hetast i stan, våga sticka ut! 😜
Lev här och nu. Lägg till en färgklick i din vardag eller ta på dig något crazy för en dag, prova nytt är kul!

Och främst, skit i vad andra tycker. Det är du, din stil. Du tar på dig det du tycker om. Du är cool som du är, om det är någon som hatar är det för att de är avundsjuka på att du vågar vara dig själv. På att du vågar sticka ut. Jag förstår inte hur man orkar lägga ner energi på att hata. Personer med egna trender är starka personer. Sticka ut för mig är just det där lilla extra, en färgklick eller ett par coola flashiga örhängen. Det som haters tycker är fult, tycker andra är ursnyggt. Tänk på det!

Du är du, låt ingen ändra på dig och din coola stil!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Enkelt snyggt, ett par flashiga boots med klack!
Orange på orange..Fan va snyggt!

Länk finns ovanför min bild om ni är nyfikna på mina mode kollage.

Trevlig kväll! 😜

Likes

Comments

Tre kaxigt snygga vardags kläder. Pippi Långstrump stuket, till det mer cool streetstyle NYC. Witch please..kollaget som är inspirerat av vampire diaries, är en av mina favorit kollage..just att alla bilder smälter in i varandra, allt har ett sammanhang.. den mystiske Karl..eller något.

"Fashion has to reflect who you are". 👻

Likes

Comments

Två super snygga plagg till vardag. Festliga skor till en slapp outfit, fan va hett!

👊🏻👌🏻

Likes

Comments

A little touch of puffs, är en simple stil med färgstarka partier. Enkelt och snyggt! Det är viktigt att sticka ut på rätt sätt. Antingen lägger man till en liten färgstark accosiar eller så köra man på ett svart plagg med färgstarka sneakers. 

Alla mina kollage är inspirerade av Iris Apfel, en mycket duktig mode designer. Hon klär sig bara i färgstarka kläder, stora färgglada smycken också hennes runda solglasögon som hon är känd för. Iris Apfel finns på Instagram, där man får ta del av hennes häftiga stil. hon har även en egen dokumentär om sig själv där man får se hur hennes liv utvecklades från att vara en samlare på kläder och smycken, till att bli en mycket älskvärd och känd icon inom mode världen, Old lady with style.

Klicka på gilla om detta faller er i smaken, ha en fortsatt skön jobbdag för er som jobbar, annars får ni ha en bra dag!

Likes

Comments