Header

Vardag
​Igår spenderade jag eftermiddagen i Karlstad med ungdomenshus. Slutade skolan runt tre och for direkt till elwerket och vid fem satt vi i bilarna på väg till Karlstad. Matchen började vid sju och vi satt på platserna runt tjugo över sex. Färjestad vann med 3-2 på straffar!

Nu har jag precis fixat mig och sitter och sippar på en smoothie. Ska röra mig mot praktiken kvart över nio ungefär, då jag ska vara där en halvtimme tidigare idag på grund av att hon skulle få en blomleverans innan öppning. Slutar runt fem/halv sex idag, så kommer nog inte uppdatera något mer förr ens dess.

Likes

Comments

Skönhet, Video

Produktlista:

Primer: The Balm Time Balm

Foundation: Maybelline FitMe - 220

Concealer: Maybelline FitMe - 10

"Baking powder": Lumene

Puder: e.l.f High Definition Powder - Sheer

Ögonbryn: e.l.f Eyebrow Kit - Medium

Contour och settingpowder: NYX highlight & contour pro palette

Blush: The Balm Downboy

Highlighter: Sleek solstice

Ögon: City Color contour effects - Contourskuggan

Övre-/undre-vattenlinje: Isadora inliner kajal - 51 indian black/56 blonde

Mascara: Max Factor - False lash effect

Läppstift: NYX Lingerie - Teddy

Likes

Comments

Vardag

Vaknade runt åtta idag och har segat mig genom morgonen. Filmade en grej förut också, men vill inte riktigt säga vad för vet inte ens om det är något jag tänker avsluta. Sen har jag ätit frukost och gjort mig i ordning bara. Börjar inte förr ens klockan ett idag. Åker med Nadia till skolan tidigare för att äta dock.

Efter skolan så ska jag pallra mig bort till elwerket-ungdomsgård-, för att senare runt fem åka iväg på hockey med dom! Så blir inte så mycket uppdaterat förr ens senare ikväll skulle jag tro.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Samarbete
​Inlägg i samarbete med posterstore.se

1. Elefant / 2. Chanel citat / 3. Chanel / 4. Karta

Posterstore.se är en sida som säljer prints och posters, även ramar. Jag kan ju säga att jag ÄLSKAR designerna på dom. Stilrena men så himla fina. Finns dom med bra citat och även porträtt och bilder. Här ovan ser ni mina fyra favoriter ifrån sidan.

Dom har även en annan kategori som jag tycker om. "Perfect pairs". Där dom säljer prints två och två som passar superbra med varandra. Förstår verkligen varför dom gjort denna kategori, då jag kan tänka mig att många vill köpa fler än en och sätta/ställa upp bredvid varandra. Så då får man hjälp på traven med vilka som passar dessutom. Här är några exempel:

Med koden AWESTBERG får ni 15% rabatt på alla prints och posters(inte ramar). Detta gäller fram till 31/10!

Likes

Comments

Nouw Magazine