Header

Yep. Jag får självklart ofta frågan om folk är "osköna" etc i fashion industrin. Speciellt inom modelling. Först vill jag säga att i alla branscher så är majoriteten osköna 😂🙃 sorry men det är min åsikt. 

Jag hade däremot nyligen en jobbig situation på jobbet.. 

Jag får alltså info dagligen om vad jag ska göra och vart jag ska befinna mig från mina agenter. So I Do. (Oftast) 

Jag hade blivit återkallad till en casting dvs en callback för en fotograf jag träffat innan. Detta är oftast Good news då de är intresserade av att jobba ihop ! 

Jag åker alltså tidigt på denna callback för att träffa fotografen igen. 

Jag kommer i tid. Han är sen. 

Sedan när han väl kommer så visar han mig typ hans "style" av bilder som jag tyckte var BAJS. Så jag sa (med respekt) att dessa bilder är inte min stil och att vi kan göra annat helt enkelt. 

Jag får några ombyten i ett omklädningsrum täck av tunnaste gardinen. Alltså man ser rakt igenom. Jag skiter i det, för jag är ärligt van.  Det är för mig bara titz and ass. No biggie. Men ändå. Av respekt bör man ha en rum.. 

Jag byter om och börjar plåtas. Då frågar han om jag kan ta av mig under jackan. Visst. 

Jag vänder mig om och tar av mig under, medan han ger mig noll space och bara står 2 m ifrån mig och tittar.. hmm. 

Vi plåtar lite till (med jackan på och topless under)

Sen frågar han om jag kan ta av mig jackan. 

Då frågade jag "varför det?" 

Då svarade han att han kan ha clients som vill ha den typen av bilder och då måste han ha de bilderna att visa. 

Detta är ju såklart den mest illaluktande buuuuullshitten eveeer. 

Så jag svarade: "om dina kunder är i behov av topless bilder, då kan vi ta det när det väl är dags för det specifika jobbet. Inte nu så massa bilder ligger ute på mina Boobs. De må vara små med det är fortfarande mina titz. Med all respekt" 😘😘😘

Han svarar mig med fetaste bitchfacet ba ehh ok whatever. Typ som om jag skulle ba "ååå nej ok då"  snälla.. 

Jag byter om i omklädningsrummet igen till en klänning. Och han är SÅ jävla seg att lämna "rummet" så jag kan byta om. Som om han hängde kvar så jag skulle byta om framför honom😂😂 

Jag börjar få vibes att han är super oseriös och att han har ringt min agent för att jag ska komma tillbaka för att typ hänga med honom.. 

jag sa att jag är sen till mina andra jobb så jag måste dra. 

Då håller han i mina armar och säger att han inte har sett någon som är så vacker som jag och att av alla tjejer han såg så mindes han mig så starkt att det var "förbluffande" för honom. Jag glider undan från honom för att säga hejdå och ge kindpuss. Då vänder han sitt huvud så att han typ ska pussa min mun.

MAn ba 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Vilket jävla ägg.. 

jag drar därifrån irriterad... 

träffade min agent 1 h senare och sa att jag tänker aldrig jobba ihop med honom för han är creep. Deluxe creep. 

Mitt team bad självklart om ursäkt för att inte kollat upp allt innan. Men whatever. Shit happens. 

Tur att detta hände mig och inte en 16 årig tjej som inte vet hur man ska betee sig...

Man har alltid ett val i alla yrken om vad man vill göra och hur man vill göra det.  Ingen kan få dig att göra Shitz om du faktiskt inte vill ! 

(PS, han stalkade min instagram senare på kvällen och skrev DM. Fucking asshole alltså. )

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej kompis!

Sitter och äter riskakor med honung och kanel på och ville dela med mig om två böcker som verkligen förändrat allt för mig.

"Why men don't lissten & Why women can't read maps"

Skriven av Allan och Barbara Pease.

Ok. Rynka inte på näsan pågrundav den super sexistiska titeln. Den handlar om hur vi är olika och vad man ska göra åt det.. Alltså olikheten mellan kvinnor och män. Jag gillar inte när man säger att kvinnor och män bör bli behandlas på samma vis. Vi är inte samma och vi kommer aldrig vara. Punkt.

Jag stöttar självklart feminism, i många tillfällen. Men det blir för mycket alltså... jag är så TRÖTT på argumentet "mmmm varför tjänar män mer än kvinnor" suck..

En ärlig fråga; när du går på dejt (som kvinna) uppskattar inte du att mannen betalar ? Är det så fel...?

Vi är olika men vi ska fortfarande leva tillsammans, så varför inte lära sig hur man ska hantera varandra. En man är en man, en kvinna är en kvinna.

Det är precis det som boken fokuserar på. Den finns i 3 miljoner kopior på 31 olika språk.. Den är en keeper...

LÄS den och jag lovar att din könsroll kommer stärkas och du kommer kommer förstå din partner, chef, kompis whatever på en helt annan nivå än innan!!


Min andra "must read" bok är;

"Oneness- awakening from from the illusion of separation "

Skriven av Joseph P. Kauffman.

Denna må vara flummig för somliga, men ge den en chans. Alltså Really. Den är bara drygt 80 sidor lång så det kan du offra. 😶

Den handlar främst om hur vår värld faktiskt är och vad vi gör mot den. Även om vad MÄNNISKAN är och hur vi tänker. Är man det som dina tankar säger ? Är du ens ditt namn eller är ditt namn givet från samhället?

Sjukt djupa frågor tas upp och man får verkligen en tankeställare på va fan som händer, både i själ, kropp, sinne och universum.

Detta är verkligen en bok för dig som vill komma i kontakt med dig själv. Vid flera tillfällen så stannade jag bara upp mitt i läsandet för jag fick typ en chock..


BÅDA BÖCKERNA FINNS ATT LADDA NER SOM PDF SOM DIREKT SPARAS I IBOOKS PÅ TELEFONEN ELLER PLATTAN. googla bara titeln på boken så finns de helt GRATIS!

"Knowledge is power " - Sir Francis Bacon

Likes

Comments

Jag är alltså som en bank FULL av olika Beauty tips. Jag vill inte säga att jag kan allt. Men jag kan typ allt 🙃🙃

Jag har nämnt innan att jag har pluggat en del medicin, så de jag säger är bra. (Punkt)

Inte nog med att det jag säger är baserat på faktiska studier så har jag även vart försöks kanin till många grejer hehe..

Detta gör jag gör varje morgon:

•tryck ut juicen från 1 ekologisk citron i ett glas.

•Häll i varmt vatten i juicen.

•Lägg i en påse grönt/ ört te (du behöver inte ta i teet, men det är super bra)

Ta i lite honung om du tycker det är äckligt och DRINK IT UUUP.

Jag lovar er alltså. Syran från citronen bryter upp fettet du har liggandes i din celler så du får mindre celluliter samt mindre fettdepåer! Även c vitaminen från citronen gör att din hy LYSER! Jag tar även köttet som ligger kvar i pressen på mitt ansikte. Speciellt under ögonen. Men OBS detta är farligt som fan, citronsyra i ögonen gör sjukt ont. Men syran är också jätte bra och effektiv mot blåa påsar under ögonen !

Testa detta i 2 veckor och jag LOVAR att ni kommer se skillnad!!! 💋


Puuussssss

Jag lovar er alltså. för 2 år sedan var jag 70 kg med massa celluliter över heeeela benen. Detta är INGEN RETOUCH bara citronjuice lol (plus diet och träning)

Samma på den här bilden. NO RETOUCH (ignorera smutset jag hade på låret hehe. Inga celluliter !

Likes

Comments

Hej kompis!

Har haft skönaste söndagen. Vaknade. Åt. La mig igen.. pendlar från säng till kylskåp 🙃 Mmmm life.

Har varit i Milano i drygt en vecka. Är här på en såkallad "long stay" så är här månaden ut!

Jag trivs jätte bra med min nya agentur "wave management milan"

Har fått väldigt bra kontakt med min bokare vilket jag är glad över. Det är super viktigt att min bokare och jag kommer överens och har en bra relation. Det är självklart hela agenturen som hjälper och jobbar ihop med mig, men min bokare är den som tar hand om specifikt mig. Gabriella är fantastisk.

Veckan har gått helt sjukt långsamt. Känns som jag har varit i Italien jätte länge...

Mina dagar är väldigt händelserika. På kvällen innan så får jag email om vilka kunder jag behöver gå och träffa. Det är castings, go sees, plåtningar, requests, callbacks etc jag virrar runt på!

Jag vaknar oftast väldigt tidigt (inte av egen vilja utan för jag måste hehe)

Jag går ut på en powerwalk, duschar, äter på 3 min, stressar på mig kläder etc och flyger ut! Jag har verkligen lärt mig hur jag ska maximera min tid på morgonen. Jag är självutnämnd bäst på det 💅🏻

Mega selfienation precis innan jag flög ut ur dörren. 😂(Mitt hår växer åt alla håll och är fett okontrollerat !!! Hjälp??)

Haha jag med min gröt innan jag fixade mig. Inte så trevlig hehe

Står ofta i kö med hundra andra modeller innan man träffar kunden ....... massa tid  för mig att prata med ALLA runtom mig hehe. 

Likes

Comments

​Hej kompis! 

Jag har dessvärre vart sämst på att blogga senaste månaden. Gick igenom miljoner jobbiga saker som gjorde mig ganska off... Jag är mitt uppe i en flytt från villa till lägenhet samt att jag åker till Milano på jobb imorgon! Jag gör allt i sista sekunden som vanligt 😌 

Lovar att börja uppdatera mer och speciellt i Milano!! 

Likes

Comments

Hej kompis!

Ligger helt utmattad på sängen med kallaste ac ever. Blev igår kväll iväg skickad till Barcelona för att träffa nya agenturer och förhoppningsvis skaffa ett kontrakt med någon av de jag träffar.

Det blir ganska intensivt ibland, jag fick bokstavligen ett samtal där de frågade om jag kan vara i Barcelona imorgon. Svaret var heeeeell yeazz.

Efter att ha surfar sönder mitt mobilbatteri på norwegian så landade jag i ett svettigt Barcelona 🇪🇸😍

Har varit här på semester en gång innan och jag älskar denna staden!!

Hann bara med ett möte idag men imorgon är det fullspäckat med olika möten som jag hoppas går bra!

Hade varit jätte kul att få spandera lite längre tid här verkligen! Hoppas på det bästa ♥️👌🏻

Likes

Comments

Hej kompis!!

Väldigt många frågar ständigt hur jag får min hy att "stråla" och se så bra ut. Först och främst; tack! Jag tycker att ha fin hy är väldigt viktigt, både för kvinnor och män!

Förutom att jag äter väldigt nyttigt och RENT så gör jag flera gånger i veckan en speciell shot på morgonen för att boosta min kropp och hy.

Detox shot

Juice av en hel citron

Ca en tesked cayennepeppar/ chilipeppar

Ca 1/2 tesked gurkmeja

Lite färsk eller torkad ingefära


Rör om detta i ett glas och svep det. Fort innan du faktiskt känner smaken.. Den är nasty men den gör mirakel för din hy och kropp.

Jag märker stor skillnad på lystern av huden när jag dricker shotten. Kryddorna samt syran från citronen gör att man bränner fettcellerna i kroppen fortare och mer effektivt samt massa antioxidanter som skyddar din kropp!

Så man får alltså fin hy och man blir skinny av denna 😏✌🏻

Behöver jag säga mer??????

Gör gärna lite större sats för att ha i kylen tills nästa morgon! Om ni tycker det blir för äckligt, ta i en liten sked honung eller ännu bättre stevia socker! 

Likes

Comments

Hej kompis!

Hoppas ni alla mår lika bra som jag!

Jag glömde att uppdatera från summerburst festivalen i Stocholm! Jag åkte egentligen bara för att se Justin så såg ingen mer hehe..

Först checkade vi in på At six hotell mitt i centrala Stockholm precis vid NK. Jätte fint hotell verkligen, kan tillochmed säga att det var sexigt. Marmor överallt och bra service!

Sedan gick vi och åt lite italiano för att senare glida in på festivalen.

Precis när vi kom in på området så börjar det regna. Alltså sjukt regn, jag fick panik vart vi än stod.. Inte optimalt men efter några glas bubbel så bryr man sig inte så mycket 😂

Kvällen fortsatte från Bieber till Berns till café opera, backstage, alltså överallt var vi.. smet undan vid 03 för att äta chips på rummet #goals

TACK för alla inblandade och såklart för det fantastiska sällskapet!! Uppskattas verkligen !✌🏻💥

På vägen upp!

Stresssss

Fint marmorerat badrum som jag skvätte vatten överallt i..

Biebeeeeer feeever. Lol

🍾

Här är vi full on😶

Dagen efter frukost! Vi var jätte nöjda!! vi kom upp till restaurangen i tofflor och morgonrock medan de flesta var i shorta.... sjukt pinsamt

Dagen efter träffade jag min kärlek BEA och fick fågelbajs på min axel. Wuhu

Likes

Comments

Hej kompis !!

Jag sitter just nu och dricker en enorm kopp grönt te. Känns verkligen uppiggande. Jag vattenfastar idag. Alltså fasta med vatten och ingen mat. Det är bland det nyttigaste man kan göra mot sin kropp. Speciellt efter en helg med massa roomservice, champagne och dessert choklad..... Ni fattar.. Jag ska snart skriva ett lite längre mer ingående inlägg om just detox/ fastning etc. Om ni bara visste hur bra det är för er!

Det jag ville visa er om var min första homestyling! Super nöjd och glad över resultatet med tanke på att jag hade ingen budget att röra mig med.

Villan strax utanför Göteborg var uppe på Hemnet och blev sålt bara någon dag efter för nästan 1 miljon mer än utgångspriset 😏 Jag vill tro att min aura och framförallt min styling var anledningen till prishöjningen.

Hehe hybris finns.

Super nöjd med resultatet!!

Snälla kom med konstruktiv kritik!! Uppskattar det verkligen ✌🏻

Likes

Comments

Hej kompis!

Har haft en väldigt upptagen vecka så har inte haft mycket tid till att skriva..

Jag har blandannat hjälpt mina föräldrar att fixa iordning deras hus inför visning och fotografering. Det har varit ganska stressigt eftersom de är ett ganska stort hus med miljoner saker i.... Hade äntligen sista visningen igår så nu kan vi äntligen slippa gå på tårna för att inte " förstöra " något.

Just nu så har jag precis packat min väska. Jag åker till Stockholm några dagar nu för att träffa några vänner, ha ett möte ang ett kommande projekt i Libanon, och även gå på feeeeestival.

Blev bjuden av några vänner till summerburst part II- Stockholm.

Det ska bli att få se Justin Bieber uppträda. Är inte Mega fan men han bjuder nog säkert på en bra show!!

Jag skriver detta medan jag ligger på golvet och gör pilatesövningar hehe.

Saknar mina rutiner... brukade ha en privat pilatestränare, en annan för kickboxning och i mellan gå på gymmet själv.. måste skärpa mig..

Är lite på jakt efter en ny kickboxnings tränare, han ska vara elak, hård och sträng. Tips?? (Jag vill inte gå på sats längre, det är för tråkigt alltså) jag gillar mer en mörk källare som luktar svett. Sjukt nog...


Ska göra klart mina övningar nu, PUSS PUSS

Bild från gym. Jag tränar alltid med ankelvikter BÄSTA grejen ever. 

Likes

Comments