Hann inte blogga igår, jag jobbade från nio till halv 3 sen kom min älskling till jobbet och vi åkte hem, kollade på gamla säsongen på paradise säsong 6. Sedan åkte vi mot korsvägen och tog en långpromenad runt hela innerstan mot linne och Vasa osv. De va mysigt! Sen åkte vi hem igen och fortsatte med paradise tills vi båda somnade från ingenstans haha..

idag vakna man till snö, jag älskar 😍😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något jag absolut måste få ut till er och tipsa om till er med kanske gamla ärr från finnar, ärr övrigt, dålig hy, oljig hy eller för er som bara vill ha FULL coverage foundation, ni måste testa denna foundation ifrån Vichy, det är hands down den bästa foundationen jag har haft, jag har innan använd fit me och milani foundation, fit me för lite lättare och milani för mer täckning, men fit me har en äcklig lukt enligt mig och milani lägger sig inte fint på min hud utan ser väldigt tjock ut. Denna är även till för resten av kroppen så den funkar till pigmentförändringar, tatueringar m.m

Detta är diamanten bland stenarna! Den täcker ALLT, jag testa den även på min killes tatuering och den täckte den helt. Jag har själv vissa ärr som är mörka i ansiktet men dem försvinner helt med denna 😍 Dock är den dyr enligt mig MEN man får hela 100 ml i tuben och en liten klick räcker långt. Tänk då i en vanlig foundation tex. fit me rymmer endast 30 ml. Så att betala 240kr för för lite mer än tredubbelt så mycket produkt är rakt igenom VÄRT!

Jag använder färgen medium. Och tyvärr finns det inte många färgtoner i denna utan jag vad jag har sett så finns endast light och medium vilket är den enda nackdelen, och medium är ganska ljus den med. Men annars är den så underbar och ett grymt kap!

Vichy laboratoires Dermablend total body ! 💓


Likes

Comments

Kom precis hem ifrån jobbet, de var en kort dag idag allt jag hade på schemat var redbull på en affär nära mig så jag kunde ta en promenad dit och tillbaka samtidigt som jag lyssnade på boken.

Var precis ute med hundarna också, så var en hel del frisk luft idag jämfört med den lilla luft jag fått under veckan då jag varit sjuk sen söndags tills igår.🤒 Nu mår jag bättre, dock har jag hosta och är förkyld så allt blir mycket jobbigare än vanligt, men hoppas på att bli helt frisk snart de hade varit skönt. 😌🤧

Nu ska jag gosa ner mig en stund till Sons of anarchy och youtube. 🤗


Likes

Comments

Åh gud vad kul! Therese Lindgrens nya bok är nu i mina händer, jag gillade verkligen hennes första bok ”ibland mår jag inte så bra” så jag är jättetaggad på att läsa denna!
Therese va ju den som fick mig att förstå mig på mina panikattacker för ca 2 år sen, och sen dess vet jag att varje gång den smyger sig på en så ska man andas, andas och andas.. tack fina Therese!

Likes

Comments

Likes

Comments