Nofap innebär att man ska avstå från porr onani och orgasm. Efter en tid är orgasm med partner okej sen kan orgasm på egen hand utan porr också vara okej. Detta ska göra så att man får en hälsosammare syn på sex och sexualitet samt får mer energi för livet. Det var så jag såg på det hela.

Jag kommer inte gå inte på vad Nofap är för något i detalj vill du veta mer än det jag berättar rekommenderar jag att du googlar runt lite själv finns massor att läsa om. Tex: https://www.nofap.com/about/


Jag började min renovering december 2016. Jag har valt att kalla de renovering för jag tycker de är en bra metafor för va det är/gör med en. Nofap gjorde mig inte till en annan person men jag fick fram en bättre sida av mig själv, en sida jag uppskattar och en sida som inte har något att dölja. Anledningen till varför jag började med Nofap har jag valt att inte ta upp i detta inlägg, kanske nån annan gång. För nu vill jag dela med mig av allt det positiv jag fått uppleva efter jag började min "streak", och på detta sätt inspirera andra att testa Nofap oavsett livssituation och om man är i behov av förändring eller inte.


På grund av porr får man fel bild av sex och man får opassande sexuellatankar. När dessa tankar försvann var det en enorm lättnad. Men när jag månader senare kände att sexet funka som det skulle igen var det en ännu större lättnad.

Man skäms när man kollar på porr, ingen som gör det känner stolthet över det. När man slutar med porr blir man mycket tryggare i alla sammanhang man har inget att dölja för någon längre det är en fantastisk känsla en frihetskänsla.


Jag blev produktiv. Jag började skriva upp sysslor jag ville få klart under veckan och allt blev gjort. Något som jag inte gjorde innan utan då sköt jag allt framför mig. Jag tog intiativ till att göra saker. Jag ville alltid ha något att göra, jag hade raderat mina socialamedie appar i telefonen, vilket ledde till att jag inte slösade min tid där utan jag började läsa böcker, något jag aldrig tidigare haft ett sug efter innan, jag ville utvecklas, lära mig nya saker. Promenader blev som terapi, de rensade hjärnan på ett behagligt sätt,det var underbart. Att rensa hjärna blev ett nytt beroende jag gick till en specifik plats vid vattnet, kunde gå dit flera dagar i veckan, hade aldrig uppskattat en utsikt så mycket tidigare. Nofap gör att sinnena förstärks, jag uppskattar allt med naturen extremt mycket idag, men ljudet är det bästa, vinden och fåglarna.


Efter 5 månader träffade jag en tjej och jag kände att jag hade utvecklats klart, och hade orgasm tillsammans med en partner. Efter 7 månader bröt jag en min "streak" med hjälp av porr :( något jag då tänkte var lugnt. Men med nån månad att onanera till porr så insåg jag att det här inte var bra jag började förstöra mig själv igen. Jag valde att börja med en ny "streak", mitt mål nu är 12 månader, uppdatering på den kan komma.


Hoppas någon väljer att testa Nofap efter detta även fast det låter överdrivet märker man förändringar i livet, jag bryr mig inte om det är placebo eller verkliga skillnader i min hjärna jag har blivit till en bättre människa tack vare Nofap.


// W


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här kommer första inlägget på denna blogg. Jag trodde nog aldrig att jag skulle göra ett blogginlägg, men nu är jag här. Så, vad tänker jag? Jag tänker att det här kommer att vara en kul grej mellan mig och min kompis, sen får vi se vad det leder till.

Det hela började egentligen med att jag och ”W” brukar ses någon gång i veckan, och våra diskussioner och samtal brukar kunna bli väldigt långa. Vi funderar mycket båda två. Vi har drömmar om att lyckas, men vi har svårt att komma på hur vi ska göra drömmarna till verklighet.

Jag ser den här bloggen som en träning, en träning på att starta upp något eget. Även om detta bara är en blogg så känns det bra att faktiskt ha satt någonting i rullning. Jag ska göra mitt bästa för att skriva ut mina tankar här, kan nog vara skönt att ha ett forum där man kan skriva ut vad man känner.

Titeln på detta inlägg är från Snooks första album. Tycker att den raden stämmer in ganska bra på hur jag ser på saker och ting just nu.

Jag vet inte var jag är påväg än, men jag ska ta mig nånstans.

/A

Likes

Comments