Header
View tracker

Tips, Samarbete
Med dessa sex stycken superbra låtar tänkte jag berätta vem vinnaren blev i tävlingen i samarbete med

Jenny Karlsson blev den lyckliga vinnaren! Jag kommer kontakta dig via mail så du kan få din vinstkod så snabbt som möjligt.

En liten bonus till er alla är dock att ni kan använda koden 20AMANDAW för att få 20% rabatt på era köp hos Caseapp.se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Listor

När börjar du julpynta ?

Första advent är det julpyntet ska fram för mig, i år blev det dock någon dag tidigare just för att jag hade köpt nytt pynt.

Vad har du för stil på julen?

I ärlighetens namn så är jag så grymt inte uppklädd på jul, haha. I år så ska jag med Krille och fira hos hans familj hos hans syster, så ska klä upp mig något då. Men annars har jag ju bara firat hemma hos mamma och pappa med familjen och då har jag typ gått runt i en mysig pyjamas och sockor!

När plockar du in julgranen ?

Normalt sett så är det dagen innan julafton!

Vad är det viktigaste i julpyntet ?

En maaassa fina ljus och ljusstakarna!

Vad är det bästa på julbordet?

Jag tycker faktiskt inte om ordentlig julmat, så har ingen direkt favorit som så. Men köttbullarna äter jag alltid!

Besöker du någon julmarknad ?

Inte någon större marknad. Hade velat åkt på marknaden i Karlstad som var i helgas, men jag var ju i Sveg då. Annars brukar jag gå ut på julmarknaden här i Filipstad bara.

När börjar du lyssna på julmusik?

Året om vissa gånger, haha!

Bästa jullåten?

Vart firar du jul?

Som jag skrev ovan så ska vi vara hos Krilles syster i år, men annars har jag varit hos mamma och pappa!

Vad är viktigt på julafton?

Sällskapet!

Vad gör du dagen innan julafton?

Spelar INTE bingolotto, haha! Jag har aldrig gjort det faktiskt, men annars så gör jag inget annat än att ligga på helspänn och vänta på julafton.

Vad gör du på julaftons morgon?

Då detta blir min första julafton ifrån mamma och pappa vet jag inte vad jag ska göra. Men hos dom så åt vi frukost tillsammans och spelade julmusik. Öppnade även en varsin klapp på morgonen.

Vad ogillar du med julen?

Vet faktiskt inte. Tror största anledningen till att jag inte vet är för att jag inte direkt älskar något med julen. Tycker inte den är så magisk och underbar liksom.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Precis som jag kände hela morgonen så har dagen varit bra! Kom hem från praktiken för en stund sedan och hela dagen där har gått snabbt och så. På lunch så mötte jag upp Nadia på ett av caféerna här i stan och åt.

Nu ska jag snart börja med maten i alla fall. Sedan blir det några avsnitt av Empire eller Gossip Girl innan jag ska lägga mig.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon folket! Idag känns det som att det blir en bra dag faktiskt. Gick upp vid åtta så har haft god tid på mig nu på morgonen, vilket jag inte alltid har. Ska alldeles snart gå iväg till praktiken som börjar klockan tio.

Sen i eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra. Ska försöka fixa i ordning lite här hemma och sådär bara. Annars ska jag ta det lugnt och fixa lite med bloggen har jag tänkt! Men nu ska jag börja göra mig i ordning för att gå!

Likes

Comments

Tips

USA:s största dramaserie 2015, en Golden Globe och en rad av stora artistnamn ingår i detta unika familjedrama som kretsar kring en musikmogul och det framgångsrika hiphop-imperiet han byggt upp.

Denna serie dör jag för alltså. Tycker den är så jäkla bra. Kretsar runt kärlek, familjedrama, musik och så mycket mer. Har bara sett första säsongen, för länge sen dock. Men det har kommit ut två säsonger till som jag inte tittat på för att jag inte tycker om att följa serier på till exempel dreamfilm. Nu har pappa dock gett mig inloggning till hans viaplay, så ska kolla om på säsong ett nu och sedan dom andra två.
Rekommenderar verkligen denna serie!!

Likes

Comments

Nouw Magazine