Testar att lägga upp ett inlägg via plattan haha.


Dagen började som vanligt, försov mig nästan till praktiken, kände mig lite bättre om situationen idag än igår,
Dagen bestod mest utav att åka och kolla in vad för jobb som skulle göras, då jag har praktik som vaktmästare så är ju en del och ta hand som, som faktiskt suger.. Då jag känner mig verkligen inte hemma i det här yrket och vet inte riktigt vad jag ska göra annars.. Aja, med klumpen i magen så får jag ta tag i det måndag för man fick ta ledigt resten utav veckan okej det är ju nått positivt haha, förutom det så har jag fått hem en iPad, tänkte se vad allt hyss är om en platta liksom, om den ens är värd och ha kvar eller inte, aja resten av kvällen består av lite cs, lite Netflix och bara ta det lugnt.

Peace.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fan ska man börja..

Dagen började bra, spyfärdig precis innan man började praktiken på morgonen, men gick över efter nån timme, sen var det att börja jobba, åkte ut och städa på Truck Stop parkeringen,då jag praktiserar som vaktmästare på Örebro kommun tills vidare, och jag blir fan förvånad vad fan man hittar efter några dagar liksom, some weird shit haha. Ända positiva med dagen va att nya luren kom, beställde ju den igår kväll så man vart lite förvånad när den kom fram idag liksom, så nu får Samsungen hoppa tillbaks in i lådan sin och samla damm nånstans. Har även under dagen funderat på orsaken till varför jag startade den här bloggen, det är för att jag vill skriva av mig in princip om min vardag, så ni som har varit med i leken ett tag, droppa gärna några tips och tricks hur man kan utveckla detta.

Resten av dagen kommer nog bara bli laga mat och fixa lite, sen bänka sig framför House of Cards på netflix, om ni ska ha en serie och kolla på ? Då rekommenderar jag den så jävla hårt! Och även Daredevil.

Aja, uppdaterar sen om nått förbannat kul har hänt haha.

Likes

Comments

​Dåså,

Då intar jag ett nytt äventyr och börja blogga, tanken med denna kommer mest att vara att kunna skriva av sig, typ dagens motivationer och saker som händer dagligen som jag vill ha på ett ställe och kanske göra det läsbart och kul,


Detta sjunger "work in progress" så det inte finns, men det får framtiden visa!

Likes

Comments