Nu rullar vi in på v.2 med 16:8 dieten och allt känns bra. I helgen hade jag två fuskdagar, dock så visar vågen -2 kg så jag är nöjd. Idag är de endast plugg på mitt schema samt mys med Aqua. Ska även snart äta mitt första mål, vid 13 :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är att få tillbaka denna kroppen.. jag klarade de en gång på 4 månader, jag ska klara de igen. Dock inte genom att svälta mig själv med pulverdiet utan mindre portioner, mycket motion samt 16:8 ''diet''. Ni som läser min blogg som kan mycket om viktnedgång får gärna ae mig tips!

Annars så känns allting så mycket bättre nu, jag är inte ens godissugen nu när jag börjat äta 16:8 ?! Känns helt otroligt. För bara ngn vecka sedan tryckte jag i mig skit varje dag och nu är jag inte ens sugen. YAAAY!

Likes

Comments

​Jag har fått lära mig att gå upp tidigt varje​ dag sen vi fick hem denna sötnosen. Jag mår så mycket bättre och sköter kosten grymt mycket bättre! Jag har även börjat äta 16:8, provat de innan men de va när jag hade praktik och de va grymt dumt val haha! Men denna gången funkar de mycket bättre, inne på dag 4 bara men ändå. 

Nu är kl snart halv tio och jag hoppade över föreläsningen och workshopen och åker bara på grupparbetet idag som är obligatoriskt. Är så trött, varit febrig hela veckan och fått ngt hälsporre likande? Kan knappt stödja på hälen. Anyway, jag längtar efter att komma tillbaka till bloggandet igen!!

Likes

Comments

Igår kom Aqua hem, nu är första natten avklarad och allt har gått hur bra som helst.

Likes

Comments

Skulle egentligen gått upp vid 9.00 men de va så skönt att sova så gick inte upp förrän vid 11. Nu har jag ätit frukost, druckit kaffe, tagit levaxin, omega 3 och d-vitamin. Idag känner jag mig sjukt jäkla motiverad och de va längesen jag hade denna känslan. Jag och sambon har rensat ut allt onyttigt vi har hemma och vi skall verkligen försöka nu och pusha varandra. Vi båda vill gå ner i vikt samt äta bra. Jag vet att jag var sjukt duktig innan praktiken men att allt föll under dessa fem veckor. Så nu är de bara mån, tis och ons kvar på praktiken, så nu blir de all in igen!

Likes

Comments

​Jag som så många andra har Hypotyreos.. men bara för att jag och någon annan har Hypotyreos betyder det inte att vi har samma symtom. Hypotyreos = Låg ämnesomsättning samt att kroppen går på lågvarv. 

Hur påverkas min kropp? - Jag är extremt trött, hamnar lätt i depression, extremt torrhud/hår, vikten kan öka något enormt på kort tid, koncentrationssvårigheter, slarvig/dåligt minne. 

Jag äter Levaxin, mina värden ser bra ut men jag kan fortfarande på symtom, dock så blir det bättre och bättre. Men vissa dagar känner jag av de något fruktansvärt och då kommer jag inte ens upp ur sängen. Jag har även adhd och de påverkar mig även, men adhd har jag lärt mig att hantera. Jag har inte grov adhd utan mer rastlöshet.. typ som på mitt jobb, då har jag saker att göra, jag aktiverar hjärnan och mår bra. Men sitter jag hemma en heldag mår jag gör kasst men pga min åg ämnesomsättning och kroppen går på lågvarv


Likes

Comments

I måndags vet inte att min vecka startade väldigt kasst.. mamma hämtade mig så jag skulle komma närmare min praktik, tog mig igenom tisdag och onsdag trots att jag var riktigt kass. Torsdag fick jag stanna hemma och fredag körde jag på 4h för att inte missa allt för mycket.

Bilder ifrån veckan:​

Nu är det Lördag och jag ska vara hemma och vila hela helgen så jag orkar sista veckan av praktiken.

Likes

Comments