Header

Såhär spännande var min lördagskväll. Missförstå mig inte, det var rätt spännande. Och kul också för den delen! Jag och J grillade först lite gott, sen startade vi PS4:orna och körde lite COD. Han vill att jag ska bli bättre på multiplayer så vi övar och övar. But still, kind of cozy.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Eller ja storm och storm.. Detta är sista dagen både jag och J är lediga samtidigt på på ungefär en vecka! Han jobbar fre-sön och jag börjar min utbildning på måndag!
Vad har vi hittat på under dagen då? Inte mycket... Det blev en sovmorgon till klockan 11.30, sen drog vi en sväng till Mall of Scandinavia och Barkaby. Vi kollade inne på Mio och sen köpte jag ett par jeans då vi måste ha långbyxor på det nya jobbet. Eller man ska täcka knäskålarna iallafall så kjol funkar också! Men köpte ett par billiga snabbt bara (49kr för att vara exakt) inne på Club Xpris!
Nu har vi precis avslutat middagen och vi ska ner till sängen där jag ska få lite massage!

Likes

Comments

Idag så är jag och Jonatan barnvakt åt hans systerdotter en sväng. Vi började med att leka lite i lekparken som finns en bit bort från huset och nu tog vi en sväng bort till Hornsbergsstrand.

Likes

Comments

Likes

Comments

2017

Ja precis som rubriken säger, jag har tagit nästa steg i livet. Sen senast jag skriv har jag varit på studentbal, arbetsintervjuer, tagit studenten, flyttat och skrivit på ett arbetsavtal! Vart har jag flyttat? Vart har jag fått jobb? Hur gick det på balen? Många frågor... Men jag har flyttat upp till min pojkvän i Stockholm och för tillfället bor vi hos hans pappa. Vi ska dock flytta till egen lägenhet om ett tag men först ska hans mamma bo där medan de renoverar hennes badrum. Jag har fått jobb via Uniflex som är ett bemanningsföretag. Jag ska arbeta på Teleperformance och sitta i en kundtjänst åt Klarna. Den 19/6 börjar en 8-dagars utbildning som vi nya rekryteringar ska ha innan vi får börja jobba själva.

Balen då? Jo jag tänkte att själva balen och studenten får egna inlägg där det blir en himlans massa bilder. Så slipper jag spamma med alla bilder i ett inlägg!

För tillfället då? Jo jag ligger i Jonatans säng medan han grillar lite lunch åt oss. Blir inte så mycket som händer just idag för min del, vädret är ju inte på topp för tillfället annars hade jag lagt mig på gräset och solat. Men det blir väl att ligga här, kolla lite på OITNB nu när de släppt de nya avsnitten. Jonatan börjar även jobba 16 (till 20) så ja det händer inte mycket.

Nu är det bara att vänta och se vad nästa steg blir.

Likes

Comments

2017

Ja för cirka två dagar sen kom jag hem till Sverige igen och som ni kanske märkte medan jag var borta så bloggade jag ingenting.. Varför? Ja ni.. Jag hade ingen ork kvar till att blogga helt enkelt, och wifit som fanns på hotellet var inte det bästa kan man ju säga. Men jag berättar mer om själva praktiken och min månad i Skottland senare i ett annat inlägg.

Men som sagt, nu är jag i Sverige igen och det är huuur skönt som helst att äntligen vara hemma igen! Det är även snart dags för bal och student. Balen är nu på fredag och studenten är om 17 dagar! Bara 17 dagar kvar liksom!!! Kan ni förstå det? Sen är det dags att ge sig ut i arbetslivet och det såkallade vuxenlivet. Och idag ska jag på arbetsintervju hos Uniflex till något kundservice företag. Intervjun är klockan 15.00 borta vid Globen så just nu sitter jag och börjar förbereda mig. Jag är inte nervös just nu men jag kan tänka mig att det kommer ju närmare klockan kommer 15. Men det ska nog gå bra, får vi hoppas iallafall haha. Wish me luck!

Likes

Comments

2017

Imorgon är det alltså dags att åka till Skottland, och stanna där i en månad(!!!). Ska bli sjukt spännande, läskigt, roligt, underbart, skräckinjagande osvosv. Ja alla känslor spelar in. Detta betyder dock att min blogg kommer att vara under engelska under den här tiden då jag har det som uppgift i engelskan. Det kommer även komma upp vloggar dock även de på engelska. Jag hoppas det inte stör er utan att ni ändå hänger med på denna fantastiska resa! Så från och med imorgon blir all uppdatering på engelska!

Likes

Comments