Två månader sedan jag skrev här.
En månad sedan jag köpte mig en stor bil, den 3 Mars för att vara exakt.
En Chevrolet Van G20 -88.

Jag köpte först min brors kompis gamla Cheva, men det visade sig att det var mer jobb än vad jag hade tänkt mig. Så jag började kolla runt efter bussar på blocket. Alla olika typer utav Volkswagen skrev jag in i sökrutan, men fick inte till något bra napp där och jag började tveka. Varför tvekade jag?
Jag pratade med en nära vän och frågade vad jag skulle göra, fast jag nog egentligen redan hade svaret själv. Ska jag fortsätta leta efter en buss som jag så länge velat ha, eller ska jag söka den där utbildningen jag länge tänkt på som legat och bubblat i huvudet?
Hon sa till mig, skriv nu ner det positiva och negativa med båda tingen. (Beslut är något jag tycker är väldigt jobbigt).
Vi slutade skriva och sa godnatt till varandra. Jag hann aldrig skriva ner något utav det vi tidigare nämnt. Jag gick direkt in på blocket och bytte ut ordet i sökrutan från Volkswagen till Cheva van. BAM! Där stod den. Jag ska ha den, det var det första jag tänkte. Alla andra tankar slängde jag iväg. Efter lite tjat och många meddelande så var den äntligen min.
Ja, så nu är den i min ägo och jag är helt fullproppad med lyckorus i kroppen. Ler varenda gång jag ser den!


Detta ska bli ett rullande hem som ska få komma ut på massvis utav äventyr.
Jag har börjat lite smått med att tömma den på den inredning som fanns inuti. Så nu är den nästan så gott som tömd.
Det väntas mycket tid och pengar för att få ihop detta exakt som jag vill. Men detta är något jag har drömt om och velat göra alldeles för länge. Det får ta den tid det tar! Än så länge är det svinkul och längtar till varje tillfälle jag får jobba med den.

Jag är här, mitt i detta underbara liv och bygger på min dröm.

Jag hoppas ni har drömmar och mål. Vare sig det handlar om att bestiga berg, att kunna springa dom där milen, att laga världens godaste lasagne eller odla den godaste avokadon. Jag har fortfarande massvis av drömmar och kommer alltid att ha, både små som stora.
Som jag sa tidigare är jag ju dålig på att ta beslut, men den där dagen när jag såg bilen, så bestämde jag mig för att börja ta itu med dessa drömmar och beslöt mig för att göra det jag vill och det som får mig att må bra. Jag har mitt liv och det ska levas fullt ut och jag ska göra så mycket utav mina drömmar och mål jag bara kan. Leva helt enkelt och ha sjukt kul. Jag hoppas jag kan sprida någon inspiration och glädje.


Tänker även att jag ska försöka vara med aktiv med bilder och uppdateringar om hur det går för denna renovering.

Jag skriver detta lika mycket för mig egen skull och för vänner som inte hänger runt på Instagram bland annat. Har ni några invändningar, bra tips eller coola ideer så hojta till vettja. Jag blir så himla glad för all hjälp jag kan få.

PKH.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Klickar du på denna, så får du en en go låt.

Hade ett långt inlägg jag ville dela med mig utav, men jag sparar det. Har haft att göra och nu sitter jag bara och njuter av en mysig hemmakväll, med massa inspiration samt med grym musik.
Jag delar med mig av lite bilder från viken och landet istället, och hoppas att ni alla mår bra. Annars blir jag ledsen.
Har ni vägarna förbi så kom in på en kopp kaffe vettja. Jag är rätt rolig och inte så seriös som det kan framstå i texterna jag bjuder på. Men jag menar allt jag skriver såklart och jag älskar livet, det ska jag inte sticka under stolen med.

Återkommer med något roligare läsbart inom kort. Puss!

Likes

Comments

God afton!

Börja med att titta på denna Mumford & Sons

Har tänkt lite på vad jag egentligen ska yttra mig om i denna bloggen och varför. Eller tanken är att jag ska påbörja drömmen jag har i mitt huvud och som planeras för fullt. Så att ni sedan kan följa med på denna så kallade resa, men jag får hålla mig i skinnet lite. Det var ju dumt att jag började skriva lite för tidigt! Men jag vill behålla er fina människor som läste, eller i alla fall tog er tid att klicka på länken för tre dagar sedan, så jag skriver av mig lite bara. Häng med!

Jag tänker ju så ofantligt mycket. Jag tänker en del på oss människor, att vi pratar väldigt mycket om vad vi vill men att det inte kommer längre än så. Att man vill byta jobb, flytta utomlands, börja plugga, starta eget t.ex. Men om vi börjar med att fokusera på våra prioriteringar i livet, så kanske det blir enklare att välja riktning? Eller vad tror ni?
Det sista man ska göra är att sitta och vänta på att det kommer och knackar på dörren, då blir man bara besviken.

Vad skulle du göra om du aldrig kunde göra misstag?

En spännande fråga tycker jag. Misstag och misslyckande tycker jag kan låta lite fel. Det kanske bara inte blev som det skulle eller gick som planerat. Men så länge man försöker har man chansen till att lyckas, och det kanske till och med blir ditt livs äventyr, vem vet?

Att hela livet är ett stort äventyr. Att vi ska leva livet för att imponera på oss själva och inte på andra, det blir så himla mycket roligare.
Ta vara på det! Gör saker du aldrig gjort förut!
Bryt rutiner, spring baklänges en hel runda, åk på roadtrip, räkna stjärnorna, upptäck en ny plats, prata med främmande människor, sjung ashögt i bilen, skriv brev istället för ett sms, sov på golvet, utöva en ny sport. Kör bara! Känn av hur det är att vara fri.

Jag som inte skulle skriva så mycket...Ni kan ju säga till om det är kul att läsa eller inte.
Eller nej, strunta i det. Jag kommer fortsätta ändå!


Slänger in lite bilder från några äventyr.

Likes

Comments

Tredje gången jag ger mig på bloggandets värld!

Jag tänker skriva om äventyr, resor, havet, miljön, sol, sand, glass, stearinljus och snö och allt annat jag mår bra och drivs utav helt enkelt. Det kanske bara blir detta inlägget, det vet man ju inte heller. Men jag har drömmar som jag tänker uppnå och förhoppningsvis kunna dela med mig av.

Jag hoppas att jag kan få den intressant nog, så att jag kan få inspirera någon där ute och att få bli inspirerad utav er. Att dela med sig är ju helt underbart.

För mig är det viktigt att kunna vara glad för de små sakerna i livet och känna sig nöjd med dom/det man har runtomkring sig. Ta ingen eller inget för givet och jaga inte efter lyckan som om att den inte går att nå. Den är precis där du är! Det är du som skapar din egna lycka! Lyssna och våga tro på dig själv!

Jag börjar där. Nu ska jag göra matlåda.


Likes

Comments