Postad i: Allmänt, Vardag

Det är inte så lätt att hinna med! Och det kanske inte alltid är läge att uppdatera bloggen...
Har man inget speciellt att skriva om så struntar man i det. Så bjuder på lite bilder så länge...

- Om ni är intresserade av min vardag och mitt liv så får ni gärna följa mig på Instagram: avjohanna 🌸

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Vardag, Familj, Kärlek

Hej finaste!
Jag hade en  helt fantastisk födelsedag i måndags. Tänk att jag fick vara ledig och bara latade mig i soffan tills Ph kom hem från jobbet. Fick världens finaste blombukett med massa rosor i av min kärlek och även två blombud! Det ena var från mina syskon (med familjer) och det andra kom i tisdags från min bästa vän som bor i Oxford! Snacka om att jag blev överraskand!
Min kärlek bjöd mig även på middag. Vi gick till Mill 16 och det var lika gott som vanligt!

- Resten av veckan har spenderats med jobb. fick dessutom ställa upp och stänga i torsdag när jag egentligen skulle slutat 21. Och sen var jag på jobbet 7.00 på fredag morgon. Ni kanske kan förstå att jag var trött i går? Jag sov väl sisådär 12 timmar inatt. VÄLBEHÖVLIGT!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Vardag

Idag är det ingen vanlig dag... För det är faktiskt min födelsedag!😄🎂
24 år! - De ni... Tiden går, så att säga!
Efter att ha jobbat 12 timmarspass både lördag och söndag så är ledighet idag väldigt passande. Fick dock gå upp tidigt ändå eftersom jag var tvungen att flytta på bilen som stod på ett ställe där det blev parkeringsförbud klockan 8.00... MEN nu står den på stora parkeringen och parkeringsförbudet som är på en annan plats i morgon behöver jag inte oroa mig för!
Denna födelsedag kommer inte bjuda på så mycket. Min plan är att slappa i soffan fram till att Ph kommer hem från jobbet. Sen ska vi gå ut och käka på Mill 16 ikväll! :) Jag hoppas dem fortfrande är bra... Dem har nämligen bytt ägare men har behållt konceptet så vi får se om det blir hiss eller diss från min sida. Om man läser deras senaste recensioner på Facebook så är det rätt blandat...
- Nej! djupdykning ner i soffan!❤ Tjing!

bilden är från några veckor sedan

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Vardag, Inredning & Design

Hipp hipp hurra!🎉
Jag fyller snart år (3:e oktober) och nu börjat frågorna komma om vad man önskar sig... Jag typ hatar den frågan. Men samtidigt är jag likadan och frågar andra vad dem önskar sig när dem fyller år. Så ja, man får väl ge tillbaka med samma mynt.

Så vad önskar jag mig? En väldigt bra fråga. Det beror även på vem det är som frågar. Jag brukar nämligen säga olika grejer beroende på vem det är jag pratar med.
Men något jag önskar mig är:
• Ett paket med schampo och balsam från Maria Nila. Länk till en sida där det finns:
http://www.lyko.se/maria-nila/palett/maria-nila-palett-luminous-color-paket-1#tab=more-about-product
• En ljuslykta från "Majas lyktor". Länk till den kommer här: http://webbshop.majascottage.com/product.html/majas-danny-lykta
• Presentkort går alltid hem. T.ex hos H&M, Ikea, Mio, Plantagen med flera.

En liten önskelista i alla fall!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Vardag

Har ni någon gång upplevt känslan av att känna sig så nöjd så man kan inte sluta titta på det man  är så nöjd över?
- Jag upplever just nu den känslan med mitt hår! Var hos frisören igår, samma som förra gången. Så hon visste exakt vad jag vill ha. Förra gången blev håret lite "misslyckat" i färgningen. Jätte slitet hår resulterade i att håret nästan bara tog till sig brunt pigment i färgen. Jag som ville ha rört hår!
Så den här gången tryckte hon i massa rött pigment i färgen och tadaaa!
Nu är jag verkligen en rödtott!❤ Super nöjd!
Nu vill jag inte tvätta håret bara... Haha!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Träning & Hälsa

För några år sedan gjorde jag en livsstilsförändring. jag började träna regelbundet och gick på 1 år ner 10 kg i vikt. jag blev nöjd över mig själv, kände mig starkare och härligare och vågade se på mig själv med andra ögon.
Sedan dess har träningen varit en del av mitt liv. jag insåg där och då att träning är viktigt, det är viktigt att röra på sig. Och det är härligt att se hur kroppen förändras av träning.
Nu under sommaren har jag varit sååå lat! Så nu är det verkligen dax att ta sig i kragen och komma tillbaka till rutinerna igen.
Började idag. En timmes promenad när jag vaknade och börjat använda Myfitness pal igen (räkna kalorier). Jag vill må bra igen!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Vardag

Den här helgen ska Sigge döpas nere på Marstrand. Hela familjen ska åka dit! Jag, Ph och min Storasyster skulle ha kört tillsammans ner idag. Men tror ni inte att jag lyckas bli sjuk istället?!🤒
Så himla typiskt! Ont i halsen, förmodligen feber och täppt i näsan... kunde det inte ha kommit nästa helg istället?
Blir alltså en helg i soffan med Ipren, halstabletter, dricka och glass.

Kan ju ha span på orkidén som förhoppningsvis snart slår ut!🌸

Likes

Comments

Postad i: Den nya lägenheten, Renoveringsprojekt, Allmänt

Semstern har gått förbi och jag har redan jobbat en hel vecka! Det går fort! Snart är väl julen här också...
Vi har ju renoverat vårt kök! Vi har fortfarande inte någon spis så mängd mat vi äter just nu består antingen av micro-mat, ute mat eller sallad. Både jag och Ph längtar enormt mycket efter att få laga riktigt mat igen. Spisen blev dessutom upp skjuten i leveransen så nu får vi vänta 4 extra dagar...
Förutom att det fattas en spis så ska vi även måla överskåpen. Men resten av köket är faktiskt klart!
Så här såg köket ut innan vi rev:

Man glömmer väldigt fort hur det såg ut!
För så här ser det ut nu:

Behöver jag säga att jag är nöjd?
- Köket är så himla, himla fint!♡

Likes

Comments

Postad i: Den nya lägenheten, Renoveringsprojekt, Allmänt, Vardag

Så har första veckan av semestern gått och vi har lagt fokus på att riva i köket. Man inser på vägen att det är inte bara och bara. Utan det är mycket man inte tänker på som man kommer och tänka på.
Vi skulle bara fixa till köket lite, var tanken. Måla lite och sådär. MEN så blev det inte nu!

Just nu ser det ut såhär... Vi insåg när vi väl började planera detta att man kanske ska satsa lite mer än att "bara" måla. Jag vill gärna ha en diskmaskin. Det är en VÄLDIGT bekväm bekvämlighet att ha, men väldigt skönt att ha. Att slippa diska förhand prioriterar jag ganska högt på min kökslista. Eftersom jag nu vill ha en diskmaskin så blev vi tvungna att höja bänken. "Äsch! det fixar vi!" Problemet blev väl sen att eftersom vi hade så gamla skåp (original från typ 1960) så fick vi ingenting att passa som vi ville. När vi väl bestämde oss för att riva hela stommen så insåg vi att det var värt det, eftersom det hade börjat mögla mellan bänkskivan och skåpen.
Så nu står vi här, utan skåp och utan spis. Det nya köket kommer hemlevererat på tisdag! SPÄNNANDE!

Så här såg det ut när vi började riva...

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Kärlek, Den nya lägenheten

Jag jobbar hela helgen! Men med tanke på att jag går på semster klockan 21.01 på söndagkväll så känns det helt okej. Jag har redan börjat gå in i semesterläge... känns bra! Just nu i alla fall... Får kanske äta upp det senare ikväll på jobbet. Haha!
Det ska bli så skönt att få vara helt ledig till 100% i tre veckor. Och det bästa av allt är att jag får vara ledig med min sambo. Detta är faktiskt första sommaren som jag får betald semester. Alla år innan har jag alltid varit den där som gärna jobbar hela sommaren. 
Eller 100% ledig kommer vi ju inte vara... Vi ska renovera vårt kök! Det är planen för denna semster och att åka ner en sväng till Marstrand sista veckan på semstern. Det ska bli härligt!🌞

Jag önskar er en fin helg! Bjuder på en bild av en av Majas lyktor som dem tillverkar i samarbete med Ung cancer. Fick den av mitt hjärta i present på vår 1-årsdag!❤

Likes

Comments