Tre kaxigt snygga vardags kläder. Pippi Långstrump stuket, till det mer cool streetstyle NYC. Witch please..kollaget som är inspirerat av vampire diaries, är en av mina favorit kollage..just att alla bilder smälter in i varandra, allt har ett sammanhang.. den mystiske Karl..eller något.

"Fashion has to reflect who you are". 👻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Två super snygga plagg till vardag. Festliga skor till en slapp outfit, fan va hett!

👊🏻👌🏻

Likes

Comments

A little touch of puffs, är en simple stil med färgstarka partier. Enkelt och snyggt! Det är viktigt att sticka ut på rätt sätt. Antingen lägger man till en liten färgstark accosiar eller så köra man på ett svart plagg med färgstarka sneakers. 

Alla mina kollage är inspirerade av Iris Apfel, en mycket duktig mode designer. Hon klär sig bara i färgstarka kläder, stora färgglada smycken också hennes runda solglasögon som hon är känd för. Iris Apfel finns på Instagram, där man får ta del av hennes häftiga stil. hon har även en egen dokumentär om sig själv där man får se hur hennes liv utvecklades från att vara en samlare på kläder och smycken, till att bli en mycket älskvärd och känd icon inom mode världen, Old lady with style.

Klicka på gilla om detta faller er i smaken, ha en fortsatt skön jobbdag för er som jobbar, annars får ni ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Första dagen sedan Januari, inte klokt att det har gått så långt tid sedan jag la ut det senaste inlägget. Jag vet inte hur många gånger jag har gjort en ny blogg,skrivit en massa onödigt skit osv. Nu ska det här bli bra, jag måste bara hitta bra skrivmotorik, och inspiration. Bloggen kommer som sagt vara en inspirationskälla, där jag lägger upp mina egna mode kollage från http://Polyvore.com samt inspiration från andra modesidor. Bilderna som finns i kollagen, är inte mina.

Godnatt! 😜

https://open.spotify.com/track/3WyBkEFqhQCh8qK3wPeyqS 🎵

Likes

Comments

Godmorgonsson! Hoppas ni alla har sovit gott, själv har jag sovit som en liten 10 månaders husky. Oh yes, huskys is the shit.

Idag tänkte jag att jag skulle ha på mig något slappt men samtidigt snyggt, jag är ju jäkligt noga med vad jag tar på mig om dagarna, går inte att ha på sig olika färger på strumpor eller olika låga strumpor. Allt måste sitta perfekt, menas inte med att det behöver sitta tight in till kroppen utan måste passa allmänt bra till kroppen jag har, turen är den att jag klär i allt. EGO ASF but that's true hun.

Nu ska jag till plugget, hoppas ni alla får en fin dag. Om inte, hopas den blir bättre!🦊

Likes

Comments