YouTube
Awa shirazi

Hej skønheder!

Gennem en lang periode har virkeligheden banket på døren, fiktion er blevet virkelighed og ansigtet bag de falske smile har taget form.

Det er ikke til den store overaskelse at mit liv har ændret sig væsentligt over det sidste år, jeg er gået fra at være hende som folk snakkede negativt om til faktisk at være et forbillede, en rollemodel & en som en masse ku se potentiale og gnist i.

For mange mennesker vil det lyde som den rene luksus, at ku tjene penge på det man elsker at lave, at ku få mulighed for at blive sponsoreret af en masse firmaer og deltage i en masse fester og events.

Der vil altid være en grim inderside af det flotte smil & denne branche er ikke foruden. Jeg har nu i 1 år skulle stå model til venner & veninder som udelukkende kun var der for sucessen og goderne, venner som var ligeglade med at jeg også kun er et menneske og at det faktisk gør mig ked af det når jeg ikke bliver behandlet ordenligt. Så med det vil jeg fortælle en lille historie, håber i vil nyde den.


LIVET SOM UDSKUD:

hun blev lagt på hylden af sin eks kæreste(bedsteven), den person som forstod hende aller bedst, den klippe der var når verdenen kollapsede omkring hendes fødder, mon han ved hvilken smerte det påførte hende da hun blev valgt fra? frem for en pige som havde været der for ham i tide og utide?Det tvivler hun på, for igen handler mennesket, det egoistiske grimme menneske. hun har & vil nok aldrig forstå menneskets adfærd, hvorfor er de så ligeglade med andre? hvorfor betyder vores egne følelser mere end andres? vi mennesker burde respektere hinandens grænser og aldrig forlade en som ligger ned, liggende alene.

Problemet er at alle de her mennesker har påvirket hende på en måde. At de har valgt dem selv. De har vægtet deres egne egoistiske behov og ladet hende tilbage med følelsen om ikke at være god nok, hun var aldrig god nok! hun var altid nogenlunde, tæt på, og knapt, men aldrig 100 procent god nok! og for hvad? hun var altid den forstående, empatiske, den lyttende skulder som var der i med gang og modgang uanset tidspunkt og omstændigheder, hun satte altid dem først frem for hende selv. Hendes hjerte var simpelthen for stort, hun var for god imod dem. Fortryder hun det? NEJ. Hvordan kan man som menneske fortryde at have lettet folks skuldre? at havde ladet dem være glade? om det så betød at hun var den som stod tilbage med et halvt hjerte og tåre løbende ned af kinderne. Hun fortryder ikke at hun har haft behandlet disse mennesker så godt, hun fortryder ikke at jeg ku se tilbage på dem med god samvittighed og vide at hun ikke er årsagen til at de har det dårligt med dem selv, men at det er selvforskyldt.


Men er samvittighed virkelig alt?.

Disse mennesker er grunden til at hun går rundt med en evig maske hver dag, hendes maske. En maske ingen nogensinde vil ku tage af hende, for den maske skjuler HENDE, hendes hemmelighed, hendes personlighed. Den maske er det smil hun bære hver dag for at lette andres skuldre, og for hver dag der går, bliver hun bedre og bedre til at gå med masken, den er næsten skrædder syet til hende nu. Den klæder hende nu, og den syns mere og mere oprigtig fra det objektive. Tager hun den maske af, vil der være en nøgne lille mig, en pige på 17 år, som er skrøbelig. En pige som har vist så meget kærlighed at det næsten har taget livet af hende. En pige som ikke længere ønsker folks accept. En pige som ikke længere prøver at fange folks accept. Hun poster udfordrende billeder og videoer. Hun får stadig bølger af kritik, men denne gang smiler hun, HUN HAR FÅET NOK! & masken tager form.


Denne pige hedder Awa Shirazi og denne pige er mig. Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej skønheder.

IIIIIHHHH, vennerne! længe har jeg ville dele denne historie med jer, jeg har haft så meget mellem ørene og så meget er sket på den seneste tid, så at skulle pleje min blog har der bare ikke været tid til:( heldigvis er jeg tilbage igen og det er selvfølgelig ikke uden en lille storytime.


Her for nogen uger siden skete der noget for mig som nok sker for de færreste. jeg endte i seng med min bedste ven! JA. i hørte fandme rigtigt!, så dumme som ham og jeg nu er endte vi ligepludselig under samme lagner.

Jeg vil gerne toppe historien med at fortælle, at min bedste ven betyder ALT for mig. Han er mig i en drenge krop og vores tankegange er så parallele at man næsten skulle tro vores hjerne var en afspejling af hinanden, vi tænker og synes om de samme ting, vi griner af de samme ting & vi synes de samme ting er mærkelige. For at sige det mildt lever ham og jeg i vores helt egen bobbel og det vil vi ALTID GØRE!


Mig og min bedste ven har altid haft en klar aftale og begge været indforstået med der aldrig skulle komme følelser, ALDRIG og det gør jeg der heler ikke! for det kender jeg ham og mig godt nok til at vide. Men den aften var der så meget alkohol indenbors og så kastede vi blikket på hinanden og sagde "skal vi ikke bare gøre det". SO WE DID :D Utrolig godt og langt og det mest fantastiske er at det ikke har ændret vores forhold den mindste smule! vi tager stadig i swømmehallen sammen, ud og spiser og nyder livet.

Mange vil nok have dømmende tanker på det punkt, men jeg elsker min bedste ven og jeg elsker vores venskab og står ved alt jeg laver.


kysssssssss.

Likes

Comments

HEYYY BABES!

de fleste spørgsmål jeg får omhandler mit hår! hår,hår og atter hår.

Jeg vil egentlig sige mit hår altid har været sundt grundet min mor altid har været super god til at pleje det da jeg var mindre, men som jeg blev ældre og begynde at varmeskade mit hår mere, blev det det mere skadet. Nogen gange har man brug for at få det at vide! jeg ku ikke selv se hvor tørt mit hår var! men det var virkelig ødelagt.

Jeg prøvede samtlige balsamer og hårkure men intet var virkelig i stand til at få det tilbage til det normale. Jeg snublede en aften over hair lust´s side og ville prøve lykken med deres gummibamser for at se om det egentlig var sandt at man ku få sit hår tilbage til det sunde, ved at æde et par vingummi bamser om dagen! i starten var jeg FUCKING skeptisk, for jeg tænkte ikke at det var muligt at sådan noget bras ku virke, men tro det eller ej det gør det faktisk! jeg er nu igang med min 5 bøtte og jeg tror ikke jeg stopper lige foreløbig, det skal dog siges at jeg tog Hairlust´s vingummier før jeg indgik et sponsorat med dem, så det her er min helt egen mening og syn på det! håber i alle fik det svar i søgte, og så smider jeg lige deres side i et link HER: https://thehairlust.com/?gclid=EAIaIQobChMI0_Suh92h1gIVC8-yCh0H0QK4EAAYASAAEgJA7_D_BwE

kyyyyyyyyyys <33333


Likes

Comments

Hey babes, jeg har været så heldig at blive sponsoreret af Byajewellry, Det er en super sød pige som laver en masse fine smykker! Tasle øreringene er blevet et kæmpe hit, men problemer som jeg ofte oplever med dem er at de er så lange man ofte får hevet i øret når man redder sit hår, eller tager fat i det. og kæresten forstår absolut ikke smerten ved at tage fat om ens hals når man har de øreringe på, så synes at Byajewellry virkelig har formået at lave dem super fine, men det mere kortere! JEG ER KÆMPE FAN! hvis i skulle være fristede til at rende rundt med ligeså fede smykker som jeg, så hop ind på hendes instagram side og få bestilt dig et par hjem! de super billige og hun køre fri fragt lige pt. kysssssss <333

få jeres HER: https://www.instagram.com/byajewellery.dk/

EEEEEEEEEEELSKER JER!


Likes

Comments

Hey babes.

Jeg har været så heldig at TEAME UP! med Elsa&rose og jeg har været så heldig at få muligheden for at tilbyde jer hele 15% på alle de lækre og flotte bikinier de ejer, jeg har selv været enormt glad for at bruge deres bikinier om sommeren og kan helt bestemt anbefale det, hvis i ligesom mig elsker at spare penge! så hop ind og brug koden "AWASHIRAZI15" når i checker ud af indkøbs kurven! ENJOYYYYYY. Og få købt jer en masse lækre bikinier, for det vil jeg gøre- skal have en masse lækkert med når jeg rejser til Cuba. <3333

https://elsaandrose.com/collections/all

kisses.


Likes

Comments

Hej skønheder!

Gennem tiden har jeg set og observeret så mange usikre piger, piger som smiler hele tiden selvom de inderst inde er messed up, piger som er grimme overfor hinanden fordi de inderst inde har det dårligt. Piger som egentlig bare har behov for et STORT kram og en masse bekræftelse fra de mennesker omkring dem som elsker dem. Mange af dem går i seng med en masse drenge for at få bekræftelsen derigennem, andre søger bekræftelse gennem nøgenbilleder og videoer, andre skære i dem selv.

Som pige i dette samfund kan det være for at sige det mildt PISSE SVÆRT. Jeg oplever piger som ikke føler de er gode nok på baggrund af at deres kæreste ikke gider dem! piger hvis selvtillid er i top, men hvorpå deres selvværd er helt i bund.


Hvis du er en af dem og hvis du læser med her, skal du vide at uanset om du går igennem et break-up, familie skænderier, venne problemer eller noget helt trejde! skal du ikke tro at du ikker GOD NOK! tingene ser måske ikke så lyse ud lige nu, men der er altid solskin bag skyerne, der er altid en mening med den situation du er lige nu, for der skal regn før der kommer sol. Den situation du er i lige nu, er til for at styrke dig til hvad der sker i fremtiden og tro mig smukke! du skal nok være klar der, tør tåren fra din kind, saml dig selv og lig vægt på alle dine kvaliteter. Du er smuk som du ser ud, vi er alle smukke på hver vores måde og hellere have et godt indre end et grimt. Det er ikke en konkurrence, du er THE SHIT! så lad være med at tænke over hvad en eller anden kælling fortæller dig, for det er ikke sådan tingene står til. sandheden er at dem som går igennem livet med et rent hjerte og en ren samviTtighed er i sidste ende FIGHTERSNE, for hver gang du havde lyst til at sige dem som gjorde dig ked af det imod, gjorde du det ikke!for hver gang du havde lyst til at ende smerterne og vinke farvel til dit smukke liv, gjorde du det ikke! du var en fighter og du kom igennem renhjertet. Du skal være stolt over dig selv, der er intet mere attraktivt end en pige som ved hvad hun er værd og stadig kan ynde folk respekt BITCH du en fucking dronning OKAY! and i love u!

Likes

Comments

Hej skønheder!

vi har manglet lidt fashion herinde på siden. Som i ved er jeg Gymnasie studerende, og det er sgu ikke lige altid at jeg har tid til at dresse op om morgenen, for 80% af min skole tid, står jeg ALT forsent op til det, så dagens look er egentlig et meget afslappet men stadig stilfuldt look, man kan sagtens få en hoodie til at se ud som om du gav dig tid, når du egentlig bare brugte 5 minutter på outfittet, en ting jeg altid har lært er at der er intet dr kan hjælpe som en god taske, et par solbriller og et fede sæt sko, så er påklædningen egentlig ubetydelig.


Her kan i se jeg har min Naked hoodie parret med en sort Neo Noir nederdel i sort, et sæt Billi bi støvler og en Chanel taske, lige pludselig er mit ellers så rare og behagelige sæt blevet lavet om til et ret stilfuldt men stadig "jeg hviler i mig selv" kindda look. og hvis man vil give det et ekstra pift..... så tilføj en jakke af farve ligesom jeg tilføjede min gule læderjakke fra SHADE til.

god dag derude skønlinger! håber det var til nytte.


Likes

Comments

HEJ SKØNHEDER!

i dag, er jeg er super glad pige!

for i dag, er jeg officielt ude af N.zahles privat gymnasieskole og videre på Gammel Hellerup gymnasie, jeg ved godt jeg måske lyder en smule "over the mood" men jeg har bare en følelse af at alt fra nu af bliver sindssygt godt, jeg kan mærke at alting har en mening og er på vej i bedre retninger, at flytte gymnasie lettede en kæmpe tung sten fra mit hjerte omkring hvilke tanker jeg havde, min klasse på Zahles var egentlig pisse god, eleverne var hver i ser pisse dejlige personer og enormt søde, men man kan ikke føle sig hjemme alle steder og jeg fik ikke følelsen af at føle mig hjemme på Zahles, i sidste ende synes jeg at det sociale spiller en ENORM rolle i ens gymnasie gang, for at kunne klare sig godt fagligt. og for at forbedre sig selv i sine fag hver evig eneste dag. Og nu hvor jeg har roen til det! kan jeg ikke andet end at præstere godt! det ingen hemmelighed at jeg altid har været høj faglig og med mine ambitioner er det kun en fordel. så kan slet ikke vente til at mestre 2.G. der kommer også meget snart en video op på kanalen vedrørende ting man lære på gymnasiet og ting som man ikke er forberedt på. HUSK AT SKOLEN ER PISSE VIGTIGT!!! og så hav en dejlig dag derude skønheder.<3333Likes

Comments

Hey nysgerrige snuder!

mit mest ofte stilte spørgsmål med hensyn til min træning er "hvad tager du? og hvad gør det?". GIRL I GOT U! for jeg løfter sløret for alle jeres spørgsmål og tvivler.


Amino: Aminosyrer er de byggesten, som protein består af og der findes tyve forskellige slags aminosyrer, hvoraf ni anses som essentielle. I din krop udgør cirka 1/3 af de proteiner, som er i muskulaturen, forgrenede aminosyrer.

Når du træner, bevæger dig eller eksempelvis faster, bliver der frisat mange forgrenede aminosyrer. Under den katabolske proces bliver der brugt mange forgrenede aminosyrer.

Derfor kan man teoretisk set bremse dette katabolske respons ved at indtage nogle forgrenede aminosyrer, som kroppen kan bruge i stedet for muskelvævet. Det er i sig selv en fordel, men det vil mad eller proteinpulver også gøre. Jeg indtager amino fordi amino også har det fantastiske effekt at det stopper dig fra at få et stort pumpet udseende og et mere lean, hvis det giver mening! amino er specielt en favorit hos rigtig mange kvinder! nettop fordi de fleste kvinder ikke søger det pumpede look.


Bcaa: BCAA (branch chained amino acids)består af de 3 aminosyrer, leucin, isoleucin og valin, som er en del af i alt 8 essentielle aminosyrer. Det er aminosyrer, som kroppen ikke selv kan syntetisere i store nok mængde til at sikre normal vækst, det hjælper til at holde dig hydreret og øger din præstation og muskel vækst, det er stoffer vi i forvejen har i kroppen! men vi ikke selv er i stand til at producere nok af, så ved indtag af dem, "fremskynder" vi muskel væksten, Bcaa sørger også for at man ikke nedbryder muskler men fedt! jeg kan personligt ikke selv leve uden BCAA. Benytter selv en BCAA fra x-tend med vandmelons smag.


Pre workout: Pre- workout er hovedsageligt for at fremme ens præsentations evne, pre workout indeholder ofte koffein, og koffein gør en friskere. ofte tager folk pre-workout for at ku holde længere i trænings centeret inden de køre trætte, jeg selv er stor fan af det, jeg går på gymnasiet og er ikke altid ligeså frisk når jeg skal ned og træne efter, derfor tager jeg pre-workout! sådan at jeg kan præstere bedre. Man er ikke nødsaget til at tage det, man kan også drikke en kop kaffe hvis nu man ikke har råd til at købe kost tilskuddet.

Protein pulver: Protein pulver er personligt noget jeg kun tager om sommeren, i skal se det som! at når i træner nedbryder i jeres muskler og for at jeres muskler skal kunne bygge sig selv op igen, har de brug for proteiner, protein pulver hjælper vækst øgning i musklerne. hvis du i forvejen er god til at indtage dine proteiner gennem, kylling, grøntsager og fisk, er protein pulver ikke et must, men hvis du er dårlig til at spise sundt og protein rigt, så er en shake om dagen nok en god ide! jeg indtager min protein pulver 30 min efter træningen, det er der dine muskler er mest imodtagelige overfor proteinen.

Glutamin: L-Glutamin er en efterspurgt aminosyre i kroppen. Det bruges af fordøjelsessystemet og hjælper til at forstærke immunsystemet. 60 % af de frie aminosyrer der findes i skeletmuskulaturen er L-Glutamin. L-Glutamin spiller desuden en vigtig rolle i L-Glutamin metabolismen, og det lader til at være et meget vigtigt kosttilskud for bodybuildere og dermed personer der ønsker at opbygge muskler. Som tilskud lader det til at modvirke muskelnedbrydning, da et tilskud af forhindrer kroppen i at “stjæle” L-Glutamin fra musklerne efter intens træning.


det viser at efter intens træning er indholdet af L-Glutamin i kroppen reduceret med op til 50 %. Eftersom kroppen bruger L-Glutamin som brændstof til immunsystemet har studier vist at brugen af L-Glutamin tilskud kan minimere nedbrydningen af muskelvæv og forbedre protein metabolismen.

Glutamine kan jeg ikke leve uden! lad os bare sige det sådan og jeg tager et scoop af hver i min trænings shake.


Creatin: - Forøgelse af muskelmasse

- Større muskelstyrke
- Hurtigere restitution
- Reduktion af muskelømhed

ikke alle har en god reaktion med creatin, hvilket vil sige at 30% oplever en non-respondance.. Creatin fremmer og forlænger din præstation i fitness centeret! og er helt igennem fantastisk for dem som oplever en god effekt :)


Hvis i skulle have lyst til at købe nogen af overstående tilskud, kan det hele fås hos fitnesssnord.com og ved brug af koden "awa10" kan i få jer en lækker rabat på 10%. hav en dejlig dag skønhederLikes

Comments