Hela livet var omkullkastat.

Jag som ensamstående förälder till två barn, varav en tonåring och ett med diagnos som dessutom försökte copa med ett heltidsjobb höll på att tappa bort mig själv alldeles när allt detta kom i kapp.

Vissa dagar var jag så trött att jag inte klarade av att vakna, jag sov så fort jag fick en chans, medan jag i andra perioder knappt sov all utan var som en duracell kanin som hade en oändlig energireserv.

En tid låg jag bara och grät. de var som om livet kom ikapp, all sorg efter min förlorade kärlek gjorde sig påmind i varenda andetag jag tog, gamla känslor av ensamhet och att inte blivit sedd ekade som ett stort svart hål över hela min existens. Jag grät tills det inte gick att gråta mer, dagarna var som ett vakuum, jag vet inte hur jag lyckades ta mig till mitt arbete och hålla god min där, men man gör vad som krävs för att överleva - antar jag.

Här någonstans började jag söka på internet, vibrationerna hade gått uppåt i ryggen och bytt plats, och jag var helt övertygad om att något var riktigt fel.

Jag minns att jag sökte på " varför vibrerar min rygg" och "köldvågor i ryggen". Och när jag såg ordet "kundalini" i sökresultaten så visste jag instinktivt att det var det som det handlade om. Jag läste allt jag kom över och även om jag var tacksam över att ha hittat en förklaring till allt som hände med mig så var jag inte säker på om jag kunde tro på att det var sant.

Jag bad helt enkelt Universum om ett tecken, och den kvällen när jah och barnen satt och tittade på Pewdiepie som var vår grej på den tiden att göra, så startade klippet och det första jag ser är texten " awakening" som stirrar mot mig. Jag började fnittra, både över att fått ett tecken och att det här faktiskt hände.

Dagen därpå när jag var ute på jobb, och skulle gå till en brukare, trampade jag på ett reklamblad som låg slängt på backen utanför dennes port, och jag tittar ner och texten " awake" lyser mot mig.

Då kände jag att detta är på riktigt, detta händer.

Och då var det hög tid för mig att hitta min väg framåt på min resa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter att kundalini vaknat hos mig ställdes hela jag som person på kant. Jag förstod att någonting hänt men hade inte alls kunskap om vad. Efter att jag känt den där kylan så byttes den ut till ett ständigt surrande och vibratoner inuti min rygg.

Dem började i svanken, och med dem så var det som att någon ryckt bort mattan under mina fötter. Allt stod på sin spets, jag ifrågasatte allt, hela min världsbild - mina relationer - mitt liv - vem jag är - vad jag borde göra.

Jag slutade läsa tidiningar, slutade se på tv - slutade lyssna på radio. Varför?

- Ifrån att ha varit en ständig nyhetsknarkare, som närt mig själv och blivit livrädd för min omvärld över det som stått eller sagts. Nyheter väckte ångest hos mig, det hämmade mitt liv och gjorde mig rädd. Dom gav sken och belyste bara eländet, det var sällan någonting som lyfte mig eller min tro på mänskligheten när jag bläddrade igenom de där tidningarna,

Jag tog ut mitt löshår och slängde mina lösögonfransar.

- Efter sjukdom tappade jag mitt hår, som ung kvinna var det såklart hemskt. Jag började då med löshår för att få lov att känna mig kvinnlig. Fästen som alltid syntes igenom mitt tunna hår, tejp eller lim som alltid lossnande. Det finns nog inte en metod jag inte testat, I mitt uppvaknande blev det en självklarhet för mig att ta ut dem. Jag behövde på något sätt bli mig själv - helt och fullt, utan en massa ytlighetstvång, jag kände inte längre att jag behövde dem för att duga, jag behövde inte göra mig fin.

( Som parantes så började mitt hår växa galet fort när jag valt att ta ut löshåret och börja arbeta andligt)

Mitt shoppingbegär försvann.

Mitt stora intresse förr var shopping, jag älskade det! Köpa nya saker hem - inreda . pynta ditt och datt. Det första jag reagera på var just att jag inte klarade av att handla, för mig var det just den biten som blev det mest markanta för mig. Ifrån att ha spenderat tusentals kronor och åkt till Ullared så fort chansen getts till att konsumera noll, och istället skänka bort det jag inte längre använder. Jag hade som intresse att åka runt till diverse affärer och gå runt och titta och köpa någon ny pryl hem, idag är det otänkbart. Mitt intresse för mitt hem är borta, missförstå mig inte. Jag älskar mitt hem, men jag har noll intresse i att pynta upp det med massa saker. Jag har inte haft gardiner eller mattor på över ett år, det intresserar mig bara inte längre-

Jag tappade intresse i människor och skitsnack.

Jag kände ganska så fort att jag inte hade något gemensamt längre med många människor, där dom satt och diskuterade andra som inte var närvarande, eller där man valde att leva på ett sätt jag inte kunde förhålla mig till, gjorde att jag istället höll mig till mig själv. Jag hade otroligt svårt att kunna vara kring människor som utsöndrade dåliga energier .

Förändrade matvanor.

Fick craving efter skaldjur, jag som aldrig i hela mitt liv ätit fisk eller skaldjur satt nu med räkor och tuggade i mig för glatta livet. Alkohol gick bort direkt., har inte kunnat smaka ens på snart ett år, Kött går i vågor, jag klarade inte av att äta det på veckor, nu går det i vågor.

Jag började läsa allt jag kunde om andlighet.

det var som om böcker och info kastades framför mina fötter, jag har läst och sett filmer / klipp om allt möjligt. Försöker bilda min egen uppfattning utifrån det jag läser och det som resonerar med mig är det jag väljer att tro och använda.

I och med att detta försvann ifrån mig började jag krisa, vad var det som egentligen hände med mig?

Höll jag på att bli tokig, var jag sjuk? Varför vibrerade det så i ryggen?


Likes

Comments

Jag minns den där dagen helt tydligt, det är som om min vanliga hjärndimma skingrats och ersatts med fullt fokus.

Det var sen eftermiddag, jag tänkte meditera en stund innan det var dags för mig att hämta barn från fotbollen. Jag låg på soffan och lyssnade på en meditation med Jason Stephensson på Youtube. Jag hade lätt att komma ner i lugn och stänga ute tankarna när jag vaggades ner av hans röst.

Plöstligt när jag ligger där upplever jag det som att det kommer köldvågor som startar nere i svanken och går upp över ryggen, det var iskallt och jag minns att jag reagerade men vågade inte störa upplevelsen utan ville se hur det skulle bli.

Känslan var tydligt, det kändes precis som vågor som kom och drogs tillbaka för att sedan gå uppåt igen. Det var så under en stund, när meditatonen var slut var jag så stelfrusen att jag helst av allt hade velat lägga mig ett varmt bad. Men jag fick istället kasta mig i bilen för hämta barn, hela tiden djupt förundrad över vad det var som skett med mig.

Jag var inte rädd här, det var mer spännande och en väldigt nyfikenhet som sträckte sig över mig.

Lite visste jag om vad som komma skulle.

Likes

Comments

Jag kan inte säga när eller vart mitt egentliga uppvaknande inträffade, men jag vet när min kundalini restes.

För två år sedan separerade jag, ifrån en man jag älskat djupt och innerligt i många år, men där vi levt i relation fram och tillbaka och aldrig klarat av att hålla ihop. I relation så utmanar vi varandra tills vi inte klarar mer och går isär. Var gång vi separerar finner jag mig i en situation där jag tvingas att ställa livet mot väggen och förändra mig själv till det någon som är mer mig själv.

Så var det även denna gång, i många år har jag hatat min kropp, efter sjukdom, barn och övervikt hade min kropp blivit något utav det värsta jag visste, Min självkänsla var körd i botten, och jag hämmades att leva ett vanligt liv på grund utav alla tankar jag hade om mig själv.

Efter tre månader i sorg och hopplöshet kände jag att nu är det färdigt, jag skall ta tillbaka kontrollen av mitt liv, jag vill kunna leva och göra allt det där som lockat mig utan den där rösten i huvudet som talar om för mig att jag borde hålla mig borta från världens blickar.

Jag började träna och äta en kost som funkade på mig, efter ett år av blod svett och tårar var jag i en form som funkade för mig, nästan 20 kg bort, och ett självförtroende som fick mig att våga ta för mig utav allt det där jag inte vågat tidigare. Jag blev som ett barn igen, allt det där som jag velat men inte vågat låg nu som ett smörgåsbord framför mig. Jag tog för mig av livet, hittade tillbaka till mig själv, sakta men säkert.

När år två kom, så var jag fysiskt nöjd med vem jag var, nu ville jag utvecklas mentalt och andligt. Jag började meditera. Först med hjälpt utav guidade meditationer på Youtube, som gav effekt efter några veckor. Jag älskade lugnet som meditationen gav, hade provat vid tillfällen tidigare i mitt liv men blivit så rädd av upplevelser i dem att jag avstått.

Men me min nyvunna styrka och tro var jag redo för vad som kom till mig.

Det blev början på min andra resa, en resa jag egentligen inte bett om, som jag stundtals älskar .- stundtals hatar.Likes

Comments