Midsommar, hundbad & nya planer.

I fredags åkte vi upp till familjen och firade midsommar. Regnet föll som vanligt men vi spelade kubb och hade trevligt ändå, och mitt i allt kände jag hur något började surra, bränna och sticka och kollade ner och skrek.. hade gått vid ett geting bo.. fyra stick senare fick jag allergitabletter och vi fortsatte spela. Riktigt läskigt! Midsommardagen åkte vi upp till sjön och lät hundarna bada, dom hade så roligt!!

Nu är de Måndag och exakt en vecka kvar tills vi får nycklarna och börjar flytta in. Alltså jag längtar så mycket!! Kommer komma mycket inredning osv på denna bloggen hedan efter heh! :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/78ZjGf0aaIg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Likes

Comments

​Sambon väckte mig vid 10.30, jag fattade ingenting, trodde klockan var runt 07. Jag hade sånt tryck över pannbenet. Mådde verkligen kasst. Men nu efter en koppkaffe, massa vatten, äpple samt ägg mår jag bättre. Sitter och kollar min favorit-serie ''Shameless'' och myser med min vovve. 

Jag har inget mer planerat än detta idag, fixa massa hemma och umgås med min hund samt hämta ut ett paket senare i eftermiddag/kväll. 

Likes

Comments

Jag har aldrig.. aldrig tagit i råttkött, jag är 23år. Idag, eller egentligen igår var de dags för mig att göra köttbullar och alla vet vad det innebär, knåda köttfärs och rulla. Som jag ska egentligen skulle jag gjort de igår men de blev idag istället, igår ballade jag ur.

Men idag klarade jag det och jag är så jävla glad. Tänk att jag, som har sån ångest för råttkött faktiskt har gjort köttbullar, det är så galet sjukt men sant. Nu är de bara att fortsätta att kämpa.


Likes

Comments

Söndag - vad har du att erbjuda? Startade dagen med en dusch, promenad med min lillfis samt en omgång disk. Ibland hamnar vi efter är hemma och då blir de kaos haha! Efter diskningen gick jag ut igen med min vovve och vi tränade fot, ligg ifrån stå och tvärt om, hon är så duktig!!

Vid tolv tiden åt jag mitt första mål - äggröra på 3 ägg samt tomater. Nu är kl 14.36 i skrivandes stund och jag sitter med en kopp kaffe. Skall snart ta de sista av disken och sedan damma, dammsuga och fixa lyan. Älskar att städa på söndagar och gå upp på måndag morgon, till en helt ren lya, blir taggad på nya veckan och allt känns så gött helt enkelt.

Men till en annan sak.. jag vet att jag varit riktig off här de senaste. Min viktnedgång har stannat av, jag har slarvat oerhört mycket. Men börjar känna längtan att komma tillbaka och därav uppdaterade jag er idag hur min dag sett ut hittills!


Likes

Comments

Måndag morgon: Promenad, kaffe och mys med min lilla hund.

Igår var det även 13 dagar utan läsk och skit och vågen visade -4.5kg under dessa dagar, super nöjd!

Likes

Comments

Äntligen är jag igång med jogging, satans va gött man mår efter. Idag fick även Aqua följa med och hon hade såååå roligt. Jag orkade även så sjukt mkt mer än vad jag brukar, det som stoppade mig ifrån att jogga fullt ut va att jag fick lite känningar i smalbenen men de gick över fort när jag gick några steg hehe :)

Likes

Comments

Idag är det ju dag 2 av 23 utan onyttigheter såsom glass, godis, chips, kakor, bullar osv. Ja men allt som jag är beroende av.. och som jag vanligtvis äter varje dag. Det är jobbigt men jag kommer att klara detta. Ni kanske undrar varför jag valde just 23 dagar? Jo, jag började ju den 2 Maj och den 24 Maj fyller jag år, när jag fyller år vill jag äta tårta med familjen och inte tänka på något annat. Jag är ute efter en livsstil och inte diet liv så jag sätter upp mål, som exempelvis när jag fyller år, då ska jag få unna mig, nästa gång blir antagligen på skolavslutningen och sedan midsommar. Det ska alltså vara en speciell dag och inte bara ''jag är ledsen, nu äter vi massa godis och dricker cola''. Utan jag vill tänka, ''idag fyller jag år'', nu vill jag baka en tårta eller ''idag är det midsommar, jag vill äta glass och jordgubbar''. Hoppas ni förstår min tanke!

Sedan detta med 16:8, det funkar inte nu när jag har praktik utan jag kommer äta när jag är hungrig, alltså frukost, lunch, kanske mellanmål samt middag. Dock så kommer jag äta extremt små mål så jag ligger på kcalunderskott.

Likes

Comments