Nu känns det att det är lördag kväll. Har haft en härlig dag tillsammans med son, svärdotter och våra barnbarn. Inte mycket som slår det. Har haft öppet på förmiddagen, idag med trevliga kunder!! En kund, en liten fin familj, hade fått reda på mig genom en härlig kvinna. Tack Karin!
Nu ska jag bara sätta mig ner och sticka. Måste få ponchon färdig. Vill skylta om på måndag, så det så.
Lev väl där ute/Lotta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter här och har översatt ​lite, men orkar inte mer just nu.

Tittade in på min fb-sida för avigorät. Jag har 2000 som gillar in sida.Det är inte klokt, min lilla garnaffär har så många som gillar och följer min sida där. Hur ska det bli när jag får lika många här.

Idag har det varit en bra dag, men igår var det bara minus. Hade laddat ordentligt inför VIP-kväll och tjejkväll på stan. Jag hade gjort iordning vad som skulle stå i annonsen. Hade satt upp skyltar i butiken. jag var laddad upp till tänderna och vad händer: Det kommer inte en enda kund på hela tiden till mig. Jag var ute på gatan med jämna mellanrum, inga människor syntes till. Det fanns gott om parkering på Nya Torg. Var parkerade människorna igår kväll? Inte mitt emot mig i alla fall. Vad var det som gått så snett?  Ja, det blir till att analysera och försöka göra något annorlunda nästa gång. Något som drar folk till andra sställen i stan än just Storgatan mellan stadsparken och Stortorget.

Imorgon kommer mina härliga barnbarn och deras föräldrar på besök. Vi ska äta brunch i Hembygdsparken och bara mysa när farmor stängt butiken.

Må väl därute/Lotta

Likes

Comments

September månads garn.
100 % ull
100 gr
540 m
20% månaden ut.
Välkommen in!

Likes

Comments

Garn från Ullcentrum på Öland.

För att vara första gången jag är här, blir det i stort sett bara ett försök att komma på hur man gör.

Likes

Comments