Måndag morgon: Promenad, kaffe och mys med min lilla hund.

Igår var det även 13 dagar utan läsk och skit och vågen visade -4.5kg under dessa dagar, super nöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen är jag igång med jogging, satans va gött man mår efter. Idag fick även Aqua följa med och hon hade såååå roligt. Jag orkade även så sjukt mkt mer än vad jag brukar, det som stoppade mig ifrån att jogga fullt ut va att jag fick lite känningar i smalbenen men de gick över fort när jag gick några steg hehe :)

Likes

Comments

Idag är det ju dag 2 av 23 utan onyttigheter såsom glass, godis, chips, kakor, bullar osv. Ja men allt som jag är beroende av.. och som jag vanligtvis äter varje dag. Det är jobbigt men jag kommer att klara detta. Ni kanske undrar varför jag valde just 23 dagar? Jo, jag började ju den 2 Maj och den 24 Maj fyller jag år, när jag fyller år vill jag äta tårta med familjen och inte tänka på något annat. Jag är ute efter en livsstil och inte diet liv så jag sätter upp mål, som exempelvis när jag fyller år, då ska jag få unna mig, nästa gång blir antagligen på skolavslutningen och sedan midsommar. Det ska alltså vara en speciell dag och inte bara ''jag är ledsen, nu äter vi massa godis och dricker cola''. Utan jag vill tänka, ''idag fyller jag år'', nu vill jag baka en tårta eller ''idag är det midsommar, jag vill äta glass och jordgubbar''. Hoppas ni förstår min tanke!

Sedan detta med 16:8, det funkar inte nu när jag har praktik utan jag kommer äta när jag är hungrig, alltså frukost, lunch, kanske mellanmål samt middag. Dock så kommer jag äta extremt små mål så jag ligger på kcalunderskott.

Likes

Comments

Imorse gick jag upp vid 05.30, ut med valpisen och sedan var de dags att fixa sig inför praktiken. Idag var vi i skogen 4h och sedan hade jag en bildlektion på 1h, riktigt givande och roligt. Skönt att spendera 4h ute i skogen och leka massa lekar, klättra osv. Nu är jag hemma och dricker kaffe. Om en stund skall jag ut med min lilla hund och sedan får vi se vad som händer. Jag har mycket plugg att göra.. blä! Men sen när solen blivit svagare är det dags att ta sig upp till skogen och träna min lilla valp hehe :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon! Eller vad man nu säger, jag vaknade vid 04.15 och har inte somnat om så jag har hunnit vara ute på promenad samt dricka kaffe. Nu sitter jag och kollar på Empire, världens bästa serie. Idag börjar mitt nya liv... strikt 16:8, inget onyttigt samt minst 10.000 steg om dagen. Just nu är jag lite orolig över 16:8 pga att jag går upp så tidigt på morgonen, men samtidigt vet jag innerst inne att detta är jätte bra för mig eftersom att jag är så beroende av mat och tänker på mat hela tiden. Nej, nu gör vi denna månaden till en bra månad!!

Likes

Comments

Från och med i morgon skall jag ha VFU (praktik) 1 månad framåt, alltså under hela maj. Under hela maj skall jag gå minst 10.000 steg. Eftersom att de är såpass rörligt på en skola tror jag inte det blir några problem för mig att få ihop 10.000 steg. Jag har ju även min hund att ta hand om.

Jag har även slutit ett avtal med min sambo, från och med i morgon och under hela maj skall jag endast fuska på min födelsedag, annars skall jag vara helt fri ifrån godis, glass, chips, läsk, kakor osv.. allt sånt som jag äter dagligen. Detta kommer att bli en tuff månad, men eftersom att jag skall ha vfu så vet jag att jag kommer vara 100% fokuserad på andra saker.

Under denna månad kommer även jag och min syster att börja jogga, köra intervaller och i slutet av månaden skall vi klara att jogga slingan. Den är endast 2.5km.

Hoppas att ni är med och peppar mig, jag ska kämpa och köra all in!! och självklart kommer jag att fortsätta köra 16:8. Alltså äta lunch, mellanmål och middag mellan 12-20.


Målet med träning och viktnedgången? dessa byxor skall passa innan midsommar!.

Likes

Comments

Jag la en beställning på dessa 4 plagg nu när HM hade rea. Först tänkte jag bara köpa tjocktröjan och klänningen. Tjocktröjan främst för att jag har nästan inga enkla tjocktröjor att ha nu till våren/sommaren. Klänningen för att jag älskar dessa slags klänningar och min sån här klänning som jag har haft har fått massa småhål. Men sen fick jag ett ryck och beställde två jeanskjolar med, jag har aldrig varit en person som använd kjol, dock så tycker jag att det är så jävla snyggt. Jag längtar tills dom kommer hem så jag kan prova iaf, de är ju inte värre än att skicka tillbaks. Fast.. jag vill inte skicka tillbaka, jag vill att det ska se snyggt ut på mig trots att jag är stor.. annars får mitt mål bli att de ska sitta snyggt. Jeanskjol kan man ha till höst med med svarta strumpbyxor och kappa. Nä, jag måste börja våga saker och göra de för mig själv och sluta tänka på vad alla andra tycker och tänker. 

Likes

Comments

Godmorgon Lördag, idag vaknade jag av att min sambos larm gick igång kl 10.00 - självklart skulle han iväg som alla andra helger och tävla. Aja, jag gick upp kl 10.00 jag med och gjorde mig en koppkaffe medan han var ute med hunden. Så nu sitter jag och min lilla hund i soffan, kollar på lite youtube-klipp. Snart är de väl dags att jag tar tag i att diska och städa i ordning. Just nu är lägenheten kaos och jag får panik då, eller för mig är den kaos. Vet inte hur andra skulle se det. Men min Adhd hjärna kan då inte slappna av.

Men min sambon är hemma rätt tidigt idag, kanske vid 14.30 så då tänkte jag att vi skulle kunna gå upp till skogen med hunden och bara ta de lugnt och ikväll skall vi laga goo middag. Kommer bli toppen!


Likes

Comments