Solstrålarna som vart idag var så välbehövliga.
Tog med mig kaffe och en filt ut i trädgården i eftermiddags. Solen värmde litegrann faktiskt. Att få tanka upp lite energi på det viset gör så mycket.
Jag tycker den här årstiden är så fantastiskt jobbig.
Är liksom slut på mina dipåer av energi från förra sommaren såhär års. Har försökt komma ihåg att äta extra d-vitaminer men gått sisådär. Blir orkeslös, trött å smådeppig. Har inte lust till något. När sen baskiluskerna hälsar på, gör det inte lättare.
Idag är idag och
Imorrn är en annan dag!
Så nya friska tag imorgon igen.

Älskade älskade M ❤️, mår som en handvändning dåligt igen. Har vart bra i en vecka nu. Tänker för mycket och vill döva på sitt lilla sätt.

Faan ta dig cancern!! Vem är det som bestämmer här i världen!? Finns en mening med allt tror en del. Har också trott på det, men börjar tvivla.

Likes

CommentsIbland är det svårt att sätta ord på känslor, saker man gått igenom. Ibland vill man skrika ut saker som ingen ser, som ingen annan förstår! Alla människor har en egen kamp som ingen annan vet någonting om. Det man ser tror man på, alla olika starka att bära upp. Till slut orkar man inte, själen skriker och kroppen slutar att fungera. Livet är inte alltid självklart och det finns inte alltid en förklaring. Man tycker man har ett fast grepp, kontrollen och man tror att allt är bra. Man förnekar fast man vet, man blundar fast man ser och man är tyst när man vill skrika.

Man vill slåss, varenda muskel i kroppen, varenda cell med allt man har vill man slåss! Jag försöker samla mig, fast jag vill gråta. När ingen ser tappar jag allt, när ingen är där tillåter jag mig själv att bli ledsen.Likes

Comments

...... finns inte!
Jag försöker verkligen njuta av vardagen.
Men jag kan inte just nu.
Det är för många negativa tankar som hela tiden ploppar upp. Tankar som egentligen är för långt fram i tiden. Det är ju dom som är så ångestframkallande.
Jag vet det går i vågor. Har vart rätt så bra på att hålla dom borta i höst.
Men jag vet att det smittar av sig lite.
M är nere i en rätt psykisk tung svacka.
Dövar sig. Det ända som hjälper säger han. Sluter sig, lyssnar inte. Den underbara man😍!

Den växer, inkräktaren växer säger han. Medan jag tror på de nya cellgifterna. - Dom här är starkare, dom biter mer på den cancern, försöker jag. Samtidigt vet vi båda två att dom bara "köper tid". Man blir aldrig av med Glioblastom. MEN DET ÄR JU TIDEN SOM ÄR LIVET!!!! Och att försöka ta till vara på tiden och njuta är helsikes väldigt svårt ibland. Men ska komma igen. Gosa ner mig nära M i soffan igår å njöt av att va nära. Höra hans andetag, mjuka goaste huden och känna värmen från honom. Denna människa😍

Likes

Comments

Ett besök i Lund idag, tre veckor efter M operation.                                                                      Träffa läkaren och kontaktssk. Neurologisk undersökning som alltid och fick info om den nya cytostatikan M ska börja med ikväll. Konstigt nog så kändes det inte så hemskt att vara där idag. Börja tänka på om jag börjar bli en avtrubbad människa, som bara gör utan att känna för att klara av livet. På något sätt känner jag att det är så, men sen å andra sidan inte. M har mått så himla bra efter operationen, så på nåt sätt blir allt så mycket lättare. Och att vi har varit i Lund ett antal gånger nu kanske också gör sitt till.

Nu jäklar ska den hållas i schack, den jäkla fucking cancern!

Likes

Comments

Likes

Comments

Spontanmiddag på Ricardos i helgen. Himla myspys ställe och väldans god mat. Borde bli bättre på spontangrejer, inget planerat blir nästan så mycket mer uppskattat.
Sen va M å jag barnvakt till syrrans minsta killar. Det är lite skillnad på ålder på våra och deras. Var ålder har sin njutning😃. G som är fyra år berätta om Jesus, haha. -När Jesus va vuxen kom det några killar och skruvade upp honom i händerna, så han såg ut såhär!( G visar hur Jesus hänger på korset). Tänk vad som försiggår i hans lilla huvud😅
Får se vad han tycker om den storyn om 10 år😉

När livet är som det är just nu, så ska man ju njuta av stunden. Helst av allt vill jag sticka iväg utomlands nånstans. Kollar många resor. Får se var vi hamnar..........

Likes

Comments