Hur skönt är det inte att hösten är on the way?! Älskar det! Koftorna, skinnjackan, halsdukarna, dom mörka läpparna och allt mys.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​I know, ingen smickrande bild och ser inte särskilt gott ut, haha. Men gott var det kan jag säga! Superenkelt att göra också. Bara koka pasta, steka bacon och blanda ihop tillsammans med pesto.
Idag ska jag göra cirka ingenting. Har blandade feelings idag, vill ligga i soffan men vill ändå ut och hitta på något. Ugh, får se vad det blir helt enkelt!

Likes

Comments

Idag har jag och Linn en mysig fredag tillsammans. Gick till henne mer eller mindre direkt jag gått upp och sådär, så låg vi i soffan och tittade på House. Runt tjugo över tolv gick vi ner till thaien där vi mötte upp Linns mamma som bjöd oss på mat!
Nu har vi nyss gått ner till en frisör här i stan så ska Linn få sig en ny frisyr. Sen blir nog hem till henne igen och fortsätta titta på House.

Idag hade mitt nya skal till telefon kommit också. Love it, haha. Väntar spänt på mitt nya läppstift från Cocopanda som blev superbilligt med rea och rabattkod, hihi. Men vad det är för något läppstift får ni se när det kommit!

Likes

Comments

Nouw Magazine