Hej på er! Idag tänkte jag prata om en grej som har blivit väldigt populär den senaste tiden. Jag tror det flesta kan lista ut att det kommer att handla om clowner. I början när dom nämnde det i skolan tyckte man bara " Haha wtf" men nu är det mer läskigt än roligt. Många har berättat sina clown historier och det är allt från att clowner har försökt krama en till att folk har blivit jagade, hotade och mördade. Har dock inte hört att dom har mördat nån i Sverige utan mer i USA osv. 

Många från min skola går clown-jakt osv, dock vet man aldrig vem man stöter på. På senaste tiden har jag inte hört att clownen gör nåt på skoj. Visst det kanske finns sånna, absolut! MEN, om man hör på alla nyheter och det dom skriver i tidningarna så är det verkligen inte på skoj. Som jag har hört så jagar clowner folk med baseboll rack, kofot, yxor osv. 

Detta är verkligen inte kul längre. Bara fett jobbigt. Folk som bor i samma område som mig har blivit jagade av  clowner. Jag förstår inte vad som är det roliga längre? Visst, en eller två ggr kanske blir kul. Men som sagt är det bara jobbigt nu. Folk blir på riktigt rädda och vågar inte ens gå ut o gå på kvällen. 

Tydligen var det två clowner vid mitt hus igår på kvällen. Dock så såg jag ingenting utan bara hörde folk i klassen som sa det. Det som jag hörde att dom var där är vid 22.00 inte helt säker. Som sagt vet jag inte om det är sant utan har bara hört folk prata om det så kan inte säga om det faktisk var så att dom var utanför mitt hus.

Detta tycker jag har gått lite för långt och tycker att detta är helt onödigt och dumt. Detta kan man säga har blivit lite för överskattat av många. Tror inte bara jag som tycker så. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sorry att jag inte har uppdaterat mer om Stockholm men jag hann aldrig. Så här kommer resten av resan.

DAG 2

Nu var det dags! Nu skulle jag äntligen på se min idol. Jag hade vaknat upp så taggad som jag aldrig har varit. Ungefär kl.17.00 tog vi bilen till Tele2 och vi stog i kö i nästan över en timme. Och jag tror nog att många av dom (alla) skulle se Justin eftersom kön var igenom hela motorvägen fram till Tele2. När vi väl var framme så skulle jag gå på toa på macken och ja såg i kö i en halv timme. Sen när vi väl var inne var jag så jävla glad. Sen gick konserten och jag har tyvärr knappt några videos eller bilder. Har bara några med as kass kvalite. Men ni kan ju gå in på youtube och söka så kommer det särket fram.

DAG 3

Här åkte vi på kryssning, finns inte så mycket att berätta om det. Det är mer bilder. Innan det var vi och shoppade lite också, bl.a på VS, The body shop osv.

Likes

Comments

Hej på er alla! Jag tror många vet att jag skulle åka till Stockholm och kolla på Justin Bieber. Jag åkte idag på morgonen och var framme vid 16.00. Vi nattar hos våra kusiner och när vi körde igenom Stockholm ( dom bor lite utanför Sthlm) så stog vi i kö minst en halv timme. Det var verkligen kaos! Jag är sååå taggad inför imorgon. Imorgon är det ju dags för JB i Tele2. Jag ska försöka fota lite men vi får se. Idag satt vi i bilen i 6 timmar. Lite trött men ändå inte. Här kommer lite bilder från idag.

Hejdå!

Likes

Comments

Hej på er alla! Igår hann jag inte blogga så mycket eftersom när jag kom hem från skolan så åkte vi till Kristianstad och vi handlade lite saker till badrummet men lite annat också. Lite inför Stockholm vilket är om tre dagar. Sen käkade vi thaimat (sorry för lite suddigt bild på maten). När vi kom hem vid 21.00 så åt vi potatis och purjolökssoppa som Oscaar (min syrras pojkvän) hade lagat. Sen gick jag och duschade och efter det så somnade jag. Så jag hann inte att lägga upp nått igår men hoppas det inte gör nått.

Hejdå!

Likes

Comments