Header

#metoo . Vad som hänt är ännu något jag inte vill gå ut med, men alla som gör det, fyfan vad starka ni är!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag blev det en tidig morgon då jag skulle lämna av min gäst vid T-centralen! Det var nämligen så att Lina, ifrån min gamla klass, kom upp på ett besök! Vi tog en sväng förbi Mall of Scandinavia, hade lite catch up med vad som händer och har hänt sen vi tog studenten. Vi tog det även rätt lugnt och kollade på nyaste avsnittet av Svenska Hollywood-fruar, en gammal tradition vi har sen gymnasiet!

Likes

Comments

Dagen bjöd på ishockey ( DIF - MIK ) som slutade med 6-0. Efteråt bar det av till Vapiano för dagens middag som blev pizza för oss båda.

Likes

Comments

Dagens eftermiddag kommer spenderas med följande, lite apelsin och jordgubbar, en ny bok samt mjölkchoklad ihopkurad i sängen.

Likes

Comments

Igår blev det en sväng till ultraljudet för att delvis kolla på bebisen samt göra KUB-test. Allt såg superfint ut och det var låg risk på kromosom avvikelser. Skönt! H*n räckte även ut tungan och var väldigt väldigt rörlig där inne!

Likes

Comments

Ja ni, det har hänt en hel del sen sist! Jag har nämligen blivit gravid. Var idag inne för andra gången och fick dropp. Får nämligen inte behålla mat och knappt vätska heller för den delen.

Hur långt gången? Ja enligt det första besöket ska jag vara i vecka 13 (12+2). Men ska få det mer säkerställt imorgon! Ska nämligen göra ultraljud samt KUB-test imorgon.

Likes

Comments

Igår kom mamma med familj upp till Stockholm under dagen för ett litet besök. Det blev en liten visning av lägenheten, ett besök på Naturhistoriska muséet samt Gröna Lund.
Vi hade det riktigt kul och det var härligt att få träffa dem igen!

Fick även en tidig liten födelsedagspresent från Victoria Secret!

Likes

Comments

Såhär spännande var min lördagskväll. Missförstå mig inte, det var rätt spännande. Och kul också för den delen! Jag och J grillade först lite gott, sen startade vi PS4:orna och körde lite COD. Han vill att jag ska bli bättre på multiplayer så vi övar och övar. But still, kind of cozy.

Likes

Comments

Likes

Comments

Eller ja storm och storm.. Detta är sista dagen både jag och J är lediga samtidigt på på ungefär en vecka! Han jobbar fre-sön och jag börjar min utbildning på måndag!
Vad har vi hittat på under dagen då? Inte mycket... Det blev en sovmorgon till klockan 11.30, sen drog vi en sväng till Mall of Scandinavia och Barkaby. Vi kollade inne på Mio och sen köpte jag ett par jeans då vi måste ha långbyxor på det nya jobbet. Eller man ska täcka knäskålarna iallafall så kjol funkar också! Men köpte ett par billiga snabbt bara (49kr för att vara exakt) inne på Club Xpris!
Nu har vi precis avslutat middagen och vi ska ner till sängen där jag ska få lite massage!

Likes

Comments