View tracker

Godmorgon - eller aa, jag gick upp första gången kl 7.40 för att starta tvätten, idag har jag tvättid 8-12 dock så har vi bara en torktumlare och ett litet värmerum så man hinner inte tvätta så mycket.. och jag som har slarvat med att tvätta hur länge som helst. Jag bokar en tvättid men sen skjuter jag upp de för jag har ingen ork. Så även fast jag har kört fyra stycken maskiner skulle jag behöva köra tre stycken till. Stod och pratade en stund med min granne och hon sa att jag fick ta hennes tid ikväll också, 16-20. Sicken tur!! Det är så behövligt nu innan skolan drar igång igen och jag knappt har tid att tvätta.

Men vad händer mer idag då? Jag ska försöka plugga. Jag behöver verkligen plugga och skriva en redovisning innan Tisdag, på ett arbete som jag absolut fattar noll på. Är så rädd för att bli underkänd. Har aldrig känt mig så osäker på någon uppgift under dessa 2år på universitetet. Men jag ska klara de, kanske blir omtenta men då får de bli så! Men nu måste jag sluta tänka negativa tankar, dricka upp mitt kaffe och börja plugga så jag slipper få U haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Älskar att värma upp dessa torskbitar i ugnen och göra en sallad. Så enkelt och gott. Nu blir de plugg resten av eftermiddagen/kvällen. Är så stressad över redovisningen som vi ska ha nästa vecka då lärarna är så jäkla kassa på information.

Likes

Comments

View tracker

​Vad har jag gjort idag då? vaknat, ätit frulle, pluggat en del, planerat in lite jobb kommande vecka, vart i affären samt slappat i soffan. Egentligen skulle jag ut och jogga nu vid 17 min min kära vän hade dubbel bokat sig och jag med min dåliga karaktär går då inte ut och joggar själv. Detta är något jag måste jobba på och under 2017 ha som mål att göra själv minst 2 ggr i veckan. Men iallafall, när jag bara sitter hemma och har varken skola/jobb att gå till vissa dagar så blir maten ganska dålig. Eller inte dålig mat men tiderna blir kassa så nu vid 16.30 åt jag lunch, får se hur jag gör med middagen ikväll. Sambon är ju inte hemma förrän vid 22 då de kanske blir bra ändå. Har enbart ätit 722 kcal idag så behöver äta mer.

Nu ska jag kolla lite youtube (beroende) planera lite plugg och färga håret.

Likes

Comments

​Ny vecka, nya tag och jag är på banen igen efter en vecka helt utan kontroll. 

Likes

Comments

​Usch - idag har både kosten och motionen vart nere på botten. Nya tag i morgon. 

Likes

Comments

Vid 13 tiden kom min fina vän Linnea och hämtade upp mig så åkte vi till skogen för att PW/jogga, blev en bra runda och jag känner sån sjukt skillnad i kroppen och de känns så jäkla bra! :D

Likes

Comments

Min sambo jobbar i en bowlinghall samt tävlar i bowling, då är de väll givet att vi pysslar ihop en bowlingljusstake? haha. Måste säga att jag vart rätt negativt inställd till de men tycker ändå att de blev ganska coolt i slutändan. Nu fattas de bara nummer, 1,2,3 & 4 sen får de gärna bli förstaadvent. 

Likes

Comments