Header

Igår befann vi oss för det mesta inomhus då både jag och Fanny (framförallt jag) bränt upp våra kroppar något brutalt! Blev istället ett besök till westfield mall för shopping av silverschampoo, sax och en slapp stor skjorta för min del (dom går alltid hem!). Yes mitt hår har redan blivit gul/grönt i vissa ljus. Behövde dessutom klippa av en bit på håret, det stod Fanny för. Hon maxar och kapar 5 (men hon säger 4:a, men nej det är 5 ish!!! Buhuuu). Men det behövdes.. vi drog senare till thess och hennes pojkvän (Oskars) lägenhet för att göra vår första utekväll här i Sydney bondi beach med deras gäng, så kul!!! Med fyra timmars sömn ska vi snart dra och kolla på en campervan. Dags att hålla tummarna för att den blir vår pingla några månader framöver. Dock vill jag inte lämna Sydney ännu, vill inte lämna nu när man börjar känna sig bekväm. 

Likes

Comments

Idag har vi turistat och svettats som aldrig förr. Men vilken upplevelse, så fantastiskt! Vi drog oss senare på eftermiddagen till bondibeach för några svalkande dopp, påbörjar brännan sakta men säkert men solskyddsfaktor 50 är ett måste såhär i början. Solen är sjukt stark. Vi besökte även ett fik, hur ballt som helst, speedos café men dom sjukaste smoothies, bowls och luncher - kolla deras insta!!! Man dör. Och ja de gjorde vi efter de matintaget men det var vad kroppen behövde efter allt turistande.

Nu ligger vi nerbäddade i sängen efter en svalkande dusch. Tagit oss var sin kopp te för att lugna magarna och kroppen. Ska snart nana, är trött och illamående. Har vart det större delar av dagarna vi vart här (som bara är 2 heldagar, känns dock längre haha). Omställningen av dygnet är en pina för mig men snart så, snaaart. Det var allt för mig. Puss godnatt

Likes

Comments

Likes

Comments

Update från gårdagen..

Kvällsmat på våran altan/terass efter att vi besökt coogee beach.. 🖖🏼

Likes

Comments

Äntligen! Vi är framme i Sydney och det känns så bra!!! Här bor vi atm, i en vecka medans vi skaffar alla nödvändigheter och vår campervan.


Är sjukt dålig på att skriva detaljerat av vad som händer så kan lika gärna hänvisa till Fannys blogg (min kusin) som jag reser ihop med. Nouw.com/fannyhilding 

Likes

Comments

En avslappnad frulle på Arlanda. Nu väntar vi in flyget som ska ta oss till hong kong men det är några timmar kvar.. Fanny ligger och sover och jag är fruktansvärt rastlös.. blö

Likes

Comments

Vid detta laget hade vi befunnit oss på ett flyg påväg till Peking men så blev inte fallet.

Flyget var nämligen sent från Landvetter till Arlanda. Väl framme på Arlanda rushar vi från inrikes till utrikesterminalen mot gate:n och kommer fram 18:22 och flyget skulle gå 18:20. Vi får inte gå ombord trots att planet står kvar och vi kan se det.. segt! Men med ett hotell, gratis käk både idag och i morgon, samt ett av de finare flygen från hong kong till Sydney känns detta ändå heeelt okej. Nu med en brutal matkoma säger jag godnatt och taggar om flygrutten för morgondagen. 

Likes

Comments


Inte längesen jag blev många nyanser mörkare i håret. Något jag nu i efterhand ångrar.. Speciellt när en resa väntar som kommer bleka det ordentligt. Därför blir det ett besök hos frissan inom kort. Ljusare och fräschare. Något i stil som Matilda Djerfs.  

Likes

Comments


En sen uppdatering - en sen önskad God Jul. Hoppas julen firades med nära och kära, matkoma efter matkoma.. efter.. matkoma.. Det gjorde den hemma  hos oss!

Likes

Comments