​Jag använder alltid ''jeans'' ifrån gina tricot, deras Molly Jeans i stl XL. Innan jag köper jeansen känner jag alltid vilka som har mest stretch i sig. Det är galet tråkigt att alltid använda samma model. Men så för ett tag sedan köpte jag jeans ifrån lager 157 i stl XL, jag bara tog ett par och köpte. Tänkte att dom passar nog inte men jag vill att dom skall passa. Nu ca 2 veckor senare provade jag jeansen för första gånger och visst fan sitter dom bra. Super sköna. Jag är löjligt glad just nu. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma HELA dagen och vilat, igår lämnade vi in examensarbetet vilket känns helt galet. Så idag har jag läst igenom kursgudien hur vi skall prestera arbetet plus lite annat. Annars har jag bara njutit av lite ''ledigt'' tillsammans med vovven, hon har fått sig ett bad och massa mys.

Dagens matintag:


Eget bakat bröd på 2 msk kokosmjöl, 2 ägg och 1/2 tsk bakpulver, blada och stek. SÅ GOTT.

Middag, tacos. ​

Likes

Comments

Kort och gott; Gick upp kl 8.45, tog en morgon promenad med vovven. Därefter kokade jag mig en kaffe och pluggade. Efter plugget tog jag och vovven en lång promenad, tills mina fötter värkte haha! och resten av dagen har jag bara tagit de lugnt hemma, tagit hand om vovven, tvättat, diskat, städat och kollat serier. Nu längtar jag och vovven tills killen kommer hem ifrån jobbet.

Vad har jag ätit idag?


Likes

Comments

Galet skön dag. Idag sov jag ut, hade inte ställt något larm, så vaknade vid 12.00 och tog mig en promenad med min vovve (sambon hade vart ute med henne innan han åkte till jobbet.). Efter promenaden gjorde jag mig en koppkaffe och sen började jag städa lägenheten, tvätta kläder och de höll ja på med i ca 4h. Jag glömde helt av att äta, vilket är positivt på ett sätt. Jag har alltid varit beroende av mat, speciellt om jag bara är hemma. Men nu har jag ätit både yoghurt kl 16 och sen nu precis åt jag middag! Nu skall jag kolla på lite youtube och sen hänga upp tvätt!

Likes

Comments

Nu har jag ätit enligt kostschema i två veckor, första veckan gick jag ner 1.8kg och denna veckan 2.3kg. Jag är helt paff, vet att de är mycket vätska i början men ja. Detta har gjort mig fruktansvärt taggad.

Här nedan kommer lite exempel på vad jag ätit, och vad jag kommer äta nu ett tag framöver. Skall försöka göra detta till en öppen dagbok, kommer väl använda samma bilder som på instagram men jag behöver skriva av mig någonstans.

Likes

Comments

Jag äter ju minimalt med kolhydrater och de jag kan sakna något enormt är bröd. Bröd är ju så enkelt att bara ta fram, smöra och lägga något pålägg när man är hungrig dock så är de riktigt onyttigt. Jag har börjat skiva zucchini istället i kanske 0.5cm breda skivor och lägga på pålägg, idag blev de rostbiff och brie, ALLTSÅ DE ÄR SÅ GOTT!


Likes

Comments

Började min Söndag med ett stort glas vatten, är så förkyld och uttorkad och detta hjälpte verkligen. Varför är jag så dålig på att dricka vatten?

Till frukost blev de lite smått och gott, äter de vi har hemma nu, försöker rensa ordentligt.

Lite mellis

Till middag blev de kyckling plus sallad, tyvärr ingen bild. Nu är kl 21.45 och snart dags att tänka på morgondagen, förkyld och jävlig hade gärna vart hemma och vilat men har massa viktigt plugg.

Likes

Comments

Vaknade kl 11.00 utav att min sambos telefon ringde, vi både två hade ställt kl på 12.00 eftersom att vi va uppe typ hela natten.. och jag ändå va ledig idag, och han inte började förrän 14.15. Aja när min sambos telefon ringde så kollade jag på min mobil för att se va klockan var och jag hade fått ett sms, av mitt jobb.. att jag börjar jobbet kl 14.00 och jag som trodde att jag var ledig? ah, jag hade helt enkelt glömt att kryssa av att jag inte kunde jobba haha! Så de va bara att hoppa upp, ta en långpromenad med min fina fina hund, käka och ta sig till jobbet.

Nu är jag hemma ifrån jobbet och de blev faktiskt en galet bra dag så nu ska jag dricka kaffe, kolla wahlgrens värld och vänta på att sambon ska komma hem som jobbar sent idag.

Likes

Comments

Okej, nu är de ca 2 månader sen jag var inloggad på min blogg. Jag har haft det extremt tufft med bl:a skolan. Har verkligen kämpat för att klara av att ta mig till skolan, läsa kurslitteraturen, göra tentorna osv osv men jag har klarat det. Jag har fått både G och VG vilket känns helt underbart.

Nu under i början av November drog sista kursen igång, examensarbetet vilket har vart jobbigt. Dock så känns de som att vi faktiskt har kommit igång nu, man skriver två och två.

Äsch, jag har inte så mycket att prata ikapp utan jag har helt enkelt vart borta men nu är jag tillbaka!

Likes

Comments

Likes

Comments