YouTube
Awa shirazi

HEYYY BABES!

de fleste spørgsmål jeg får omhandler mit hår! hår,hår og atter hår.

Jeg vil egentlig sige mit hår altid har været sundt grundet min mor altid har været super god til at pleje det da jeg var mindre, men som jeg blev ældre og begynde at varmeskade mit hår mere, blev det det mere skadet. Nogen gange har man brug for at få det at vide! jeg ku ikke selv se hvor tørt mit hår var! men det var virkelig ødelagt.

Jeg prøvede samtlige balsamer og hårkure men intet var virkelig i stand til at få det tilbage til det normale. Jeg snublede en aften over hair lust´s side og ville prøve lykken med deres gummibamser for at se om det egentlig var sandt at man ku få sit hår tilbage til det sunde, ved at æde et par vingummi bamser om dagen! i starten var jeg FUCKING skeptisk, for jeg tænkte ikke at det var muligt at sådan noget bras ku virke, men tro det eller ej det gør det faktisk! jeg er nu igang med min 5 bøtte og jeg tror ikke jeg stopper lige foreløbig, det skal dog siges at jeg tog Hairlust´s vingummier før jeg indgik et sponsorat med dem, så det her er min helt egen mening og syn på det! håber i alle fik det svar i søgte, og så smider jeg lige deres side i et link HER: https://thehairlust.com/?gclid=EAIaIQobChMI0_Suh92h1gIVC8-yCh0H0QK4EAAYASAAEgJA7_D_BwE

kyyyyyyyyyys <33333


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey babes, jeg har været så heldig at blive sponsoreret af Byajewellry, Det er en super sød pige som laver en masse fine smykker! Tasle øreringene er blevet et kæmpe hit, men problemer som jeg ofte oplever med dem er at de er så lange man ofte får hevet i øret når man redder sit hår, eller tager fat i det. og kæresten forstår absolut ikke smerten ved at tage fat om ens hals når man har de øreringe på, så synes at Byajewellry virkelig har formået at lave dem super fine, men det mere kortere! JEG ER KÆMPE FAN! hvis i skulle være fristede til at rende rundt med ligeså fede smykker som jeg, så hop ind på hendes instagram side og få bestilt dig et par hjem! de super billige og hun køre fri fragt lige pt. kysssssss <333

få jeres HER: https://www.instagram.com/byajewellery.dk/

EEEEEEEEEEELSKER JER!


Likes

Comments

Hey babes.

Jeg har været så heldig at TEAME UP! med Elsa&rose og jeg har været så heldig at få muligheden for at tilbyde jer hele 15% på alle de lækre og flotte bikinier de ejer, jeg har selv været enormt glad for at bruge deres bikinier om sommeren og kan helt bestemt anbefale det, hvis i ligesom mig elsker at spare penge! så hop ind og brug koden "AWASHIRAZI15" når i checker ud af indkøbs kurven! ENJOYYYYYY. Og få købt jer en masse lækre bikinier, for det vil jeg gøre- skal have en masse lækkert med når jeg rejser til Cuba. <3333

https://elsaandrose.com/collections/all

kisses.


Likes

Comments

Hej skønheder!

Gennem tiden har jeg set og observeret så mange usikre piger, piger som smiler hele tiden selvom de inderst inde er messed up, piger som er grimme overfor hinanden fordi de inderst inde har det dårligt. Piger som egentlig bare har behov for et STORT kram og en masse bekræftelse fra de mennesker omkring dem som elsker dem. Mange af dem går i seng med en masse drenge for at få bekræftelsen derigennem, andre søger bekræftelse gennem nøgenbilleder og videoer, andre skære i dem selv.

Som pige i dette samfund kan det være for at sige det mildt PISSE SVÆRT. Jeg oplever piger som ikke føler de er gode nok på baggrund af at deres kæreste ikke gider dem! piger hvis selvtillid er i top, men hvorpå deres selvværd er helt i bund.


Hvis du er en af dem og hvis du læser med her, skal du vide at uanset om du går igennem et break-up, familie skænderier, venne problemer eller noget helt trejde! skal du ikke tro at du ikker GOD NOK! tingene ser måske ikke så lyse ud lige nu, men der er altid solskin bag skyerne, der er altid en mening med den situation du er lige nu, for der skal regn før der kommer sol. Den situation du er i lige nu, er til for at styrke dig til hvad der sker i fremtiden og tro mig smukke! du skal nok være klar der, tør tåren fra din kind, saml dig selv og lig vægt på alle dine kvaliteter. Du er smuk som du ser ud, vi er alle smukke på hver vores måde og hellere have et godt indre end et grimt. Det er ikke en konkurrence, du er THE SHIT! så lad være med at tænke over hvad en eller anden kælling fortæller dig, for det er ikke sådan tingene står til. sandheden er at dem som går igennem livet med et rent hjerte og en ren samviTtighed er i sidste ende FIGHTERSNE, for hver gang du havde lyst til at sige dem som gjorde dig ked af det imod, gjorde du det ikke!for hver gang du havde lyst til at ende smerterne og vinke farvel til dit smukke liv, gjorde du det ikke! du var en fighter og du kom igennem renhjertet. Du skal være stolt over dig selv, der er intet mere attraktivt end en pige som ved hvad hun er værd og stadig kan ynde folk respekt BITCH du en fucking dronning OKAY! and i love u!

Likes

Comments

Hej skønheder!

vi har manglet lidt fashion herinde på siden. Som i ved er jeg Gymnasie studerende, og det er sgu ikke lige altid at jeg har tid til at dresse op om morgenen, for 80% af min skole tid, står jeg ALT forsent op til det, så dagens look er egentlig et meget afslappet men stadig stilfuldt look, man kan sagtens få en hoodie til at se ud som om du gav dig tid, når du egentlig bare brugte 5 minutter på outfittet, en ting jeg altid har lært er at der er intet dr kan hjælpe som en god taske, et par solbriller og et fede sæt sko, så er påklædningen egentlig ubetydelig.


Her kan i se jeg har min Naked hoodie parret med en sort Neo Noir nederdel i sort, et sæt Billi bi støvler og en Chanel taske, lige pludselig er mit ellers så rare og behagelige sæt blevet lavet om til et ret stilfuldt men stadig "jeg hviler i mig selv" kindda look. og hvis man vil give det et ekstra pift..... så tilføj en jakke af farve ligesom jeg tilføjede min gule læderjakke fra SHADE til.

god dag derude skønlinger! håber det var til nytte.


Likes

Comments

HEJ SKØNHEDER!

i dag, er jeg er super glad pige!

for i dag, er jeg officielt ude af N.zahles privat gymnasieskole og videre på Gammel Hellerup gymnasie, jeg ved godt jeg måske lyder en smule "over the mood" men jeg har bare en følelse af at alt fra nu af bliver sindssygt godt, jeg kan mærke at alting har en mening og er på vej i bedre retninger, at flytte gymnasie lettede en kæmpe tung sten fra mit hjerte omkring hvilke tanker jeg havde, min klasse på Zahles var egentlig pisse god, eleverne var hver i ser pisse dejlige personer og enormt søde, men man kan ikke føle sig hjemme alle steder og jeg fik ikke følelsen af at føle mig hjemme på Zahles, i sidste ende synes jeg at det sociale spiller en ENORM rolle i ens gymnasie gang, for at kunne klare sig godt fagligt. og for at forbedre sig selv i sine fag hver evig eneste dag. Og nu hvor jeg har roen til det! kan jeg ikke andet end at præstere godt! det ingen hemmelighed at jeg altid har været høj faglig og med mine ambitioner er det kun en fordel. så kan slet ikke vente til at mestre 2.G. der kommer også meget snart en video op på kanalen vedrørende ting man lære på gymnasiet og ting som man ikke er forberedt på. HUSK AT SKOLEN ER PISSE VIGTIGT!!! og så hav en dejlig dag derude skønheder.<3333Likes

Comments

Hey nysgerrige snuder!

mit mest ofte stilte spørgsmål med hensyn til min træning er "hvad tager du? og hvad gør det?". GIRL I GOT U! for jeg løfter sløret for alle jeres spørgsmål og tvivler.


Amino: Aminosyrer er de byggesten, som protein består af og der findes tyve forskellige slags aminosyrer, hvoraf ni anses som essentielle. I din krop udgør cirka 1/3 af de proteiner, som er i muskulaturen, forgrenede aminosyrer.

Når du træner, bevæger dig eller eksempelvis faster, bliver der frisat mange forgrenede aminosyrer. Under den katabolske proces bliver der brugt mange forgrenede aminosyrer.

Derfor kan man teoretisk set bremse dette katabolske respons ved at indtage nogle forgrenede aminosyrer, som kroppen kan bruge i stedet for muskelvævet. Det er i sig selv en fordel, men det vil mad eller proteinpulver også gøre. Jeg indtager amino fordi amino også har det fantastiske effekt at det stopper dig fra at få et stort pumpet udseende og et mere lean, hvis det giver mening! amino er specielt en favorit hos rigtig mange kvinder! nettop fordi de fleste kvinder ikke søger det pumpede look.


Bcaa: BCAA (branch chained amino acids)består af de 3 aminosyrer, leucin, isoleucin og valin, som er en del af i alt 8 essentielle aminosyrer. Det er aminosyrer, som kroppen ikke selv kan syntetisere i store nok mængde til at sikre normal vækst, det hjælper til at holde dig hydreret og øger din præstation og muskel vækst, det er stoffer vi i forvejen har i kroppen! men vi ikke selv er i stand til at producere nok af, så ved indtag af dem, "fremskynder" vi muskel væksten, Bcaa sørger også for at man ikke nedbryder muskler men fedt! jeg kan personligt ikke selv leve uden BCAA. Benytter selv en BCAA fra x-tend med vandmelons smag.


Pre workout: Pre- workout er hovedsageligt for at fremme ens præsentations evne, pre workout indeholder ofte koffein, og koffein gør en friskere. ofte tager folk pre-workout for at ku holde længere i trænings centeret inden de køre trætte, jeg selv er stor fan af det, jeg går på gymnasiet og er ikke altid ligeså frisk når jeg skal ned og træne efter, derfor tager jeg pre-workout! sådan at jeg kan præstere bedre. Man er ikke nødsaget til at tage det, man kan også drikke en kop kaffe hvis nu man ikke har råd til at købe kost tilskuddet.

Protein pulver: Protein pulver er personligt noget jeg kun tager om sommeren, i skal se det som! at når i træner nedbryder i jeres muskler og for at jeres muskler skal kunne bygge sig selv op igen, har de brug for proteiner, protein pulver hjælper vækst øgning i musklerne. hvis du i forvejen er god til at indtage dine proteiner gennem, kylling, grøntsager og fisk, er protein pulver ikke et must, men hvis du er dårlig til at spise sundt og protein rigt, så er en shake om dagen nok en god ide! jeg indtager min protein pulver 30 min efter træningen, det er der dine muskler er mest imodtagelige overfor proteinen.

Glutamin: L-Glutamin er en efterspurgt aminosyre i kroppen. Det bruges af fordøjelsessystemet og hjælper til at forstærke immunsystemet. 60 % af de frie aminosyrer der findes i skeletmuskulaturen er L-Glutamin. L-Glutamin spiller desuden en vigtig rolle i L-Glutamin metabolismen, og det lader til at være et meget vigtigt kosttilskud for bodybuildere og dermed personer der ønsker at opbygge muskler. Som tilskud lader det til at modvirke muskelnedbrydning, da et tilskud af forhindrer kroppen i at “stjæle” L-Glutamin fra musklerne efter intens træning.


det viser at efter intens træning er indholdet af L-Glutamin i kroppen reduceret med op til 50 %. Eftersom kroppen bruger L-Glutamin som brændstof til immunsystemet har studier vist at brugen af L-Glutamin tilskud kan minimere nedbrydningen af muskelvæv og forbedre protein metabolismen.

Glutamine kan jeg ikke leve uden! lad os bare sige det sådan og jeg tager et scoop af hver i min trænings shake.


Creatin: - Forøgelse af muskelmasse

- Større muskelstyrke
- Hurtigere restitution
- Reduktion af muskelømhed

ikke alle har en god reaktion med creatin, hvilket vil sige at 30% oplever en non-respondance.. Creatin fremmer og forlænger din præstation i fitness centeret! og er helt igennem fantastisk for dem som oplever en god effekt :)


Hvis i skulle have lyst til at købe nogen af overstående tilskud, kan det hele fås hos fitnesssnord.com og ved brug af koden "awa10" kan i få jer en lækker rabat på 10%. hav en dejlig dag skønhederLikes

Comments

Bag et hvert ansigt er der en historie, Min historie i dag er lidt mere kompliceret. men sådan er det jo nu engang.Gymnasiet er et spændende kapitel for rigtig mange, man lære nye kanter af sig selv at kende og udfolder sig til at blive en rigtig god og social person. Min gymnasie start var på Næstved Gymnasie og jeg må være ærlig og sige at det seriøst var de bedste 6 mdr i mit liv, jeg var enormt glad for menneskerne og selve gymnasiet! Der skete nogen komplikationer og vi flyttede til København, i københavn er det svært at blive optaget på et gymnasie i midten af et år, så jeg var tvunget til at starte på Københavns Åbne Gymnasie, da det var det eneste som havde plads, menneskerne derude var VOLDSOMT SØDE! men fagligheden var for lav og jeg begyndte at udnytte at de tolererede højt fravær, jeg gik igennem en hård periode med tabet af min ven og jeg mistede rigtig meget af min motivation med hensyn til at gå på gymnasiet. Da vidste jeg at der skulle ske noget nyt og at jeg i 2.G i hvertfald ikke skulle fortsætte på københavns åbne. derfor valgte jeg at søge ind på N. Zahles privat gymnasium, hvor jeg blev optaget på dagen jeg sendte ansøgningen, jeg glædede mig til en frisk start med nye mennesker! forstå mig ret menneskerne er pisse søde, men man ved når man føler sig "alene" og det er ingen gang bevidst. og det er jeg klar over men det gør mig ked af det, at føle man ikke er en del af et fælleskab eller ikke passer ind i miljøet. jeg blaimer ingen der skal 2 til tango... men jeg må indrømme at det skær i mit hjerte hver eneste dag. MEN BABES! GOTTA BE STRONG . KYS OG ELSKER JE

Likes

Comments

Hej skønheder!

Hele mit liv har jeg haft et behov for at tilfredstille andre, jeg har aldrig nogensinde sat mig selv først, for mig har det altid betydet meget at de folk omkring mig og som har været i min varetægt har haft det godt og følt sig tilpas. Jeg synes stadigvæk at det er pisse vigtigt at tænke over sine omgivelser og hvordan folk omkring dig har det, men hvor vigtigt er det egentlig hvis det knuser dig i processen? Hvor vigtigt er det at din kæreste føler sig elsket, hvis alt han gør er at trampe på din selvværd? hvor vigtigt er det at du sørger for din venindes succes og liv, hvis alt hun gør er at udnytte dig ikke kun økonomisk men også mentalt? hvor vigtigt er det at tilfredstille din familie, hvis du ikke selv har det godt? spørgsmål som disse er spørgsmål som køre rundt i mit hovede, for hvor vigtigt har alt det jeg har ydet været værd? når det er mig der står her nu, knust, fortvivlsom og mistet troen?

Hver dag høre jeg sætningen " Awa, dit liv er ikke noget at klage over, du har aldrig manglet noget, du har altid boet i store huse og haft penge". Og jeg er virkelig ved at blive sindssyg, ja jeg har altid boet i store flotte huse og jeg har aldrig nogensinde ytret andet end tilfredshed på den front, ja, i har nok ret, mange har det nok meget hårdere end mig! og nej jeg mangler nok ikke så meget. Men hele mit liv, har jeg skulle kæmpe imod fordomme omkring hvordan jeg valgte at leve mit liv gennem youtube, fordomme omkring min hud farve, min personlighed, ALT. Hele mit liv har jeg kæmpet for at gøre folk tilfredse og alligevel har folk aldrig været tilfredse, mere vil have mere. Har gået rundt med troen om at jeg ikke var noget værd, god nok eller værd at elske. Jeg tog alle de ord til mig som folk råbte af mig, og hvert ord var grunden til hver tåre jeg sad og græd om natten, jeg var knust. Og mange gange troede jeg ikke at jeg var VÆRD at redde. Skubbet ind i vægge på natklubber, smidt drinks i hovedet, råbt af på gangene, skubbet ned af trapper,få sendt nøgenbilleder rundt, grint af på gangene og hele tiden blive bekræftet i at jeg ikke var god nok. Flere gange luftet tanken om hvorvidt det var meningen at jeg skulle have et liv på jorden.


Og for hvilken grund? Efter mit flyt til København ændrede mit liv sig 180 grader. Folk lagde mærke til mig, så potentialet i mig og troede på hvad jeg kunne udrette, jeg fandt mig selv, jeg fandt selvtilliden og lyttede til dem som bakkede mig op og havde troen i mig, jeg kan slet ikke fortælle jer hvor meget lort jeg har været igennem, men det har været det hele værd! Jeg har så gode veninder omkring mig, gode venner og folk som elsker og vil mig det bedste og er glad på mine vejne! og så har jeg de aller bedste fans som bakker mig op i mit arbejde og konstant bekræfter mit slid. TAK TIL ALLE JER DER HAR STØTTET MIG OG VIST MIG VEJEN IGENNEM ALT! OG TAK TIL ALLE MINE SKØNHEDER UDEN JER VILLE DET HER IKKE VÆRE MULIGT.

OG HUSK ALDRIG AT GIVE OP!!!!!

ELSKER JER!

Likes

Comments

Hey skønheder!

Jeg har gennem længere tid været vidne til utroskab og har desværre også selv været i den uheldige situation at jeg har mærket det imod mit eget hjerte, jeg ved havd utroskab kan gøre ved en som person og hvilke tanker det kan sætte i ens hoved. Normalt ville jeg aldrig tage sådan et emne op, men jeg er nødsaget til at være ærlig og lette mit hjerte nu, igår hændte der det at Hans-peter ytrede sig omkring at Fie fortjente hans utroskab, som veninde gør det ondt at høre en fyr som har været i ens venindes liv udtaler sig på sådan en måde. Utroskab vil aldrig være en OKAY! ting, som man bare kan gøre når kæresten opføre sig lidt ved siden af sig selv, når man som menneske går ind i et forhold med en anden person- så går man ind til at elske og være tro overfor det individ man har valgt at gå i forhold med. Uanset omstændighederne vil utroskab aldrig blive okay, ingen undksyldning eller tilstand vil nogensinde ku retfærdig gøre utroskab, intet menneske fortjener at føle at de ikke er gode nok, fordi deres kæreste simpelthen ikke kan holde pikken for dem selv. Og ingen skal nogensinde komme og prøve at bilde mig ind at det er okay, for utroskab er direkte etisk ukorrekt.

Så til jer smukke piger derude som går rundt og føler at i ikke er noget værd, i skal aldrig nogensinde miste troen på jer selv, ikke alle fyre derude fortjener en pige som dig, og det beviser han ed at være dig utro.

hav en dejlig dag skønheder! og husk I ALLE ER FUCKING GUDINDER


Likes

Comments