Header

Igår var jag och firade Louise och Oscar's födelsedagar ute på Eriksberg med grillning, trevligt sällskap och sol. Perfekt kväll!

Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och kollar Nyhetsmorgon. Idag är min sista dag på semestern. Lite tråkigt att det är sånt dåligt väder bara...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår efter bion tog mamma mig i handen och vi gick bort till Hello Monkey Magasinsgatan. Första gången vi var på den restaurangen, vanligtvis är vi på Linnégatan. Maten var lila god som vanligt iallafall! Och jag beställde in de som jag alltid brukar ta. Tonfisktartar, baby scallops och salma lax. En dröm!

Förlåt för sämst bilder, men ljuset där inne var väl inte det bästa...

Nu sitter jag i bilen på väg till Systemet, ska iväg ikväll på födelsedagsfirande så ska hitta något kul där tänkte jag!

Likes

Comments

Precis kommit hem från stan efter en lunch med lillebror Kungstorget. Vi båda tog deras räksallad, smarrigt! Gick en vända på stan och spanade lite kläder men inne utav oss hittade något roligt egentligen. Eller jag köpte en resväska som jag kollat på ett tag från Titan, riktigt snygg i svart! Så den inviger jag vecka 32 när jag åker till Grekland.

Nu ska jag redigera lite bilder och ta en nap. Jättetrött av någon anledning... Ikväll ska jag på bio med mamma och se premiären av Tulipanfeber. Läste boken för ett par år sen, så ska bli spännande att se filmen! Blir någon drink på stan sen..

Likes

Comments

Byxor - Marc Jacobs // linneskjorta - H&M // skor - Philippe Model // väska med scarf - Zara och Burberry

Trots semester så är jag en pingla som kommer in och jobbar. Klappar mig själv lite lätt på axeln för att jag lyckades ta mig upp imorse. Rätt skönt ändå att vara tillbaka bara för en dag. Blev lite för rastlös hemma... Får nog öva på att ha semester!

Likes

Comments