Header

Ber om ursäkt för sämst bilder. Min mor var inte överdrivet lycklig när jag bad henne fota mig i söndags när det regnade och snöade samtidigt som det blåste typ underifrån.

Invigde iallafall min fina poncho med pälskrage! Längtar tills jag kan ha den över en vit skjorta och slitna jeans. Hittade även denna röda väska bland mina gömmor. Alltid kul med en liten färgklick!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag fyller min nykterhet 3 år.
36 månader utav erfarenhet.
156 veckor utav mod.
1095 dagar utav stolthet.


Är det nu jag börjar kalla mig för nykterist? För det är väl det jag är? Eller är jag bara en vanlig 24åring som hellre dricker bubbelvatten än champagne? Fast där ljuger jag. Smaken av torra bubblor som kittlar i munnen. Ruset som uppstår efter ett till glas. Endorfinerna som utsöndras i hela min kropp. Adrenalinet som pumpar. Varningsklockan går igång långt bak i huvudet. Slår bort tanken. Tar ett glas till.

Jag kan inte. Eller jag kan nog. För det är egentligen bara att bestämma sig och sen göra det. Men jag klarar det inte. Jag vet inte hur man gör. Jag vill inte lära mig. Jag vill inte. Jag vill inte dricka ett glas och sen nöja mig med det.

"Det är så bra med alkoholfritt bubbel, jag kan ju dricka hur mycket som helst." Sorgligt. Men så sant.

I vilket fall som helst, så välkomnar jag ännu ett år med Russian med citron och shottar med sodavatten.

Likes

Comments

Blev en god lunch på Kungstorget igår efter mitt tandläkarbesök. Tog deras fisksoppa, mycket gott! Strosade omkring på stan ett bra tag med mamma och njöt av det fina vädret. Kollade lite kläder och hittade en massa fin inredning. Lite sugen på att göra något hemma. Ska spana lite mer!

Behövde fylla på med både koffein och socker efter ett par timmar. Blev så sugen på chokladboll, så en sådan fick slinka ner i magen också!

Likes

Comments

Imorse kom min fina mamma hem till mig och drog upp mig ur sängen och fixade pannkakor till frukost. Hon är allt för bra! Nu har jag hunnit tvätta lite och väntar på att det ska torka.

Ska dricka upp mitt kaffe och försöka locka mitt hår. Köpte en locktång igår och har kollat videos halva natten. Så nu jäklar måste jag lära mig!

Om någon timma ska jag ta mamma i handen och gå till tandläkaren. Fick en akuttid då min visdomstand ballat ur totalt.

Likes

Comments

Kan du för en sekund eller kanske en längre stund inte känna något alls. Känna något i hjärtat, hjärnan och själen. Kan det eka tomt. Kan kroppen vara så utpumpad på känslor att du inte känner något alls. Eller är tomhet en känsla?

När hjärnan vanligtvis går på högvarv.
När det har varit något där.
Något som betytt.
Men plötsligt slits bort.
Vad finns då kvar om inte bara tomhet?

Jag sa för någon dag sen att jag inte kan skriva när jag mår bra. Jag måste vara ledsen, besviken och förstörd på samma gång. Nu springer fingrarna över tangenterna och formar meningar med alla ord som finns inom mig. Men konstigt nog mår jag bra. Kanske är det solen som spelar mig ett spratt med sina strålar i mitt ansikte. Eller så är det nu det vänder.

Likes

Comments

I augusti förra året behövde jag en klapp på axeln. En påminnelse till mig själv. Några väl utvalda ord som pushar mig och får mig att vilja fortsätta. Något som ger mig styrka.

Idag och alla andra dagar tittar jag ner på min arm med ett leende och ser bokstäverna som bildar de tre ord som jag så ofta tvivlat på. Jag är stark.

Allt som någonsin har hänt. Som passerat i mitt liv. Händelser jag tagit mig igenom och till slut gått vidare från. Händelser som har gett mig erfarenhet och perspektiv.

Jag är stark.

Likes

Comments

Blåa favoritjeansen från Tiger åkte på tillsammans med en ny skjorta från Gant i lördags. Alltid ett säkert kort när man inte vet vad man ska ha på sig!

Åt en god Wallenbergare på Kungstorget innan det bar av för lite shopping. Är dock inne i en period nu när jag verkligen inte hittar något kul alls i butikerna. Så har bestämt mig för att mars månad får bli shoppingfri. Åkte ut till Freeport efter någon timma och kollade även utbudet där. Men fy, vad tråkigt det var!

På vägen hem var vi lite hungriga och köpte med oss sushi hem. Powernapade lite för länge, lagade mat och kollade på en dålig film i soffan. Perfekt dag!

På söndagen vaknade jag lite för sent och for runt som en yr höna. Hann med tåget 1 timma senare ut till Kungsbacka. Äntligen fick jag träffa min fina Linn, som jag saknat henne nu när hon flyttat till Borås!

Likes

Comments