Hej allihopa!

I måndags var jag och min man på ultraljud och fick se vår lilla bebis. Vilken upplevelse! Så häftigt att se sitt barn och hon rörde på sig hela tiden. Vill göra om det igen haha.

Så lyckliga vi är att vi ska få en frisk liten flicka ♥️ Nu längtar vi till april för att få träffa henne och få hålla henne i min famn 😍

Hoppas ni har haft en bra dag 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh kommer aldrig glömma den här dagen 😍 29/7-2017 ♥️

Finaste minnet 💕 Älskar min brudbukett också, som jag gjorde helt själv!

Tips: ni som ska gifta er, gör er egen brudbukett så enkelt och prisvärt!

Glöm inte att gissa om jag väntar en pojke eller flicka! 😜 Skrev om det i mitt förra inlägg.

Ha det bra och godnatt 💕

Likes

Comments

Hej alla finisar 💕

Nu är jag inne i vecka 18 😍 Och nu på måndag den 27 november ska vi på ultraljud 😄 Det är bara 5 dagar kvar tills vi får veta om det är en frisk liten pojke eller flicka i magen 👶♥️

På jobbet tror de att det är en pojke.
Min familj tror också det är en pojke.
Våra vänner är det lika, några tror pojke och några en flicka.
Så majoriteten säger pojke,

Vad tror ni? Pojke eller flicka?

Gissa på nu! Ska bli spännande och se vad ni tror 😊 ha det bra då länge 😘

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni mår bra!

Jag mår bra trots smärtorna i bäckenet. Nu har jag vant mig vid det hehe.
Idag jobbade jag till kl 11, super skönt! Kom hem lagade lunch och plugga. Det är mycket med plugget nu så det är perfekt att jag jobba halvtid 😄

Bebisen växer och växer. Magen blir större och större. Nu är jag i vecka 17 (16+4) och på lördag går jag in i vecka 18 😍 Längtar så mycket till 27 november då vi ska göra ultraljud. Nu är det 12 dagar kvar!

Hur har eran dag varit?

Nu ska jag sova, godnatt! 💕

Veckans citat:

Likes

Comments

FÖRE & EFTER

AIRBRUSH

Den här appen använder man till sina porträtt. Vill man piffa upp sina selfies då rekommenderar jag den här appen. Enkel att använda. Finns både auto funktion och manuell om man vill justera och korrigera själv.

FÖRE & EFTER

PXLR

Den här är också enkel att använda och man kan få till sina bilder så de blir riktigt snygga och ser professionellt ut. Finns både en auto funktion och manuell om man vill justera och korrigera själv.

FÖRE & EFTER

PHOTOSHOP EXPRESS

I den här appen finns det väldigt många bra filter som man kan välja mellan. Är du på språng och kanske inte har mycket tid på att redigera din bild och vill ändå få den se snygg ut då rekommenderar jag den här appen.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag bjuder jag på lite bilder som jag har tagit idag.

Har precis kommit hem från att vart ute hela förmiddagen med barnen. Det var en fin morgon men kall. När som helst kommer vintern!

Blir ett kort inlägg idag. Men ha det fint ❤

Likes

Comments

Hej alla fina läsare ❤️

Idag har det vart en lång dag för mig. Fast att jag jobbar halvtid!

Var uppe tidigt idag för kl 7 hade jag en tandläkare​ tid som jag hade glömt bort. Efter det kom jag hem och vart pigg såklart. Så jag pluggade en stund och sen sorterade grejer som jag har lagt på köksbordet, som bara låg och skräpade.

Idag började jag kl 12.30, skönt men samtidigt konstigt att komma mitt på dagen. Till och med barnen reagerade och tyckte det var konstigt. De vart oroliga för att jag hade missat lunchen, haha! Så söta de är!

Det var tufft att jobba med foglossning. Kände mig rätt handikappad när jag skulle hjälpa barnen och klä på mig själv. Så frustrerande! Jag får se om jag ens klarar att jobba halvtid 😕

Någon som har erfarenhet av foglossning? Hur gjorde ni när ni jobbade i förskola?

Sen hade vi husmöte med workshop. Som handlade om IKT och vilka olika saker man kan använda tillsammans med barnen som t ex bee-bot och makey makey. Jättekul!

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Är så trött 😴

Godnatt på er 😘

Likes

Comments

Hej alla fina människor 💕

Hoppas ni mår bra!

Jag är så lycklig för vår lilla familj ska bli 3 nu 😍🤰 I slutet på april kommer vår lilla bebis 👶

Längtar till när vi ska ha ultraljudet för då får vi veta om det är en pojke eller flicka 😍 Den 27 november ska vi dit så det är inte långt kvar nu!

Jag har mått sådär. I början av graviditeten hade jag kraftiga värkar, som mensvärk men tusen gånger värre, illamående och smärtor i bäckenet. Så jobbigt var det! Nu har illamåendet försvunnit så det är skönt men smärtorna i bäckenet har förvärrats. Har vart hos sjukgymnasten och fått övningar jag ska göra och har blivit sjukskriven på halvtid. Eftersom jag jobbar på förskola med små barn blir det väldigt jobbigt för mig på jobbet. Men man måste tänka positivt och så länge barnet mår bra då är jag lycklig 😄

Nu har jag precis gått in i vecka 16 och barnet är ca 14 cm långt (från huvud till fot).
På bilderna nedan så är den första bilden från vecka 0 och den andra bilden från vecka 14 och den sista är tagen igår. Sån stor förändring på kroppen så snabbt. Helt sjukt!

Det var allt från mig idag, ha en fortsatt trevlig dag på er 😘

Puss & kram ❤️

Likes

Comments