Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag äter ju LCHF och när jag började med LCHF fick jag kramper i bena och de löser en Magnesium samt d-vitamin.
Magnesium är öven bra mot sötsug, trötthet, sömnproblem, depression samt domningar. Jag får ofta domningar i mina händer samt armar. 

Sen äter jag aldrig fisk därav omega 3.

Ibland dricker jag även blutsaft, nu har jag inte gjort de på ca 1.5år. Det hjälper mig när jag blir enormt trött, hängig och inte riktigt kan tänka klart. Järnbrist alltså. 

Likes

Comments

Igår vart jag helt borta ifrån bloggen men varför? jo, jag vaknade tidigt, satte mig direkt vid datorn och skrev på min tenta. Tentan kändes så lätt när vi fick den men när man väl började bearbeta den och skriva så vart de så fruktansvärt svår så jag satt med tentan från ca 9 på morgonen till 23 på kvällen, sen idag gick jag upp kl 8 och satt fram till kl 17 då den skulle vara inne. Men jag blev inte 100% nöjd, hoppas att de går vägen men är faktiskt tveksam. Men någon gång måste man väl få omtenta eller? på sista terminen kul.. 

Aja, nu är kl 21.30 och jag kollar på Wahlgrens värld, alltså jag diggar verkligen programmet såå galet mycket! 

Likes

Comments

Nu sitter jag här och har precis diskat och plockat iordning i hela lägenheten, sån skön känsla!! Nu ska jag njuta av en Nocco och kolla på Biggest loser, spännande!

Likes

Comments

Idag vaknade jag och mådde inte alls bra. Helt snurrig i huvudet och är de fortfarande. Skönt att vara hemma och vila. Sån u ska jag njuta av en kopp kaffe efter en att jag precis har tagit en långpromenad med vovven och fått tvättat två maskiner tvätt. Ska snaaart hänga upp de haha. 

Likes

Comments

Ni som läser min blogg vet ju att jag studerar till grundlärare i fritidshem samt bildlärare. Så jag pluggar ju enormt mycket och försöker jobba men har haft ett uppehåll med jobb pga min hälsa, gick in i väggen i April/Maj och har tagit enormt lugnt sedan dess. Så senast jag jobbade måste vart i februari? ah, något sånt. Men idag, idag jobbade jag och allt gick såå bra! Dock så är jag helt slut nu, inte van att hålla igång så länge. 

Men nu är de soffläge fram till sambon kommer hem och då blir de att laga middag. 

Likes

Comments

Tänk att idag är de 9 månader sedan du föddes, på julafton kom du till världen och på juldagen träffade jag dig för första gången. Du tillför med så enormt mycket glädje. Älskade hund.

Likes

Comments

Idag har jag verkligen sovit ut, kl är 10.30 och jag har precis kokat mig en koppkaffe. Sambon har gått till jobbet och jag skall skriva tentan idag. Den skall vara inne på torsdag men jag jobbar i veckan så hade vart skönt att få den överstökad. Eller jag är ledig på torsdag, men då skulle jag ville finslipa tentan så idag ska jag göra ''grunden'' ahah.

Men först, kaffe kolla på lite youtube och sedan ta en sväng med vovven. Hon va ute för en stund sen innan sambon gick men ska ta en långpromenad så hon inte vill leka hela tiden är jag skriver tentan. hehe.

Likes

Comments

Klockan är 21.30 och jag och min hund har precis mött upp sambon som kommit hem ifrån sin bowlingtävling. Har vart borta hela dagen och tanken var att jag skulle skriva min tenta, har jag gjort det? nej. Men vad har jag gjort idag då? Städat, tvättat, lagat mat, lekt med min hund och bara vilat. Tror dock att de va behövligt, haft en jobbig skolvecka. 

Men nu ska jag och sambon kolla på tv och som ni ser på bilderna har vi en riktigt pigg hund så kvällspromenaden får nog bli en aning längre än vad den brukar bli haha. 

Likes

Comments

Recept

Idag blev de pannkaka till lunch, blev sååå sugen på något och till pannkakorna vispade jag grädde och smaksatte grädden med kanel och kardemumma.

Recept på pannkakorna:

4 ägg
3 dl mandelmjöl
2 dl grädde
1 tsk bakpulver

Bara vispa ihop allt och stek ca 0.5dl i taget på låg värme. Super gott och riktigt mättande!

Likes

Comments