Nu var det morsdag igen. Kom hem till mamma och pappa runt ett, gjorde iordning tårta och nu har ci precis ätit middag. Hon fick en tvål och body lotion från märket i love... i lukterna peachy passionfruit, samt rosor och ett kuvert med ett par lottor i.

Det är väl duka av och duka fram nu, till fikat. Senare blir det kanske en snabbsväng till Karlstad för att storebror ska till tågstationen för att åka hem till Sunne.
Imorgon är det praktik som gäller i alla fall! Tar bussen imorgonbitti till Karlstad och sen blir det väl hem direkt efter praktiken då jat bara har praktik på måndag denna vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En sjukt fin och rymlig necessär, en borste från Babyliss och aloe vera sminkborttagning som jag fick från Gunilla, Krilles mamma. Även ett liquid lipstick och "gloss" från Maxfactor och en läppenna från Isadora som jag fick från Olivia i tidig födelsedagspresent då jag fyller på torsdag nu i veckan.

Har precis kommit hem från Krilles mamma, då vi firat Olivia som fyllde år i veckan. Vi åt tårta och bara umgicks och pratade. Olivia fick en concealer och en borste till det från oss, ifrån Makeup Store. Nu har jag matkoma till tusen efter att ha ätit pizza, här tar vi efterrätten innan maten, haha!

Nu ska jag och Krille snart lägga oss tror jag. Inte så värst händelserik lördag men vi är skapligt trötta båda två redan nu, så vi ska lägga oss och titta på The Boy. Grymt längesen jag tittade på skräckfilm, så vi får se hur detta går!​

Likes

Comments

Kan vi bara ta en tyst minut för hur fruktansvärt fina dessa smycken är?! Jag beställde efter ett armband i rosaförgyllt silver till mig och ett i vanligt sterling silver till Krille.
Tycker verkligen om designen då dom är väldigt enkla, typ diskreta, men ändå så himla fina.

Det är faktiskt rätt roligt, för jag har spanat på dom här smyckena i kanske två-tre år, men aldrig kommit till skott med det. För i ärlighetens namn, med tanke på priserna är det inte något man köper bara sådär som fattig student, inte jag i alla fall, haha. Men nu har jag fått denna turen och har äntligen detta fina smycke.


Sen finns det även olika love tag smycken. Det finns i guld, silver, rosa silver och även rodierat silver som är typ svart silver. Själv tyckte jag att det "svarta" och det rosa var finast, men Krille föredrog vanligt silver så då fick det bli så! Ni kan hitta alla smycken på http://www.janekoenig.se/. Men sen har hon ju även andra smycken också. Ta er en titt och kolla om ni hittar något som lockar!


"Lovetag är ett enkelt smycke som gömmer en kärleksförklaring, som är både privat och hemlighetsfull. Bokstäverna kan symbolisera en unik förbindelse med en kär vän, ett syskon eller en nära väninna.
Skapa ett unikt och personligt smycke med Jane Kønigs Lovetags. Kollektionen av Lovetags innehåller både Lovetag-halskedjor,Lovetag-armband och Lovetag-hängen."
-
http://www.janekoenig.se/love-tags.html


Detta inlägg är sponsrat av Jane Kønig.

Likes

Comments

1 34530 Next