Igår kom Aqua hem, nu är första natten avklarad och allt har gått hur bra som helst.

Likes

Comments

Skulle egentligen gått upp vid 9.00 men de va så skönt att sova så gick inte upp förrän vid 11. Nu har jag ätit frukost, druckit kaffe, tagit levaxin, omega 3 och d-vitamin. Idag känner jag mig sjukt jäkla motiverad och de va längesen jag hade denna känslan. Jag och sambon har rensat ut allt onyttigt vi har hemma och vi skall verkligen försöka nu och pusha varandra. Vi båda vill gå ner i vikt samt äta bra. Jag vet att jag var sjukt duktig innan praktiken men att allt föll under dessa fem veckor. Så nu är de bara mån, tis och ons kvar på praktiken, så nu blir de all in igen!

Likes

Comments

​Jag som så många andra har Hypotyreos.. men bara för att jag och någon annan har Hypotyreos betyder det inte att vi har samma symtom. Hypotyreos = Låg ämnesomsättning samt att kroppen går på lågvarv. 

Hur påverkas min kropp? - Jag är extremt trött, hamnar lätt i depression, extremt torrhud/hår, vikten kan öka något enormt på kort tid, koncentrationssvårigheter, slarvig/dåligt minne. 

Jag äter Levaxin, mina värden ser bra ut men jag kan fortfarande på symtom, dock så blir det bättre och bättre. Men vissa dagar känner jag av de något fruktansvärt och då kommer jag inte ens upp ur sängen. Jag har även adhd och de påverkar mig även, men adhd har jag lärt mig att hantera. Jag har inte grov adhd utan mer rastlöshet.. typ som på mitt jobb, då har jag saker att göra, jag aktiverar hjärnan och mår bra. Men sitter jag hemma en heldag mår jag gör kasst men pga min åg ämnesomsättning och kroppen går på lågvarv


Likes

Comments

I måndags vet inte att min vecka startade väldigt kasst.. mamma hämtade mig så jag skulle komma närmare min praktik, tog mig igenom tisdag och onsdag trots att jag var riktigt kass. Torsdag fick jag stanna hemma och fredag körde jag på 4h för att inte missa allt för mycket.

Bilder ifrån veckan:​

Nu är det Lördag och jag ska vara hemma och vila hela helgen så jag orkar sista veckan av praktiken.

Likes

Comments

Vaknade upp vid 6.30 och gjorde i ordning mig, precis när jag skulle gå utanför dörren så kände jag att jag klarar inte av detta. Min mage, de kör något så fruktansvärt i den, jag mår illa, får uppstötningar osv. förra veckan spydde jag till och med när jag mådde såhär. Jag tror att de är min magkatarr som spökar. Jag fick iallafall ringa min VFU plats och sjukanmäla mig, fixa medicin och vila. Imorgon skall jag försöka ta mig till VFU:n eftersom de är obligatoriskt och jag får göra igen all missad tid och eftersom de inte är något virus eller så jag har så måste jag försöka.

Aja, idag såg min frukost ut såhär iallafall och det var så gott. Lunchen blev däremot tortillabröd med smält ost, buhu. Men bättre en att äta godis/chips osv. Från och med idag ska jag nämligen försöka att utesluta chips, godis, glass, naturgodis, kakor.. osv. Har blivit alldeles för mycket av de under den senaste tiden. Mitt första prov sattes redan i morse då min sambo hade lämnat kvar en chips påse i soffan, de va så nära att jag stoppade ner handen för att ta mig en näve. Då var jag tvungen att fråga mig själv, vill du verkligen de här Amanda? nej.. dåså. Ta bort handen. hah, ibland behövs de en konversation med sig själv :')!

Likes

Comments

​Godmorgon Söndag, hade gärna önskat att de vart Lördag idag. Känner mig inte utvilad inför en långvecka av praktik och plugg. Aja, nu blir de en kaffe utan mjölk, buhu! Ska snart gå till affären och köpa ajax och sen blir de städning, plugg och när sambon slutar jobbet blir de handling. Wopwop.

Likes

Comments