Header

2017
1. Skippa snooze.

Att dra ut på uppvaknandet gör dig bara tröttare än om du kliver upp direkt.

2. Lägg fram en outfit kvällen innan.

Spara tid och slipp klädkris som drar ner humöret på morgonen.

3. Hoppa igång kroppen.

Om du inte kan, hinner eller vill träna på morgonen är ett smart knep att hoppa medan du borstar tänderna eller sätter på kaffet för att kicka igång kroppen. Jag själv brukar köra squats medan jag borstar tänderna!

4. Ta en varm dusch.

Njut.

5. Ät en ordentlig frukost.

Gör en ordentlig frukost och njut.

6. Gör morgonen till din heliga stund.

Se på tv, scrolla igenom Instagram eller läs morgontidningen. Låt inget onödigt störa dig när du äter dagens viktigaste mål.

7. Gör en spellista med peppande musik.

Låt spellistan bli ditt ledmotiv till en riktigt bra morgon.

8. Drick vatten.

Det är lätt att glömma bort kroppens viktigaste dryck när kaffet lockar.

9. Köp hem frukost du gillar.

Det blir roligare att äta frukost om du faktiskt ser fram emot det.

10. Le. Le igen.

Förvirra hjärnan genom att ha en positiv inställning redan tidigt på morgonen.

Likes

Comments

2017

Jag som hade fått massa vårkänslor och börjat kolla på vårkläder, sen när man kollar ut genom fönstret så poff, vinter igen. Riktigt tråkigt, vill ju få bort snön och få fram blommor och solen. Tycker att det räcker med att det är snö vid jul och nyår sen kan det försvinna för mig, för då är sommarn välkommen tillbaka. Men det tyckte tydligen inte moder natur. Tyvärr...

Anyway, idag lär det nog inte hända så mycket produktivt. J började precis jobba så jag ligger hemma och spelar lite medan jag väntar på att han ska komma tillbaka. Han slutar 20.00 och då skulle hans pappa hämta honom, så han är ju inte borta jättelänge iallafall.

Likes

Comments

2017

Inlägget innehåller adlinks.

Något jag börjat ha i håret ett tag innan jag går och duschar är kokosolja . Brukar försöka ha iallafall en timme i håret men det har även blivit sa jag satt i det typ 5 minuter innan. Det blev bra båda gångerna men tyckte det kändes lite bättre att ha i en timme. Så starkt tips om ni vill få lenare hår! Det ska även vara bra till att bleka bristningar, använda istället för raklödder och bodylotion.

Likes

Comments

2017

Idag ägnades dagen åt att tvätta J's pappas bil samt en kompis bil. Det var kallt ute och man blev ju inte direkt varmare av vattnet, men rena och fina blev dem. Jag hade nog tyckt det var roligare om det iallafall hade vart sol ute, men men. Det blev gjort iallafall och tjusiga och rena blev de!

Bild från: Weheartit

Likes

Comments

2017
19 Februari

Idag har dagen bestått av ännu ett födelsedags firande, denna gång J's storebror! Vi åkte tillsammans med J's mamma till hans storasyster för att fika och fira. Sedan åkte vi hem och åt mat och nu strax ska vi åka för att träffa en gemensam vän.

Likes

Comments

2017

Bilderna är hämtade från Google.

Idag fyller J's pappa år och vi firade genom att äta brunch på Mr French. Smakade på blåmusselsoppa, vilket faktiskt var riktigt gott.

Likes

Comments

2017
Stockholm

Då var det äntligen dags att åka iväg! Tåget rullar på smidigt och här sitter jag nu. 18.20 är jag framme och kommer äntligen få träffa J. Och ja, som ni läst innan har jag längtat supermycket. Så just nu är jag rätt lycklig och får lite fjärilar i magen. Jag brukar nämligen få det när vi inte träffats på länge.

Likes

Comments

2017

Precis som rubriken lyder, väskan är nu packad. Jag sitter och sminkar mig och är strax klar att dra till praktiken för att sedan sätta mig på tåget till Stockholm. Ska bli så sjukt härligt att dra iväg! Jag har ju längtat riktigt mycket, speciellt efter att få träffa Jonatan.

Bilden är från: Weheartit

Likes

Comments