View tracker

Det har gått över en vecka sedan jag kom hem till Sverige från Moldavien. Fastän jag i slutet av resan kände en stor saknad till Sverige och de planer som väntade mig, så känner jag just nu att jag vill åka tillbaka till hemlandet och umgås med släkten lite mer. Hur ska man beskriva detta rumänsk- och rysktalande land? Vin dricks och tillverkas i stora mängder, man skulle kunna säga att det endast finns två manliga frisyrer (snaggat och russian guy hairstyle vet ni), varningsmärken med kor på istället för älgar, man är osäker på om det verkligen är vatten i den där flaskan, otroligt gästvänliga människor, så heta somrar att man inte orkar göra något och sist men inte minst så tänker jag på min morfars syster som lyckas gå från att prata om kakor till att prata om döden på 10 sekunder. Hon är trevlig ändå!

Vi åkte till Ukraina en sväng i en Maria Montazami-inspirerad buss för att hälsa på släktingar, och även till underbara Rumänien där min moster bor med sin familj. Där besökte vi ett coolt spa, tittade på fotboll på ett uteställe med härlig utsikt över staden, såg The Conjuring 2 på bio (helt galet vad mycket folk det var på bion, ni ska snart få se!!) och andra roliga saker!


Balett, SPARTACUS, i Moldavien och till höger har vi resans viktigaste och vackraste bild❤ 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

... Nej, inte direkt. Jag har spenderat denna söndag så som man ska spendera söndagar, genom att bara vara. Det är ju det som är det sköna med söndagar, de finns till för att man inte ska göra något speciellt. Skulle egentligen träna och plugga, men det enda jag har lärt mig idag är att twerka..... Det gäller att prioritera rätt!!

De viktigare och roligare grejerna som har skett denna vecka är att mamma fyllde år i fredags. Vi började med att åka till CCC:s traditionella AW, där jag och alla 40+:are befann sig den fredagskvällen. Därefter gick vi vidare till en supermysig italiensk resturang och jag kan nog inte ens beskriva hur god maten var där!

I onsdags fick vi besök av @annapankova och hennes pojkvän Albin. Anna ville visa honom den lilla hålan som hon har bott i och som jag... tyvärr... bor i. Efter rundturen åkte vi till Karlstad för att äta lunch och sedan leta efter en födelsedagspresent till min kära mamma. Istället fick vi syn på Oliver Peoples nya kollektion, vilket ledde till att jag och Albin testade bågar för fullt och köpte nya solglasögon. Det är så man bondar med vänners pojk-/flickvänner, hörni! Nästa vecka kommer solglasögonen, längtar!!

Likes

Comments

View tracker

Hela den här veckan har känts konstig, den har gått fort men samtidigt så himla långsamt?? Den är snart över och bland det sista jag gör denna vecka är att skriva mitt första inlägg på min nya blogg. Hur många bloggar har jag skapat nu då? Typ 1000? What to do om jag blir fort uttråkad ibland och är glömsk.

Hur som helst, den här helgen har jag faktiskt knappt gjort någonting över huvud taget. Igår och idag har jag varit hos ett par familjevänner och det jag gjorde den mesta tiden jag var där var att äta godis...... Är helt säker på att ni håller med mig om att det är en av de bästa grejerna man kan göra. Såg även filmen The Other Woman, den var väldigt rolig och bra faktiskt! Dessutom var jag tvungen att googla fram en otroligt bra låt som är med i den😌

Likes

Comments