Godmorgonsson! Hoppas ni alla har sovit gott, själv har jag sovit som en liten 10 månaders husky. Oh yes, huskys is the shit.

Idag tänkte jag att jag skulle ha på mig något slappt men samtidigt snyggt, jag är ju jäkligt noga med vad jag tar på mig om dagarna, går inte att ha på sig olika färger på strumpor eller olika låga strumpor. Allt måste sitta perfekt, menas inte med att det behöver sitta tight in till kroppen utan måste passa allmänt bra till kroppen jag har, turen är den att jag klär i allt. EGO ASF but that's true hun.

Nu ska jag till plugget, hoppas ni alla får en fin dag. Om inte, hopas den blir bättre!🦊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

Vi tänder en ny lampa, det här blir vår nya start. Du och jag hjärnan. Det här måste bli ett bra år på bloggen med en massa konstiga udda inlägg, en massa färg för att inte ändra beskrivningen på bloggen. Som ni läser, den här tråkiga allvarliga bloggen, den är säkert allvarlig och tråkig men jäkligt färgglad och charmig på många olika sätt. Jag älskar att vara random, udda och färgglad i tankar, men låt oss luras av den kalla tråkiga färgen på bloggen, låt oss tro att det här är en kall atmosfär jag lever i, låt oss mötas en mörk kväll i den mörka ensamma skogen. Låt mig förändra din tanke på vad du lurades av, förvirrande. Låt oss öppna portarna till paradiset. ALICE IN WHATEVER LAND.. 🦋

  • 6 readers

Likes

Comments

Hoppas alla har haft en underbar dag, se nu till att vila ut ordentligt i helgen.

Imorgon ska jag dra mig ur sängen 8:30 för att sedan mecka med racercykeln så att den är i bra skick vid 10 tiden. Sedan ska jag ta mig ut på upptäcksfärd med cykel och kamera! Jag hoppas på fint väder så att jag får tag på fina bilder.
☀️📷👌🏻

Godnatt-kram!

  • 29 readers

Likes

Comments

Idag hade vi inga lektioner för att det var inbokat utvecklingssamtal, vilket innebar att jag kunde gå upp lite senare och sedan göra vad jag vill fram tills klockan 13:40. Jag steg upp vid nio och gjorde mig i ordning, sedan gjorde jag en snabbmacka, tog kameran med och gick sedan hemifrån för att hämta Patou. Hon fick nämligen vara med och va modell, kanske ska bli mitt framtida yrke, att ha en egen agentur med hund-modeller. Hade varit kul, men fyfan sicket jobb.

Strålande sol var det i allafall så jag bestämde mig för att promenera iväg till Västra hamnen för där är så jäkla vackert när det är fint väder. ☀

Här nedan är några foton som jag har tagit idag, som sagt jag är ingen professionell fotograf, det är mer att det är kul att berätta med bilder. Sen kan det bli hur knasigt som helst, det får det va, inget är rätt eller fel enligt mig. 😊Likes

Comments

Nu är det på tiden att stiga upp, jag är nämligen en person som gärna sover lite längre,  gärna i så mörkt rum som möjligt och klassisk lugn musik i bakgrunden. Jag steg faktiskt upp 8:30, ringde polisen och bokade tid om id-kort, på tiden att det blir gjort, vill inte gå runt med ett pass till barer, låg status. Har nämligen aldrig haft någon nytta till att ha id-kort förens nu när de inför id-kontroll över bron. Mycket bra insats tycker jag, mycket bra! Vi vill inte få in druglingar som vill försöka bomba hela jävla Sverige. Kanske inte ska in specifikt på invandrarna men, oftast är det ju dem som kommer från de länderna som stoppas, alltså de som inte har Id-kort. Tyvärr, även fast det finns oskyldiga människor. 

Inget mer om det, hoppas att alla får en underbar dag! #malmö 

Kristofer Åström - All Lovers Hell 

Likes

Comments