View tracker

Jag slutade vid 14:30, packade mina saker och sedan körde vi iväg till Österlen. På vägen däremot såg vi långben. F1MULE = Fedtmule på danska betyder långben. Den personen måste ha haft kul som gjorde denna skylt.

Det tar ungefär 1 timme från Malmö till Österlen så jag passade på att sova lite, sedan en bit fram blev jag väckt av mamma för att hon visste att jag hade kameran med mig och det vart fan tur att jag vaknade för annars hade jag missat det. Jag tror det var 6st rådjur som hade hittat en hög med morötter.

Där ser du bara 2 men bakom högen fanns det max 6st rådjur. 🍀

Nu hoppar jag lite. Orkar inte skriva ner exakt i detalj om vad jag har gjort utan kommer mest att visa bilder och skriva något litet under/över.

Jag tog en sväng med cykeln igår i det härliga vädret tidigt på morgonen. Så fick jag syn på en glada, så himla vackra dem är. 

Slog dessutom rekord, cyklade 2,5 mil på 1 timme & 25 minuter. Men fy fan va dålig kondis jag har, kändes som att jag skulle få astma anfall i vilken sekund som helst, men kul var det. Jag älskar när det går fort, helst inga uppförsbackar. Däremot ger jag aldrig upp och är jäkligt bra på att både peppa och berömma mig själv.  Nog om det!

Hoppas ni också har haft en underbar helg, kram!💛

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hoppas alla har haft en underbar dag, se nu till att vila ut ordentligt i helgen.

Imorgon ska jag dra mig ur sängen 8:30 för att sedan mecka med racercykeln så att den är i bra skick vid 10 tiden. Sedan ska jag ta mig ut på upptäcksfärd med cykel och kamera! Jag hoppas på fint väder så att jag får tag på fina bilder.
☀️📷👌🏻

Godnatt-kram!

Likes

Comments

View tracker

Idag hade vi inga lektioner för att det var inbokat utvecklingssamtal, vilket innebar att jag kunde gå upp lite senare och sedan göra vad jag vill fram tills klockan 13:40. Jag steg upp vid nio och gjorde mig i ordning, sedan gjorde jag en snabbmacka, tog kameran med och gick sedan hemifrån för att hämta Patou. Hon fick nämligen vara med och va modell, kanske ska bli mitt framtida yrke, att ha en egen agentur med hund-modeller. Hade varit kul, men fyfan sicket jobb.

Strålande sol var det i allafall så jag bestämde mig för att promenera iväg till Västra hamnen för där är så jäkla vackert när det är fint väder. ☀

Här nedan är några foton som jag har tagit idag, som sagt jag är ingen professionell fotograf, det är mer att det är kul att berätta med bilder. Sen kan det bli hur knasigt som helst, det får det va, inget är rätt eller fel enligt mig. 😊Likes

Comments

Nu är det på tiden att stiga upp, jag är nämligen en person som gärna sover lite längre,  gärna i så mörkt rum som möjligt och klassisk lugn musik i bakgrunden. Jag steg faktiskt upp 8:30, ringde polisen och bokade tid om id-kort, på tiden att det blir gjort, vill inte gå runt med ett pass till barer, låg status. Har nämligen aldrig haft någon nytta till att ha id-kort förens nu när de inför id-kontroll över bron. Mycket bra insats tycker jag, mycket bra! Vi vill inte få in druglingar som vill försöka bomba hela jävla Sverige. Kanske inte ska in specifikt på invandrarna men, oftast är det ju dem som kommer från de länderna som stoppas, alltså de som inte har Id-kort. Tyvärr, även fast det finns oskyldiga människor. 

Inget mer om det, hoppas att alla får en underbar dag! #malmö 

Kristofer Åström - All Lovers Hell 

Likes

Comments

Halloj! här är lite bilder på vad som hände i helgen. Har inte kunnat uppdatera mig sedan jag gjorde bloggen, så här får ni en sen uppdatering av min helg. OBS! är nybörjarfotograf.

Lördagen den 5 mars firade jag min födelsedag hemma hos min kära far. De hade gjort så jäkla fint, min svärmor hade gjort fint på köksbordet,  min bror och syster hade blåst upp gula ballonger med rosa snören och hängt in i mitt rum. 
Så kom farmor, en sådan som varken hör eller kommer ihåg. Värdens bästa farmor. Vi spelade "Röda tråden" som är ett mycket roligt quiz (rekommenderas). Men det vart kul, hade bara ingen röst söndag morgon. 

sedan på söndagen tog jag en härlig promenad med Patou, Malmös sötaste jakt labrador. Är nämligen vakt på luncher och går även ut med henne efter skolan för nöjes skull. En riktigt härlig tjej som alltid har ett "leende på läpparna". Det är ju också människans bästa vän, en vän som aldrig sviker. 💛🐶

Likes

Comments

Så varför inte lägga in ett onödigt inlägg i bloggen, en blogg med inga inlägg är inte kul. Ingen som kommer att läsa en blogg som inte har inlägg, kommer inte bli sedd om inte. Godnatt och sov gott!

Banks - Drowning  (favorit) 🌙

Likes

Comments