Jaha, då insåg man att man inte bloggat på ett bra tag, haha.. Vi börjar inse att detta med att blogga kanske inte riktigt är våran grej, men vi ska från och med nu bättra oss och uppdatera bloggen mer. All eloge till alla bloggare som gör detta på heltid.

Vad har hänt sedan sist? En hel del och ingenting kan man säga. Vi har ju skaffat oss en vardag här nere nu så dagarna rullar på i full fart. Vi har även fått jobb nu på ett hamburgare ställe här i Bondi Beach som gör farligt goda hamburgare. Vi har helt enkelt jobbat, ätit, solat, badat och gottat oss helt enkelt.

Susanna kom ner och hälsade på här då hon hade en flygning till Australien. Vi slappade vid stranden på dagen och drog in till operabaren vid operahuset till kvällen där vi käkade burgare och drack öl. Såå mysigt! Och om bara !!!2!!! dagar kommer Ida ner hit och stannar några veckor! Waaaaay, can't wait!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hela veckan ska det bli fint väder med strålande sol. Därmed planerade vi att spendera dem kommande dagarna vid poolen/stranden! Hoppas ingen hör av sig angående jobb haha..


Likes

Comments

Happy Halloween!
Bättre sent än aldrig, hoppas ni hade det lika bra på halloween som vi hade det. Efter en heldag med förberedelser inför kvällen hamnade vi på en Mexikansk resturang, där vi blev bjudna på mat och goda drinkar. För er som aldrig ätit friterad avokado-tacos, GÖR DET!

Likes

Comments

Som ni ser i rubriken var vi på Ikea idag tillsammans med Emelie. Egentligen behövde vi inget speciellt och mer dit för att få lite svensk husmanskost. Det slutade med att vi köpte ett doftljus, ljusslinga och självklart MAT till lägenheten. Summan av kadmiumman en riktigt bra dag.


Likes

Comments

I söndags hämtade vår nya roomie Dave oss på morgonen, med en sportbil full med packning lyckades vi ta oss till vårt nya hem i Bondi. Vi lastade av bilen och drog vidare på en liten roadtrip. Han visade oss Harbour, vi käkade glass och åt lunch i det underbara vädret. Kvällen avslutades med att se på en film.

Dagen efter drog vi återigen ut på en liten roadtrip. Vi åkte till hans väns café, åt och snackade lite för att senare åka och köpa en garderob till vårt rum. Väl hemma satte vi HELT själva ihop hela garderoben, en aning sne men vad gör det. På kvällen blev vi bjudna på hemlagad mat och vi stod för disken och vinet.

Idag har vi bara slappat vid poolen, fixat iordning på rummet och ska snart bege oss ut för att handla och lämna ut lite CVn. Wish us luck!


Likes

Comments

Dagen började med en tripp in till centrala Sydney i hopp om att hitta en ny nattis. Då vi kommer få en ny roomie av manligt kön kanske det inte är så lämpligt att springa omkring i bara trosor. Vilket vi gör här hela tiden :P. Skämt åt sido, på hemvägen gick vi förbi svenska kyrkan och köpte med oss lite svenskt godis. Vi köpte lite extra för att tacka Dave som låter oss bo hos honom, hoppas han inte kommer gilla det så vi kan äta upp det själva. Resten av dagen består utav mat, film och gottigott. En vanlig lill-lördag (varje dag är lill-lördag när man har semester.)


Likes

Comments

YouTube
AW med Amanda & Wilma