Nyt indlæg

//PERSONAL// - MY HEAD IS SPINNING

GET TO KNOW ME, Personal

" Hi mennesker De sidste par dage har været noget af en rutsjebane for mig. Jeg har været glad, ked af det, deprimeret, og energisk. Jeg ved…"

KAN JEG NÅR DET?!

Personal, SCHOOL

" Halløjsa dejlige mennesker Jeg begynder snart i 3g om 1 uge, allerede?! Det er sindsygt hvor hurtigt tiden den går, Jeg glæder mig sygt me…"

//FITNESS// MOTIVATION

GET TO KNOW ME, FITNESS

" Hi! I dejlige mennesker Dagens blog kommer til at handle om min fitness motivation. Jeg er personlig utrolig dårlig til at motivere mig se…"

GET TO KNOW ME, Personal

Hi mennesker

De sidste par dage har været noget af en rutsjebane for mig. Jeg har været glad, ked af det, deprimeret, og energisk. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare så det giver mening men jeg skal prøve.

Siden jeg begyndte at blogge igen har jeg haft den tanke at jeg godt kan fortsætte med at blogge igen fordi det er et kinda frirum for mig og min møde at udtrykke mig på, og jeg er så glad og taknemlig for dem som læser dem. Men jeg er også mange for at skuffe mine læsere og mest af alt mig selv, fordi jeg har så svært ved at skrive et indlæg, ikke kun fordi jeg får skrive blokade men jeg bliver også i tvivl om det jeg er i gang med at skrive er blogger værdig, hvis i forstår?

Jeg er en person som har forskellige sider af sig selv, hvis man kan sige det på den måde. Jeg har haft nogle problemer hen af vejen som jeg stadig takler med. Nogle dage er jeg glad selvsikker og glad for den jeg er, og er ligeglad med andres meninger og hviler i mig selv. Men andre dage føler jeg ikke at jeg er god nok til noget, et venskab, en fælles gruppe, familie eller et forhold, bare den tanke om at man ikke er god nok.😔 eller at man ikke høre til der hvor man er.

Når det kommer til at blogge er jeg bange for at det jeg skriver og offentliggøre fordi jeg er bange for at skuffe mine læsere og mest mig selv. Jeg har haft nogle blogindlæg i tankerne om eks. mine ynglings anime serier, fordi nogle synes at det er mærkelig for en 20 årig pige at se anime og stadig læse manga. Jeg bliver bange for at man ikke vil acceptere mig som person, som den person jeg er, ikke jeg tænker sådan om mennesker men det er sådan jeg har det. Jeg er bange for at blive efterladt alene igen. Det er en tanke som kontant er i min tankegang, jeg tænker det ikke hverdag men det ligger i min underbevisthed.

Men jeg er et forvirret menneske og svær at finde ud af men sådan er det i mit hoved. Jeg er også utrolig dårligt til at uddybe mig selv og forklare hvordan jeg har det fordi der er så mange tanker i mit hoved, at jeg ikke ved hvilke jeg skal forholde mig til. For at sige det kort, min verden kører rundt og rundt, og er ved at blive til mere end jeg kan klare.

Jeg er en person som giver og giver, men får ikke noget tilbage, kender i andre også det? hvis i gør, så er det rart at vide at jeg ikke er alene❤

Men det er sådan jeg har det de fleste dage, grunden til at jeg glæder mig til skole er fordi så jeg har noget som distrahere mig og mine venner tæt på mig.

Jeg er i tvivl om jeg skulle blive ved med at blogge, hvad synes i?Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links Personal, SCHOOL

Halløjsa dejlige mennesker

Jeg begynder snart i 3g om 1 uge, allerede?! Det er sindsygt hvor hurtigt tiden den går, Jeg glæder mig sygt meget til at begynde igen, er jeg den eneste eller er det kun mig 😭. Jeg ved godt jeg er mærkelig hahah og jeg kan lide det ;) Det bliver rart at lave noget hverdag, udover weekenderne, med vennerne.

Men for et par dage siden så begyndte min Mac Book Pro at crashe når jeg åbnede Word og Onenote, KÆMPE NO GO, især når man SKAL bruge en computer i gymnasiet, især i 3G. Jeg begyndte at stresse utrolig meget men kom i tanke om at alle mine noter er på dropbox og Onenote online, så jeg har stadig alle mine noter. så jeg blev nød til at købe en ny computer og gøre den klar inden skolen begyndte igen.

Jeg tog derfor til århus for at købe en ny computer og nogle mapper for jeg kan organisere alle mine papirer. I kan se hvad jeg købte herunder


1. DAY Birger et Mikkelsen

Jeg elsker den her taske! Det jeg elsker ved den er at den har masser af plads til næsten alt jeg har brug for.

Den har en lomme til ens computer og en extra lomme til diverse ting som en lille taske med bind og tamponer, ja jeg skrev det.

Det betyder meget for mig at jeg har plads til alle de ting jeg har brug for. Og jeg kan godt sige at jeg har næsten alt for meget med i min taske.

Jeg synes helt klart at i skal købe den, i vil ikke fortryde det!

I kan købe den HER eller klikke på billedet


2. Levono Ideapad 720S

Jeg elsker den her computer allerede! Den er dejlig let så den er nem at transporter den er dejlig let. Den er hurtigt og har et extra grafik kort som gør det lækkert til at redigere billeder eller redigere videoer 😉 Den er lidt dyr men det er pengen værd! Det er hidtil min bedste køb.

I kan købe den HER

3. Plastik Mapper fra Søsterne Grene

Jeg har en mappe for hver klasse som hjælper mig med at holde styr på alle papirer, og jeg synes de er ret cute.

I kan købe dem i alle Søsterne Grene butikker og de har også forskellige designs alt efter hvilken still man har.

Det var så de ting jeg købte i århus, for at gøre klar til at 3.G og jeg glæder mig utrolig meget og hvis i gerne vil have et indlæg hvor jeg fortæller hvad der er i min taske så skriv endelig ❤

Så håber jeg at i har en fantastisk dag!


Likes

Comments

GET TO KNOW ME, FITNESS

Hi! I dejlige mennesker

Dagens blog kommer til at handle om min fitness motivation. Jeg er personlig utrolig dårlig til at motivere mig selv til at træne og jeg vil hellere bare være derhjemme og slappe af, jeg er ikke den eneste vel?

Jeg har "trænet" i fitnessworld i snart 2 år, men jeg har for det meste brugt maskinerne i sååå lang tid men jeg har aldrig set nogen forskel, jeg følte mig stærkere men jeg vil gerne se lidt forskel. Derfor ledte jeg efter gode youtubere som har fokus på fitness, jeg prøvede forskellige fitness videoer.

Efter noget tid fandt jeg endelig en youtuber som jeg elsker at "træne med" hun er en fatastisk motivation. Hendes youtube kanal hedder "Stay fit and Travel" I kan findes hendes kanal HER. Hun er simpelthen den sødeste og hendes videoer motivere mig 100%. Jeg kan ikke forestille mig at bruge andre videoer end hendes!

Hvis i ikke har set hendes kanal endnu eller prøvet hendes workout videoer så skal i helt klart prøve dem!

Allerede efter 1 uge kunne jeg se en stor forskell min mave med mere tonet og min appetit voksede og jeg havde meget mere energi. Jeg begyndte pludselig at holde af at træne. Jeg træner en hverdag eller hveranden dag.

Træning hjælper mig med at holde struktur på min dag så jeg ikke føler at jeg bare dovner den derhjemme og ikke laver noget. Jeg træner også med min veninde, der hjælper med at få mig ud af huset. At jeg føler mig mere energisk næste morgen, dog øm over det hele så har jeg det godt med mig selv. Jeg føler også at jeg

Hvis i gerne vil se min fitness rutine så skriv i kommentarfeltet

I må alle have en lækker dag!

Likes

Comments

Personal, GET TO KNOW ME

Hej alle sammen

Jeg undskylder utrolig meget for at jeg ikke har aktiv i lang tid. Jeg havde en lang periode med personlige problemer. Jeg følte mig mindre værdig, hvilket er en tanke som jeg nogle gange får. Jeg havde brug for at finde ud af hvem jeg er, hvilken slags person jeg gerne ville være for at hjælpe mig selv og dem omkring mig.

Jeg følte også at min blog ikke var særlig interesant eller at jeg ikke havde noget godt at skrive om. Jeg følte at min blog var uinteressant eller ikke det værd. Derfor følte jeg ikke for at blogge mere selvom det på en måde var et frirum fra verden. Men Jeg er en person som finder en interesse som jeg så begynder at elske, men så uden motivation mister jeg den følelse af at det er noget for mig.

Men jeg har lært at jeg skal gøre det som gør mig glad uden accept fra andre, man kan kun inspirere og motivere andre. Mine venner har simpelthen været min "rock" som man siger, de bringer det bedste frem i mig og jeg elsker at tilbringe tid med dem. Jeg er også begyndt at meditere for at holde mit hoved klart. Derfor er organisation og struktur essentielt for mig, for at jeg ikke mister fokus eller begynder at få det dårligt.

Jeg har nu valgt at begynde at blogge ingen, fordi jeg nyder at skrive til jer og for mig selv så jeg har noget at se tilbage til. Jeg er nu endelig tilbage og klar til at vise hvem jeg er og hvad jeg har gjort for at få det bedre med mig selv.

Min blog kommer til at handle om forskellige ting, fra produkter og tøj fra Asien, hvordan jeg holder struktur og organisere min daglig dag samt andre sjove ting som jeg håber i vil tage rigtig godt imod.

Jeg glæder mig utrolig meget til at blogge igen især for min egen skyld så jeg kan slippe væk fra verden, hihi

Jeg håber i alle sammen har en fantastisk dag

Knus fra mig

Likes

Comments

INTERNATIONAL, SPANISH

Hola my amigas y amigos
A finales de marzo, voy a Barcelona con mi clase en nuestro viaje anual de estudios. Yo había estado esperando mucho, me había lleno mi maleta dos veces para asegurarse de que tenía todo. Tomamos de la escuela con el autobús a aeropuerto de Billón y luego a Barcelona.

Llegamos tarde a Barcelona y tuvo que apresurarse porque íbamos a alcanzar el último tren al centro de la ciudad por lo que podríamos llegar a en el hotel.

El primer día en Barcelona, tomamos a la catedral principales. Iuegos nos fuimos a las Ramblas porque nos íbamos a quedar con un guía que se suponía que nos muestran alrededor de en Barcelona.

Era una persona sin hogar que nos mostró alrededor de Barcelona, habló acerca de lo que era vivir como una persona sin hogar en Barcelona, luego fuimos a y consiguió comida española tradicional, conseguimos las tapas y otras cosas deliciosas. Luego tenemos un par de horas a nosotros mismo, por lo que podríamos ver Barcelona, nos encontraríamos abajo en la zona del puerto. Teníamos que aprender a bailar Flamenco, volvimos al hotel para conseguir alguna cena y relajarse.

Fue un día muy duro porque fuimos mucho. Habíamos caminado por varias horas, así que teníamos dolor en los pies, por lo que era agradable para relajarse y recostados en la cama.

Hay más entradas en el blog sobre el viaje y las imágenes, si quieres que hacer un vlog video del viaje así que por favor dar un comentario

Hasta Luego

Likes

Comments

English post, scroll down

Inden vi går i gang, Skal de pointeres at jeg har ikke noget imod det, jeg er blot shokeret over hvordan trends har udviklet sig over tiden og hvordan de inspirer unge. Det handler om hvor vi burde inspirere unge og indflydelsen af medierne!

Igår sad jeg og surfede lidt på nettet og så at der var kommet endnu en ny trend, men det var ikke en ny trend som omhandler tøj eller de nyeste makueup produkter!

Den nye trend minder mere om microblading, hvor du får dine øjenbryn tatoveret, for at definere dem mere. Den her trend handler om piger som får deres ansigt tatoværet. Jeg er dybt overrasket og shockeret over den her nye trend.

VI kender det! Dem som ikke har fregner ville gerne have nogle, og dem som havde fregner ville gerne have dem fjernet, der er mange piger som allerede er på den nye trend, dem som allerede har fregner tatovere dem for at fremhæve dem.

Det er en trend som allerede er blevet meget populær, i kan læse om de i artiklen - https://www.thesun.co.uk/living/2927465/latest-tattoo-trend-sees-women-get-freckles-inked-on-their-faces-and-it-costs-200-a-go/

Det er helt utrolig hvordan beauty trenden har udviklet sig over tid. Engang handlede det om eyeliner, læbestift farve, og de forskellige looks inden for årstiderne og begivenhederne, eller at købe den nyeste mascara fra Maybeline. Men at begynde at tatovere fregner i ansigtet forstår jeg helt ikke?

Jeg havde hørt at fregner var blevet den nye inde for beauty og fashion, hvor man kunne købe midlertidlige fregner - http://www.seventeen.com/beauty/makeup-skincare/news/a35650/temporary-freckles-are-the-latest-in-crazy-beauty-trends/ hvilket jeg slet var kristisk over på nogen måde da, det var ligesom midlertidlige tatooveringer som kunne fjernes igen.

En alternativ løsning er at man kan jo sagtens købe noget makeup i butikkerne og tegne fregner selv, eller man kan købe nogle "temporary tatoo", man kan nu købe nogle temporary tatoo med fregner.

man kan købe dem blandt andet på amazon.com - https://www.amazon.com/BeautyMarks-The-New-Makeup-Freckles/dp/B01BW7CQHO

Grunde til at jeg er så kritisk med den nye trend er pga. "the kim kardashian lip challenge" som handler om at få fuldigere læber, og det resulterede i nogle blodkar ville eksplodere!. Jeg er i dyb shock over at det er sådan vi inspirere de unge mennesker til at følge med på den nye trend i stedet for at acceptere deres naturlige skønhed og unique individualitet!

Jeg elsker fashion trends, men jeg har det ikke fedt med at den nye trend handler om at tatovere sit ansigt. Jeg mener at vi burde inspirerer dem til at elsker dem selv for dem de er. IGEN at acceptere deres naturlige skønhed og unique individualitet!

Jeg øsnker ikke noget drama, Jeg håber kun at i kigger jer selv i spejlet og siger til jer selv

"jeg er smuk, jeg er mig!" Fordi du er smuk, med eller uden fregner, med eller uden makeup. Skønhed har ingen grænser!

YOU ARE YOU, YOU ARE BEAUTIFUL, YOU DON'T HAVE TO CHANGE A SINGLE THING!


 New beauty trend? I'm speechless

Before we start with the blog, I want to point out that I have nothing against it og have any intention of following the trends, I'm merely shocked to how trends have delevoped! It's about inspiration and influence!

Yesterday while I was on the internet, I noticed that a new beauty trend arrived, but it wasn't an ordinary fashion trend or beauty trend, which sparked the media world!

This trend is similar to microblading where you get you eyebrows tattooed. BUT this is a trend where you tattoo freckles on your face. I was speechless when I read articles about this new trend.

You can find them here - http://www.seventeen.com/beauty/makeup-skincare/news/a35650/temporary-freckles-are-the-latest-in-crazy-beauty-trends/ and https://www.thesun.co.uk/living/2927465/latest-tattoo-trend-sees-women-get-freckles-inked-on-their-faces-and-it-costs-200-a-go/

I wasn't critical to trend where you could buy temporary tattoo freckles, due to the fact that they are only temporary.

you can buy them on amazon - https://www.amazon.com/BeautyMarks-The-New-Makeup-Freckles/dp/B01BW7CQHO

I will agree it looks cute, I AGREE! but I find it (sorry my harsh word) discriminating against the female population. I was use to the new mascara trends, eyeliner trends where you go buy the newest mascara from Maybelin or any other brand, I was cool with that! but that the trends has developed to the point where tattoo your face. I have nothing against people who tatto their face with either freckles or any kind of Tatto. I just believe in natural beauty! It's a matter of opinion.

The reason to why I'm critical to this trend is because of the "Kim Kardashian Lip Challenge". Where you use a tool to achieve fuller lips, the trend spread world widely and people, also young girls tried this trend. Unfortunately there were also some complication with the tool. The lips would burst due to the time usage of the tool.

I'm merely shocked due to the fact that THIS is how we inspire young ones, the new generation are following trends for inspiration, they see us people as rolemodels, specially the media and those in the entertaining business.

We should inspire the new generation to believe in themself, and in oneanother.

Instead of inspiring them to follow the newest trends, we should inspire them to accept their natural beauty and their unique individuality!

Beauty does not define you, you don't have to follow the trend just because everyone else does.
THE CHOICE IS YOURS!

My only wish is that you stay true to yourself, look at yourself in the mirror and look at that gorgeous, beautiful face, YES YOU! YOU ARE BEAUTIFUL!

I hope you have an amazing day and stay gorgeous!Likes

Comments

GET TO KNOW ME

Hej Bloggen

idag skal vi Være lidt emotionelle og I kommer til at høre lidt om mig.

igår inden jeg gjorde klar til at gå i seng, begyndte jeg at lytte til noget musik på YouTube. jeg begyndte at lytte til sangen "lost boy" af Ruth B og sangen handler om de forladte drenge fra historien om Peter Pan som vi alle kender. sangen handler om de drenge som var blevet efterladt som spæd fordi deres mødre ikke ville have dem eller havde "glemt" dem. Jeg elsker at synge og sang med men ændrede ordet "boy" til "girl"😔

grunden til jeg gjorde det var fordi at jeg er adopteret fra Kina, mine biologiske forældre efterlod mig ved en bygning, hvorfor ved jeg ikke, gennem årene siden barndom har der Været forskellige teorier i mit hoved.

havde de allerede for mange børn? var de fattige og ville ikke kunne tage sig af mig? da jeg blev lidt ældre fik jeg at vide at Lina havde "kun 1 barn lov" som kinda siger sig selv, 1 barn pr familie. Det er også mange teorier med at det altid er sønnen som fører familien videre eller noget i den still og derfor vælger familien hvis de for et barn til og det bliver en pige. at efterlade det. men hvad sker der så med dem?

Det er et svært spørgsmål at svare på og enda også er svært spørgsmål at stille til en selv. De bliver enten fundet og bragt til et børnehjem som jeg blev eller de dør eller bliver fundet af en anden familien. Det er svært at sige. derfor lyttede jeg til sangen igen dog i forskellige covers, fra Sam tsui eller Kurt Hugo.

siden barndommen har mit liv ikke Været let, mine foeældre blev skilt og aææerede med dem konstante tanke om hvem er jeg? hvem er mine forældre? så blev det ikke lettere. det er en tanke jeg ikke længere for så tit som i barndommen men nogle gange så kommer den når man mindst venter det.

Jeg lyttede derefter til sangen "Better place" af Rachel og så kom jeg i tanke om den person som hjalp mig gennem det, den person er min første kærlighed. jeg snakker ikke med personen længere, men bare fordi at man ikke længere snakker med folk mere eller ikke er en del af hinandens liv mere så er de der stadig i de minder i havde sammen.

Jeg tænker ikke på personen så meget som jeg gjorde dengang, nogle tænker jeg aldrig på personen men nogle gange så dukker de bare op i ens tanker, kender du det?

små ting i ens liv eller daglig dag kan minde dig mange forskellige ting også alt efter dit humør. mit humør her til aften er meget trist, og det er normalt at blive trist.

negative tanker kommer også nogle gange, de negative tanker jeg får mest er om jeg er god nok. kommer til at have succes i mit liv? bliver min blog til noget stort? så kommer der tanker som pludselig hakket med på en, i mit tilfælde så handler de mest om Bloggen og min YouTube kanal. jeg elsker at læse andres blog, men føler nogle gange at min egen blog er kedelig fordi de andres blog er så inspirerende og man har lyst til at læse dem om og om igen.

jeg får nogen gange nogle tanker som "er min blog god nok? er det nogen som læser den? nogle gange er det også den hakkede stemme som bare siger "du er ikke god nok", "dit blog er til trin, hvem gider at læse den?" "din YouTube kanal er til grin". De negative tanker er normalt, de kommer og går. Men nogle gange så mister man inspiration til at køre videre fordi man ikke føler at man er god nok. Det er en tanke som præger meget alt afhængigt med hvordan jeg har det fordi at allerede at blive efterladt som spæd er en tanke som hele tiden er det men man tænker ikke så meget om det nogle gange.

I kan finde de sange jeg lyttede til nedenunder

Jeg er ked af over at det her blev en utrolig lang post. den blev meget emotionelt og meget følsom, men håber i har en fantastisk dag ❤

love aviaaja ❤

Likes

Comments

Homebound 🇨🇳

Kære læsere

Det her bliver det sidste indlæg i min kina tur og jeg vil gerne takke jeg 100 gange for at læse med, det betyder alt i verden for mig.

DAG 1: Efter vi var landet i Danmark, tog min far og jeg på hotel for igen at slappe af og komme over jetlag da der er 8 timers forskel. Det var utroligt mærkeligt for mig at være tilbage i Danmark da jeg havde været i kina og være omringet af asiatere, jeg savnede Kina så utrolig meget. Og jeg håber kun at jeg får chancen for at komme tilbage igen. Men i Kina var der ikke det bedste internet så det var kun dejligt at komme tilbage til godt internet, så jeg skulle lige skype med min daværende kæreste, men istedet for at sige at jeg var tilbage, sagde jeg at jeg stadig var i Kina, fordi jeg ville gerne overaske ham. Så sød som han er så troede han på at jeg stadig var i Kina, det var så dejligt at se ham go hører hans stemme igen og det gjorde mig kun mere spændt på at se ham igen.

Jeg skulle tage bus 888 tilbage til Jylland næste dag men det bestod at jeg skulle afsked med min far, og det havde jeg på ingen måde lyst til, da der ville gå lang tid for jeg ville se ham igen. Så det gjorde lidt ondt.

Dag 2: nu kom dagen hvor jeg skulle tilbage til Jylland, min bus gik kl 08:00 fra Valby, fordi jeg vil gerne hjem til Ebeltoft i god tid, så jeg kunne overaske min daværende kæreste når han fik fri fra skole. At tage afsted med min far var rigtigt svært fordi jeg havde lige taget afsked med mit fødeland og med min Nanny, så det var ikke nogen behagelig følelse. Busturen var bare som en normal bustur, men varede lige 4-5 timer, fra Valby til Århus, fordi jeg skulle tage en bus fra Århus til Ebeltoft, som tog en time. Jeg ankom til Ebeltoft kl 14, så jeg var tilbage i god tid, til at pakke ting ud og lægge ting på plads. Jeg havde regnet med at sove hjemme første aften, da jeg kom tilbage på en skoledag.

Men kære læserer, Det her indlæg er det sidste af min kina tur blog, og jeg vil sige tusind, tusind tak for jer der læser med. Der kommer mange flere indlæg endnu, men det bliver om mit liv generelt og mit studie liv.

Kys Aviaaja


Likes

Comments

Homebound 🇨🇳

Dejlige læsere. Nu har eventyret gennem kina ved at være forbi, det har været en super emotionel og fantastisk tur. Vi startede vores tur med et hurtigt smut fra Danmark til Rusland, Shanghai, Nanchang og Hong Kong, men nu går turen tilbage til Danmark.

DAG 1: Dagen startede tidligt i Hong Kong hvor jeg vågnede op med mixed tanker, både dårlige og gode, men jeg var ikke klar til at rejse tilbage til Danmark, men jeg glædede mig til at komme hjem til min daværende kæreste. Min far og jeg havde pakket vores kufferter og jeg havde allerde min carry on klar. Vi forlod værelset, gik ned til lobbyen og fik transport til luftavnen, så det var dejligt nok, men der begyndte at falde tårer ned da vi kørte fra hong kong Centrum. Da vi ankom til luftavnen gik det heldigvis ret hurtigt med at komme gennem security og hen til gaten. Det var igen en starbuks lige ved gaten, og siden mig far og jeg blev starbuks addicts i Hong Kong, så købte vi noget at drikke om noget at spise; Min far fik en kaffe med caramel, og jeg købte en oreo chocolate frappe, vi købte begge to en sandwich med ost og skinke som hed "croque monsier". Klokken 10 skulle vi i flyveren og afsted til Rusland, igen. Det tog igen 5-6 timer at flyve til Rusland.

Da vi ankom til Rusland, var vi sultne og bestilte noget mad, og vi var uheldige at vi først skulle rejse næste morgen, så det var omkring 18 timers ventetid før vi rejste til Danmark. Det var et hotel i luftavnen som var ret billigt så vi fik en værelse hvor vi ladge vores kufferter ind og gik lidt rundt for at købe nogle sourvenir, og jeg havde lovet at købe noget alkohol med, så det skulle jeg da lige have med tilbage til Danmark 😉 . Jeg fik købt fire flakser med alkohol men ikke med så høj en alkohol procent fordi jeg ville gerne have så meget alkohol med; jeg fik noget Beluga Vodka, Kremlin Vodka, Barcardi med Mojito og Strawberry Daiquiri smag. Men resten af dagen bestod med ren afslapning med film og serier.

Næste indlæg kommer til at handle om min return til DK og min rejse hjem til Jylland.

Love Aviaaja

Likes

Comments

Homebound 🇨🇳

Hej alle sammen

Nu har i været med til Shanghai og Nanchang! Nu går turen til Hong Kong.

DAG 1: Nu gik turen så til Hong Kong og det var en lidt besværlig rejse og meget følsom rejse for mig:

1. jeg skulle væk fra min fødeby så det var ret hårdt at kigge ud af vinduet.

2. Vi skulle hele vejen tilbage til Shanghai fordi man skal gennem international airlines.

Dagen var lidt kaos fordi vi havde ingen ide om hvor vi skulle hen men vi kom gennem og fløj til Hong kong. Vi skulle dog vente i 1 time i Shanghai, og jeg kunne godt tænke mig en god lur i flyveren, så jeg købte lige en nakkepude? til flyveturen som kun kostede omkring 50 kr. Det var utrolig hårdt for mig at rejse væk igen, nu var jeg endelig kommet hjem igen. Jeg var super taknemmelig for at jeg kunne komme hjem igen og se min nanny igen.

Efter en halv dag, var vi ankommet til Hong Kong. Lufttavnen slå på en kinda ø ret langt væk fra centrum, derfor skulle man tage en bus til centrum, det tog omkring 30-40 minutter. Vores hotel var kun 5 minutters gåtur fra vores bus stoppested. værelset var ikke det bedste fordi det var så lille og der var næsten ingen plads, men det var lidt dyrt i Hong Kong i forhold til Shanghai og Nanchan.

Min Far og jeg gik straks på opdagelse i Hong Kong lige efter vi havde lagt vores ting ind på værelset, vi har forskellige stedet. Vi har også så heldige at have en starbuks butik i hotellet så man skulle lige have en frapuchino med chocolate chips, nøj hvor var den god!

Vi tog over til et stor rød bygning som var et shopping center hvor man kunne købe nogle forskellige ting, jeg købte nogle ansigts masker og min far og jeg gik meget rundt over det hele og tog nogle billeder.

Efter at havde gået lidt ned at byen langs broen, langs broen så man lige en tre etagers Apple butik, jep tre etager og et kæmpe pariser hjul. Siden min far og jeg var turister så skulle man da lige tage en tur, slet ikke fordi jeg har lidt højdeskræk. Men det var en lækker oplevelser. Efter turen gik vi mere rundt i byen, indtil vi blev trætte og tænkte at det var på tide at få noget mad. Vi gik tilbage til den røde bygning som ikke lå langt fra vores hotel. Vi fandt en super lækker sushi restaurant med det der rulebånd og min far og jeg ELSKER sushi så det var nemt at finde ud af hvor vi skulle spise. Bagefter valgte vi at tage tilbage til hotellet og slappe af, da vi aftalte at næste dag skulle vi over på den anden side af floden.

DAG 2: Dag 2 i Hong Kong og der tog vi tilbage til pariser hjulet da det var der "færgen" var. Det kostede 10 kr pr styk at komme over på den anden side, og lad mig bare sige DAMN! og inde i shoppingcenteret havde de en udstilling af et nyt videospil og en bil som var med i spillet.

Det var helt anderledes fra den side vi boede på, fordi det var et kæmpe shopping center, min far og jeg gik rundt og så at det var de der "high end" stores, som Mac, Marc Jacob, Celine, Dior, Gucci og det var lige det jeg IKKE havde råd til, centeret kan ses på linket her --> Habour City Hong Kong. Vi gik mere rundt til vi kom til en bro hvor butikkerne fortsættede på den ande side af vejen, til min glæde var det en kæmpe H&M butik, så der fik jeg købt noget tøj. Det var bare ikke mange prøverum, så der var skide lang kø, men heldigvis var der stole så min far kunne side ned og slappe af.

vi var også ude på pladsen for at finde noget mad og drikke, jeg bestilte en mango seafood salad, og selvom det ikke var meget, så blev jeg meget mæt. Der var en flot udstilling som jeg skulle tage billeder af. Efter vores tur på den anden side så tog vi over tilbage til vores side, vi igen tog over til den samme sushi restrurant og så tilbage til hotellet fordi vi skulle rejse hjem til Danmark næste dag.

Så, det var mit eventyr hjem til Kina, tusind tak for dem der har læst med og været med på turen. Men bare rolig det kommer et sidste indlæg om hvordan mit tur hjem til Danmark gik og hvordan jeg overakede min daværende kæreste.

Kys Aviaaja

Likes

Comments

Instagram@aviaajalarsen