själen. Gå upp varje morgon och bara knata ut i solen och knäppa den första ölen (helst så tidigt som möjligt också 😉) och bara njuta. Gaaah, kan knappt bärga mig. Har suttit i flera dagar nu och letat efter lite ny musik, och jag längtar bara mer och mer hela tiden. Hoppas att veckorna går fort nu! 

Likes

Comments