Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Japp jul om lite mera än en vecka shit vad allt ska gå så fort..hoppas att de blir något fint man får eller att man har varit snäll ifall så man får mkt paket woho!! :)

Likes

Comments

tjoho sitter och chill dricker med indianer och en massa + BABE!!;);) och råkade visst bli lugg!;)

Likes

Comments

hah jo makeup is the shit..

Likes

Comments

ah vad ska man säga fucking drama förra helgen ojoj! ja vad ska man säga allt är lungt med mig och för mig ah bitch don't kill my vibe! psykobitch


Likes

Comments

var ett tag sen jag bloggade så kan passa på nu när jag ändå inte kan sova ååh.. ah jo allt är bara fint med mig jobbar som en ... ah gud vet vad men jobbar rätt ofta och mycket nu!

sen sist jag skrev har de nog inte hänt så mkt nytt i mitt liv lever singel livet och krigar den bitchen in i de sista!;)

Likes

Comments

ah torsdag idag skönt att man varit ledig hela veckan lite semester och sen jobb imorgon yeah veckan har jag varit med emiliababe och gjort en massa skoj var och hade grill kväll och allt mys! men nu ska jag städa innan mamma kommer pussspussss!

 

Likes

Comments

sömnlösa natt.

Likes

Comments


vaknade upp igår och allt var kaos som vanligt en massa stress och allt vardagliga problem for till stan och träffade calle och nån sen kom pappa och hämtade mig så for jag till byn skulle bara vara överdagen men sen for jag och min kusin och snurrade samt hämtade telefon laddaren och nu är jag i byn börjar jobba vid 4 så! yeaaap

 

Likes

Comments