Har ni hört denna låt? Linda Pira och Molly Sandén som gjort den, sjukt bra faktiskt!

Igår sov jag hos Linn i Nordmark. Vi gjorde inte så mycket, åt mat, kolla film och kolla massa live videos på facebook typ, haha. Hon skjutsade hem mig till mamma och pappa imorse, där var jag kvar tills ett ungefär, sen åkte vi ner till stan och fikade. Sen till mig så gjorde jag mig i ordning och sen skjutsade dom mig till min bror. Han är borta så fick vattna hans blomma!
Sen gick jag över till Nadia och nu är hon, jag och Adam påväg till Karlstad för att gå på Putte i parken.
Är såååå taggad på att se Petter senare ikväll!!

Vad har ni för er idag? Någon mer av er som ska till Karlstad för att kolla?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har precis ätit upp knäckemackorna och tittar på Freaks and Geeks. Alltså, ni anar inte hur överlycklig jag blev när jag såg att den serien fanns på Netflix?! Har sett hela serien förr också, men den är ju sååå bra.
Idag blir det en lugn dag. Efter två dagar med Ebbas flytt behövs det, haha! Nejdå, men har inget inplanerat idag förutom att Simon kommer en sväng sen tror jag att jag ska träffa Linn också. Skulle egentligen fixa naglar på Pernilla, men det blir inte av.

Alltså, hur är ni med mat? För alltså, jag har som sagt precis ätit upp mina knäckemackor, men funderar redan på vad jag ska äta till middag? Haha, jag vet inte, det är kanske normalt? Kan typ inte sluta tänka på det förrens jag har listat ut exakt vad jag ska äta heller, fast det kanske är lite bra. Planera dagen lite, haha.

Likes

Comments

Denna krukan för 29kr och dekorationsstenar för 25kr köpte jag på IKEA förut idag. Jag och Ebba åkte till Karlstad imorse för att köpa grejer till hennes nya lägenhet.
Eftersom det jag haft mina sminkborstar i hela tiden innan har varit en tandborstsmugg ifrån ICA, men eftesom borstarna från Real Techniques är så tjocka i skaften, så blir det jättetight i den burken. Så nu när jag köpt denna krukan och hällt i dekorationsstenarna så står borstarna suveränt där i! Har även lagt mina smink-svampar i den burken från ICA.

Så nu är det mer ordning och lättare att handskas med!

Likes

Comments

​Alltså, detta är verkligen en av mina forever favoritlåtar. Tröttnar inte på den och för min del kan jag lyssna på den när som helst, den funkar när jag är ledsen, glad, irriterad, trött och allt. Love it!

Har ni någon låt eller några som är bland era absoluta favoriter?

Likes

Comments

1 34536 Next