Har precis suttit mig i soffan hos Linn och Pierre. Följde med Linn till Nordmark direkt efter vi slutat idag och tills nu har vi badat och suttit hos hennes föräldrar och bara pratat. Alltså det är så skönt att komma hit, det är så mysigt att komma ut hit och bara umgås.

Men nu ska vi titta på absolut bästa filmen som gjorts; Grease! Alltså helt klart den bästa, sett den alldeles för många gånger men tröttnar inte. Men nu ska jag ägna mig åt filmen istället!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Slutade jobbet runt fem idag, trött som bara den. Men tog mig ändå ut och träffade Linnéa. Satt bara och snackade massa skit i ett par timmar och tog igen det vi missat. Så jäkla härligt att träffa någon man inte träffar ofta och bara prata tills luften tar slut.

Men nu är jag hemma igen i alla fall. Kommer pizza hit snart så det blir mat, en dusch och sen sängen. Idag slocknar jag rätt tidigt tror jag faktiskt, har varit så himla trött heela dagen idag. Så nu säger jag godnatt!

Likes

Comments

Har haft en tavla från jfr sen typ julas, som jag vann på Instagram. Men har varken haft någon ram eller något ställe att ha den på. Har dock såå länge viljat ha en tavelhylla, så jag sökte efter en på en köp&sälj och hittade denna! Så idag har pappa lämnat av en ram han köpte med åt mig från Karlstad, så nu är både min och Krilles tavla uppe!

Likes

Comments

Kom hem från första dagen på jobbet för ett litet tag sen. Har börjat på en nyöppnad restaurang där jag gör lite allt möjligt. Dagen gick faktiskt skapligt snabbt tyckte jag, jobbade från nio till fem men kändes inte som åtta timmar. Men trött är jag nu, haha! Har inte jobbat på jättelänge, så lite krävande åt fötterna och knäna var det  allt. Kan ni tänka er, jag ligger i soffan, tittar på Modern family och dricker cola, skräll. Äter även på vääärldens godaste choklad!

Ska bara kolla "några" avsnitt nu tänkte jag. Sen måste jag duscha och lägga mig så jag orkar upp imorgon så jag hinner äta frukost innan jag ska iväg. Fast tror det kommer ta ett tag innan jag faktiskt går upp i tid för frukost, tyvärr. Men ni får ha en jättemysig kväll nu.

Likes

Comments

Detta skulle sitta rätt i magen just nu, mums. Har bloggat jättedåligt dessa dagar, I know. Men har varit så sjuk så har verkligen inte orkat lägga någon energi på det faktiskt. Gårdagen var jag hos mamma och pappa hela dagen och spelade spel bara. Idag har jag dock mått mycket bättre och har varit på restaurangen jag ska börja jobba på imorgon, sen var Linn och Pierre här på mat och har precis kommit hem från min bror nu.

Ligger i sängen och tittar på Modern family för tillfället. Men ska sova snart i alla fall då jag ska upp vid åtta imorgon. Får hoppas att dagen går bra imorgon i alla fall, känns riktigt skönt att börja jobba och få rutin på dagarna!

Likes

Comments

1 34541 Next