Header

2017

Ja för cirka två dagar sen kom jag hem till Sverige igen och som ni kanske märkte medan jag var borta så bloggade jag ingenting.. Varför? Ja ni.. Jag hade ingen ork kvar till att blogga helt enkelt, och wifit som fanns på hotellet var inte det bästa kan man ju säga. Men jag berättar mer om själva praktiken och min månad i Skottland senare i ett annat inlägg.

Men som sagt, nu är jag i Sverige igen och det är huuur skönt som helst att äntligen vara hemma igen! Det är även snart dags för bal och student. Balen är nu på fredag och studenten är om 17 dagar! Bara 17 dagar kvar liksom!!! Kan ni förstå det? Sen är det dags att ge sig ut i arbetslivet och det såkallade vuxenlivet. Och idag ska jag på arbetsintervju hos Uniflex till något kundservice företag. Intervjun är klockan 15.00 borta vid Globen så just nu sitter jag och börjar förbereda mig. Jag är inte nervös just nu men jag kan tänka mig att det kommer ju närmare klockan kommer 15. Men det ska nog gå bra, får vi hoppas iallafall haha. Wish me luck!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2017

Imorgon är det alltså dags att åka till Skottland, och stanna där i en månad(!!!). Ska bli sjukt spännande, läskigt, roligt, underbart, skräckinjagande osvosv. Ja alla känslor spelar in. Detta betyder dock att min blogg kommer att vara under engelska under den här tiden då jag har det som uppgift i engelskan. Det kommer även komma upp vloggar dock även de på engelska. Jag hoppas det inte stör er utan att ni ändå hänger med på denna fantastiska resa! Så från och med imorgon blir all uppdatering på engelska!

Likes

Comments

2017

Igår var jag i skolan till efter 00. Varför? Jo, vi hade något som kallas "restfest" där vi som har kvar skolarbeten ( så kallade rester ) skulle vara kvar i skolan efter skoltid och arbeta igen de arbetena som vi var försenade med. Jag själv fick igen en hel del. F:et jag hade i svenska 2? Borta. Försenade uppgifter samt försenade redovisningar blev även gjorda. Det bjöds även på tacos och underhållning där en av våra lärare sjöng sånger som han själv skrivit med sitt gamla band. Det bjöds även upp till dans och hela kvällen avslutades med en spökvandring. På spökvandringen berättade de mer om skolan innan det blev en skola, det var ju nämligen så att det var ett mentalsjukhus innan, precis som elevhemmet. Dock blev det bara en påbörjan på spökvandringen för mig då jag inte klarar av sånt. Det sätter sig psykiskt på mig och jag får nån slags panik, även om jag vet att nej det är inte på riktigt. Eller ja, det har ju varit ett mentalsjukhus på riktigt och ja jo sannerligen spökar det nog. Men det är meningen att man ska bli uppjagad och rädd, även om allt är iscensatt.

Likes

Comments

2017
  • 2017

Likes

Comments

2017

Idag blir det att ta en ny resa, dock en av de vanligaste jag gör. Upp till Stockholm för att spendera tid med min pojkvän. Denna gång är det inte bara över helgen utan över en vecka då det är dags för påsklov. Och vad som ska hittas på? Ja det återstår att se. Vi har något inplanerat men vad det kan va, det får ni se senare i veckan.

BILDEN ÄR TAGEN FRÅN WEHEARTIT.

Likes

Comments

2017

Igår tog jag och en kär vän oss ut i Vadstena för att fotografera lite. Bilderna är visserligen tagna med mobilkamera men tycker inte att de blev så dåliga ändå.

Likes

Comments

2017

Redan i onsdags fick jag besök av min kära, han var nämligen ledig både torsdagen och fredagen så vi fick lite extra tid med varandra. Och vi har gjort en hel del. Torsdagen åkte vi till tandläkarn då jag skulle få ett hål lagat, jag var livrädd innan men det gick snabbt och bra. Gjorde inte ens ont, så vet inte vad jag var så rädd för haha. Sedan på fredagen var det urologens tur att få ett besök. Det blev att vi gjorde en cystoskopi där vi kollade in i blåsan med en kamera, ungefär som hos gynekologen fast man stoppar in i kissröret. Eller ja det är inte riktigt samma sak men nästan. Jag var riktigt rädd för att det skulle göra ont, men jag fick extra mycket bedövning. Första gången de körde in kameran gick det jättebra, jag fick inte ont eller något sådant och det var riktigt coolt att se hur det såg ut där inne. Dock blev de tvungna att ta ut kameran och stoppa in den igen och det var riktigt riktigt hemskt. Men, de fick göra det så det blev gjort trots smärtan. Det blev konstaterat att det är mitt urinrör felet sitter i och det är därför jag får ont. Så jag ska dit fler gånger och få nån salva till röret som de sprutar in lite då och då och sen ska de lära mig hur jag kan töja ut urinröret själv. Lördagen skulle spenderats på Gustafsvik i Örebro tillsammans med ett par vänner men ena vännen blev tvungen att jobba dessvärre, så istället blev det en tripp till Tranås där vi träffade en annan vän. Och sedan åkte J hem på söndagen där vi spenderat tiden med att bara umgås. Vi syns ju dock redan på torsdag igen.

Likes

Comments

2017

Gud vad härligt! Imorse när jag stressat klart med att fixa mig för att komma i tid till skolan och sprang ner till cyklarna och ser att vi har fått ett cykelställ! Äntligen slipper man att cyklarna ligger när för att det knappt går att få de att stå upp. Blev så glad! Det har varit ett rent helvete att få cykeln att stå och ha den på ett bra sätt. Kanske inte världens intressantaste grej för er men blev så lycklig för det så var tvungen att berätta, haha.


Nu är jag iallafall i skolan och har retorik och vi ska förbereda en paneldebatt som vi ska ha om ett par veckor. Dock så ja, kände jag för att uppdatera bloggen istället.

Likes

Comments