Header

Det är mycket som händer. Denna vecka har varit som en dimma. Besked, jobb... Ett till besked... Ännu mer jobb. Ätit kasst, inte rört på mig. Suttit ensam, varit ledsen, arg, besviken. Jag mår bra men andra rasar. Jag vill ge, jag vill finnas till men när det inte går. Vad gör man då? Jo, man samlar sig. Samlar kraft och försöker stå på sig. Det har gått bra änsålänge. Jag längtar till helgen. Jag ska sova ut, jag ska på spa med mamma. Jag ska ta hand om mig själv. Ja, det ska jag.

Likes

Comments

Lördag! Tog bussen till mormor och morfar kring 12 tiden. Mormor ska hjälpa mig att sy på en knapp på en jacka jag köpt av en kompis och samtidigt äta en god lunch. Morfar har köpt mackor, ägg, juice och massa annat gott. Passar perfekt, jag är sååå hungrig.

Likes

Comments

Haft en mysig dag med jobbet. Det började klockan 9 på St Gertrud med lite kaffemingel och en minifrukost. Efter detta var det föreläsningar, lite övningar och annat trevligt. Det serverades god lunch, lite föreläsningar till och till sist blev det turnering på Boulebar. Kul att göra något annorlunda med alla kollegor än att bara jobba tillsammans. Klockan halv 6 var vi klara och då tog jag bussen hem. Gick inom affären, handlade lite soppa som jag åt ikväll och nu sitter jag i soffan helt slut. Snart ska jag sova, jag är sååå trött.. 

Likes

Comments

Äntligen har jag hittat en bra tatuerare som ska påbörja min sleeve. Är så otroligt taggad och jag hoppas att det blir som jag förväntar mig. Vi får hålla tummarna, nu kööör vi!

Likes

Comments

Satt mig nyss i soffan med lite fika och tänkte kolla något avsnitt av Andra Avenyn. Har varit hemma från jobbet idag, började redan i helgen med smärta i ögonen och under de senaste dagarna blev det värre. Vaknade imorse och hade väldigt ont. Kände direkt att jag skulle stanna hemma. Blir så arg, besviken och ledsen. Det är bara ett vanligt virus men så fort det landar i ögonen förändras allt omkring mig. Jag kan inte se, får ont, blir trött, kan inte jobba. Massa saker som inte hade varit om jag haft "normala" ögon. Men, man väljer ju inte själv. Hoppas så att jag kan gå tillbaks till jobbet redan imorgon. Hatar o sitta hemma och särskilt med detta problem. Det gör mig bitter.

Likes

Comments

Äntligen fredag och nu är man ledig. Ikväll är jag hos mina föräldrar för lite middag, grillar en massa gott. Nu börjar hösten komma och man märker att sommaraktiviteterna glesas ut. Men.. jag gillar ju detta så jag tänker inte klaga.

Likes

Comments

Undra hur många gånger jag suttit och väntat i denna korridoren. Undra hur många timmar. Det hade nog blivit dagar av väntan om man skulle slå ihop det. Men det är ju vanligt, det är rutin. Varje månad sitter jag här, lite nervös. Idag känns det lite extra dock. En annan läkare ska undersöka mig och det gör mig rädd. Det är bara Tina, min läkare som jag haft sedan jag var bebis som gör mig trygg. Hon kan mig in och utan Men en dag finns ju inte hon kvar och det är väl bra att jag börjar slussas vidare så smått. Håll tummarna!

Likes

Comments

Blir alldeles varm i kroppen. Älskar hösten, det är nog den vackraste årstiden av de alla. Dessa färger och när det börjar bli lite kallt. Man får plocka fram de stickade tröjorna och gosestrumporna. Ljusslingan på balkongen kan tändas upp och det bästa av allt - SERIETITTANDET! Det är liksom helt OK att bara ligga i soffan under en hel dag, kanske en hel helg!? Bara för att mysa, följa något bra på Netflix, göra te, tända massa ljus. Sååå mysigt!

Likes

Comments

Julia SMS:ade mig i förmiddags och frågade om jag ville följa med till Ullared. Absolut! Mina planer för dagen hade ändå ändrats och jag kunde därför åka med. Jobbade till halv tolv och efter det hämtade julia och Sandra mig. På tre timmar hann vi skanna igenom våra favoritavdelningar och kunde köra hem igen. Blev inte allt för dyrt och jag är nöjd med mina inköp. Supertisdag!

Likes

Comments