Det blev ju tyvärr inte så mycket bilder från den här resan, jag är ju så jäkla dålig på det där med att ta kort. Känner hellre för att stå och snacka med folk och ha kul än att stå med telefonen i handen, för det är redan andra så jäkla duktiga på. Oftast när jag har bilder, så är det inte ens jag som har tagit dem 😎🤘🏼 dem här bilderna är dem enda jag kunde hitta dessutom. Alla kör ju på Snapchat nu för tiden, och alla snaps jag hittade från resan var ju fan bara videos 👎🏼 Den sista bilden är bara för att visa att jag faktiskt dansade också, och inte bara drack! 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När man har gjort den första gadden och känner att det redan är kört och man sitter och kollar uppföljare på nästa tatuering.. Det här är ju bara så jäkla kul. Definitivt en till detta år måste det bli. Haha, när man är sjukt stolt över att man gjorde det, och bara körde. Trodde ju aldrig att min första Gadd skulle göras på en jävla vikingline båt på rock at sea, det är fan ännu roligare än att jag faktiskt har tatuerat min första 😂 #rocknroll #rockatsea

Likes

Comments

Alltså jag är ju så sjukt jäkla värdelös på det här med att blogga, det är ju iof inte så seriöst och intressant för min del heller så. Jag får väl skrivlust ibland, mest typ när man läst andras bloggar. dem som faktiskt har någonting att skriva om! Vet inte ens varför jag gör det här inlägget, har inte ens någonting vettigt att skriva nu heller efter så här många månader.

Likes

Comments

Här är mina absolut favoriter som jag spelar som mest just nu på spotify. Är helt kär, dem här fem låtarna går hela tiden. Har väl tröttnat litegrann nu senaste tiden, då jag har tjatat ut dem något otroligt mycket. Det är några av de nya favoriterna från i somras. Och nu när det snart är dags för rock at sea så passar dem här extra bra 😊

Likes

Comments

Vet inte om jag har visat så mycket bilder på min lägenhet? Har inte alls trivts här förut, vet inte alls vad det beror på. Kanske för att det är ett nytt område, eller för att det faktiskt är första gången som jag bor ensam. Har bott här i snart ett år, och det är faktiskt först nu som jag börjar trivas. Och det känns så sjukt trist med tanke på att jag faktiskt inte ens vet om jag kommer att få bo kvar här. Är inte riktigt riktigt nöjd med allting, men det känns så jäkla onödigt att hålla på och köpa hem en massa nytt om jag inte ska bo kvar här. Det enda som jag faktiskt är nöjd med är vardagsrummet, när min tavla kommer upp ovanför tvn (så jag slipper mina tavlor som jag målat) så kommer allt bli så jäkla mycket grymmare.

Slänger upp lite bilder här under på vardagsrummet, badrummet och köket. Sovrummet och hallen är så jäkla oinspirerade och inte alls tilltalande så dem vill jag inte ens ta ett kort på! 😉 Som vanligt så är ju inte bilderna i världens kvalité..

Likes

Comments

Grymt jäkla stolt över mitt kap idag! Har varit ute och shoppat med morsan och fick med mig denna snygging hem. Dog ju nästan när jag såg den, det var inte ens en enda tvekan på att jag skulle ha den. Kommer sitta som pricken över i:et på min vägg ovanför tvn 😛👍🏼 tänk att ha både Monroe, Presley och Dean i vardagsrummet 😉🤘🏼 #legender

Likes

Comments

Och så var denna helgen slut, trist. Vill bara ligga hemma och chilla hela morgnarna, fatta va nice det är.

Har haft sjukt mycket att göra i helgen. I fredags hade vi halloween disco för alla kids i sköndal på sköndalsgården och i lördags körde vi nattvandring. Ibland bara undrar jag hur vi kan vara såna jävla sköna människor som gör allt detta ideellt (volontärarbete), alltså att vi driver denna verksamhet helt ensamma, utan varken lön eller sponsring från kommun osv. Kom igen, jag är 22 bast och borde inte ens vara den som tar initiativet till att ta hand om andras barn och ungdomar. Som det här med nattvandringen, alltså jag har förfan inte ens egna barn?.. #intressantläsning.

Inte världens bästa bild. Vi brudar i Ungdoms Support var iallafall kreativa och sminkade oss 😎

Likes

Comments

Har ju faktiskt varit på grönalund i sommar också, anledningen till det, Sven-Ingvars! Alltså det var så grymt jäkla roligt, och jag ångrar inte en enda minut att jag var där! Så delar med mig av två videos från denna kväll, som var toppen! Brorsan och jag flexar våra dans moves för folket, vilket nu i efterhand inte alls känns speciellt fint.

Likes

Comments

Här är ett par bilder (sjukt tråkiga bilder) ifrån evenemanget från facebook som har styrt hela sommaren typ, "cruisingen stannar"​, protestcruising efter många omständigheter efter sommarens alla cruisingar då polisen valt att ta sina egna beslut och gå efter sina regelverk. Nog om det, det är bara tråkigt att prata om. Har läst och hört från olika nyhet sidor (dalarna osv), sidor på facebook osv att det var sjukt mycket bilar ute i städerna, som till exempel om jag minns rätt, i Falun var det runt ca. 1300 bilar i caravanen, alltså fattar ni hur sjukt det är? Jag hade dött om jag fick vara med om det! 

Detta är iallafall bilder ifrån Sveavägen i Stockholm, ​​​efter några timmar i stan så rullade vi vidare till Barkarby för Barkarbyträffen. 

Sen att det här kanske inte imponerar eller intresserar någon annan än mig, det spelar fan ingen roll. Det här är fan det bästa jag vet. Och att sommaren är över, det är ledsamt. 

Likes

Comments

Yes.. Ett schysst inlägg med bilder ifrån Vega barens bilträff, Grand prix raggarbil.. Som vanligt, som varenda år så var vädret på topp (helt sjukt egentligen) och vi hade det grymt. Jag har tyvärr inga bilder från utställningen på vega, utan det är mest bilder ifrån senare under kvällen då vi glider därifrån. Bilder påväg in till Sveavägen innan det bär av mot moonshine.. Det här är typ 2 månader sedan.

​​Som jag tidigare har sagt så har jag blivit så jäkla sjukt dålig på att ta fram mobilen och fota. Helt klart superdåligt, då jag var rätt duktig på det förut, så där måste jag också stega upp ett steg. Mer bilder

Likes

Comments