Header

Har försökt spendera så mycket tid i solen som möjligt men med jobb som går om mig var och varannat är de svårt.. men färgen börjar hitta till mig också, yey! Tror jag vart ledig 3 dagar på 3 veckor. Mh löve lajf. MEN till helgen är jag ledig (amen) och planerna är redan spikade. Så just nu är det de som håller mig igång "jag är ledig i helgen, jag är ledig i helgen, jag är ledig i helgen, nu jobbar vi vidare janzon, kriga, snart belöning"

Slog mig för någon dag sen att de snart är Augusti?! Hur fort har de gått?! Måste njuta och stanna i nuet, ta vara på den korta tiden som är kvar utav sommaren. Lyckads faktiskt med de igår. Var ledig så åkte iväg till sjölunda med Jennie och solade (innan pissregnet kom...) typical swedish summer. Mh löve lajf pt. 2. Men idag vart jag uppe med tuppen vid 06:00, drog mig till jobbet och betade av mina timmar där. Hem för lunch och sedan iväg på cykeln till gymmet samtidigt som jag klunkade i mig min PWO. Slutade upp i 40 min löpning och med några magövningar som avslut. Jag var dyngsur. PWO gör susen. Annars då? Finns inte så mycket annars i livet just nu. Börjar landa i mig själv igen, irritationen är borta numera. Kanske glömt att nämna min p-stav? Oj vad jag mådde konstigt med den i mig. Irriterad och ångestfylld. Något som jag ser så mycket klarare nu. Men nu är den gone och jag känner mig så mycket lättare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En bild som sammanfattar de som senast skett. Ja för de mesta mat<3

Likes

Comments

Betat av 10 timmar på jobbet OCH lyckades komma iväg till gymmet ändå, dutti matilda dutti tjej. Ligger nu i sängen med en brutal träningsvärk, läser min bok samtidigt som John blund sakta smyger sig på. Boken heter för övrigt livet efter dig. Började läsa denna för längesen men sen tog jag en lång paus. Men nu när filmen kommit ut på bio måste läsa klart boken innan jag kollar filmen.

Likes

Comments

När vädret är som det är får denna bilden hålla sommarkänslan igång.

Åh vad jag är dålig på att blogga!!! Men har typ inte tid eller lust. Vad har skett? Hängt i Göteborg över midsommar med Emelie och fanny. Blev även under trippen av med min mobil, stulen när den låg i fickan. KUL... Idioter. Jobbat som ett as och det kommer jag göra hela veckan... Dubbelpass ska jag verkligen försöka undvika under juli månad. Vill ju leva lite? Detta har gjort att träningen har kollapsat HELT. Hinner helt enkelt inte eller är alldeles för trött för att träna. Jobbar ju även på fik vilket gör att man mer än gärna stoppar godsaker i munnen. MEN var faktiskt på gymmet idag efter jobbet och det kändes så förbaskat bra! Glädjen och energin till träningen börjar komma tillbaka. Ska verkligen prioritera träningen mellan mina arbetspass och lägga fokus på min kost för OJ vad mycket bättre man mår. SÅ nu startar vi. Inget socker eller kolhydrater i min mage!!! Får dessutom tillbaka Amy på gymmet nästa vecka, längtar! Allt blir så mycket lättare när man är två!

Likes

Comments

Ett behövligt och kärt återseende i kära Göteborg hos Emelie. Strosande på stan, en mocka jacka och bootcut jeans rikare, balkong och park häng, några matkomor, serie och filmmys. Får kriga på 4 dagar till i Lidköping. Redan på torsdag är jag tillbaka i Göteborg för att få fira midsommar med hon och Fanny. Världsbäst.

Likes

Comments


Varför är det så svårt att varva ner? Låta sig vara en aning seg-startad på dagen, låta morgonens rutiner få hålla i och ut under x-antal timmar. För innerst inne gillar jag ju dedär (trots att jag allt för sällan tillåter mig själv att ha dom mornarna). Vill dricka mitt kaffe tills de längre inte är varmt eller behöver fylla på med nytt. Låta sig ligga i soffan lite för länge, gärna med handen i en bra bok. För just en bok är ett väldigt fint och bra hjälpmedel för att bortse stress. Försvinna från alla måsten och in i en annan verklighetsbubbla, och därefter känna hur kroppen varvar ner på riktigt. Att få uppskatta den lugna stunden och bara vara. Tänker ligga här en stund till, sippa på mitt kaffe, läsa vidare i Jojo Moyes bok "Livet efter dig" för att sen inta ett träningspass som avcheckning 2 för dagen. 


Likes

Comments


Syrran har äntligen börjat få iordning på sina prylar här hemma. För någon dag sen kom hennes soffbord och en stor världskarta. Riktigt ball. Brukar sätta mig i soffan intill tavlan och drömma mig bort. Till platser jag ska och vill åka till (en vacker dag i mitt liv). 

Häromdagen tog jag och Jullan en roadtrip till Skövde och besökte Volt bland annat. Allt är så förbaskat snyggt där?! Vill ha så mycket! Fick med mig en t-shirt hem. I grund och botten en killaffär ja, men va sjutton, nä en henaffär enligt mig. Tror många tjejer skulle hitta mycket snyggt där också. 

Likes

Comments


Godmorgon säger jag. Trots min lediga dag vankar Janzon givetvis kl 07:00... Agerade hemmafru såhär på morgon kvisten - försökte röja i vår extremt äckliga lägenhet?! Har varken haft tid eller lust till att piffa till den när man jobbat hela tiden. Ja, ungefär så mitt liv sett ut dag ut och dag in. JOBB. Försökt träffa homies. SAMT sprungit fram och tillbaka för att hinna till både studenter och prinsessor. Alla var extremt fina och så mycket blandade stilar!

I Förrgår och igår gjorde jag mina två sista dubbelpass för ett tag framöver, SKÖNT! Är nu ledig fram tills på söndag. Hallelujah. Ska hitta tillbaka till gymmet! Senare idag träffa Johanni, imorgon blir det nog lite jennie-häng och lördagen och söndagen spenderas i göteborg med emelie. Äntligen catch-up med vännerna på riktigt. 

Likes

Comments

Pricken över i:et på ALLT. Så förbaskat snyggt.

Annars? Jobbar som vanligt, försöker träna men går segare än vanligt. Tappat de typ, helt? Men min ursäkt är studentveckan, å den ursäkten håller gott och väl. Har intagit sängen. Upp tidigt i morgon för jobb så jag hinner med firandet lite senare för alla studenter! Wiiih 

Likes

Comments