Hellooo alla vackra själar!

Mitt allra första offentliga inlägg. Typ Whaaat?!


Idag är en sånn dag där jag mår lite bättre. Är lite gladare. Eller mycket gladare faktiskt. Vilket känns så kul och befriande. Och ännu roligare är det att ni ska få följa mig på min resa.. Ni förstår inte vad jag genomgått för att ens våga dela detta inlägget med er. Haha. Jag kan väl inte vara den enda som besitter en inre ångest, som bland annat baseras på vad andra tycker om mig? Eller rättare sagt, vad jag TROR andra kommer att tycka om mig. Och jag tror ju alltid det värsta? MEN VEM FUCKING BRYR SIG? ... Om jag ändå kunde svara inte jag på den frågan. Det är dock målet.
A T T . I N T E . B R Y . M I G ! ! !

Sanningen är den att är en glad tjej med mycket ångestproblematik och har diagnos i grunden. Jag känner mig väldigt ensam i detta, även om jag är omringad av så fina människor som stöttar mig.

Men vet ni vad? Jag är skaparen av mig egen verklighet. Jag bestämmer över mitt eget liv. Den enda som kan göra jobbet för att jag ska ha ett bättre liv, och må bättre, det är JAG! Nu tar jag kontrollen och siktar mot stjärnorna!

Tålamod Anna, tålamod!


Nu lämnar jag mitt första inlägg med flaggan i topp, och hälsar alla välkomna! Välkomna till min blogg. Välkomna att få ta del av mitt liv. Min verklighet! Välkomna att ta del av både mina bra och mina dåliga dagar. Ska försöka hålla det så öppet och ärligt som möjligt. Inga fasader. Inga konstigheter. Vill ni veta mer om vad det är jag pratar om? Håll ut till nästa inlägg.


HA EN BRA DAG OCH NJUT AV LIVET! För det ska jag göra idag.

Peace n' Love, Anna

Likes

Comments